Persut vaaligallupissa melko ylivoimaisia

Syyskuun vaaligallupin tulokset olivat melko selvät. Perussuomalaiset saivat selvästi eniten ääniä ja äänistä tasan puolet. Ehkä jonkinlaisena yllätyksenä tuli Sinimustan Liikkeen sijoitus toiseksi. VKK kolmantena ja vapauden liitto neljäntenä. Yllätyksenä voi sanoa myös Eläinoikeuspuolueen sijoitus melko korkealle.

Sen sijaan perinteiset puolueet eivät loistaneet, kuten ei-puolue Reformikaan, tosin ei ole tietoa onko siellä ehdokkaista edes vaaleissa. Ääniä tuli yhteensä 893 kappaletta. Tarkkaillaan tilannetta ja marraskuussa uusi gallup. Kiitos äänestäjille.

 

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Saattaapa käydä niin, ettei Turtapääkään asetu enää ehdolle.

Parhaimmillaan käy jopa niin, että hän viime hetkellä ilmoittaa ettei asetu ehdolle. Vaalien jälkeen hän on sitten jälleen Ano Turtiainen ja julkaisee videon, jossa helpottuneena kertoo mistä tässä Turtapää-sirkuksessa oli todellisuudessa kysymys.

BULI

Syy, miksi äärioikeistolaiseksi peiteoperaatioksi kutsuttu Muutos2011 kaatui, oli juuri se, että Timo Soini onnistui pitämään Halla-ahon ja co. persuissa. Muuten meillä olisi ollut jo aiemmin avoimempi rasistinen puolue. Kuitenkin Timo Soini ei voinut ennustaa, että Halla-aho oli jo alusta asti suunnitellut Persussuomalaisten valtaamista.

Nino

Rasistikortti se heiluu iloisesti, mitään muuta syytähän ei tietenkään voi olla vastustaa Suomen demografista ja taantumuksellista kehitystä kehitysmaalaiseen suuntaan kuin rasismi…

Aika visionääri saa olla myös olettaessaan, että halla-aho olisi alusta asti suunnitellut Persujen kaappaamista. Hykerryttävää settiä.

mari

Alusta asti suunnitellut PS:n valtaamista? Kerroppa nyt kun tunnut olevan asioista perillä mistä asti Halla-aho oli suunnitellut tämän kaappauksen? Kerro mielellään, ihan jos ei kuukautta, niin ainakin vuodenaika sekä vuosiluku. Minulle on kai syötetty disinformaatiota koska olen ollut siinä uskossa, että perussuomalaiset itse äänestivät Halla-ahosta puheenjohtajan kesällä 2017. Soini oli pelkkä opportunistinen poliittinen lurjus joka kohtasi uran loppunsa ihan ansaitusti.

Pasi T

Perussuomalaisia ei ole vallattu, vaikka sellainen valeuutinen on kiertänyt eri medioissa jo vuosikausia.

Halla-Aho asettautui ehdokkaaksi puolueen sääntöjen määräämässä puheenjohtajavaalissa, ja sai eniten ääniä.

Ääntenlaskennasta vastasi istuva puheenjohtaja Soini&co.

Kaikki eri mieltä olevat ovat salaliittoteorioihin uskovia idiootteja.

Vastaavanlainen, istuvan puheenjohtajan syrjään siirtänyt vaihdos tapahtui myös kokoomuksessa.

Miksi kukaan ei väitä, että Petteri Orpo kaappasi vallan kokoomuksessa ?

mikään ei muutu

Niinpä niin. Valtamediapuolueessa on jo päätetty suurinpiirtein seuraava jallitus. En muista, kuka sanoi erään totuuden, koskien kolmea puoluetta. Eli kokoomus, lsdp ja keskusta. Yksi niistä on aina oppositiossa, ja leikin nimi on näennäinen erimielisyys. Ps ei tule pääsemään seuraavaan hallitukseen. Yllättyisin, jos niin kävisi. Puolueella ei ole tarjota/esittää tarjousta, mistä ei voi kieltäytyä. Eli korruptiota. Tarkoitan suojatyö paikkoja/ virkoja. Lisäksi kokoomushan ajaa täysin rajat auki yms politiikkaa. Mikään ei tule muuttumaan. Luulenpa, että päinvastoin. Katainenhan totesi, ym kokkarit, että suomeen pitää tuoda oliko se nyt miljoona työvoimapulan paikkaajaa. Joka tapauksessa.

