Pitäisikö Karjala ottaa takaisin miehittämällä ensin Pietari?

Nyt kun Venäjä on siirtänyt lähes 80 % Venäjän Karjalassa olleista joukoistaan Ukrainan rintamalle, niin Suomelle ja Virolle olisi helppo nakki ottaa omat pois. Takaisinoton voisi aloittaa valtaamalla Pietari.

Operaatio 1. Suomesta ja Virosta lähtee etenemään samanaikaisesti osastoja. Suomessa ensimmäisenä tavoitteena on turvata Viipuri kaupungin länsi- ja pohjoispuolelta sekä mereltä. Virossa taas erikoisosasto menee Narvasta yli Venäjälle ja lähtee turvaamaan Pietariin johtavan E20-tien.

Operaatio 2. Suomalaiset erikoisjoukot jatkavat nopealla maantiemarssilla kohti Pietaria, jossa eteneminen pysähtyy jonnekin vanhan rajan tuntumaan Joutselän paikkeille. Merivoimat jatkavat kohti Suomenlahden perukkaa ja jäävät ampumaetäisyydelle Pietarista.

Samaan aikaan suomalaiset erikoisosastot ovat rantautuneet Laatokan kautta Neva-joen suiston tienoille, josta edetään taas nopealla moottorimarssilla Pietarin kehätien tuntumaan.

Virolaisilla erikoisjoukoilla on kaksi tehtävää. He katkaisevat Pietaria kohti etelästä ja kaakosta tulevat tiet ja turvaavat alueet. Pietarin kaakkoispuolelle tehdään turvasulkuja.

Operaatio 3. Pietari on nyt piiritetty. Pidetään äänestys, että haluavatko pietarilaiset kuulua Suomi-Viroon. Äänestysprosentti tulee olemaan 98 % “kyllä”. Presidentit Sauli Niinistö ja Kaja Kallas ilmoittavat, että on syntynyt uusi maa-alueliitos.

Se tarkoittaa sitä, että Karjalankannas ja Pietari kokonaisuudessaan liitetään Suomi-Viroon. Laatokan luoteiskulmassa raja kulkee Kivennavalta luoteeseen Suomen vanhalle rajalle asti. Uusi raja tulee kattamaan Leningradin läänin eli reilu 100 km säteeltään Pietarista.

Viron hallintoon liitetään Suomenlahden pohjukan etelärannikon alueet kartan mukaisesti.

 

Kun alueet on vakautettu, niin Suomi aloittaa Laatokan pohjoispuolen Karjalan turvaamisoperaation.

Notify of
guest
141 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ohmygod

Mistä me saadaan atomipommi, millä uhkaillaan?

Kehopositiivisuus

Pitäisikö Paavon laittaa meidän kaikkien taju valkokankaalle? Senkin voisi vääntää kaalista.

Jarkko

Onhan meillä Olkiluoto 3.

Qroquius Kad

Tosiaan!
Köyhdytettyä ydinpolttoainetta HIMARSien kärkiin “likaisina ammuksina”, joita ampua massoittain örkkien niskaan.
Mutta hei, ukrainalaisillahan on juuri sama keino käytetävissään!

Ingen Gripen.

Entäpä Itä-Karjala ? Oma isäukkokin oli valloittamassa Petroskoita ja Karhumäkeä, mutta sieltä tuli lopulta komennus Viipurinlahdella kun oli jo hätä kädessä.

Prozac

Toinen sedistäni oli myös tuolla viipurinlahdella loppukahinoissa. Taisi olla muuten toinenkin setäni, joka -25 syntyneenä jatkoi vielä lapin sotaan.

Juha s

Sen nyt valtaa yksinkin. Tai kaveri mukaan kantamaan patruunoita.

X

Messissä, kunhan ei tarvi kantaa pateja.

Todellinen win-win-tilann

Tuohon ensimmäisen vaiheen operaatioon tulisi Etelä-Karjalan (Kannas) lisäksi kuulua ehdottomasti myös Raja-Karjala (Laatokan Karjala), Kuusamon ja Sallan itäpuoliset alueet sekä Petsamo. Seuraavassa vaiheessa muodostettaisiin Suomi luonnollisine rajoineen liittämällä Aunuksen Karjala ja Vienan Karjala.
Näidenkin liittäminen tulisi ehdottomasti tapahtua kansanäänestysten jälkeen, jolla varmistettaisiin alueliitosten oikeudellinen ja moraalinen valtuutus.
Alueiden laajuuteen nähden vähäistä etnisesti karjalankansaan kuulumatonta väestöä ei rasistisesti ja genosiidisesti karkotettaisi rajan taakse Venäjälle vaan heitä kannustettaisiin verovapaudella ja muilla maakunnan tarjoamilla etuuksilla muuttamaan Ahvenanmaalle.

harasoo

Strategia on hyvä pt median osalta. Mutta täysin väärä. Amatöörinä pt media on unohtanut tasa – arvon. Muistamme ylen jutun, kuinka oli rasistista sekä naisia alentavaa oli, kun tuntemattomassa sotilaassa ei ollut naisia rintamalla. Sekä muistamme, miten natseja olivat veteraanimme. Ehdotan joukko – osaston. Suomeen tulleet sota rikolliset( lue lähi- itä ) sekä venäläiset putinia vastustavat kokeneet aseen käyttäjät jne. Isis onkin jo suomessa. No mitä vittua. Otetaan 40 000 ryssää vielä lisäksi. Ei tule ongelmia. Niin niin.

