“Olen Linus, poika, jolla on pimppi”

Muuan mies kertoo, että Malmön S:t Petrin kirkossa jaellaan lapsille lukemista. Eikä ihan mitä tahansa lukemista vaan opaskirjasta, jossa Linus-niminen poika kertoo, että hänellä on pimpero.

Luultavasti kirjasta jaellaan muuallakin Ruotsin Kirkon piirissä. Kirjan kannessa on siis kuva henkilöstä nimeltä Linus, joka on poika, jolla on pimppi.

Kannen teksti: Jag är Linus, en pojke med snippa. Olen Linus, poika, jolla on pimppi.

Kirjassa pikku tarinoita trans-lapsista. Linus kertoo miltä tuntuu olla poika, vaikka jalkovälissä ei ole lerssi vaan pimpero. “Kaikki luulevat, että olen tyttö, koska minulla on pimppi”. “Olen onnellinen kun minua kutsutaan han (ruotsin miehestä tarkoittava hän).

Snippa on ikään kuin lapsille sopivassa kielenkäytössä tarkoitettu sana pimpistä. Pippelistä käytetään sanaa snopp. Aikuiset eivät käytä keskenään näitä sanoja, vaan ne ovat tosiaan suunnattu sanotaanko alle 10-vuotiaille.

Lueskelin sosiaalista mediaa asian tiimoilta ja melko luontevasti asiaan suhtauduttiin: “Mitä tuossa nyt on ihmeellistä”, “Ei tämä ole ongelma nykypäivän nuorille ja lapsille” tai “Tämä on ongelma vain sverigedemokraateille, joilta on amputoitu pallit”. Vastapuolen kommentteja: “Jeesus kääntyi haudassaan”.

 

 

Kirja ei ole mitenkään uusi, eikä sitä tosiasiassa jaeta yksin kirkon piirissä, vaan sitä löytää ihan kirjastoista, kouluista, päiväkodeista ja sen sellaisista paikoista. Kirjasta on useita versioita, ainakin kirjanen: Jag är Bella, en flicka med snopp. Olen Bella, tyttö, jolla on pippeli.

Lisäksi löytyy ainakin kirjaset: Jag är Charlie, en pojke, en flicka eller mittemellan. Olen Charlie, poika, tyttö tai jotain siltä väliltä.

Lisäksi kirjanen: Jag är Tintin och Elsa, både en pojke, en flicka och mittemellan. Olen Tintin ja Elsa, sekä poika, että tyttö ja kaikkea siltä väliltä.

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pera Pervo

Länsimaisen ihmisen elämä on todella liian helppoa, kun joillain energiaa jää moisiin hullutuksiin.
Mutta miksi ihmeessä moisia houreita syötetään lapsille totena?

Anonyymi

Eipä ole ihme, että lapset ja nuoret ovat niin sekaisin, että kohta joka toinen on terapian tarpeessa. Pelottelu ilmastonmuutoksella, koulujen monikulttuuriset ongelmat ja sukupuolien sekamelska takaavat sen, että kallonkutistajilla riittää hommia. Monet syrjäytyvät työelämästä jo ennen kuin se on ehtinyt alkaakaan ja aikuiset ihmiset, jotka kaikkea edellä mainittua puuhastelevat, tulisi laittaa teoistaan vastuuseen.

Luca

Tästähän oli tänä aamuna aamutv:ssä, että lasten mielenterveysongelmat ovat viime vuosina rajusti kasvaneet. On kuulemma uusi normaali, että lapset käyvät psykiatrisessa hoidossa. Lapsi, joka ei kärsi mielenterveysongelmista pidetään outona.

mika

Tosi on,,

4NifR1xuTwA.jpg
Tosi on juu

Keskimmäinen luutamummo/noita-akka on Ruotsin nykyinen ulkoministeri Ann Linde.

Itsekseni pohdin

Sitä se teettää kun seinähulluja on äänestetty valtaan.

Ei kai kukaan täyspäinen voi odottaa, että linjaston päästä voisi silloin tulla mitään rationaalista.

Ps. Minä olen poika jolla on edelleen pippeli.