Putteri-Petteri

Pessimisti ei pety?
Selitä toki Italian vaalit, kun muutosta tapahtui.

Kaltaisesi ovat niitä, joiden mielestä mikään ei muutu, eivät tämän vuoksi edes äänestä ja ovat lopulta itse syypäitä siihen, jos/kun mikään ei muutu.

älä yleistä

No. Nielen arvostelun. Olen aina käyttänyt ääntäni vaaleissa kuin vaaleissa. Italian suhteen olet oikeassa. Lisätään ruotsi. Mutta kyllä, ehkä se on mahdollista. En kuitenkaan peräänny siitä, että valtamedia on politisoitunut. Esim yle. Eräs blogisti totesi hyvin, että vihreä lanka lehti joutikin lopettaa, koska heillä on nyt verorahoitteinen yle.

Bellatrix

Totta helkkarissa valtamedia on politisoitunut,ja tämän hallituksen aikana vielä enemmän,kuola valuen,samoin oikeuslaitos on täynnänsä demlajuristeja.
Näin katastrofaalista ajasta ei ihan hetkessä maa toivu.
Ruotsin ja Italian vaalitulokset kertovat kun OIKEIN haluaa muutosta,kyllä se onnistuu.Täällä on vaan niin sokeita äänestäjiä,kuten 2019 selvisi.

Pelin politiikkaa

Sdp, Kokoomus ja Keskusta muodostavat hallituksen ja vuorollaan yksi niistä teeskentelee olevansa oppositiossa. (Pekka Ervasti)

VMP

Ruotsalaiset varmistavat tämän istumalla aina hallituksesa muut saavat päättää kenen vuoro on olla hurrien kaveri.

seant

Enää ei ole väliä ketä äänestää, sillä jos kansalaiset äänestää väärin vääriä puolueita, niin Ursula von der Leyen sanoi Italialle, että Eu:lla on ”työkalut” ko. maan asiat tulee menevät ”vaikeaan suuntaan”
Unkari on hyvä esimerkki Suomi ei käytännössä voi mitenkään muuttaa mm. maahanmuuttopolitikkaa, ja wkoke meininkiä.

mikä on ero?

Kyllä. Tuo von der lärvän puuttuminen italian sisäisiin asioihin, on esimerkki siitä, miten pikkuisen suomen päättäjiä käskytetään eu:sta. Esimerkkinä miten vaikeata se on sulkea rajoja. Tai kun kyseessä on oman kansan etu. Ei se käy. Pitää kysyä lupaa keskuskomitealta. Kuten neuvostoliitossa. Neuvostoliitossa piti totella pääsihteeriä. Jos et totellut, et ylennyt jne.

VMP

Niin se onkin varmaan ainoa asia jonka voi sanoa olevan hyvin tuossa ryssien perseenpyyhkijä maassa…

lampaa uskoo kaiken

Persujen äänestäminen ei muuta mitään. Persut on VALEOPPOSITIO-puolue! Ennen vaaleja räksyttävät, mutta äänestävät kaikesta aina kuten muutkin viherkommari-globalistit.

Äänestäminen ei muutenkaan muuta mitään. Vilpilliset vaalit, kuten kaikkialla. Tieto Oyj muuttaa softallaan koko maan vaalituloksen halutunlaiseksi. Ennen vaaleja julkaistavat valheelliset gallupit takaavat vilpin läpimenon.

Mark Twain: ”jos äänestämällä voisi vaikuttaa, ei meidän annettaisi äänestää”.
Stalin: ”sillä ei ole mitään väliä kuka saa eniten ääniä – vain se merkitsee, että kuka äänet laskee”.

Demokratia Suomessa tarkoittaa sitä, että saat kerran neljässä vuodessa käydä piirtämässä lyijykynällä numeron lappuun.