jep

Voimaantuneet naiset. Niitähän nykyään korostetaan. Ai jaa. Ukraiset naiset ovatkin nykyään kusessa. Seisovat leipäjonoissa. Suomalainen nainen vittuilee vain siitä, miten sorrettu on muslimi läpsyttäjä. Ja rahaa riittää matuille. Turha lässyttää. Arvovalinta on selvä. Itselleni suomalainen nainen on kakkoskansalainen.

mari

Kannattaa muistaa ettei kaikki suomalaiset naiset ole paijaamassa näitä kehareita. Täyspäisiä naisia löytyy kyllä, kuten nyt vaikkapa minä hehe. Nämä naiset eivät vain pidä itsestään hirveästi meteliä. Siinä suhteessa saisivat hieman petrata.

p.grandell

hienoa mari, siitä juuri kirjoitin, on paljon tosi fiksuja suomi neitoja, vaan nämä batiikki-noidat näkyy ja kiljuu kurkku suorana, aina fiksuimmat ei näy. osaavat käyttäytyä, hienoa mari, suuko sinulle.

mari

No, tätä juuri tarkoitin. Ne jotka huutavat kovimmin, pääsevät tietysti helpoiten esille. Tietenkin tarkoitan näitä batiikkiämmiä. Niinikään on hyvä muistaa, että myös osa miehistä ovat olleet mukana tässä haitallisessa kehitysmaahanmuutossa.

Anonyymi

Vanha suomalainen sananlasku sanoo osuvasti, että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Denzel Tanninen

Eiköhän valtaosa näistä musliminussija-suvakkiakoista ole jo paskaks hakattu/mestattu hiljaisiksi ihanien sossutukihuijarimiestensä toimesta. Faktat ja totuus iskeytynyt vasten naamaa. Kirjaimellisesti.

p.grandell

voi,sentään,kyllä suomessa on myös tosi hienoja kansallisia naisia, ei kaikki ole epäonnistuneita haba chabaa pössytteleviä batiikki noitia, on paljon hienoja naisia. se vaan että nää ikävemmät batiikki-noidat aina rääkyy ja näkyy valitettavasti,kuten kaikki ihmeen kollit mitkä juoksee pickulasten perässä borat tangat päällä ja sateenkaarenlippu kädessä, tänne mahtuu paljon sceidaa, mutta myös hienoja aitoja suomalaisia,jotka ei kilju ja hypi alushoususillaan ympäri läänia ja huuda kommunismia.

Kake

Ei mitään naisia ole olemassa. Tiede sen sanoo. On vain pallillisia miehiä ja pallittomia miehiä.

Pallittomat jakautuvat konkreettisesti pallittomiin (50% väestöstä) ja kuvainnollisesti pallittomiin (~49%). Konkreettisesti ja kuvainnollisesti pallillisia on se loppu ~1%. Joista aivoilla varustettuja 0% (ovat jo kauan sitten lähteneet).

Anonyymi

Eikö työvoimapulaa ole vielä paikattu -15 tulleilla moniosaajilla, kun lisää haalitaan? Filippiiniläisiä sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia ei taideta kauheasti hinkua, koska sieltä voisi tull liian kauniita naisia miesmarkkinoille. Tosin lohdutuksesta voisi käydä venäläiset miehet, jotka ovat kansoittaneet kuulemma Tinderin.

Mr X

Paavo,ASIAA !

Qroquius Kad

En oikeastaan halua Karjalaa takaisin enkä Pietaria.
Ne ovat örkkien pilalle paskomia maita.

Petsamon aluetta ja Liinahamarin satamaa katsoisin mieluummin Suomen rajan sisällä, mutta vain sillä edellytyksellä että Imperialistinen Roistovaltio Ryssä ei ole enää rajan takana, vaan vain Moskovassa lähiympäristöineen.

mari

Minäkin ottaisin mieluummin Petsamon alueen. Sieltä saisi pääsyn jäämerelle ja samalla oikeuden luonnonvaroihin jos niitä sattuu sieltä löytymään. Niin, ja ettei meidän poliitikkomme myy niitä vaikkapa Saksaan.

Minä

Kun Karjala otetaan Paavon suunnitelman mukaisesti takaisin, on kansanäänestyksessä luonnollisesti huomioitu se, että kyllä-ääni tarkoittaa myös sitä, että venäläiset palaavat Venäjälle.

Petsamo on kyllä merkittävä alue juuri noiden luonnonvarojen vuoksi. Voisi siinä samalla ottaa Kuolan niemimaankin.

Last edited 2 kuukautta sitten by Minä
Moonman

Ei kannata valloittaa takaisin, koska Suomi myöntäisi turvapaikan samalla kaikille alueen miljoonille kaalipäille. Nykyään kaikenlainen väestöpolitiikka on täysin vieras käsite, sen sijaan kuka tahansa mistä tahansa voi päättää ryhtyä “suomalaiseksi”. Vähän sama kuin jos Saksa olisi neuvostoliittoon hyökätessään julistanut että kaikki vallattujen alueiden väestöt ovat voivat halutessaan muuttaa Saksaan lorvimaan kela-tuilla.