Pera Pervo

SETA -tyylin propaganda sekoittaa pilttien päät. Paljonko kirjan tehnyt tasa-arvoinen asiantuntija sai apurahaa?

Name

Jos sen voi luokitella satukirjaksi?

mika

Herääkin epäillys että näitä eepoksia tehdään apurahan kuvat silmissä,,,kun se nyt on joidenkin mieleen/agenda, jotka niitä rahoja jakavat.

JSscH0dkifE.jpg
mari

Juuri tästä olen kommentoinut useamman kerran. Tällainen “ajan henki” luo mahdollisuuden ulosmitata apurahoja. Sitä rahaa vihervasemmisto myös jakaa kritiikittä kunhan ideologia on oikea. Prkl, meidän rahaa! Paljonkohan saataisiin säästöön jos karsittaisiin kaikkea turhaa p*skaa kuten avokätiset järjestö-ja säätiötuet maahanmuuttajille, Halosen aloittama käsittämättömästi vielä jatkuva Venäjän kehitysapu, LGTB – humppa, turhaakin turhempi pulju eli Sitra, Yle, naisasialiikkeiden rahoitus sillä kyseessähän on vain naisten ylivallan pönkittäminen miesten kustannuksella. Tasa-arvosta ei ole voinut puhua enään muutamaan vuosikymmeneen…onhan näitä karsittavia kohteita vaikka millä mitalla. Kello on nyt täällä 6 aamulla, ei säteile tähän aikaan leikkauskohtia tällä erää enempää vaikka niitä eittämättä onkin läjäpäin kuten nyt vaikkapa yliopistot.

Unelma Painajainen

Tämä on se syy miksi lapset pitää Suomessakin saada varhaiskasvatukseen koko ajan nuorempina aivopestäviksi.

Piikivi

Tämä on tätä länsimaiden rappiotilaa. Rappiotilasta seuraa tuhoutuminen. Näin opettaa historia. Ruotsi (ja Suomi) esimerkkejä siitä miten käy, kun hylätään kristillinen moraali.

Ceterum censeo

Ennen muinoin tällaisten mielipiteiden kauppaajia nimitettiin kylähulluiksi ja heihin suhtauduttiin huvittuneella myötätunnolla, mutta ei heitä kukaan tosissaan ottanut. Nyt asia on kääntynyt suorastaan nurinniskoin. Heitä täytyy ymmärtää ja heille antaa vaikutusmahdollisuuksia mutta heihin kohdistuva asiallinen kritiikki yritetään vaientaa. Ettei vaan kävisi kuten Keisarin uusissa vaatteissa. Kun pieni lapsi sanoi, että “eihän keisarilla ole vaatteita”, niin ensin hänelle sanottiin hys-hys, mutta sitten yleisökin alkoi uskoa omia silmiään. Ja lopulta ainoa, joka ei tästäkään viisastunut, oli keisari itse.

T

Varg Vikernes on samoilla linjoilla

Qroquius Kad

Ei se viikinkipakanuuskaan mikään erityisen korkeamoraalinen uskonto kyllä ollut.

Moonman

Mikä siihen aikaan olisi ollut nykyajan standardeilla korkeamoraalinen uskonto missään päin maailmaa? buddhalaisuus? Euroopan kristityt eivät sentään uhranneet ihmisiä mutta kuolemantuomioita jaeltiin uskontoon perustuen yhtä kevyesti kuin jossain nykyajan paskastanioissa. Kristityille oli ryöstely ihan yhtä sallittua kuin viikingeille, kunhan uhrit eivät olleet toisia kristittyjä.

Qroquius Kad

Olihan se viikinkipakanuuden moraali kyllä siinä mielessä korkeampi kuin sen ajan kristittyjen, että he elivät kuin opettivat.
Kristityt opettivat yhtä mutta tekivät aivan toista.