Runtiti-pou

Juutalainen Paavo tukee tietenkin persuja loppuun saakka.

muistakaa käteinen

Ryssälässähän onkin parempi meno? No en väitä, että olet ryssän trolli. Mutta kirjoituksessasi on itua. Otetaan esim perussuomalaiset. Se nyt on vaan päätetty, että ps ei pääse hallitukseen. Ensinnäkin van der levähtänyt ei sitä hyväksy. Ps:n julkistama suomi ensin sekä suomalaiset etusijalle on myrkkyä lsdp:lle, kokoomukselle sekä keskustalle. Liian suuret rahat kyseessä.

Qroquius Kad

Totta kai PS pääsisi hallitukseen jos saisi keväimellä 67 % äänistä;
silloin se muodostaisi yksinään enemmistöhallituksen.
Jos näin kävisi, lehmät lentäisivät, kuu olisi juustoa ja Imperialistisesta Roistovaltio Ryssästä tulisi Sivistysvaltio Venäjä.

Kake

”Se nyt on vaan päätetty, että ps ei pääse hallitukseen.”

Ei sillä mitään väliä ole, pääsevätkö vai eivät. Ihan hyvin voivat päästäkin turhaksi täytteeksi. Se, että valtamedia nyt yhtäkkiä niin rakastaa persuja ja etenkin Purraa, kertoo kaiken tästä ”oppositiopuolueesta”.

VMP

Eihän se luekkaan sitä paitsi ne on luvannut jos niiden ehdokas valitaan se vetää kaikkia turpaan kun se ei ole mikään valeoppositio edustaja sitten vaan se päättää kaiken.

Runtiti-pou

PS ei saanut yhtään miträän läpi koska ei edes yrittönyt. Oli vain tyhjän panttina ja sai jonkun ulkoministeriön eli mustan pekan. Paljonpuhutut kompromissit jäivät tekemöttö

Runtiti-pou

PS olisi hallituksessa sama kuin kokoomus niinkuin se on jo oppositiossa Venäjällähän ovat Paavon juutalaiskaverit vallassa

Jake

Voi vittu, ihmettelinki kuka on ostanu kaikki foliot kaupasta.

Qroquius Kad

Käyttäisivät kaalinlehtiä kuten P.T.Kangas.

mari

Kerro lisää tuosta Tieto Oyj:n softasta. Mitä muuten itse teet äänestyspäivänä? Makaat soffalla..?

lampaa uskoo kaiken

Kaksi kertaa erehdyin äänestämään takinkääntäjä-Soinia. Halla-aho on täysin järkensä menettänyt sotahullu globalisti. Purran valinta puheenjohtajaksi oli viimeinen naula arkkuun.

Totta kai käyn aina äänestämässä jotain isänmaallista puoluetta, jotta vaalituloksen väärentäminen olisi edes hivenen työläämpää.

VMP

Tuollaisia nauloja kehtasivat soinin arkkuun laittaa vaikka sinä sitä äänestit hyi mitä valehtelijoita kun eivät edes hallitusohjelmaa pettäneet vaikka kokoomuksen arvot vaativat petosta vain petturit kelpasivat hallitus kumppaneiksi, kyllä pitäisi olla soinin kaltainen henkilö jota voisit äänestää..

Runtiti-pou

Katso Halliksen toimintaa. Oppositiossakin kiirehdittiin tiedustelulakia ja sitten savustetaan kaikki etnonationalistit ulos. Vaihdetaan nuorisojärjestö sen näköiseksi, jollaiseksi entinen nuorisojärjestö varoitteli Suomen tulevan ja sai tästä tuomion. Halla-aho on silkka huijari ja siksihän hän Soinin huijaukseen yhtyi ja mahdollisti jytkyt ja että oikeaa oppositiojuttua ei syntynyt

VMP

Itseasiassa tieto on saa niin paljon kupattua valtiota, että sen ei tarvitse tehdä mitään ”väärää” kun pelkästään jostain tietokannasta voi pummaa miljardeja jotkut maat tekevät tuollaiset miljoonilla (vaikka viro) aina jos jossain valtion hankinnassa lukee sana Tieto oyj tietää, että nyt palaa rahaa..

timo

Hyvä tietää että yli 10% täällä pyörivistä on putinisteja ja ryssän kätyreitä.

