Venäjän miestappiot tällä hetkellä hurjan puoleisia

Venäjä on kokenut viime viikkojen aikana suuren puoleisia mies- ja kalustotappioita. Varsinkin sotilaita on kaatunut kuin heinää elonkorjuussa. Puhutaan parhaillaan tuhannen miehen päivätappioista.

Sodan alusta 5. marraskuuta saakka ukrainalaisten arvion mukaan venäläisiä kaatuneita sotilaita on reilu 75 000 henkilöä. Venäjä ei ole kokenut toisen maailman sodan jälkeen vastaavia tappioita. Varsinkin viime viikkojen aikana sotilaita on kaatunut vajaan tuhannen miehen päivävauhtia.

Miestappiot ovat jo sitä luokkaa, että on ihme, että puna-armeija ei muuta taktiikkaa vaan jatkaa samalla menolla. Toisaalta, tämä juuri on Venäjän taktiikka; siellä ei välitetä omista sotilaista, eikä siviileistä.

Venäjä toimii omien haavoittuneiden osalta juuri niin kuin Venäjältä voi odottaa. Haavoittuneita jätetään oman onnensa nojaan lojumaan pitkin kenttää. Ukrainanalaiset sotilaat ovat useissa tapauksissa pelastaneet venäläisiä haavoittuneita varmalta kuolemalta.

Rintamalinja on toistaiseksi pysähtynyt suurin piirtein samoille sijoilleen, jossa se on ollut viimeiset viikot. Koskee niin etelä- kuin pohjoisrintamaa. Venäläiset ovat perääntyneet paljolti Hersonin alueelta. Dneprin itärannikolta on aloitettu ukrainalaisten siviilien pakkosiirrot. Kyseessä on siis ihan puhtaasti kyyditykset.

Luultavasti siviilejä kuskataan jonnekin uudelleen avattuihin gulageihin jonnekin Siperian perukoille, mutta tästä ei ole mitään varmaa tietoa. Mutta ei tarvitse olla kummoinen Venäjä-asiantuntija, että tämän asian voi arvata melko varmasti.

 

Pohjoisrintamalla ukrainalaiset ovat edenneet jonkin verran, mutta eteneminen on tällä hetkellä hidasta. Maasto, sää ja kaikki vaikuttavat asiaan. Videopätkässä vapautettua Bakhmutin kaupunkia Donetskin alueella.

Venäläisten sotilaiden pahin pelko on tällä hetkellä pienet dronella tiputettavat kranaatit. Niiltä ei ole suojassa missään ja ne voivat ihan yllättäen noin vain tipahtaa poteroon tai kuoppaan, jonne vihollinen on kaivautunut piilojemmaan. Tämä drone-pommi on siinä mielessä tehokas, että sillä on jo valtava pelotevaikutus etukäteen, koska siltä on vaikea suojautua.

Subscribe
Notify of
guest
143 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Mikäpä uutinen se on, ettei Imperialistinen Roistovaltio Ryssä välitä muiden maiden ihmisten elämästä eikä oman maansa örkkien elämästä?
Ei Ryssä ole valtio, se on maailman suurin rikollisjengi.

JuhoL

Venäjä = Maaorjuuteen kahlittujen kansojen meri.

Kuten Eino Leino runoili: ”Hetki on Venäjän heimojen nousta; katkoa kahlehet tsaarien yön.”

ööööööööö

joo venäläisten olisi helpompaa olla Euroopan
arvoja jumalovina

viher vasuri woke transuina

Kuten esim amerikassa aviomies voi ryhtyä koiraksi

eikä läntinen arvomaailma voi kun silittää häntä ja ymmärtää

miksi hän haluaa hihnan kaulaansa JA SYÖDÄ KOIRAN MAKKARAA

käskytyksellä Jorma tänne

ööööööööö

esim amerikassa aviomies voi ryhtyä koiraksi

ihmeteletkö miksi venäläiset eivät syty tästä amerikalaisesta
rappio trendistä

puutinin sota on ennemminkin
vastaisku länsimaiden rappio kulttuuria arvoja vastaan

jota venäjälle yritetään pakko syöttää
vaikka he kävivät
jo mc donaldsissa

mutta eivät enää

itse asiassa nämä talous pakoteet sysäävät venäjän takaisin kommunismiin pahimmillaan

mitäs jos puutinin seuraaja on stalin kakkonen

joka saa maan haltuunsa

jossa ei toimi yksikään ulkopuolinen läntinen yritys

se on tosi nastaa varsinkin meikäläisille
kun nato suojelee öööööö

Kunnes toisin todistetaan

Ei muuten sovita, yhtä airasta paskaa se on sekin!

