Poliisi tutkii vakavaa liikenneonnettomuutta Savonlinnassa

Henkilöauto törmäsi kovalla nopeudella puuhun Savonlinnassa tiistai-iltana. Kaksi henkilöä menehtyi onnettomuudessa ja kolme loukkaantui.

Tiistaina 1.11.2022 noin kello 19.40 Savonlinnassa Savonlinnantiellä tapahtui vakava liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto suistui ajoradalta ja törmäsi kovalla nopeudella puuhun. Autossa oli onnettomuushetkellä viisi savonlinnalaista, noin 20-vuotiasta henkilöä.

Auton kuljettaja ja etupenkillä istunut matkustaja menehtyivät törmäyksen seurauksena ja takapenkillä istuneet matkustajat loukkaantuivat. Heidät toimitettiin hoitoon Savonlinnan keskussairaalaan.

Auton kulkusuunta oli keskustasta itään kohti Punkaharjua. Miekkoniemen ja Mertalan risteyksen välisellä suoralla auto suistui tieltä menosuunnassaan vasemmalle vastaantulevan kaistan yli ja törmäsi puuhun. Tämän hetken tiedon mukaan auton kuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta ennen onnettomuutta. Tapahtumapaikalla on 60 km/h nopeusrajoitus.

Asian tutkinta on alkuvaiheessa. Poliisi jatkaa tapahtumien selvittämistä todistajien ja auton takapenkillä matkustaneiden henkilöiden kuulemisella.

– – –

Jos Savonlinnassa on lukijoita, niin onko tietoa asiasta: ptmedia@pt-media.org