Venäjä julkaisi “vaalien” alustavia tuloksia, liki 100 % väestöstä äänesti Venäjään liittymisen puolesta

Ukrainassa Venäjän miehittämillään alueilla pidettyjen äänestystulosten ensimmäisiä tietoa on tippunut julkisuuteen. Lähes 100 % väestöstä äänesti Venäjään liittymisen puolesta.

Äänestyksessä siis kysyttiin, että pitääkö alueet liittää Venäjään. Ensimmäisissä alustavissa julkaistuissa tuloksissa, kun äänistä on laskettu 15-25 %, niin Donetskin väestöstä 98 %, Luhanskin väestöstä 97 %, Zaporižžjan väestöstä 98 % ja Khersonin (myös Herson) väestöstä 97 % äänesti Venäjään liittymisen puolesta. Normaalin virhemarginaalin puitteissa saadaan varmaan se 100 % täyteen.

Äänestysalueilta on tiedossa monenlaista uhkailua. Ukrainalaisia on uhkailtu aseilla, jos oikeaa ääntä ei osata antaa. Lisäksi Venäjä on kuskannut bussilasteittain jostain Venäjältä tuotuja siviilejä “äänestämään”. Ihmisten koteihin on menty aseiden kanssa ja muutenkin äänestystilanne on ollut sellainen, että mistään oikeista vaaleista ei ole kyse.

Kunhan tulokset saadaan “laskettua”, niin luultavasti Venäjä julistaa, että alueet Krimi, Ukrainan etelärannikko Hersonista itään ja Donbassin alue kuuluu nyt Venäjälle. Näin sodan luonne venäläisestä näkökulmasta muuttuu puolustussodaksi, ja liikekannallepano voidaan julistaa kaikille yli 16-vuotta täyttäneille miehille.

Alla karttaan kuvattu suurin piirtein se alue, jonka Venäjä nyt aikoo ottaa valtaansa.

 

Joidenkin arvioiden mukaan Venäjä saattaa julistaa myös Moldovaan kuuluvan Transnistrian Venäjään kuuluvaksi.

Joka tapauksessa Moskovan tarkoitus on ollut selvästi se, että kun tämä “äänestystulos” nyt julkaistaan, ja Ukrainan alueet julistetaan kuuluvaksi Venäjään, niin sen odotetaan lisäävän venäläissotilaiden taistelutahtoa.

“Sota on perseestä”

Tästä ei kuitenkaan kannata olla niin varmaa. Ukrainan tiedustelu on kaapannut useita puheluita, joissa kerrotaan, että venäläiset sotilaat mm. haaveilevat haavoittumisesta sen verran pahasti, että eivät kuole, mutta pääsee sairaalaan. Mm. Hersonin alueelta siepatuissa puheluissa rintamalla oleva sotilas kertoo naiselle, luultavasti äidilleen, että monet haaveilevat loukkaantumisesta päästäkseen pois rintamalta.

Sotilas ennustaa puhelussa, että Venäjä lähettää alueelle lisää tykinruokaa liikekannallepanon myötä. Mies valittelee, että tappiot ovat suuria ja kaatuneita lojuu kaikkialla. Sotilas kertoo, että sota on perseestä ja kaikki ovat apaattisia. Vankilakin voisi olla hyvä vaihtoehto, mutta lopuksi hän kertoo, että rukoilee haavoittumisen puolesta.

Notify of
guest
83 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
joku

Jenkeissä viime pressan vaaleissa yli 50:ssä kunnassa (county) Bideniä äänesti yli 100 prosenttia rekisteröityneistä äänestäjistä. EU ei ole koskaan ollut demokratia. Suomi on ulkoistanut hallinon EU:lle ja Natolle joten edes Suomi ei ole demokratia.

Nämä Ryssien vaalit ovat uskottavampia kuin länsimaiden demokraattiset ”vaalit” ja ”demokratia”.

