Poliisi tutkii vakavaa liikenneonnettomuutta Savonlinnassa

Henkilöauto törmäsi kovalla nopeudella puuhun Savonlinnassa tiistai-iltana. Kaksi henkilöä menehtyi onnettomuudessa ja kolme loukkaantui.

Tiistaina 1.11.2022 noin kello 19.40 Savonlinnassa Savonlinnantiellä tapahtui vakava liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto suistui ajoradalta ja törmäsi kovalla nopeudella puuhun. Autossa oli onnettomuushetkellä viisi savonlinnalaista, noin 20-vuotiasta henkilöä.

Auton kuljettaja ja etupenkillä istunut matkustaja menehtyivät törmäyksen seurauksena ja takapenkillä istuneet matkustajat loukkaantuivat. Heidät toimitettiin hoitoon Savonlinnan keskussairaalaan.

Auton kulkusuunta oli keskustasta itään kohti Punkaharjua. Miekkoniemen ja Mertalan risteyksen välisellä suoralla auto suistui tieltä menosuunnassaan vasemmalle vastaantulevan kaistan yli ja törmäsi puuhun. Tämän hetken tiedon mukaan auton kuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta ennen onnettomuutta. Tapahtumapaikalla on 60 km/h nopeusrajoitus.

Asian tutkinta on alkuvaiheessa. Poliisi jatkaa tapahtumien selvittämistä todistajien ja auton takapenkillä matkustaneiden henkilöiden kuulemisella.

– – –

Jos Savonlinnassa on lukijoita, niin onko tietoa asiasta: ptmedia@pt-media.org

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko

Arvasin aamun uutisesta et nuoret varmaan kyseessä. Heitä millään lailla syyllistäen, itsellä nuorena v 18 uunituoreena korttilaisena vastaava tilanne. Ajoin kaverin kuplavokkelon, siis karkasi käsistä päin 40 cm paksua mäntyä. Männystä kuoriutu kaarnat n 2,5 m korkeudelle ja puu kallistu törmäyksen voimasta. Kupla kuskin puolelta etupenkkiä myöten kasassa. 4 kyydis, multa liikuntakyky pois kuukaudeks, yheltä murtui leukaluut, yhdelle vähän polvivaivaa. Autonomistajalla ainoastaan oli turvavyö, hänelle tuli vähän rintakipua. Jos mulla olisi ollut vyö, niin tod näk pää olisi ollut paskana (olin lentänyt puoliks tuulilasista konepellille). Tasan ei käy onnen lahjat, osanotto menhtyneitten nuorten omaisille.

Alpertti

Tämä uutisoitiin Iltalehdessä muodossa ”ajoi puuhun kovaa vauhtia.” Tästä varsin kepeään sävyyn kirjoitetusta lausahduksesta voi varomaton lukija saada täysin toisenlaisen kuvan tapahtumasta. Kyseessä onkin siis vakavanpuoleinen onnettomuus, jossa auto törmäsi puuhun.

Ei ole monta päivää siitä, kun Iltalehti otsikoi: ”ohikulkija löysi auton kyljeltään.” Äkkipikainen lukija voisi kummeksua, miten pieni auto mahtoikaan olla kyseessä, että se saattoi jonkin aikaa viettää ohikulkijan kyljellä hänen sitä huomaamatta.

Qroquius Kad

Ajaahan se auto puuhun, jos kuljettaja lopettaa jostain syystä ohjaamisen.

kaverit meinasi kuolla na

Kun sain kortin 18 v, ylinopeus sakot tuli noin tunti sen jälkeen, kun hain kortin poliisiasemalta. Kaverit mukana. Poliisi kysyi, kauanko sinulla on tämä kortti ollut? Vastasin, että paljonko kello on?

Huru-ukko

Tässä päivänä muutamana oli juttu ns. laatumediassa: Armeijan auto kellahti kumoon!! No, kuva kuseisestä kellahtamisesta. Auto oli pyörillään, eli ei kumoon kellahtanut, oli vain sortunut luiskaan jostain syystä. Että semmoisia. Ja olihan maikkarin juttu, että mopoautokuski sai kovan tuomion kun ajoi kännissä nuoren likan hengiltä. Ainoa siinä, että ei se mopoautokuski saanut sitä linnaa vaan se ääliö joka ajoi sen mopoauton peräkonttiin baijerinmoottorivärkillä (BMW)

Japa

Oli muuten olympiarinkula…..

Sellaista

Jossain mainittiin uutisessa, että menehtyneet olivat pariskunta ja ilmeisesti tämä 18v nainen, eli tyttöystävä oli kuskina, sekä poikaystävä vieressä edessä. Auto oli tietojen mukaan Volvo V40, ettei vain ollut T4 malli lisäksi. Sellaisessa on vakiona 200hv ja kiihtyy jo aika ripeästi, varsinkin kokemattoman kuskin käsissä. Olen itsekin tuollaisella T4 Volvolla ajanut paljon. Melko vauhtia ovat kuitenkin ajaneet ensin ja sitten lähti auto käsistä, lopun saimme sitten lukea uutisista. Surullinen tapaus jälleen.

Islam on syöpä

Ajoivat kilpaa toisen auton kanssa vierekkäisillä kaistoilla. Ennen tuota onnettomuuspaikkaa tie muuttuu yksikaistaiseksi. Paha sanoa ottiko kimmokkeen keskikorokkeesta vai menettikkö hallinnan väistäessä ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Joka tapauksessa kyljellään katto edellä törmännyt puuhun.

Last edited 1 vuosi sitten by Islam on syöpä
gifde

Kaikki on edelleen vain arvailua. Haluan todella tietää tämän tapauksen yksityiskohdat ja tarkkuuden
@drift boss

Islam on syöpä

Kilpa-ajo vierekkäisillä kaistoilla. Tie muuttui yksikaistaiseksi. Auto päätyi vastaantulijoiden kaistan yli katto edellä puuhun. Katto painui A-palkin yläosan kohdasta kokonaan sisään. Tämä tiedetään tähän mennessä varmasti.

Islam on syöpä

Tämä tiedetään nyt: Turma-auto ajoi sisemmällä kaistalla. Kaistojen yhdistyessä kuskilla ei ollut tilaa väistää keskikanttaria johtuen kilpakumppanista. Ajoi suoraan kanttaria päin ja ainakin kuskinpuolen eturengas paskaksi. Alas tullessaan kääntyi kyljelleen ainakin yhden tukipisteen puutteen takia ja liukui puuta päin. Iltapaskat väittävät turman sattuneen risteysalueella, mutta tämä tapahtui suunnilleen 200 metrin päässä risteyksestä.

Nih

Nuorten kankkusralli suuritehoisilla autoilla ja perseilyä, josta taas jälleen kuolonuhreja.Kynttilämeri ja nyyhytysmuistelua. Samaan aikaan käy kiivas keskuteleu pitäisikö ajokortti ikää alentaa 16:nteen vuoteen.

hana

I hope the police soon find out the truth moto x3m