Puolueeton

Olet varmaan saanut tietosi suomalaisilta Pietarissa vierailleilta kännikaloilta, jotka kehuskelevat saavutuksiaan. Muuta tietoa ei juuri löydykään netistä. Ehkä taruihin viittaa myös venäläisten naisten kauneus.

Jake

Avain sana tässä on vapaaehtoisuus. Jos haluut olla koira, niin sen kun oot. Ei oo muilta pois, vaik pervoo onkin. Ryssis ei oo valinnan vapautta. Demogratia on yksinvaltiaan loppu.

Finndog Cosplay

Kyllä Suomessakin voi aviomies ryhtyä koiraksi, ei siihen Ameriikkaa tarvita. Moni suomalainen varmaan onkin jo koirana.

Telkkarista näin eilen suomalaisia ”cosplay”- tyyppejä. Nuori poika oli pukeutunut jonkinlaiseksi tytöksi, oli verkkosukat ja olemattoman pieni pippeli pienissä metallinvärisissä bikinihousuissa. Tais olla talutushihnakin.

Juke

Tässä juuri asian ydin. Suomi (ja EU) valinnut tämän tien. Jota mediassa ihanoidaan jopa täällä PT-mediassa!!!!

Juke

Hieman ristiriitaista. Samaan aikaan tässä mediassa vastustat maahan muuttoa, sateenkaari väkeä, yms. . Ok. Mutta ymmärät toki että Ukrainan sotaa johdetaan Dem. lännestä jotka nimen omaan kannattavat tätä ideologiaa. Se kuitenkin hienoa että täällä voi kirjoitaa ja tuoda julki mielipiteitään, jotka Suomessa rajoitettu nykyään, mikä todellin ongelma ja rappio vapaalle ja puoluettomalle Suomelle.

Qroquius Kad

Ukrainan sotaa johdetaan Imperialistisesta Roistovaltio Ryssästä.
Sota loppuu heti, kun Imperialistinen Roistovaltio Ryssä lopettaa sen.

Juke

Tästä voidaan väitellä vaikka miten pitkään, mutta mietintään kuka hyötyy nykyisestä tilanteesta, ketkä häviää. Ja rehellisesti oletko tosiaan sitä mieltä että Ukrainan puolustus sotaa johdetaan/rahoitetaan Ukrainasta!!!! Jos näin jotkut uskoo myös Joulupukkiin 😉

Juke

Itse en ole Suvakko/i tai putinalisti, en vai hyväksy länsimaista nykyistä liberamismia, (demokratiaa asein), sateenkaari, maahanmuutto politiikkaa. (Olen matkustellut/asunut monessa maassa ja kultturissa euroopassa ja idäss ja aasiassa) ja nykyinen ns. länsimainen liberamismi ei ole minun juttu esim. Nykyinen Hki keskusta ei ole sellainen ympäristö missä halusin elää.

Juke

Onko länsimainen liberalismi pyhäkoulukamaa jos sitä levitetään (rahoitetaan) asein? Viime vuosina tämä länsimäisen dem/liberalismin levityksen jäljiltä pyhäkoulu kaukana (esim. Afganistan, irak, libya, osin Syyria yms, nyt Ukraina). Nämä monimutkaisia asioita, mielestäni tärkein, voiko dem. levittää asein/alistaa maan noudattaan toisen maan lakeja???

Ilmari

Venäjäkö levittää demokratiaa hyökkäämällä Ukrainaan? Olet ihan sekaisin.

Qroquius Kad

Hyvää matkaa sitten Ryssään.

Ilmari

Muuta Venäjälle. Ei ole pakko elää Suomessa.

Juke

En ole elänyt suomessa pitkään aikaan (yli 10v). Tosin EUssa kylläkin. 🙂

Sam Colt

Voihan niitten kanssa keskustella kaaliresepteistä.

puolueeton

Eikö Ukraina sitten olekaan hyökännyt ja tappanut 75000 ryssää, jotka olisivat yrittäneet puolustautua?

Samuel

Tietääkseni Ukraina ei ole hyökännyt oman maansa ulkopuolelle, kuin korkeintaan muutaman satunnaisen iskun. Niissäkään ei ole uutisoitu kuolleista. Ukrainalla on täysi oikeus vallata takaisin omia alueitaan – myös hyökkäämällä. Jos siinä venäläisiä kuolee, niin voi voi. Mitäs läksivät!

Juke

Miten määrittelet voiton?

Qroquius Kad

Imperialistisen Roistovaltio Ryssän täydellinen tuhoaminen ja sen orjarenkien lastaaminen karjavaunuihin kuljetettaviksi Tyynennemren rannalle.
Siellä kiinalaisten örkkiorjat purkavat ruumiit vaunuista, pesevät ne kloorilla ja hävittävät orgaanisen jätteen vaikkapa ravunsyötteinä.