Ohmygod

Tuhlausta. Kaalimaassa syödään kohta kaikki, mikä ei potki suussa.

p.grandell

suomen vaalit sitten,saatanan lyijyknällä paperinpalaselle, kun puniikit istuu ja tarkistaa,pistävät peukalon suuhunsa ja vetävät numeron yli, suttaantuu, sitten ääni hyljätään, kehuvat vielä netissäkin tyhmät puniikit. virossakin jo 15 vuotta on pankkitunnuksilla äänenstetty, kehutaan aina että ollaan korkeanteknologian maa? lyijykynällä? ihan persiistä on, sama svennujen maassa, koska voidaan pankkikoodeila, se on rehellistä. jos rehellistä edes on olemassa…

No Blyerts

Ei Ruotsissa äänestetä millään lyijykynällä.

Dan Wesson

“Äänestäjillä ei ole merkitystä. Ainoastaan ääntenlaskijoilla.”
-Josif Stalin.
puutiaisen opit ovat suoraan historian kovimmalta murhaajalta, jonka rinnalla aatukin on harrastelija.

Vonne gut

Vilppiä ja filunkia varmastikin löytyy lännestäkin, mutta ei se vedä vertoja missään mitassa Venäjän korruptioon, jossa yhtään mihinkään ei voi luottaa, mikään ei toimi – balalaikka vain haisee ja paska soi.

Alpertti

Onko Putin laittanut rangaistuskomppaniat ampumaan kaikki Venäjän taistelijat, jotka yrittävät antautua tai perääntyä? Legendan mukaan näin tehtiin Stalinin aikana.

p.grandell

suomessa ihan samoin, hiekkakuopanreunalle vietiin…niin pitääkin, katsokaa nyt karvaranteet tulee suomeen ettei tartte puolustaa omaa maataan. tänä päivänä kun on saatanan nato hulluja, revin oman passini en ole eulle tai natolle tehnyt sotilasvalaani, suomelle, mutta suomen päättäjät voivat lähteä itse sotimaan,ottakoot lapsensa mukaan sotimaan jos haluavat, jättäisivät kansansa rauhaan, hulluja tom of finlandian päättäjät, pähkä hulluja.

Junkkari

Turtiaiselleko olet sotilasvalasi tehnyt? Mieluummin natossa kun ryssien ikeessä

Jupi

On olemassa myös puolueeton vaihtoehto, jos Ukraina olisi sen valinnut niin sotaa ei olisi

Sam Colt

Ja mikä se Ukrainan puolueeton vaihtoehto olisi ollut?
Ehdoton antautuminenko?

Qroquius Kad

Aivan!

Kun örkki hyökkää ihmisen päälle, tappelu syntyy vasta silloin, kun ihminen alkaa puolustautua.
Jos ihminen ei puolustaudu vaan antaa örkin hakata ja raiskata itsensä, toteutui puolueeton vaihtoehto.

Sen järkevyydestä sitten voikin olla ainakin kahta mieltä, mutta selvää on, että kun ihminen leipoo örkkiä turpaan, örkki on asiasta hyvin, hyvin tyytymätön ja syyttää ihmistä tappelun aloittajaksi pitäen itseään viattomana uhrina.

Suomessa

Onhan Sauli Niinistöllä myös 100% kannatus Suomessa.
En itse tunne ketään joka häntä kannattaisi.

p.grandell

aivan, siinäkin on niin kaksinaamainen otus, jopo-sale, en tiedä itsekkään ketä kannattaisi sn.töä.

Huru-ukko

Sulla on melko pieni tuttavapiiri. Onko teitä kaksi vai peräti kolme?

terhomatti.hämeenkor

No joo, ryssän meininkiä, jota näköjään vain ryssän trollt, kuten “joku”
kannattaa.

Realisti

Ymmärrän hyvin tuolla venäjää äänestäneitä, sillä siihen totalitarismiin ja fasistiseen uuskommunismiin nähden mihin Saatanasta olevat länsiliittoutuma ja EU ovat matkalla on venäjäkin jo täydellinen demokratia.

Realisti

Pukisi sinua erinomaisesti kuten myös kaltaisiasia globalistien kätyreitä. Hyhä idea, suosittelen vilpittömästi.

Jupi

Kukkakaalihattusetä

Mustamakkara

Kaalihattu kukkakaalikorvilla?

Suomi Finland

Tietääkö joku jotain toimistoa, missä voi värväytyä glopalistien kätyriksi?