Moonman

Eipä niitä oikein voi verrata, kun aasainusko oli orgaaninen ja kulttuuripiiriltään rajattu perinneuskonto, mutta kristinusko valtapoliittinen ja instituoitu laitos. Kuten poliittiset mielipiteet, niin sellaista voidaan taivuttaa ja muokata tilanteen vaatiessa

Piikivi

Mikä siinä kristillisessä moraalissa on niin pahaa? Kristinusko aikoinaan opetti meille eurooppalaisillekin mikä on oikein ja väärin. En tarkoita niitä tekoja, jotka on tehty kristinuskon nimissä, mutta perustuvat johonkin muuhun, vaikka vallankäyttöön. Esimerkkinä paavit. Luther sentään puhdisti kirkon. Kuitenkin uudelle uskonpuhdistukselle olisi taas tilausta. Kyllähän siitä kertovat esim.nämä lastenkirjat. Ja moni muu asia.

Minä

Tottahan tuo on, että kristinuskon papit tuhosivat vanhan suomalaisen kulttuurin aika perinpohjin.

Totta on myös, että kristinusko on edesauttanut Suomen yhteiskunnan kehitystä hyvällä tavalla, kaikista heikkouksistaan huolimatta. Heikkoudet eivät ehkä ole niinkään itse uskon sanomassa, vaan lähinnä papeissa, jotka ovat käyttäneet kristinuskoa väärin luodakseen kirkolle ja papeille aseman yhteiskunnassa.

Kristinuskoa on käytetty paljon ihmisten hallitsemiseen, joka ei ole kristinuskon mukaista eli kristittyä touhua, vaan sen väärinkäyttöä.

Itse usko sinänsä on aika harmiton, ehkä hyväkin, mutta kirkot ja sen tapaiset ovat enemmän vallan asialla kuin uskon asialla.

Onko se sitten kuinka totta, on ihan oma kysymyksensä. Mielestäni siinä on jotain totta, mutta kokonaisuutena se ei ole tosi.

E.H

Aika erikoinen toteamus? Mihin perustunee, olisi hyvä tietää?

Millainen ,minkä sisältöinen ja milloin oli se “tuhoutunut ikiaikainen suomalainen kulttuuri”, jonka Kristillinen moraali tuhosi??

Oletko ihan tosissasi vai provoiletko ?

Kristinusko levisi ajanlaskun alussa Juutalaisten keskuudesta pakana- ( ei juutalaisiin) kansoihin , jotka olivat silloisen rooman valtakunnan alueella .(ja sieltä eteenkin päin) nk Apostolien teot ja Paavalin kirjeet uudessa testamentissa asiaa kertoo. Niiden kansojen kulttuurit olivat hyvin monijumalaisia , ja suurissa kaupungeissa oli erittäinkin esim seksuaalimoraalisesti yms turmeltunutta menoa , niinkuin nykyäänkin on lisääntyvässä määrin länsimaissa.
Kristinusko toi tähän aivan uuden ennenkuulumattoman muutoksen , ei ulkoapäin ihmisiä pakottaen vaan ihmisen sisäisen muutoksen kautta , vapaaehtoisesti ottamalla Jeesuksen tarjoaman pelastuksen vastaan,

E.H

Näin se on tapahtunut myös suomessa aikoinaan kun kristinusko
rantautui näillekin rannoille, kauppiaiden yms tavallisten kristittyjen välityksellä erilaisten kanssakäymisten kautta.
Ja myös tänään se tapahtuu näin. Evankeliumi leviää meidän tavallisten kristittyjen kautta, ja sinä Paavo niinkuin muutkin lukijat voitte tulla tuntemaan Jeesuksen henkilökohtaisesti ottamalla hänet vastaan ” Usko Herraan Jeesukseen Kristukseen niin sinä pelastut” On totta tänäänkin ihan jokaiselle joka tähän upaukseen tarttuu ! Ja elämä tulee varmasti muuttumaan niinkuin se on miljoonien ja miljoonien ihmisten elämän muuttanut vuosituhansien aikana!
Kristinusko tuo todellisen tarkoituksen ja pohjan elämälle , Evankeliumissa on muuttava voima, Jumala on itse sen takaaja jokaiselle joka tätä muutosvoimaa haluaa elämäänsä!

Qroquius Kad

Käytä kypärää?