Reijo Ruotsalainen

Rapuressukat…

Qroquius Kad

Niinhän siellä UMV:ssa kerrotaan ja hyvin menee mainos läpi.

Suomi Finland

Länsimaissa on omat idioottimaiset käytäntönsä ja arvonsa.

Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että ryssä olisi jokin vaihtoehto. Jos Euroopassa jokin asia on paha, niin ryssä on pahempi potenssiin 100.

Jokke

Kyllä, kellään ei ole jäänyt huomaamatta mikä on woke-paavon linja ja fanaattinen vakaumus.
Eikä tällainen uutisointi eroa millään osa-alueella niin luotettavista iltapaska lehdistöstämme.

Madedevelopingcountrytoge

Mitä ihmettä? Neuvostoliitto oli juutalaisten luomus ja sinä juutalaisena sen kiellät.

Qroquius Kad

Neuvostoliitto ei ollut juutalaisten luomus, koska minä olen juutalainen enkä sitä perustanut.

Kunnes toisin todistetaan

Bolsevikki juutalaiset perusti neuvostoliiton, menkäähän pojat lukemaan historiaa ja tulkaa vasta sitten tänne kirjoitteleen kun tiedätte asioita totuuden. 🙂

T

Pääosa johtavista bolsevikeistä oli kasaarijuutalaisia. No, venäjä on paskaa riippumatta onko juutalaisten tai venäläisten hallinnoima

Mustamakkara

Kaikki saksalaiset olivat aikoinaan natseja ja kaikki juutalaiset… no… juutalaisia.

Ja jos RVR:n Neuvostoliiton perustivat juutalaiset, niin perustamiseen osallistuivat yhtäläisesti kaikki maailman juutalaiset, jopa jo edesmenneet, sekä tulevat sukupolvet ja wannabet.

Eli olit kyllä Paven kanssa perustamishommissa jo Leninin kanssa. Turhaa yrittää venkoilla.

T

Maailmansotien välillä baijerissa juutalaiset yrittivät kommunistivallankumousta

T

Lenin ja Marx olivat molemmat kasaarijuutalaisia.

Runtiti-pou

By the deception Thou Shallt do War

Samuel

Noiden länsimaisten rappiokulttuuriarvojen esilletuominen on kuin suoran kremlin propagandan oppikirjasta. Se, että aviomies on jossain saanut halutessaan rekisteröityä koiraksi, ei tarkoita, että lännessä aviomiehet olisivat koiria. Se, että lännessä homoja ei hakata henkihieveriin, ei tarkoita, että homot dominoisivat katukuvaa. Tiettyä rappiota lännessä toki on, kuten itsetuhoinen suvaitsevaisuus ja omien perinteisten arvojen väheksyminen. Täällä kuitenkin saat mollailla suvakkeja ja esittää mamukriittisiä mielipiteitä. Saat käydä kirkossa ja elää perinteisten arvojen mukaan, vaikka joku sitä halveksisikin. Jos Venäjä jossain suhteessa on hiukan parempi, on se monessa muussa suhteessa täysi rikollinen roskavaltio. Venäjä ei käy Ukrainassa sotaa perinteisten arvojen puolesta, vaikka se sitä esittää! Se on vain tekosyy imperialistiselle valloitussodalle!
 

Jake

Ei oo ryssä missään asiassa parempi. Maa on täynnä matuja ja ählyjä on omasta takaa miljoonia. Siellä islam voi hyvin.

Kunnes toisin todistetaan

Paavo taitaa olla piilo Putinisti kun tietää venäjän touhuista paljon enemmän kuin lännen. 🙂

Antti Tifa

Varsinki sillon, ku oot selvinpäin.

Sam Colt

ei kun päinvastoin

Mustamakkara

Etkö näe juoppoja ollenkaan?

Runtiti-pou

Kyllä ne dominoivat teeveetä ja pride-kulueiden aikana katukuvaa ja härskisti

Joppos123

Putte osaa kyllä murhata lapsia ja naisia. Ryssät ovat ali-ihmisiä.
Me mentiin ja ostettiin 400 kasetellista pitkänkantamanraketteja, 400km+.
Jos siansilmä saisi päähänsä pommittaa vaikkapa Helsinkiä niin meillä on välineet lanata Pietari maantasalle ja niin me tehdään jos tarve vaatii.
Moskovaan on varattu F-35 porukka.
Putte tietää, että jos alkaa tännepäin vittuilemaan niin vastaus on armoton.
Eikä se paska pysty enää mihinkään. Se lortto menettää pataljoonan päivässä. Nyt jo tappiot 120 taistelupataljoonaa.
Nyt käsketään tapettaviksi vankeja ja tapajuoppoja.
Vähän käy sääliksi Ukrainalaisia veteraaneja kun ne joutuvat tappamaan ryssän aliravittuja ja paskoilla aseilla varustettuja putlerin karjaa.
Mutta vain vähän.