Juutalaiseksi voisi myös alkaa, ellei olisi sitä hemmetin ympärileikkausta. Mutta voihan sitä aina kuulua wannabe juutalaisiin.

Venäjälle voisi laittaa viestiä, että jos kaatavat nykyhallinnon ja katsovat, että seuraaja on täyspäinen presidentti eikä seuraava jonossa oleva rosvopäällikkö, niin kauppasuhteita alettaisiin palauttamaan heti ainakin osittain.

Qroquius Kad

Joissain juutalaisissa seurakunnissa ei kääntyvältä mieheltä enää vaadita kikkelinsilpomista, vaan se on vain poikavauvojen juttu.
Ehkäpä sellaiseen seurakuntaan päästyä osaisivat siellä neuvoa, missä ja miten voi värväytyä klopalistien kätyriksi.

Suomi Finland

Oletko salaseurassa päässyt maailmanhallinnan makuun?

Suomi Finland

Nyt kyllä on kaikki mahdollinen pelissä. Tuon enempää huipulle ei voi nousta.

Suomi Finland

Olisi aivan mahtavaa päästä hallitsemaan maailmaa ja tutustumaan johtaviin juutalaispankkiireihin oman rakkaan esinahan kanssa! En nyt siitä juutalaisten jumaluskosta niin piittaa, mutta maailmanhallinta kyllä kiinnostaa.

Varmaan heti kääntymisen jälkeen revitään mukaan salaisiin maailmanhallintamenoihin, joissa suunnitellaan vielä tiukempaa maailmanhallintaa ja ajellaan vaan huvijahdeilla ympäri maailman meriä. Olisi myös hienoa ilmoittaa verottajalle ammatiksi ‘juutalainen ja maailmanhallitsija’.

Ohmygod

Useammasta kaalikerroksesta tulisi maastoon sopiva kypärä.

Suomi Finland

Asiasta paasaa myös DoZentti Bäckman Twitterissä. Backman on pistänyt isompaa vaihdetta silmään. Aiemmin tili oli yksityisenä hetken aikaa. Taisi tulla läskimoosekselle sellaista kommenttia palautteena, että oli aihetta sensuroida agendanvastaisia kommentteja pois.

Mutta tuolle aasille nauraisi kaikki, jos niitä nyt julkisiksi tulleita twiittejä voisi edelleen kommentoida. Siellä julistetaan Venäjän voittoa ja Medkäteenvedävän ydinaselausuntojen nerokkuutta lännen lyömisessä.

Dorkalle pitää näyttää pala, ja kyllähän nuo molemmat linnunpelätit saavat vielä itse ne löysät housuihinsa.

Totuus

Äänestysprosentti ei ole ikinä luokkaa 96%. Kaikki valehdellaan.

Qroquius Kad

Saattaa se tässä tapauksessa ollakin:

Zaporižžjan alueella annettiin kaikkiaan vajaa 40 000 ääntä, Hersonin alueella vajaa 33 000.
Kuitenkin Zaporižžjan alueen väkiluku on noin 1,6 miljoonaa ja Hersonin alueen vajaa miljoona.

Kyllä tuollaisilla äänestysprosenteilla saadaan vaikka millaisia prosenttilukuja aikaan. Ryssässä siis;
länsimaissa noin matalan äänestysprosentin vaalitulos hylättäisiin.

Mutta hei, leikkivaalithan nämä vain ovat!
Ei niiden tuloksia tunnusta muut kuin Ryssä ja kenties Eritrea.

Jupi

Eihän se ollut, annetuista äänistä 96% äänesti “da” vaihtoehtoa. Eihän Itä-Ukrainassa asu kuin ryssiä

Minä

Itä-Ukrainassa etnisesti venäläiset ovat vähemmistö. Tuon tiedon löytäminen ei ole vaikeaa, mutta sitä ei tule koskaan löytämään putkosuutimista, eikä venäläisestä propagandasta.

Varma Voitto Ikuinen

useat venäjällä kannattavat kuulumista johonkin..
kaalimaan tulli nuijamaalla,–

Ipso facto...