Qroquius Kad

Sellainen Suomi, joka valloittaisi menetetyt alueet takaisin ei toki sallisi örkkien jäädä asuttaman niitä.

Moonman

Se on kiva fantasia, mutta kun katsoo nykyhallitusta ja menoa, niin ei toivoakaan. Toimintakyvyttömät naishallitukset ovat lampaita jotka odottavat syödyksi tulemista.

Runtiti-pou

Venäjän ja globalistien kätyrien on vain käsketty väittää näin. Kasvaahan siellä kuitenkin metsääkin ja se jo yksistään olisi ihan kelpo syy laajenemiselle

Runtiti-pou

Matille kyllä tarkoitin viestin tään

Missä äänestykset

Äänestyksiä ei pidetä muualla kuin venäjällä.

Nato johtajaa ei valita ääneställä, eikä suomi jörjestänyt äänestystä natosta.

mari

Tulevaisuudessa Venäjällä käytetään kaalinlehtiä valuuttana.

jeppe jöpöttäjä

täällä ei ole niitäkään…

mari

Siinä tapauksessa sun kannattaa kiireesti vaihtaa fyysistä lokaatiota.

Pasi T

Venäjän äänestykset poikkeavat länsimaissa pidettävistä demokraattisista äänestyksistä siinä, että tulos tiedetään jo etukäteen.

Venäjällä oppositio ei koskaan voita.

ps. valittiinko varsovan liiton johtaja avoimella, demokraattisella äänestyksellä ?

Qroquius Kad

Saatettiinhan tuo valitakin:
Varsovan Liiton maiden asevoimien ylin johto kerättiin Moskovaan riittävään suureen yleisötilaan ja Puna-armeijan esittelijä avasi äänestyksen:

“Ne jotka tajuavat kannattaa Varsovan Liiton uudeksi johtajaksi toveri Neuvostoliiton marsalkka [tähän oikea nimi] kohottavat henkkilökorttinsa nyt!
Ne jotka eivät tajua omaa parastaan ja äänestävät vastaan, kohottavat henkilökorttinsa nyt!

Hyvät toverit, julistan äänestyksen ratkenneeksi.
Toveri Neuvostoliiton marsalkka [tähän oikea nimi] on valitu yksimielisesti ja demokraattisesti Varsovan Liiton johtajaksi!”

KLK

Mutta Suomen liittymisestä EU:hun pidettiin kansanäänestys.

Puoli-kreikkalainen

No perkele ja sitä kun luuli olevansa ainoa juurikin täysin saman idean kanssa varustettu jo tässä parin päivän ajan.

Nyt on paras aika ottaa
Suur-Suomi takaisin.

Karjalan ja vepsän kielissäkin vilisee enemmän suomalaisia sanoja ku turun murteessa konsanaan ni on jo sekin puoli helvetin hyvällä mallilla.

Tämän pienen operaation voi perustella sitten kaikille maailmanhalaajille sillä, että tässä pelastetaan parit uhanalaiset kielet ja kulttuurit, on vähän samasta asiasta kyse kuin saamelaisuudesta.

Kannatan ja ehdottomasti jatkoon.

Minä

Karjalan kieli on tosiasiassa suomen murre. Joskus kauan sitten Itä-Karjalassa asunut karjalan kielen merkittävä tuntija totesi, että suomen kirjakieli sopisi heille mainiosti kirjakieleksi.

hohhoijaa

Pakkoruotsikin on murre Se on saaristolaisten hylkeenpyytäjien käyttämä murre.

Qroquius Kad

Eihän ole.
Suomenruotsi on ruotsinkielisten suomalaisten puhuma ruotsin kielen itäinen murreryhmä.
Pakkoruotsi on suomenkielisille suomalaisille koulussa opetettu ruotsi, jota me emme todellisuudessa koskaan tarvitse.

Minä

Jos sattuu osaamaan ruotsia ja katselee eduskunnan “kaksikielisiä” avajaisia telkkarista. selviää, että pakkoruotsi ei ole oikeastaan muuta kuin omituinen mongerrus, joka muistuttaa ruotsia, ainakin suurelta osin.

Päivitys

Ei.

jep

No otetaan osaa nyt tähänkin utopiaan. Olen samaa mieltä siitä, että karjala takaisin. Lisäksi. Saksa ei ole maksanut korvauksia lapin tuhoamisesta. Venäjä ei ole maksanut korvauksia partisaanien joukkomurhista. Yms. Ei vaan me maksamme. Yli rajojen.

Minä

Venäjän tulisi palauttaa maksetut sotakorvaukset ja maksaa sotakorvauksia vähintään saman verran.

Suomi Finland

Puttin on vanha ja väsynyt mies. Lähitulevaisuudessa saattaa ihan lahjoittaa maita, eikä tarvitse sotimalla ottaa.