Kake

Ja vieraan vallan dosentteja ja sukaatteja!

VMP

31% tuo ainakin rasistisen matematiikan mukaan laskettuna on…

Puolueeton

Mielenkiintoista nähdä kuinka mielipidekyselyissä tulee aivan erilaisia tuloksia johtuen siitä, että tapahtuu valintaa kenelle kysely osoitetaan, Näin tapahtuu tietenkin virallisissa mielipidekyselyissä. Valinta tietenkin pitäisi tehdä aivan satunnaisesti kansalaisille, mutta tehdäänkö niin, se jää arvoilujen varaan.

Testaapa pt miten lukijasi suhtautuvat Ukrainan Donbassin vaalitulokseen, joissa jopa 99% kannatti Venäjään liittymistä. Luku tietenkään ei ole luotettava ellei myös äänestäjien määrä ilmoiteta. Näinhän kävi Katalonian vaaleissa. Enemmistö muistaakseni yli 80% kannatti itsenäistymistä, mutta äänestys prosentti oli kai 38, joten vain kolmas osa Katalonialaisísta kannatti selvästi itsenäisyyttä. Tämä prosessi päättyi sitten itsenäisyyden puuhajien linnareissuun.

Krimillä 83% äänestäjistä äänesti ja 97% äänistä kannatti Venäjään liittymistä, siis tulos olis 80% äänioikeutetuista kannatti liittymistä.

Qroquius Kad

Zaporižžjan alueen asukasluku on noin 1,6 miljoonaa ja Hersonin alueen vajaa miljoona.
Ensinmainitussa annettiin ääniä kaikkiaan vajaa 40 000 ja jälkimmäisessä noin 33 000.

Tuosta voi nähdä äänestysprosentin olleen kolmen luokkaa.

puolueeton

Jos tuo on totta, äänestystuloksella ei ole mitään merkitystä ja poliittiset päätökset ilman perusteita.

Qroquius Kad

Tällaiset numerot olen nähnyt julkaistuina.
Vaikka äänestysprosentti olisi ollutkin yli 50, ei noilla olisi silti kansainvälisoikeudellisesti mitään merkitystä laittomina vaaleina.

VMP

Niin ”puolueeton” hieman myötäilee ilmeisempien valheiden kohdalla kun tietää, ettei ne mene läpi ja lataa akkujaan samalla seuraavaa ryssän propagandarekan ajoa varten jonka räjäyttää kommenttipalstoille ympäri nettiä, noin nuo toimii aina…

Rommin suurkuluttaja

Mieluummin luotan kyynisen Paavon omaan analyysiin kuin gallupeihin. Taisi Paavo tai J.Lokka ilmoittaa etukäteen, että SD saa Ruottissa 19.5%. No SD sai 20.5%. Aika lähelle siis. Kyyniset tietää.

vitun vittu

Me vittuuntuneet, kyyniset, kokeneet, lukeneet, maailmaa nähneet, lapset tehneet, ryyppäjät, rasistit , suvaitsevaiset herrasmiehet ja miksei naisetkin, esitämme ja spekuloimme kaikkea. Ei kannata ottaa liian vakavasti. Mutta kyllähän se vituttaa . Tämä nykymeno. Ja kaikki muukin.

Runtiti-pou

SD on vielä surkeampi porukka kuin persulauma

Qroquius Kad

Näinhän se valitettavasti on.

Täälläkin nyt hoetaan kuinka PS on valeoppositio ja täytyy äänestää joko Ryssää palvovaa Turtapään pellejengiä tai jättää äänestämättä.
Sitten vaan kiukutellaan kotona kun asiat eivät parantuneetkaan.

SDP istuu hallituksessa ja sen kun pistää menemään omaa politiikkaansa.

Runtiti-pou

Miksi kaikki muut paitsi persusionistit olisivat Venäjä-mielisiä? Nythän voit äänestää Sinimustiakin

Runtiti-pou

Niin se asia on nationalismin vastustaminen ja juutalaisuuden palveleminen