Qroquius Kad

Se on silti oikein.
Örkki on uhka ihmiskunnalle.

Puolueeton

Onko ryssä luonut ilmastonmuutoshuijauksen?
Onko ryssä luonut koronahuijauksen?
Onko ryssä luonut eniten olematonta rahaa maailmassa?
Onko ryssä luomassa biologisia huijauksia?
Onko ryssällä ollut rotuerottelua?
Onko ryssällä ollut koko maata käsittävää nelivuotista sisällissotaa?
Onko ryssä sotinut olemassaolonsa aikana suuren osan ajastaan?

Jos noihin voisi vasta kyllä useimmissa tapauksissa, voisin ruveta hyväksymään kommenttisi.

Last edited 1 vuosi sitten by Puolueeton
Samuel

Ihmeellistä logiikkaa. Olkoon noiden huijausten takana mikä taho tahansa, miten se tähän liittyy? Jos vaikka Amerikka on sotinut ja huijannut, niin sekö oikeuttaa Venäjän hyökkäämään Ukrainaan?
 
Ja kyllä tuolla ryssälläkin on sisällissotansa ollut, vaikkei se neljää vuotta kestänytkään. Rotuerottelua siellä on koko ajan (Mieti, miksi burjaatit mobilisoidaan moskovalaisten sijaan). Hyvin suuren osan ajastaan ryssäkin on sotinut. Vuodesta 1580 lähtien se ei ole muuta tehnytkään kuin alistanut muita kansoja, ja usean sadan vuoden ajan valloitti keskimäärin Belgian kokoisen alueen vuodessa. Vastaavaan ei mikään muu maa ole syyllistynyt Mongolien invaasion jälkeen. Toisen Maailmansodan jälkeen se oli ainoa Euroopan valtio, johon liitettiin huomattavia määriä maita. Vaikka Neuvostoliiton hajoaminen maata pilkkoi, jatkuu sama imperialismi yhä. Nyt uhrina on Ukraina, hieman aiemmin Georgia. Valko-Venäjänkin se tässä ohessa vaivihkaa käytännössä miehitti.

Qroquius Kad

Ryssähän on nimenomaan tehnyt tuon kaiken, joten mikä mättää?

VMP

Onko ”puolueeton” koprofiili?
Onko ”puolueeton” niellyt ryssän paskaa?
Onko ”puolueeton” levittänyt ryssän propagandaa koko sodan ajan?
Onko ”puolueeton” vain tyhmä?
Onko ”puolueeton” oikeasti vain tyhmä?

Jos noihin vastaa kyllä niin voi sen kommentit silti hyväksyä vaikka ne onkin paskaa kun ei tyhmät muuta saa aikaiseksi, ei sitä voi syyttää huonosta perimästä.

Qroquius Kad

Hän nyt vaan toistelee sitä mitä hänelle on opetettu.
Siitä en ole aivan varma, että missä on opetettu.

Runtiti-pou

Ei, mutta juutalaismafia on ja se on vallassa myös Venäjällä

Suomi Finland

Kyllä Venäjä häviää tämän sodan mennen tullen. Ukrainasta tulee Venäjälle bloody nose. Arviot siitä, että Putinin tilalle voi tulla vieläkin häijympi johtaja, voivat kuitenkin valitettavasti pitää paikkansa.

Venäjän kanssa ollaan kuitenkin varovaisempia tulevaisuudessa, eikä energiariippuvuutta enää tule.

Jos Kiina malttaa pysyä nahoissaan, niin eiköhän tästä selvitä normaaliin elämänmenoon parissa vuodessa.

Qroquius Kad

Kiinalaiset ovat järkevää kansaa, joka ajattelee pitkällä aikavälillä, toisin kuin örkit.
Putlerin hävittyä sotansa Ryssälle voidaan tehdä sama mitä aikoinaan Hitlerin konkurssipesälle, varmistaen ettei se enää koskaan voi aloittaa uutta suursotaa.

Siperian oppilas

Historia on jo osoittanut että Venäjä on maantieteellisesti liian suuri ollakseen yksi kelvollinen kansallisvaltio.

Ihannetapauksessa sen tulisi jakautua muutamaksi itsenäiseksi maaksi.
Sen itäisin osa suuntautuisi luonnollisesti Kiinaan, eteläisin osa musumaihin ja läntisin osa Eurooppaan.