Niin, Venäjä on demokratia – nimittäin kansandemokratia.

Suomi Finland

Keskinäisriippuvuus ja A Merkel. Miten meni Merkel noin niinkuin omasta mielestä? Putkeen meni, eikö totta ja mitään et tietenkään tekisi toisin? Nimittäin kaasuputkeen nimeltä Nord Idiots.

YLEn valehteleva tuo yle

kyllä heinäluoma tietää! katso youtubesta Halla-aho heinäluoma -haulla

Suomi Finland

Vielä pahempi kuin odotin. Kai tuo Heinäluoma vetää heinää naamariin mansikin kanssa navetassa ja pitää turpansa muuten kiinni?

Kiitos vinkistä.

Minä

Noin vain Venäjä liittelee omavaltaisesti itseensä naapurimaiden alueita. Siellä oli Putkonenkin hymyssä suin äänestämässä Venäjään liittymisestä. Noilla alueilla etniset venäläiset ovat vähemmistö. Kuka pitäisi uskottavana, että noiden alueiden ukrainalaiset äänestäisivät alueensa liittämistä Venäjään?

Olihan siellä vähän venäläiset sotilaat auttaneet ukrainalaisia aseet tanassa kotiovea kolkutellen, että on pakko äänestää ja täyttivät äänestyskuponginkin valmiiksi, jotta ukrainalaisilla olisi helpompaa se äänestäminen.

Jupi

Ei siellä asu kuin etnisiä ryssiä

Minä

Tietosi perustunee putkosuutimiin ja Putinin mielikuvakampanjointiin. Tosiasiassa noilla alueilla etnisesti venäläiset ovat vähemmistö ja niitä on selvästi vähemmän kuin etnisesti ukrainalaisia. Tietyillä paikkakunnilla voi olla etnisten venäläisten enemmistö, mutta äänestykset koskevat koko alueita, eikä millään kokonaisella alueella ole etnisesti venäläisiä enempää kuin vähemmistö.

ikävä totuus

Olisipa mukavaa jos täällä demokratian ja sananvapauden mallimaassa suomessa saisi äänestää esim. EU:n tukipaketista, NATOon liittymisestä tai edes jostain mutta edes tuollaisia nimellisiä äänestyksiä mistään asiasta ei ole pidetty sen jälkeen kun äänestettiin EU:hun liitymisestä ja tuolloinkin lopputulos oli jo ennalta päätetty. Miksei yksikään puolue kannatta sveitsin mallin mukaista demokratiaa vaan kaikki ovat täydellisen totalitarismin kannattajia? Kansalta ei ilmeisesti tarvitse kysyä mitään missään asiassa?

Tätä taustaa vasten jopa USA:n presidentin vaalit tai nämä venäjän vaalit rupeavat näyttämään demokratialta vaikka niidenkin lopputulos oli jo ennalta päätetty.

Särmääjä

Täällä ei saada ikinä kansanäänestää eli päättää mistään ja sitten Venäjä taas panee homman ihan lekkeriksi.

Espanja

Espanjan Kataloniassa oli itsenäisyysvaalit 2017 ja tulos oli yli 90% kannatti itsenäisyyttä, 2,020,144 ääntä. Itsenäisyysintoilijat julistivat Katalonian itsenäiseksi.
Huonosti kävi tuomioita tuli.

Kukavaan

Kiitos Katalonian esille ottamisesta. Noinhan siinä kävi. Vaaleista tietoa täällä:

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Catalan_independence_referendum

Minä

Madrid ei luovu vetusoikeuksistaan.

Minä

Piti tietysti olla “verotusoikeuksistaan”.

No 1.

Juuri tulleen tiedon mukaan Zaporizhzhian alueella 97,81% äänesti Venäjään liittymisen puolesta, äänestysvilkkauden ollessa 3%.
Paikallisen vaalilautakunnan mukaan tyhjät äänestyslipukkeet ovat myöntymisen merkki, eli kyllä-ääni.

Paikalla ollut suomalaismies sanoo vaalien olleen absoluuttisen rehelliset.