E.H

Tämänmaailman “haljenneet kaivot ” kutsuttakoon niitä minkälaisiksi kulttuureiksi , korkeiksikin,- hyvänsä ei koskaan voi tyydyttää kenenkään ihmisen syvintä ja alkuvoimaisinta tarvetta saada yhteys Jumalaan ,Luojaansa.
Tämän osoittaa selvääkin selvemmin ihmisten tarve etsiä elämäänsä sitä jotain mikä puuttuu mistä tahansa , nykyään ei länsimaissa niinkään käydä kumartelemassa Budhan patsaita (niitäkin on) tms. Länsimainen ihminen taitaa yrittää ryhtyä jumalaksi itse itselleen kuvitellen ,kun rikotaan ja sekoitetaan tarpeeksi ikivanhoja luonnollisia normeja ja luonnonlakeja niin tuo sisäinen polttava tarve tyydyttyy!
Mutta ei tule koskaan tyydyttymään silläkään lailla , vaan entistä enemmän sekasortoa , tyhjyyttä ja epätöivoa se takuulla tuo!

On vain yksi joka voi tämän janon sammuttaa , ja Hän on Jeesus Kristus . Ja on ilo tänäkin päivänä kun näiltä tämän maailman turhuuden markkinoilta saa ihminen löytää tien Herran luokse ja yhteyteen , ja kiitos Jumalalle siitä!

E.H

Vielä lisään.
On tietysti monelle pulmallista aikaan saatossa tapahtunut kristinuskon välineellistäminen .
Kristinuskosta on tehty keppihevonen jos jonkin edun tavoitteluun.
Politiikkaan , korkeisiin virkoihin ja asemiin pääsemiseksi .

Tämä kehitys on alkanut jo varhain. Roomalaiskatolinen kirkko on ollut vuosisatojen aikana hyvinkin turmeltunut vallanpitäjä yms.
Suomeenkin virallisen historian mukaan katoliset “toivat kristinuskon suomeen” pakottamalla ihmisiä uuden vallanpitäjän alaisiksi pakkokasteilla yms

Tämä irvikuva jatkaa elämäänsä hyvin monessa alkuaan oikealta pohjalta lähteneessä kirkossa tänäänkin . Esim lut kirkkomme on hyvin pitkällä maailmanmielistelyssään yms.

Mutta todellinen kristinusko on kaukana kaikesta tuosta.
Seurakuntia tarvitaan, mutta seurakunnat on uskovien kasvupaikkoja , ei poliittisten yms pelureiden temmellyskenttiä.

Jos haluat tietää mitä aito Kristinusko on , selviää lukemalla Uutta testamenttia , ja se voi olla yllätys monelle!

Qroquius Kad

Niin, Vuorisaarnassahan Jeesus opetti ihmisellä olevan suora linja Jumalan kanssa eikä siihen tarvita pappia väliin trokariksi, vielä vähemmän komeita temppeleitä joissa tekouskovaiset kerjäävät ihailua itselleen julistamalla korkeaan ääneen olevansa niin maan hyviä uskovaisia.

Niin vain kristinusko on alusta asti tehnyt kaiken juuri päinvastoin kuin Jeesus opetti.
Missä lie vika?

Piikivi

Ei varsinkaan leipäpappia eikä pelkästään kirkossa istuminen tee autuaaksi, vaan usko …

T

Kristinuskon vikana on kulttuuri-imperialismi. Kristinuskon saapuminen moneen maanosaan on hävittänyt monta alkuperäistä kulttuuria.

Remun sanoma

Länsimaat ovat saatanan vallassa.

Qroquius Kad

Ei sellaista ole olemassakaan.

Piikivi

Eurooppalaisten hyljätessä kristinuskon islam on tullut tilalle.

Washbrush

Suomessa on lisättävä sukupuolentutkimuksen määrärahoja rutkasti.

Minä

Uskotko, että lisäämällä tutkimusrahoja ymmärretään lopulta, että juu, eihän niitä sukupuolia olekaan kuin kaksi.

rocky

Kun jotkut tiedemiehet 2000v päästä kaivelevat meidän jäännöksiä toteavat niiden olevan vain ja ainoastaan miehiä ja naisia.Ei vaikuta mitään vaikka Håkan olisi aikanaan tuntenut olevansa naaraspuolinen lehtopöllö jolla on pippeli.

Prozac

Halla-aho taisi luonnehtia nykyajan kirkkoa dhimmi-kirkoksi.