Niiden yhteiskuntajärjestykset todennäköisesti eriytyisivät vastaavan jaon mukaisesti

Minä

Olisi Suomelle helpotus, jos itärajan takana olisi Karjalan tasavalta.

Siperian oppilas

Samoin niille itäkarjalaisille itselleenkin.
Siitä alueesta voisi aikojen saatossa kehittyä jopa uusi pohjoismaa.

Minä

Valitettavasti siellä suomensukuiset ovat käyneet vähiin. Enemmistö on venäläisiä, joista osa on venäläistyneitä suomalaisia ja karjalaisia.

Jos karjalaiset olisivat saaneet kehittyä rauhassa, olisi heitä nyt parikin miljoonaa. Laskin joskus Suomen väestönkasvusta ja oletin, että sadassa vuodessa olisivat karjalaiset lisääntyneet saman verran.

Siellä asuu myös suomalaisia, joita oli aika paljon sata vuotta sitten.

Stalin vähän puhdisteli ja nyt karjalaisia on tuskin 200.000. Suomalaisista en tiedä.

Mielenkiintoista on, että Arkangelissa on karjalainen kylä, siis museojuttu, kuten Seurasaari Helsingissä. Siellä vietetään vuosittain karjalaisjuhlia, ihan venäläiset juhlivat muistoja karjalaisesta menneisyydestä.

T

Ihannetapauksessa venäjä hajotettaisiin kansallisvaltioihin. Sieltähän löytyy muunmuassa burjaatteja, tataareja ym

Runtiti-pou

Hyvä jos tulisi. Lännen olisi taisteltava. On häpeällistä, kuinka paljon Länsi on rakastanut Putinia ja rakasta edelleen. Koska ei halua ”eskaloida” ja levittelee noita juttuja mahdillisesti hullummista seiraajista

Siperian oppilas

Se entinen(?) kommunisti Soltsin Olavi on tuhissut ja mutruillut milteipä kuin Kremlin myyrä,

puolueeton

Energiariippuvuutta ei tule
mut seuraa paha energiapula

Qroquius Kad

Ei seuraa.
Lännessä ei ole mitään pulaa energiasta.

nimellinen

Ei Olekkaan, mutta se tehdään.

Alpertti

Jos kaninkolovideo ja siihen liittyvä kertomus on totta, täytyy olla niitä lennättämässä melko kylmäverisiä tappajia, jotka voivat katsoa kymmeniä tai satoja kertoja lähietäisyydeltä, kun taistelija räjähtää kappaleiksi. Voi se toisaalta olla lavastettukin esim. heiluttamalla kurkkusalaattinippua etänä.

Eilen näin Iltalehdessä ensimmäisen kerran maininnan, että Neuvostoliitto ottaa käyttöön perinteisen konstin eli rintamalta kotiin päin tulevat omat ammutaan. Sotaliiketoimethan näyttävät olevan siis lähdössä hyvin käyntiin. Neuvostoliitossahan noita uhrattavia riittää miljoonia. Ilmeisesti luottavat siihen, että Ukrainalla ei riitä sotatarvikkeita kaikkien tuhoamiseen. Lopputuloksen ratkaisee, kumpi loppuu ensin. Miehet Neuvostoliitosta vai Amerikan yhdysvaltojen mielenkiinto sotaan.

Kukavaan

Heitä hatusta arvion, että Venäjällä syntyy vuosittain 700.000 poikalasta. Tykinruokaa riittää. Jos kohtuulliset 20 prosenttia tuosta määrästä vuosittain menetettäisiin, niin jäljelle jääneet kyllä pystyisivät siittämään uutta tykinruokaa. Jos väestön lukumäärää halutaan pienentää kustannustehokkaasti, niin vähennyksen tulee kohdistua uusien ihmisten synnyttäjiin eli naisiin. Silloin väestö menettää uusiutumiskykyään.

Länsimaissa on käynnissä väestön vähentäminen. Eräs sen keinoista on LGBT+ propaganda.

Kukavaan

Sitä vaan tarkoitin, että LGBT-propaganda heikentää väestön uusiutumiskykyä. Tosin myös muita keinoja on.

Siperian oppilas

Ainakin teoriassa kaikenlainen aakkoshinkkaaminen on kyllä osittain pois ihmiseläimen lisääntymistoimista.

Siperian oppilas

Ei ole, jos käyttää muumimukia tositarkoituksella.