Vihreät miehet valloittamassa Krimiä. Siinä oli viimeinen onnistunut ryssäoperaatio. Historia ei tule enempää tuntemaan. Jälkipolvet tulevat ihmettelemään, että kuinka saatanan tyhmä mies se Vladimir Putin oli. Ja kuinka läpikotaisin korruptoitunut maa hajosi omaan mädännäisyyteensä.

Ei jatkoon.

Qroquius Kad

Eipä taida Putler olla lahjoittamassa maita, vaan näyttää yrittävän saada aikaan mahdollisimman paljon tuhoa keikkuen NATOn väliintulon rajalla.

Uskon että hän haluaisi lähteä tästä maailmasta palamalla Kunnian Tulesssa, mutta ei usukalla käyttää ydinasetta koska ei voi luottaa
laukaisukäskyn perillemenoon,
sen tottelemiseen eikä edes
koko ydinaseen toimintakykyyn vuosikymmenien huollon puutteessa.

Hänellä saattaa kyllä olla Kremliin jemmattuna muutaman megatonnin vetypommi, jolla hän räjäyttää Moskovan itsensä kanssa.

mari

Eikö Gerasimov ole yksi niistä kolmesta jonka täytyy vahvistaa ydinohjuksen laukaisu? Jos Kremlin hullu kääpiö on niin kaheli, että määrää ohjuksen laukaistavaksi, luulen että siinä vaiheessa Gerasimov salamurhauttaa Putinin. Kuka sitten tilalle Venäjän johtoon? Imperialistinen p*skavaltio ei historiastaan ihan niin vain eroon pääse joten Putinin jälkeen voi tulla jopa surkeampi ja vaarallisempi vaihtoehto. Mutta jospa tuo suuri kaalimaa saataisiin pilkottua osiin.

Suomi Finland

Siinä vaiheessa kun Putinia kannetaan jalat edellä Kremlistä, niin pukaisen kaalihatun päähäni. Jos minulla olisi nainen, pyytäisin häntä pukeutumaan kaalisiin alusvaatteisiin. Vaikka hallinnon vaihtuminen ei automaattisesti tarkoita Venäjän politiikan muuttumista länsiystävällisemmäksi, on se silti juhlan paikka.

Todennäköisesti Putinin poistuminen tarkoittaa sodalle loppua ja se riittää alkuun. Venäjällä ollaan varmasti valmiita tehdä ainakin jonkinlaista itsetutkiskelua jatkon suhteen.

Suomi Finland

Kun dementia pahenee, niin äijältä menee valloitus ja lahjoitus sekaisin. Ihan päästään pimeä tuo Puttepoika on.

Qroquius Kad

Samoja kaikuja Putlerin touhuissa on kuin Adolfilla 80 vuotta sitten:

mitä huonommin aloittamansa sota menee, sitä pahemmiksi harhat käyvät ja sitä enemmän haluaa luoda tuhoa ja hävitystä niin muille kuin omalle kansalleen ennen mahdollisimman näyttävää Näyttämöltä Poistumista.

Runtiti-pou

Hitler ei aloittanut sotaa eikä tuhonnut mitään missään. Melkoinen akrobatia on saada vielä oman maan tuhot hnen kontolleen. Hyi sinua

Historia opettaa

Suomelle tarjottiin aikoinaan Karjalasta kaksikertaista maapalaa pohjoisemmasta. Ongelma oli Suomen raja läheisyys Neuvostoliiton pääkaupunkiin. No, ei kelvannut ja haistateltiin “ryssille”.

Toivottavasti nyt ei haisatella.

Joppos123

Varmasti haistatellaan ja tarvittaessa lyjyllä maustettuna. Ei taida tosin ihan heti tulla tarvetta kun psyko tapattaa armeijansa Ukrainassa.
Nyt on jäämässä lähes 10 000 kaalipäätä mottiin. Ukrainan ei tule päästää niitä sieltä pois vaan laukaista motti kuten me teimme aikoinaan. Kaikki kaalipäät hengiltä.

Reijo Ruotsalainen

Suomen raja ei ollut lähelläkään neuvostoliiton pääkaupunkia (Moskovaa). Kyllä kaali haisee. Ryssät, aseveljiensä natsi-Saksalaisten kanssa hyökkäsivät Puolaan aloittaen toisen maailmansodan. Sen jälkeen ryssä teki “ehdotuksensa” Suomelle kuin myös Baltian maille. Baltian maat suostuivat alueluovutuksiin ja tukikohtiin. Suomi ei. Ja kuinkas sitten kävikään…

Kukavaan

“Ryssät, aseveljiensä natsi-Saksalaisten kanssa hyökkäsivät Puolaan aloittaen toisen maailmansodan.”

Saksa ja Neuvostoliitto pitivät yhteisiä voitonparaateja Puolassa maan 1939 tapahtuneen miehityksen jälkeen.

Aseveljeys oli tiiviistä. Saksalaisten delegaatio oli niinkin myöhään kuin keväällä 1941 vieraana seuraamassa vappuparaatia punaisella torilla.

Muistaakseni Moskovan Tiltu moitti jatkosodan aikana saksalaisia valapattoisiksi. Sanavalinta kertoi, että Neuvostoliitto ja Saksa olivat olleet yhteistyökumppaneita ja ystäviä.