Minä

Nykyinen kirkko on enemmänkin poliittinen järjestö, jossa suvakismi jyllää. Vasemmisto alkoi muuttaa kirkkoa poliittiseksi jo 60-luvulla, jolloin yksi näkyvimmistä hahmoista oli teologiaa opiskellut Terho Pursiainen, joka kirjoitti niihin aikoihin kirjan “uusin testamentti”.

Junkkari

Kyllä valmista on, ei auta

terhomatti.hämeenkor

Voi jummi tuota sverigen hulluutta ! Se antaa vain lisäpaukkuja finnien hulluudelle; kyllä kohta täälläkin osataan, ja varsinkin kirkon piirissä !
Schade vain lapsia, joille tuollaista paskapropagandaa lykätään välillä suusta perseeseen. Varsinaista pyhäkoulua !

PT-Median fani

Voi fiddu.

Särmääjä

Kirkon kuuluisi kyllä levittää ihan toisenlaista uskontoa tai sitten luoda joku oma lgbtqabcdefg hömppäuskonto ja lopettaa evankelisluterilaisuuden raiskaaminen.

Tero

Siellä on nykyisin tarot-pappeja, feministi-anarkisti pappeja, voimaantumis-pappeja sekä muita mystiikkaan perehtyneitä pappeja. Joskus ennen kaikki tällainen oli epäjumalan palvontaa ja harhaoppisuutta. Nykyisin se on edistyksellisyyttä vajota taantumukseen.

Irmeli

Teksti on kun mielipuolen päiväkirjasta…

Ope

Näin mielisairauksia normalisoidaan. Voidaan samaan syssyyn poistaa kaikki mielisairaalat, sekä rikoksista rangaistavat mielisairausalennukset sillä mielisairauksia ei ole olemassakaan. Kaikki ovat yhtä terveitä. Odotan innolla että lapsille opetetaan että itsensäviiltely, syömishäiriöt, kakansyönti, insesti, eläimiin sekaantuminen, alkoholismi, huumeriippuvaisuus, raiskaus, perheväkivalta sekä itsemurha ovat kaikki ihan normaalia sekä suotavaa käyttäytymistä. Mitäs paskaa toi tommonen että ainoastaan pillu-Linus ja kulli-Bella kuuluu opetuksiin, ladataan nyt kunnolla kaikki pöytään kun kerran ollaan aloitettu.

Janne

Tää oon WEF-mafian juttuja. Saadaan syntyvyys pienenemään ja populaatioo pienennettyä. Me tavan ihmiset kun ollaan kuulemma niille turhia.

Name

Sitäpä juuri.Osana muuta väestönvähennystä.

Ohmygod

Enpä voi välttyä ajatukselta, että nuo on rahoitettu Moskovasta.

Murrosikä voi muutenkin olla myllerrystä ilman tahallista harhaanjohtamista.

Jeesus taisi sanoa, että myllynkivi kaulaan ja mereen sille, joka tekee pahaa lapselle. No – myllynkiviähän ei enää edes tunneta.

Opiskelkaa saksaa

Tämä menee ihan niinkuin DDR:n ihmiskokeessa. Koitin etsiä sitä pientä ruskeaa kirjaa kirjahyllyistäni jossa DDR:n kokeen tehnyt professori perusteli yksityiskohtaisesti miten jatkossa saadaan ihmiset hallintaan. Ja ihan aluksi käännetään lapset vanhempiaan vastaan. Kun koulussa/päiväkdeissa tarjotaan jotain erilaista kuin kotona, lapset kääntvät vanhempiaan vastaan. Ja mitä enemmän kotona koitetaan kertoa totutta, sitä tiukemmin lapset vastustavat vanhempiaan.

Näin saadaan kuuliaiset lapset ja väsyneet/truhautuneet vanhemmat. Jotka eivät jaksa yrittää muutosta koska heidän lapsensa ovat “menetettyjä”.

Kyllä minä vielä sen kirjoittajan ja kirjan löydän. Sitä etsiessä tuli mieleeni että ruotsin kielestä ei ikinä ole ollut minulle hyötyä mutta saksasta paljonkin.