VMP

Joo se propaganda ihan taatusti vaikuttaa normaali ihmisten panoihin 🙂 Kyllä ihan varmasti, joku juha vartiaisen naama iltapäivä lehdissä saattaa vaikuttaa kun se aiheuttaa impotensiä ja agressiivisuutta normaali miehissä.

Kukavaan

LGBT-propaganda vaikuttanee heikoimpiin yksilöihin vähentäen normaali-ihmisten osuutta väestöstä. LGBT-propagandalla tarkoitan monikanavaista joukkoviestintää, joka normalisoi ja idealisoi LGBT-käyttäytymistä.

Qroquius Kad

Muuttuuko heikko hetero siis homoksi, jos katsoo liikaa LGBQWERTYä?

Juke

Entä Ukrainan tappiot?

Tietää lännen tieto tsto

Niitä ei ole.

Qroquius Kad

Ne ovat oleellisesti pienemmät kuin örkkien tappiot:
ukrainalaiset hoitavat haavoittuneensa toisin kuin örkit sekä puolustavat omaa maataan taitavasti toisin kuin naapuriinsa rikollisesti tunkeilevat örkit.

Juke

Mistä tiedät?

Qroquius Kad
Juke

Aukas isoja lukuja puolin ja toisin

Qroquius Kad

Ihmisten luvut ovat tosia ja örkkien valeita.

Kunnes toisin todistetaan

No eihän noi luvut mitään todellisia ole, älkää nyt olko noin depiilejä että ne tuolla kerrottaisiin. Mutta en minä enää ihmettele miksi tämä maailma tällä tavalla meni vitulleen. Noin 75% ihmisistä korjaan länsimaalaisista ihmisistä on aivopestäviä depiilejä ja imbesillejä. De fakto…

Ohmygod

Kehuskelet vaan…

Jake

Jokainen kaatunut Ukrainalainen on uhri vapaudelle. Myös sun vapaudelle. Jokainen kaatunut ryssä on vaan hyvä alku.

Bling Bling

Viimeisimpien tietojen mukaan vessanpönttöjä ja pesukoneita on kyllä jonkin verran joutunut sotavangeiksi.

Ukrainalaiset vaihtaisivat niitä antautuneisiin venäläisiin, mutta Venäjällä vessanpöntöt ovat arvokkaampia kuin ihmiset, joten vessanpönttöparat jäänevät ikiajoiksi jonnekin siperian takanurkille käsittelemään sitä ainoaa asiaa, mitä venäläiset tuottavat tähän maailmaan.

Last edited 1 vuosi sitten by Bling Bling
Juke

Sota vasta alussa, lännessä probaganda / ihmiset ei oikein tajua mitä tulossa ja paljonko ihmisiä todellisuudessa tulee kuoleen (myös Ukrainan puolelta). Länsimainen media ei anna koko kuvaa sodasta!!!

terhomatti.hämeenkor

Kyllä ne ryssän tappiot ovat meille ja Ukrainalle mannaa!

Juke

Oletko miettinyt missä tätä sotaa käydään?

Nykylänsi muka hyvä?

Ja miksi?

Suomi Finland

Siksi, koska venäläisten johtajat ovat täysiä idiootteja aika reilun kusi & pää yhdistelmän kanssa.

Heidän pitäisi jo ymmärtää, että naapurimaat voivat kuulua Natoon vaikka joka ikinen, eikä siitä ole Venäjälle pienintäkään uhkaa.

Ja natojäsenyys varmistaa myös sen, ettei Venäjästä ole enää uhkaa naapureilleen.

Putinille ja kumppaneille tuli itkupotkuraivarit, kun USA on paljon vahvempi.

Siperian oppilas

Kaikki on suhteellista: jos nykylänsi on varas, niin nykyneukkula on ryöstömurhaaja.

Qroquius Kad

Se oli täsmälleen oikein muuten paitsi ettei Neuvostoliitto olisi voinut hyökätä Ukrainaan, koska se oli silloin samaa valtiota.

Sam Colt

Niin minäkin.

Eikä se ole mitään kaipausta.

Qroquius Kad

Se on kuitenkin nyt jotenkin sama asia, kuin jos puhuessasi nykyisestä Ruotsista tarkoittaisit sitä vuoteeen 1809 sinnitellyttä valtakuntaa, johon Suomikin kuului.
Melkoinen ero nykyiseen?

Madedevelopingcountrytoge

Ei riitä vanhalla lahkolaisella äly siihen

Juke

Ite jonkin verran maailmaa nähnyt ja myös Ven. Aikas pientä oli siellä lapsiprostituutio, samoin eurooppa, jos verrataan Aasia, joissa ikäkäsitys eriainen kuin meillä. Ukraina ”ammatin harjoittajia”, (täysi-ikäisi) ollut pitkää tarjolla. Eli tässä Ven lapsi prostituutissa olen hieman eri mieltä Paavon kanssa.