Minä

Neuvostoliitto oli “ystävyydestä” huolimatta valmistellut hyökkäystä Saksaan ja se hyökkäys alkoi olla jo lähellä, joten Saksalle ei jäänyt muuta mahdollisuutta kuin puolustautua hyökkäämällä Neuvostoliittoon, koska hyökkäyksen odottelu olisi ollut huonompi vaihtoehto.

Runtiti-pou

Mikä sinua risoo tuossa paraatissa? Pitäväthän Länsi ja Itä nykyisinkin yhteisiä juhlia maailmansodan vuoksi

Maailamlle olisi ollut onneksi, jos NL olisi oikeasti ollut Saksan frendi

Kukavaan

Puolalaisia on varmasti harmittanut, kun Saksa ja Neuvostoliitto pitivät lakkauttamansa Puolan alueella yhteisiä paraateja valloituksen johdosta.

Vapunpäivän 1941 Punaisella torilla tapahtuneen paraatin yleisön virallisista saksalaisvieraista ei YYA-vuosina välitetty kertoa suomalaisille.

Runtiti-pou

Puola hyökkäsi ensin Saksaan

Qroquius Kad

Niin teki, ja Suomi hyökkäsi Mainilassa rauhantahtoiseen Neuvostoliittoon, jonka oli hädissään pakko puolustautua.

Runtiti-pou

Olet vain aivopesty zombieksi asti. Puola junaili sodan Lännen kanssa. Se vainosi saksalaisvähemmistöä ja mobilisoi armeijansa ja uhkasi sodalla ja järjesti 40 rajavälikohtausta viikon aikana. Sai vapaat kjädet sytyttää sodan ja Länsi olisi tukenut vaikka Puola olisi hyökkääjä

Mainila oli eri asia. Itse asiassa koko Lännen virallinen valhe on yksi suuri Mainila tämän jutun osalta

Qroquius Kad

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Että ei ne Mainilan laukaukset ollu kun yks iso Lännen vale vaan:

Suomen Valkoinen Bandiittivaltakunta oli ryhmittynyt hullu-uhon vallassa Mainilaan valmiina hyökkäämään pelosta itkevään rauhantahtoiseen pikku Neuvostolittoon!

Raivoisa hyökkäys alkoikin 26.11.1939 lukuisten suurvaltojen divisioonien voimin, mutta onneksi Punaisen Rauhanarmeijan loppuun saakka rauhaa tahtoneet kodinpuolustajat onnistuivat torjumaan tuon Fasistisen Aggression muutamalla demokraattisella tykinlaukauksella!

Sen jälkeen Punainen Rauhanarmeija epätoivoisesti yritti puolustaa leningradilaisten äitien koteja, kunnes fasistiset suurvallat onneksi lakkasivat tukemasta Suomen Valkoista Bandiittivaltakuntaa, ja sota loppui 13.3.1940 Demokratian Voittoon.

Myöhemmin tästä on väännetty niin Suomen Valkoisessa Bandiittivaltakunnassa kuin muuallakin Lännessä toinen toistaan kuvottaviampia fasistivaleita!

Runtiti-pou

Ei vaan valheenne Puolasta uhrina on yhtä paksua kuin Venäjän satu Mainilan laukauksista. Juuri tästä valehtelusta voi huomata, että Länsimailla on sama johto kuon oli Neuvostoliitolla ja on Venäjällä.

Puolahan oli siis kaiken kukkuraksi erittäin kansalliskiihkoinen ja autoritäärinen maa sotien välillä ja hullut johtajat janosivat sotaa Saksaa vatsaan ja sotivat kaikkia naapureitaan vastaan ennen tätä. Puola alisti vähemmistöjään julmasti. Ukrainalaisia yhtä törkeästi kuin saksalaisia tai jopa törkeämmin, mikä on jo paljon. Puola kuvitteli olevansa suurvalta. Länsi huijasi sitä eik pitänyt kuin satelliittinaan. Venäjän kanssa Länsi neuvotteli kuin suurvallan

Qroquius Kad

Eikun eikun eikun.
Sä oot väärässä ja mä oikeessa.
Sä voit heittää sun lapiollas hiekkaa mut mä oon oikeessa ja huudan mun äitii.

Runtiti-pou

Siis miksi Puolan pulmustelu, jos et ole jokin nettiagentti? Tietämättömyytttä? Demokratiauskontoa? Mutta juuri Puolahan oli kansalliskiihkoinen, sovinistinen roistovaltio, joka leikki suurvaltaa ja joka unelmoi imperiumista, joka ulottyisi Ukrainasta Oderille tai jopa Reinille. Hitler olisi halunnut rauhaa ja keskittyä rakentamiseen. Danzigin ongelmat tietenkin oli ensin ratkaistava. Hitler tarjosi Puolalle ystävyyttä ja liittoa ja rajojen tunnustamista. Sopimus ei kelvannut

Kukavaan

“Puola hyökkäsi ensin Saksaan”

Muistelen nähneeni jossain maininnan, että puolalaiset olivat hirvittävän pahoja ja kiusasivat alueellaan asuvia saksalaisia. Ja siksi hyökkäsivät.

