Huikentelevalle hullulle hullujen huonetta huikentelusta

Seuraava rikosjuttu on rikoksena vähäpätöinen ja tekijäkin nobody. Jutussa kuitenkin tulee erityisen hyvin esille asenne, joka monilla afrikaanoilla on.

Eritrealainen reilu parikymppinen Desale Alemseged läpsytteli Ruotsiin syksyllä 2015 ja on heti alusta alkaen osoittanut herraskaisia elkeitä ruotsalaisia kohtaan. Kunniakansalaisen asemaa on vaadittu.

Alemseged päätti viime keväänä lähteä asuinkunnastaan Kungälvistä parin kymmenen kilometrin päähän Göteborgiin iloittelemaan. Ongelma oli kuitenkin se, että bussilippuun ei ollut haluja. Toki tällainen ongelma on pieni, kun pitää päästä isolle kirkolle tyttölöitä katselemaan.

Kun bussi saapui pysäkille, niin eritreaano käveli muina miehinä sisälle bussiin ilman lippua. Kuski ei tätä hyväksynyt vaan pysäytti miehen ja pyysi saada nähdä lipun. Alemseged suivaantui tällaisista kyselyistä ja kun bussikuski käänsi päätään, niin eritreaano huitaisi nyrkin kokoisella kivellä kuskia takaraivoon. Siihen hyytyi kuskin taju, kuski kuskattiin sairaalaan, mutta selvisi tapahtumasta.

Alemseged tuomittiin tästä ja parista muusta pikkurikoksesta hullujen huoneelle. Yksi rikoksista oli se, että hän oli bussissa istuskellut useiden naisten viereen, ottanut heitä hiuksista kiinni ja haistellut naisten hiuksia.

 

Eritreaano on aikaisemminkin tuomittu pienistä rikkomuksista. Vuosi sitten hän sai nuhteet siitä, että hajotti kunnan sosiaalitoimiston huoneen sisustuksen. Alemseged oli saanut pari viikkoa aiemmin kuukausittaisen sosiaalitukensa, mutta nyt rahat olivat loppu. Eritreaano käveli sosiaaliin ja vaati saada extra discorahaa. Kun virkailija kieltäytyi, niin Alemseged laittoi paikat remonttiin.

Kaikkein kummallisin juttu on se, että pari vuotta sitten Alemseged, vapauduttuaan vankilasta pieneltä reissulta, piti kovanpuoleiset vapautumisjuhlat ja siinä yhteydessä koko hänen asuinhuoneistonsa tuhoutui. Huoneistoon tuli mm. vesivahinko, kun lavuaari revittiin irti ja vesi suihkusi kylpyhuoneeseen.

Huoneisto meni väliaikaisesti asuinkelvottomaksi, mutta jostain aivan käsittämättömästä syystä miehelle hankittiin sosiaalin toimesta taas uusi asunto.

No, joka tapauksessa nyt saatu tuomio ”hullujen huone” sisältää ehdon ”vapautuu erityissyistä”, tarkoittaa jotain sellaista, että ihan heti ei pääse kylille ahdistelemaan veronmaksajaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dase Honoris Paribus

Fredde ja Steffe tykkäävät että Dase on ollut kelpo mies, kertakaikkiaan mies paikallaan.

Piikivi

Olisi paljolta säästytty, kun ei koko rikastusta olisi päästetty Eurooppaan ensinnäkään. Ei mitään perusteita siihen.

Sekunda Hurri

Tässä on kyse selkeästä rasistisesta vainosta ruotsalaisviranomaisten taholta. On hyvin inhimmilistä, että ihminen ahdistuu mennessään ruotsissa sosiaalitoimistoon ja tulee pakonomainen tarve uusia sisustusta hieman kotoisemmaksi.. Mitä ne ruotsalaiset itsestään oikein luulee? kuvittelevatko he tosissaan, että joku tulisi maahan aivan ilmaiseksi asumaan? Kyllä ruotsiin asettumisesta pitää kunnon korvaus saada ja törkeää vaatia maksua linja-auto matkailusta, jossa joutuu altistumaan kanssa matkustavien sosiaalidemokraatteja äänestävien ruotsalaisten hengitys ilmaan. Ei ihme jos kyky näytellä normaalia ruotsalaisten seurassa heikkenee.