VMP

Et nähnyt tarpeeksi lapsiprostituutiota venäjällä? Kuitenkin ykkösnimiä sen tuotannossa ei ole mikään mielipidekysymys sen enempää kuin kauppakuitti..

Kukavaan

Jos ihmiskunta saa kehittyä, niin kaukaisessa tulevaisuudessa prostituutiota ei ole sen nykyisessä mielessä. Prostituutiohan on todellisilla ihmisillä luotuja kokemuksia. Samat kokemukset voidaan saavuttaa kenties vuonna 2900 virtuaalisesti ja kohde ei pysty erottamaan niitä todellisuudesta.

Tällä hetkellä pystytään seuraamaan aivotoimintaa sähköisesti. Tulevaisuudessa prosessi voi toimia myös toiseen suuntaan, jolloin aivot saadaan tuottamaan täysin todellisuuden kaltaisia aistimuksia. Voit siis pistää päähäsi ”myssyn”, joka vie sinut valitsemaasi ympäristöön kokemaan siellä haluamiasi asioita.

Qroquius Kad

Se olisikin kätevää ja ennenkaikkea nykyistä paljon halvempaa.

Kukavaan

Markkinat romahtaisivat todellisuudessa tapahtuvien palvelujen myyjiltä. Ehkä hinta olisi vain euron.

marko

Ainoastaan todellisilla tosielämän tappioilla on merkitystä

Juke

Suosittelen tasapuolisuuden nimissä katsoon youtube medista ”tribun timur”

Qroquius Kad

Ehdottomasti suosittelen myös lukemaan UMV:tä.
Siellä löytyy se Totuus, örkiksi Pravda.

Kukavaan

UMV (mvlehti net) ja Pravda (pravda ru) ovat lukemisen arvoisia myös niille, jotka kokevat kyseiset viestimet vastustajikseen. On hyvä tietää mitä vastustaja kertoo, valehtelee ja mistä vaikenee.

Venäjän johto on toiminut väärin Ukrainan suhteen. Eikö nyt mitään muuta pystytty keksimään kuin tökerö sotapolitiikka. Heidän turvautumisensa aseisiin on osoitus epäonnistumisesta.

Tulee mieleen hillopurkin avaaminen. Kun kantta kääntää väärään suuntaan, purkki menee vain tiukemmin kiinni. Ja kun se ei aukea, niin sitten otetaan jättikokoiset pihdit, laitetaan purkki puristuspenkkiin kiinni, ruuvataan penkki tiukalle ja sitten kaikki konepajan miehet tulevat vääntämään kantta väärään suuntaan. Purkki särkyy. Kenellekään ei tullut mieleen vääntää kantta toiseen suuntaan.

Jake

Sähän voit aina lähtee ryssän joukkoihin tasapuolisuuden nimissä tapattaan ittes.

Juke

Kirjoitatatko itse Ukrainasta? Itse ole jo siinä iässä ettei minua huolita rintamalle :).

Qroquius Kad

Kyllä Ryssälle kelpaavat vaikka kuinka vanhat ja huonokuntoiset.
Ei kun menoksi.

Jake

Nippanappa taidan vielä päällystöön kelvata. Mut eipä huvita vieraille maille lähtee tappeleen. Hatun nosto kuitenki niille jotka Ukrainan puoleelle on menny vapautta ja länsimaista demogratiaa puolustaan. Eniten teissä ryssän puolustajissa ihmetyttää se ettette tajuu sitä että samanlainen käytös ei onnistus ryssissä. Ihan ku suvakot jotka puolustaa systeemiä jossa ne kivitettäs hengiltä.

Juke

Mitköös tarkoitat samanlaisella käytöksellä, ettei onnistu ven. Olen asunut Ven, samoin islami maassa (indonesia)., ja ainakin niissä olen pystynyt elään ja asuun, saamaan ystäviä ja elään suht normaalisti. Toki ymmärrän ettei nämä ole paratiiseja. Samoin Ranskassa oleskellut(osin asunut) Siellä osa alueista/kaupungeista jo aikas vaikeita ja ns. kantaväestön mitta ”täynnä” Itse olen seurannut mitä EUssa /Suomessa tapahtuu ja mihin Suomi menossa siitä pitäisi olla huolissaan.

Kukavaan

Näyttää olevan indonesialainen tube-kanava.
https://www.youtube.com/c/tribuntimur

Siellä oli myös videoita, jotka lienevät venäläisille epämieluisaa katseltavaa.