Ryhdyin googlaamaan, tässä tulos:

“Although the methods of genocide were different, the Nazi German goals with regard to the Jewish and Polish population in Poland were in fact the same: total extinction.”
https://www.jpost.com/Opinion/Poland-and-the-Jews-A-few-facts-about-Polands-WWII-history-544111

Hetkinen… tuntuuko tutulta.

Oletteko huomanneet, että valtaapitävät suvakkivahvituksineen yrittävät tuhota valkoiset kansat. Homoilua edistetään. Lisääntymättömyyteen rohkaistaan. Nuoria rohkaistaan silpomaan sukuelimensä. Valkoisia yritetään henkisesti murtaa mitätöimällä valkoisten kulttuuri ja saavutukset. Jokainenhan on huomannut, että mustat ovat elokuvissa sankareita, tuomareita, USA:n presidenttejä ja jopa Jumala on musta. Tätä on syötetty jo vuosikausia.

Runtiti-pou

Miksi valehtelet? Saksa ei murhannut puolalaisia eikä juutalaisia. Puolassa vain rikoksiin syylliset ja partisaanit oikeutetusti teloitettiin. Lopuksi Puolaa olisi siirretty itään, kuten Länsi siirsi Länteen ja sekin oli oikeutettua Puolan suorittamien puhdistusten jälkeen.

Minä

Historia ei näköjään opeta kaikkia. Alueluovutuksiin suostuminen olisi ollut kohtalokasta ja olisi käåynyt kuten kävi Virolle. Stalin oli valmistatunut Suomen valloitukseen jo kauan ennen mitään alueluovutushämyreitä. Valmistelut jatkuivat ns. neuvotteluidenkin aikana täysillä. Tarkoitus oli vallata Suomi, eikä noilla alueluovutuksilla olisi muuta virkaa ollut kuin tehdä Suomen miehitys helpommaksi. Hyväuskoisia todellisuus rankaisee ja jos on hyvä uskoinen historiankin kohdalla, ei todellakaan ole mitään oppinut.

Qroquius Kad

Eivät nuo ole hyväuskoisen sinisilmäisiä, vaan haluaisivat että Suomen tie olisi ollut Viron tie.

Runtiti-pou

Ei kelvannut, koska on ihan sama, kuuluuko Suomen neuvostotasavaltaan hieman isompi siivu Karjalan neuvostotasavaltaa vaiko eikö

Joppos123

Pikkasen idenpää pitää tuo pohjoisen raja vetää niin saadaan takaisin myös ryssän meidän suvulta varastama Salmin kylän läheisyydessä olevat maat takaisin.
Samaa lääkettä spykoputelle ja se kääpä ei sille mitään.
Se kääpiö on sairas.

Suomi Finland

Koko Laatokka Suomelle. 500 vuoden päästä voisi olla hyvä paikka jälkipolville uida, kun ryssän suoltama paska on hävinnyt.

Yrjö

Entäs aluevaatimukset Ruotsin suuntaan – siellä on vanhaa suomalaisasutusta lähes puolet Ruotsin pinta-alasta.

Minä

Pohjoinen Norja on myös suomalaista alkujaan.

armis

onpa hyvin harhaista. voiko Venäjä olla vielä tämän kerran armolliinen, laupea suomelle, sallisi itsenäisyyden. tai edes jonkinlaisen autonomian näiden usa, hollywooddisnejen operaatioiden jälkeen.

Joppos123

Ihan samaa logiikkaa kuin psykolla. Meinaatko, että kaikkien ryssänlipojien ylijumala putler on harhainen?

mari

Minkä makuista on kaalista tehty kilju?

mari

Veikkaan että löyhkä on käymisvaiheessa kamala. Vaan ihmisellä on merkillinen taipumus tottua kaikkeen, jopa kaaliin (vaikkei uskoisi).

Qroquius Kad

Olisikohan siinä sellainen hapankaalimainen flavori?

Finn kampen

Pystyiskö Pt-media rekrytöimään joukkoja hyökkäyssotaan?

Punainen Paimio

Mannerheim kin kieltäytyi Leningraadin valloittamisesta. Ei missään nimessä Mutta Karjala Ja Petsamo Ja Paikka Kuusamon itäpuolella takas Suomelle. Olisi se hietoa jos Stalker saari olisi takaisn Suomea.

Runtiti-pou

Eui sitä tarvitse vallata kuin hetkeksi ja sillä kiristää rauha

armis

paavo. totuus tekee kipeää paatuneeseen omatuntoon.

Qroquius Kad

Varmaankin armiksen totuus.

X

Mihin omatuntoon?

Qroquius Kad

Jos omatunto on paatunut, ei kai siihen mikään voi sattua?

Jurtsi

No niin tulihan se sieltä suursuomi natsihaaveet.
Itseasiassa suomen pitäisi miehittää ruotsi pelastaa pohjola. Olisi paljon helpompi homma.
Suomesta samalla kuningaskunta.

Suomi Finland

Suur-Suomi ja pienVenäjä.

Qroquius Kad

Mieluummin monta hyvin pientä örkkivaltiota.