Putkonen_mielikuvitustasavalta.jpg
Qroquius Kad

Suunnilleen kolmeenhan se äänestysprosentti jää, kun alueella on noin 1,6 miljoonaa asukasta, joista vaalikelpoiset antavat kaikkiaan vajaa 40 000 ääntä.

Kukavaan

Izvestija julkaisi uutisen, jossa on Venäjään liittymisen puolesta äänestäneiden osuudet prosentteina annetuista äänistä.

“Demokraattisessa tasavallassa 99,23 % asukkaista äänesti yhdistymisen puolesta Venäjän federaatioon”
https://iz.ru/1402133/2022-09-27/v-dnr-za-vossoedinenie-s-rf-progolosovali-9923-zhitelei

Kumminkaan annettujen äänien lukumäärää ei jutussa ollut. Saivatko todella kaikki asukkaat äänestämään. Ehkä Venäjällä useimmat eivät usko tuollaisia lehtikirjoituksia, mutta kaikki ovat uskovinaan. Sama ilmiöhän esiintyy koko ihmiskunnassa mutta eri muodoissa. On asioita, joihin on uskottava.

Vai onko uutinen toimituksen vastarintaa. Julkaisevat sellaisia uutisia, että lukijan pitäisi huomata jotain olevan vialla.

Qroquius Kad

Kuten mainittu, äänestysprosentti on yksinumeroinen.

Petri

100% EI ENEMPÄÄ?????? Joku on nyt mokannut pahasti.

Mr X

Ryssän “äänestys”,peräpyyhkeitä . Vertaa DDR 80 luku,kun Wartburg tehtaan henkilökunta äänesti Wartburg 353w maailman parhaaksi-hienoinmaksi autoksi.

Urpo

Tuohon on helppo yhtyä!

Kukavaan

“…henkilökunta äänesti Wartburg 353w maailman parhaaksi-hienoinmaksi autoksi.”

Henkilökunnassa lienee ollut paljon humoristeja. Ovat nauraahihitelleet kaikkein luotetuimpien ystäviensä kanssa. Mutta ei lastensa kuullen. Nehän voivat kannella opettajalle.

Jupi

Ja Suomen median mukaan Marin on kansan mielestä vuosituhannen paras pääministeri

Suomi- Iso Kaalinpää

Nyt on Kaalimaa-Suomalia hienossa seurassa/nousussa kun venäläiset pakenevat joko Suomeen, Georgiaan, Kazakstaniin (Borat-land) tai Mongoliaan.
Tämä on siis venäläisten TOP 4!
Tästä voimme olla YLPEITÄ!

Nyt varmaan pääsemme helpommin NATOonkin kun siellä ovat vain Unkari ja Turkki jäljellä äänestämässä.

Särmääjä

Kazakstanhan pääsi juuri Suomen sijasta MotoGP osakilpailun pitäjäksi kun siellä on rahaa ja osataan tehdä kansainväliset vaatimuket täyttävä kilparata, mutta Suomessa ei.

Kukavaan

“Joidenkin arvioiden mukaan Venäjä saattaa julistaa myös Moldovaan kuuluvan Transnistrian Venäjään kuuluvaksi.”

Transnistrian huollon luulisi olevan vaikeaa, koska alue on Moldovan ja Ukrainan välissä. Alueella on venäläisiä joukkoja.

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_military_presence_in_Transnistria

Transnistriassa venäläisten joukkojen on mahdotonta olla ilman Ukrainan ja Moldovan hyväksyntää. Vai olisivatko viimemainitut niin heikkoja, etteivät pysty täydelliseen liikennesaartoon.

Tässä on jotain outoa.

Minä

Noilla alueilla etnisesti venäläiset ovat vähemmistö. Miksi ukrainalaiset äänestäisivät Venäjään liittymisen puolesta? Ase ohimolla tietysti äänestetään mitä vaan, kun ei saa edes itse täyttää kuponkia.

Puhut demokratiasta: missä on kansanäänestyksen ei-kampanja?

Puhut sorretuista venäläisistä, mutta jostain syystä niitä sorrettuja venäläisiä on vain niillä Venäjän miehittämillä alueilla. Esim. Harkovassa Ukrainan venäläisetkin vastustivat Venäjän armeijan saapumista alueelle. Eivät kaivanneet pelastajaa.