Juke

Yritän vain itse seurata uutisia ja tapahtumia muualtakin kuin vain Suomi uutisista, jotka mielestäni eivät kerro totuuden mukaisesti koko kuvaa sodasta. Suomen uutisointi on nykyään melkoista propakandaa, sääli Suomen uutisoinin tilasta. Vaihtoehtoiset mediat suomenkieliset mediat joutuvat toimiin Suomen rajojen ulkopuolella. Toki jokaisen pitää itse muodostaa oma käsitys/ kriittisyys (tämä krittisyys koskee myös Suomimediaa) näistä eri lähteistä kerätyistä tiedosta.

Nih

Ei ryssistä ole sotimaan ja toisen maailmansodan glooria perustuu amerikkalaisten valtavaan materiaali apuun ja rooseveltin stalinin ihannointiin, jota ilman saksalaiset olisivat jyränneet ryssät mennen tullen.

Aku Trumppinen

Orjuudesta puhuttaessa pyritään miltei aina tarkoittamaan afroamerikkalaisen väestönosan esivanhempia.

Todellisuudessa ylivoimainen enemmistö tuon ajan orjista oli
v a l k o i h o i s i a, nimittäin Venäjän maaorjia !

Minä

Ja jos puhuttaisiin vain mustista orjista, oli niitä monin verroin enemmän muualla kuin Yhdysvalloissa, kuten Afrikassa ja Lähi-idässä.

j.t

taitaa loppua tuki ja aseet ukrainalta.jos paikkansa pitää on ukrainaa kehoitettu neuvottelu pöytään,amerikan puolelta.siinäpä olisikin hyödyllinen sota,joka olisi voitu välttää muutamalla lauseella.

Last edited 1 vuosi sitten by j.t
NameBalle

Ukrainalle tethy Lend-Lease -laki on voimassa vielä vuoden. Koska kysymyksessä on laki, sille on olemassa rahoitus ja aseita ja muuta toimitetaan toistaiseksi entiseen tahtiin. Ja kuten tästä linkistä näkyy, laille on ollut kongressissa suuri kannatus:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ukraine_Democracy_Defense_Lend-Lease_Act_of_2022

Honey Pie

”sota,joka olisi voitu välttää muutamalla lauseella”?
Esim. ”I love you. Kiss me honey honey kiss me”?

Qroquius Kad

Ei, vaan:
”Tulkaa örkit vapaasti valtaamaan maamme Ukraina, tappamaan miehemme sekä raiskaamaan naisemme ja lapsemme, emme taistele vastaan!”

Sotahan alkaa vasta silloin, kun hyökkäyksen kohteeksi joutunut kuten Suomi Talvisodassa ja Ukraina nyt alkaa taistella hyökkääjää vastaan.
Muussa tapauksessa seuraa pelkästään miehitys.

Sitähän nuo Putlerin Persehuorat haluaisivat, ja ovat tukehtua kiukkuunsa kun eivät saa.

Oy vey goyim

Oletko sinä paavo vähän vitun tyhmä trolli

Qroquius Kad

On se hyvä, että täällä on niin säkenöivän älykkäitä kommentaattoreita.

Lallukka

Ja ukrainalla 0 toleranssi? Kyllä sotiminen on silkkaa teurastusta molemmin puolin ja herrojen sakkipeliä. Tavallinen persvakosolttu tuskin edes tietää miksi sotii loppujen lopuksi.

Qroquius Kad

Eivätköhän ukrainalaiset varsin hyvin tiedä sotivansa isänmaansa vapauden sekä naistensa ja lastensa turvallisuuden puolesta imperialistisen roistovaltion rikollista hyökkäystä vastaan.

Putin on äijä

Varman tiedon mukaan Putin itse ampunut jokaisen kaatuneen – niin omat kuin vastustajatkin. Kuulemma joka kuti osu.

Qroquius Kad

Juu, Putti juuputti.

EnkuvitteleEttäjulkaset

Voi Paavo parka sun juttujas, tyhmät ihmise, aika ja huono viina virossa lienee pehmentänyt Paavon pään. Telegrammin kanavilla on suoraan nähtävissä sodan kulku molemmilta puolilta, Ukrainalla on harvoin mitään oikeasti hyvää kerrottavaa ja noita sun videoita on toisinpäin helvetisti enemmän. Kharkivin alueen hyökkäystä pidetään suurenakin ukrainalaisena saavutuksena, todellisuudessa venäläiset tekivät melko hallitun vetäytymisen menettämättä kovinkaan paljon miehiä, ukrainalaiset uhrasi parhaita miehiä ja kalustoa merkittäviä määriä, ja venyttivät huoltolinjat kestämättömän pitkiksi.

gateio

I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me? https://www.gate.io/tr/signup/XwNAU