Minä

Kohta varmaan joku venäläinen media julkaisee artikkelin tästä artikelista kertoen, miten Suomessa suunnitellaan Pietarin valtaamista.

mari

No, täällähän sivusto vilisee ilmiantajia pilvin pimein. Eiköhän vähintään linkkejä tähän juttuun ole jo lähimmälle esimiehelle laitettu emailin kautta. Onneksi nämä surkeat trollit ovat niin onnettomia, että heidän teksteistään näkee heti läpi mistä on kyse – eli Putinin hyökkäyssodan puolustelusta ja Ukrainan syyllistämisestä sekä tietty putlerin perseen nuolemisesta.

Evplasse

Otetaan nyt ensiksi pullo kerrallaan

p.grandell

huh,huh, kyllä nyt liiraa ja pahasti st.petersburgissa 8 miljoonaa ihmistä, siellä paikkakunnan mafialla on sinkoja ja muuta mukavaa.. tonne jos menee sorkkimaan,on kyllä nopea “pumpputaivaaseen” meno. jospa nyt pysyttäisiin ihan vaan omilla kannuillamme. miksi pitäisi tonne mennä,antaa enemmän eu.n paskalle veronmaksajia, ulos eu.sta ja nato mieliset sionistit lähettää alabamaan orjiksi setä onkelbenille.turha tollaisia pietarin juttuja edes kuvitella. vit###aa kun ihmisillä ei ole minkäänlaista tajua, toivon että tämä senaario oli vain humoria. ollut nähvyt maailmalla paljon,mitä en voi kirjoittaa, järki hoi pysy päässä,eikä harmaana möhjönä maassa/mudassa, niitä nähty ihan tarpeeksi

mari

Kaalinlehtiin voi kääriä kaikenlaista jännää. Entäs jos vietäisiin tuliaisiksi kaalikääryleitä joissa sisällä olisi ihan oikeaa lihaa. Siitähän syntyisi kunnon mellakka kun venäläiset tappelisivat lihaisista kaalikääryleistä.

Suomi Finland

Vanha sanonta voitaisiin pukea Venäjän tapauksessa muotoon “tsaarin kaaliset vaatteet”.

Suomi Finland

Hmm, iPutin voisi lähettää mafian miehet sinkoineen valtaamaan Ukrainan. Säästyisi iPutinin kasvot ja armeijan sotilaiden henki.

Runtiti-pou

Jos Suomi valtaa Pietarin, ei ydnpommia uskalleta käyttää, koska silloin Suomi tuhoaisi Pietarin

Jarmo

Laitetaanko soittokunnat vielä menemään ensimmäisenä?

unto

Yäk! Ei oteta haisevaa (perseiden paljous) Pietaria, aidataan se vain. Mutta oma Karjalamme otetaan ja julistetaan juhlallisesti osaksi Suomea.

Suomi

Täten julistan sodan Venäjälle. Vittu me tapamme teidät kaikki. Antautumisenne ei ole vaihtoehto.

X

Kremlissä Putin halaa univilttiä ja imee peukaloa kun pelkää Tsuhnien liikekannallepanoa. Tietää olevansa ihan kusessa jos Pohjolan soturit suuttuu ja lähtee liikkeelle. Universumin iskukykyisin armeija, kysy vaikka keltä.

Turhautunut Kansalainen

Tämä hyvä, mukava piristys lauantaiaamun lukemiseksi! 🙂

Name

Suomi voi liittää Karjalan ampumatta laukaustakaan..riittää että ilmoitamme ottavamme Karjalan Tasavallan Suomen Valtion hoitoon täysin eduin jokaiselle alueen asukkaalle..Paikalliset kyllä järjstävät kapinan vallanpitäjiä vastaan ihan itse..voimme toimittaa materiaaliapua..sama tilanne muiden Venäjälle lainassa olevien 1944 alueiden kohdalla..Pietarin tilanne tutkitaan sitten myöhemmin..voivat liittyä jos siltä tuntuu..mutta 5 000 000 ryssää yhden maapalan mukana ei ole minusta vörtti..ehkkä viksumpaa että Ugri kansat siirretään Pietariin ja ryssät Siperiaan josta ovat tulleetkin..Pietarista voisi senjälkeen alkaa hahmotella “Vapaa Kaupunkia”..sellaista modernia Hong Kong vastinetta ? Mutta ensin NATO leima papereihin..sitten Itänaapurin kanssa seurustelu.

Terveisin Nevanlinna-liike jäsen nro 10235

X

Kansan äänestys itä Karjalan ja kuolan niemimaiden asukkaiden halusta liittyä Suomeen. Toimittaa vaan valmiiksi täytetyt kupongit sinne ja julistetaan asia taputelluksi vaikka Swenska glubbenilla missä on culturelli ilmapiiri. Liittämistä ne haluaa siellä kuitenkin.

Antti Tifa

No peijakas, tuumasta toimeen.
Laitoinkin jo kumpposet jalkaan oikein villasukkien kera ja reppuun kaks paria varalle.
Soitelkaa kun lähetään, kaalipellot kuuluu pian meitillen.
Hakkaa kaalinpäätä pohjan poika!

normal_Kaalipelto.jpg
X

Älä pidä niitä kumppareita liian kauan jalassa, epäterveellistä jaloille.

