Milan Jaffan jengi vapautettiin murhan yritys-syytteistä

Itä-uudenmaan käräjäoikeus vapautti Milan Jaffan ja useita jengiläisiä syytteistä koskien toissakesäistä murhan yritystä Vantaalla. Yksi uussuomalainen tuomittiin kuitenkin pieniin nuhteisiin.

Tapaus sattui Vantaalla viime vuoden elokuussa, kun Milan Jaffan jengillä oli murhat mielessä. Kilpailevan jengin autokolonnaa ammuttiin liikkuvasta autosta ja kentältä. Jaffaa syytettiin murhan yrityksestä, syytteen mukaan Jaff oli ollut ulkosalla ja ampunut haulikolla kilpailevan jengin autoa. Muut jaffalaiset ampuivat kilpailevan jengin autoa omasta liikkuvasta autosta.

Oikeuden mukaan Jaffan jengi kyllä oli paikalla ampumismaisemissa, mutta koska ei pystytty todistamaan kuka piti minkäkinlaista asetta ja kuka painoi liipaisinta, niin kaikki Jaffan jengiläiset vapautettiin kaikista syytteistä.

Sen sijaan kilpailevan jengin Sakarie Abdi Mohamed tuomittiin 4 vuoden ja 2 kuukauden vankeuteen tapon yrityksestä, kahdesta ampuma-aserikoksesta ja pienemmistä rikkeistä. Mohamed ampui hetkeä myöhemmin Jaffan jengin edustajaa vantaalaisen päiväkodin pihalla.

Milan Jaffalla on kuitenkin 10 vuotta lusittavaa ennestään ja lisää on tulossa ainakin seksuaalirikosoikeudenkäynnistä.

Korjaus: Käräjäoikeus oli siis Itä-Uudenmaan eikä Helsingin.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Olipa hyvä ettei Jaffa-Millaa tuomittu haulikoinneista:
jorkilla on jo niin paljon aiempia tuomioita, että tulevilla paljousalennuksilla olisi voinut päätyä kokonaan tuomitsematta!

Lucky Luke

Siinä ois tullu kyllä entisistä
tullu vähennystä ja vahingossa ois Jaffa soitellut ”helmat paukkuen” vapaalle jalalle Suomen oikeuskäytännön tuntien.

Mustamakkara

Toivottavasti kukaan ei vinkkaa Jaffalle, että nyt vaan entistä enemmän rikoksia, niin rikostuomio kumotaan ja valtio alkaa maksaa korvauksia.

Ehkäpä Jaffis ei vielä saa hyviä vinkkejä, mutta lähitulevaisuuden nousevat jengit saavat lakimiehiä riveihinsä, kun huumerahoja rupeaa liikkumaan massiivisesti.

Suomen lähitulevaisuus = lähi-itä.

Ceterum censeo

”Toivottavasti kukaan ei vinkkaa Jaffalle, että nyt vaan entistä enemmän rikoksia”. Eiköhan se keksi tuon aivan itse. Ja kaverit jeesaa.

Big l

Tossa tapauksessa kaikki pitäis laittaa lusiin ja heti 20 vuoden tuomioo niin kyllä heti porukasta ne vasikat löytyy kuten syyllinenkin

Huru-ukko

Puhuuko ns. valtavalemedia omiaan kun kertoo, että Itä-Uudenmaan käräjäoikeus ei tuominnut?

umelo

Huh-huh! Minä jo otsikon luettuna säikähdin, että eikö se saakaan sitä kymppiä. No, onhan se vielä lusittavana.

Name

Pitääkö toivoa Hovin käsittelyä vai että täsmäpoistot toimivat tehokkaammin..?
En luota että osaavat aseiden käsittelyn ja taktiikan riittävän hyvin joten ovat ympäristölleen vaarallisia.
Siispä Hoviin ja Mokkakikkelit tuomiolle joka on oikeus ja kohtuus.
Käräjäoikeudet ovat poliittisia arvontalaitoksia..tuomioita jätetään jakamatta sen mukaan kuinka kova sosiaalisosialisti sattuu tulemaan nuijan varteen.