Name

Vaadin saada tietää mitä shampoota nuo ruotsalaiset bussimatkailijanaiset käyttivät.

mari

Palmoliven oliivisaippua on aika suosittu.

Moonman

Ja maailmassa on maita joissa asuu kymmeniä miljoonia alemsegedejä, enemmän kuin eurooppalaisia on olemassakaan. Ne maat näyttävät samalta kuin alemsegedin elämä; mikään ei toimi, rahaa ei ole, kaikki ovat vaarallisia ja elävät kuin siat pellossa.
Ruotsidemokraattien mahdollinen hallitukseen pääsy on liian vähän, liian myöhään ellei tällaisia saada maasta ulos.

Jeanne d'Arc

Tulee mieleen että mitä kaikkea muuta noin laaja-alainen väkivaltateknikko on puuhannut jäämättä kiinni… tuskin nyt joka kerta kärähti. Tuo hiusten haistelu on kummallinen julkifetissi, toivottavasti ei ole kiusannut tyttösiä pahemmin. Juu pitäkää lukittuna, heja Sverige!

mari

Sama kävi mielessä. Tässähän lueteltiin vain ne joista jätkä on jäänyt kiinni. Yleensähän nämä ovat tehneet paljon enemmän pahojaan jäämättä kiinni. Norskit aikanaan laski yhden somalin maksavan noin miljoona euroa elinaikanaan. Tällainen jantteri maksaa varmaan viisinkertaisesti verrattuna ”sarvesta tulleisiin”.

Eritreassa ei ole sotaa vaan Ruotsi sorvasi lain vuonna 2015 jossa myönnetään turvapaikka Eritrean pojille koska siellä on se kammottava pakko mennä armeijaan. Tällä typerällä lailla Ruotsi avasi Eritrean pojille ovet Eurooppaan. Ja kyllähän ne tästä ovesta ovatkin kiitettävästi kulkeneet, Suomikin on saanut osansa.

Onkohan tällä mielipuolella Ruotsin passia? Jos ei ole, niin Ruotsin laki sallii karkotuksen sen jälkeen kun kakku on lusittu, tosin tämä jätkä laitettiin lataamoon joten en tiedä miten karkotuspykälää sovelletaan tässä tapauksessa.
Toivottavasti veronmaksajien eduksi.

Evplasse

Neekeripettereistä tulee hulluja pimeässä pohjolassa d vitamiini puutoksen vuoksi heidän ihonsa suojakerroin on yli 25

Suojakerroin

Pikemminkin 250.

Pera Pervo

Taitaa se veronmaksajaa kupata se hullujenhuoneel lukkojen takanaki olo.

mari

Toivottavasti tällä kahelilla ei ole Ruotsin passia. Silloin veronmaksajilla on pieni toivo jotta tämä mulkersson saadaan karkotettua kunhan aikanaan lataamosta ulos pääsee. Tosin kuten aiemmin kommentoin, en tiedä kuinka Ruotsin laki tulkitsee karkotuspykälää silloin kun tyyppi on laitettu laturiin. Linnatuomion jälkeen karkotus onnistuu – ainakin lain mukaan – jos ei ole passia.

Ceterum censeo

Möhläyksen tekee hetkessä mutta sen seurauksista on lähes mahdoton päästä eroon ja teki niin tai näin, kustannukset sen kun juoksevat. Niin tässäkin tapauksessa. Kesti vain hetken sanoa tälle sankarille ”tervetuloas”. Sen jälkeen kustannukset alkoivat juosta. Oli vapaana tai laitoksessa kustannukset juoksevat eivätkä ne ole pieniä. Ilmankos sitä sanotaan, että myöshäistä on enää rypistellä kun huonot on jo housuissa.

Puolueeton

Ei ole kysymys hulluudesta, jos hulluudella tarkoitetaan mielisairautta. Kysymyksessä on pohjoismaisiin oloihin sopimaton älykkyystaso.