Ceterum censeo

Tämä tuntuisi kuuluvan enemmänkin niihin “terveisiä Kakaravaaralta” -juttuihin.

Suomi Finland

Paavo yrittää tässä tavoitella “terveisiä Moskovasta” -juttuja, muttei Paavon mielikuvitus sellaiseen riitä. Kyllä Kremlin satusedät ovat aivan omaa luokkaansa satujen ja tarinoiden suhteen.

Jallu

Aikoinaan oli muuten hyvin likellä. että oltaisiin saatu Karjala takaisin. Kekkonen ja Hruštšov olivat niin hyviä ryyppykavereita, että homma olisi jossain vaiheessa toteutunut. Venäläisväestön siirto pois Karjalasta ei olisi ollut siihen aikaan mikään ongelma. Harmi vaan, Hruštšov syrjäytettiin ja uudet johtajat eivät olleet kiinnostuneita asiasta.

Särmääjä

Talvelan ja Pajarin kaltaset soturimme ovat tämän puolesta taistelleet aikanaan henkeen ja vereen, mutta kaikki se palo murrettiin Moskovan välirauhaan ja haudattiin pois maastamme.

Qroquius Kad

Miten olisi pitänyt menetellä tilanteesa, jossa Saksan tappio oli enää vain ajan kysymys ja sodasta oli päästävä irti?

Särmääjä

Tuskin siinä olisi pystyny paljoa muuta tekemään kun mitä Suomi teki.

Runtiti-pou

Niin tahallinen joukkojen uhraaminen Kannaksella taisi ollakin vain kansakunnan psyykkaamista antautumista varten

Vesa Mustonen

Tää on parempi olla totta kans – Ryynäsen Topi, sotaveteraani ja poikamies kolmannessa polvessa, alkoi heti tämän luettuaan sorvaamaan uutta puujalkaa, edellinenhän lensi jalkapallo-ottelussa huis hittoon rangaistuspotkua laukoessa (mutta pallo meni sillan alle, tuli sieltä pian pois). Pörsänmäellä järjestävät jo lähdön kunniaksi Tango-iltaa, jonne tulloo Juviisilta, Matildaa ja Hildaa… Harva kääntyy.. rappusilta.

X

Topi on maailmaa nähnyt mies, uskon.

X

Ettei vaan Toimittajalla olisi ns.oma lehmä ojassa. Hillotolppa itä Karjalan ylimpänä johtohenkilönä. 🤔

Runtiti-pou

Tätä olen ehdotellut jo kesästä alkaen.

Iso ryssä kaatuu

Venäjä hajoaa pieniin valtioihin vähän pakolla, usein kaikki on kaupan näille venäjän jälkeisen ajan “hallitsijoille” Karjalan ja suomen -38 rajojen hinta voisi olla kova mutta ei mahdoton.

Toke

Suomellahan on kuulemma YLE:n uutisten mukaan maailaman mahtavin armeija, Pietarin valloitus on sille vain mitätön sotilasoperaatio joka voidaan hoitaa rajavartiostolla ja kantahenkilökunnalla. Vaikein tehtävä on keksiä nimi uudelle alueelle, miten olisi Lähi-Itä?

Tepa

Täh, Kaalimaa ei ole hyvä, koska sittenhän yksi Suomen uusista alueista olisi nimeltä Kaalimaa ja sitähän tässä moni juuri pilkkaa. Parempi ajatella mitä sanoo, eikä sanoa mitä ajattelee.

Anonyymi

Venäläiset ovat pilanneet Karjalan kannaksen, eikä kaunis luontokaan ole tavoittelemisen arvoinen enää, kun saisimme sen lisäksi vain talorumiluksia ja sortuneita röttelöitä ja kirsikkana kakussa vanhat venäläiset ukot ja maatuskat.

Runtiti-pou

Höpöhöpö. Ainoa vakava pilaantuminen olisi, jos väki jäisi eikä siirtyisi Venäjälle

Varma Voitto Ikuinen

riemukaaren paikka on harkinnassa, ehkä käkisalmeen ?

Qroquius Kad

Viipurissa sen olla pitää.

Matti Virtanen

Tuotahan minäkin olen jo aiemmin kysellyt: Nyt kun Ukraina sitoo Venäjän joukkoja, on Suomen etsikkoaika palauttaa vanhan Suomen rajat. Kun niitä ei ylitetä, on oikeus meidän puolellamme. Miksi ns. kansamme johtajat eivät tee – edes puhu – mitään asian puolesta?

Qroquius Kad

Ehkäpä heitä ei kiinnosta?

Marko

Pölhö Paavo etulinjaan niin eiköhän se siitä
Ps. Vaivauiduin lukemaan pelkän otsikon

Särmääjä

Sjuomen kjansantavallan armeija kjutsuu teitä taistoon hjitleriläisiä facisteja vastaan arvon tjoveri!

X

Olisikohan itä Karjalassa ja Kuolassa halua liittyä Suomeen? Voisivat tehdä asiasta kansanäänestyksen, Ryssä kun niin kannustaa niihin.

Kim Laitinen

Eiköhän vaan Tarton rauhan rajat. Omat takaisin. Olisin aika rikas, varmaankin.🤔