Alpertti

Olikohan se Gösta Sundqvist, joka kirjoitti jotenkin niin, että olin poika nimeltä Päivi enkä tiennyt oonko Romeo vai Juulia?

rocky

Jälleen todiste että ruotsi on saanut juuri mitä ansaitsee.

Ainonyymi

Hei, mä olen Kyösti-Camilla ja mulla on pöksyissä snippan ja snoppen. En tarvitse ystäviä, koska voin tehdä temput itselleni.

Moonman

(((ne))) varmaan kokevat voittaneensa, kun kirkko on saatu tuollaiseen tilaan. Ei riitä että kansat tuhotaan maahanmuutolla, vaan terveyden ja kulttuurin tuhoamisella varmistetaan etteivät jäljellä olevat rippeet pysty enää nousemaan vastarintaan. Mutta miten ruotsin kirkko perustelee sen, että toimivat jumalan luomaa järjestystä vastaan?

Prozac

Eihän tällaisista uutisista saisi tuntea vahingoniloa, mutta ihmisiähän tässä vain ollaan, ja toisilla on pimppi ja toisilla ei.

KLK

Ennen vanhaan sen kaltaisia sanottiin poikatytöiksi. On sellaisia kyllä ennenkin ollut. He saattoivat olla monessa suhteessa poikamaisia, ja ehkä jotkut heistä olisivat mieluummin halunneet ollakin poikia, mutta ymmärsivät, kenties harmikseen, etteivät he sellaisia ole eivätkä niin väittäneetkään.

KLK

Lisäys edelliseen:
Siitä nyt puhumattakaan, että vielä kirkkokin olisi väittänyt heitä pojiksi.

JuhoL

Liberaalit transuttajat eivät taida ymmärtää, että pienet lapset voivat kokea tällaisen propagandan hämmentävänä ja ahdistavana. Lasten tulee kasvaa turvallisessa ja ennustettavassa ympäristössä, jossa mielipide ei muuta todellisuutta.

h44

Poika nimeltä Päivi oli Suomessa jo -70 luvulla.

Nukkumatti made by DDR

Tätä syötettiin Ruotsin lapsille vuosikausia, DDR- valmistettua aivopesua John Blund eli Nukkumatti:

https://svenska.yle.fi/a/7-10011651

Sherlokki suvakko

Ei kun snippaa ja snoppaa pelaamaan, mikä on muuttunut? Ne on edelleen olemassa vääntää niitä mihin muotoon tahansa.

h44

Näinhän se on. Biologia hoitaa homman kotiin 99,9999% tapauksista.

Big l

Sairasta touhua. Noiden tekijä kuuluu suljetulle osastolle. Samoten ne jotka tota hulluutta levittää saatika lapsilleen hankkii

basso balalaikka

Oo tempora Oo mores! Oi aikoja oi tapoja.
minusta ihminen saa toki olla hullu tai mitä vaan, kunhan ei haittaa sillä toisten ihmisten, eläinten kasvien sienien tai mineraalien olemassaoloa yli kohtuuden.

näissä sukupuoli/sukukolmannes/sukuneljännes..(ad infinitum)keskusteluissa vaan unohdetaan lähes aina aseksuaalit, ihan kuten ekumeenisissa keskusteluissa suurimmat häviäjät ovat ateistit ja agnostikot.

Vladimir

Eihän tätä voi ottaa muuten kuin huumorilla..

Eli kyllä yksi soijapoika vastaa kymmentä ryssää.

https://www.hs.fi/kaupunki/espoo/art-2000009097307.html

Pasi T

Pojilla ei ole pimppiä, joten Linus on valehtelija.

Linuksella saattaa myös olla diagnostisoitu mielenterveysongelma, mutta se ei muuta asiaa.

Jos Linuksella on pimppi, hän on tyttö.

Lallukka

Pojiilla on karvainen kulli ja tytöillä vastaavan oloinen pillu iästä riippuen.
Mikä siinä on niin vaikeaa joidenkin hahmottaa tätä faktaa hommaa jo vuosituhansien takaa. Alkaako ihmislampaiden muisti vippaamaan näin itsestäänselviissä asioissa, kysyn vaan? Piste.

Jupi

Puuttuu enää “olen Ahmed, ja en tykkää transuista” sekä “Bög-Karlsson från taket”