Tuo kansanmurha-puhe on Putinin propagandan tuotetta, ei todellista, mutta venäjänmieliset tuntuvat siihen kritiikittä uskovan.

Venäläiset sotilaat ovat ihmetelleet niillä alueilla, jotka ovat valloittaneet, että asukkaat eivät toivota heitä tervetulleiksi, eikä mitään natsejakaan löydy. Se siitä vapauttamisesta.

Vai vaaliii Venäjä demokratiaa. Edes Putin ei väitä, että Venäjällä olisi normaali demokratia. Eikä siellä kyllä ole demokraattisia vaalejakaan.

Last edited 2 kuukautta sitten by Minä
Särmääjä

Mitenkähän vaalit suju siellä Ukrainan puoleisessa Donetskissa, Hersonissa ja Zaporizzjassa?

Qroquius Kad

Kukahan ne siellä olisi järjestänyt?

Särmääjä

Eli aivan loistavasti. Ensi viikolla he ovat tyytyväinen osa Venäjän federaatiota.

Last edited 2 kuukautta sitten by Särmääjä
Qroquius Kad

Ainakin jos Kremlistä kysytään.

Jupi

Sinänsä mikään ihme, noi luvut vastaa aika tarkasti etnisten venäläisten osuus noilla paikkakunnilla. Miksi Hitler ei järjestänyt Ranskassa kansanäänestystä? Koska ranskalaiset eivät halua olla saksalaisia piste

Särmääjä

Tässä puhutaan nyt Venäjän hallitsemista osista, ei koko oblasteista ja siitä porukasta joka niissä on kaiken sotimisen jälkeen jäljellä plus ehkä Venäjälle kuskatuista/lähteneistä paikallisista plus venäläissotilaista plus Venäjän paikalle siirtämästä porukasta. 1

Minä

Esim. Donetskin alueella ukrainalaisia noin 57 % ja venäläisiä noin 38 %. Kuinka saat tuo vastaamaan “kansanäänestyksen” lukuja? Putinin laskuoppi? Vai peräti kävit Stubbin matikkakoulussa?

Varmaan uskot myös, että ukrainalaiset äänestäisivät Venäjään liittymisen puolesta.

Last edited 2 kuukautta sitten by Minä
Runtiti-pou

Hitler ei halunnut Ranskasta kuin ehkä tulevaisuudessa Elsassin. Ei hän tarvinnut siihenkään mitään äänestyksiä

Ross

Venäläisiä eikä venäjänkielisiä ei kannata ottaa näillä näkymin kansalaisiksi enää yhtään minnekään ja niistä entisistäkin kannattanee pyrkiä eroon – ellei sitten halua kuulua Venäjän federaatioihin tulevaisuudessa.

IZMyTube Pöyristely

On se jännä että eivät ole iloisia sotilaita. Suomalaiset olivat hyvin iloisia talvi- ja jatkosodassa. Ainakin elokuvassa tuntematon sotilas he vaan ryyppäsivät kiljua hilpeänä. Sotien jälkeinenkään sukupolvi ei joutunut kärsimään mistään traumoista 🫣

putler

Donbassissa sentään saa äänestää, eurostoliitossa sinulla ei ole mitään sanomista komission puheenjohtajasta

Runtiti-pou

Neuvostoliitossakin äänestettiin ja paljon. Äänillä ei vain ollut merkitystä

Big l

Kysyminen ja oma mielipide on hiukka ristiriidassa kun osoitetaan rynkyllä ohtaan

Vladimir Putin 70v 7.10

Vladimir Putin täyttää 70 vuotta perjantaina 7.10
Ukrainan invaasiota ja annekteeraamista aiotaan myös juhlia.
Tuleeko iso pierupaukku Bornholmin lähellä? 💥

Ja entäs jos kaasu ei lopukkaan putkista vaan sitä työnnetään niihin lisää?

X

Nyt ei auta muu kuin Ukrainan ilmoittaa erityis operaatiosta natseja sekä terroristeja vastaan Venäjään laittomasti liitetyillä alueilla. Mukaanluettuna Krim.