Qroquius Kad

Ei Jaffa-Milla Suomesta lähde kulumallakaan.
Kyllä tuollainen Pallero saa vankilan perhetapaamisiin hyvänlaisen valikoiman hedelmällisessä iässä olevia Pulleroita porsimaan itselleen äpärän ja hei, ikuinen oleskelulupa napsahtaa perhesyistä!

Mr X

Karvaranne + räppiapina. Linnakkeen jälkeen SUURkarkoitus paskaläjälle. Hiekka-aavikolla voi notkua ja jou jou . Ja sama lääke muillekin löysille paviaaneille.

Kimmo Leino

Tämän tuomion jälkeen tuntuu käsittämättömältä, että Pohjoismainen vastarintaliike kiellettiin ! Nyt näitä jengejä EI olla kieltämässä; eli kansan silmissä uskottavuus Suomen ”oikeusjärjestelmään” on tasan 0 .

Anonyymi

Aina saa vieläkin kuulla, että äärioikeisto on se suurin turvallisuusuhka tässä maassa. Joko Ruotsissa on luovuttu tästä?

Kysyisin Paavolta, tunteeko hän parhaillaan Ylen ykköskanavalla pyörivän ”Ohuella langalla” (Tunna blå linjen) -sarjan ja jos tuntee, mitä mieltä on siitä? Se kertoo poliisin työstä Malmössä. Onko realistinen vai onko todellisuus vielä tarua ihmeellisempi?

Ceterum censeo

Kun kyse on vihateoista, henkirikokset mukaan luettuna, näyttökynnys on kuin Berliinin muuri. Mikään näyttö ei oikein riitä. Mutta jos kyse on ”vihapuheista” näyttökynnys on pikemminkin liukas ja viettävä luiska. Kaikki kelpaa ja tarvittaessa käytetään mielikuvitusta apuna.

Suomi Finland

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009186715.html

Metrossa värinää ja pöhinää. Työelämässä monikulttuuri onkin sitten hyvin harvinaista ja jos joku matu onnistuu, niin sankaritarinaa juhlitaan kuin viimeistä päivää ja kaikki monikulttuurisuuden monipuoliset ongelmat unohtuvat kuin taikaiskusta.

Suomi Finland

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c31a72e5-0ae2-4b91-9db5-df11e09abbf6

Voi vittu.

Tyttö tulee kouluun ja toinen hakkaa. Kiva käydä koulua ja valmistautua työelämään kun saa turpaansa. Suomessa on oppivelvollisuus ja käytännössä oppilaiden on pakko käydä koulua. Eli on velvollisuus ottaa turpaansa? Minkälainen yhteiskunta tämä on, jos kouluakaan ei voi käydä ilman joutumista väkivallan kohteeksi?

Voi saatana mitä paskaa. Miten ihmeessä tämä on mahdollista???

Tiktok videot lietsovat väkivaltaista käyttäytymistä? Ei ihme, minäkin provosoiduin Oulussa tehdystä tiktok videosta ja avaintenkilistelystä.

Väkivaltaisuus leviää käsiin ja otteet siihen vastaamisessa ovat lähinnä pelleilyä.

Vatnik Tsuhna Hoholjevits

Eihän se ole Jaffan, vaan Jaffin, mutta kumma juttu, kun ei saatu leivättömän puun ääreen.
Jaffa on Levantissa oleva pikkuinen kaupunki, joka nykyisin kuuluu Tel Aviviin (vähän kuin Kaarina kuuluu nykyisin Turun kaupunkiin)
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jaffa_(kaupunki)

Qroquius Kad

Kyllä se on Jaffa-Milla samalla tavoin kuin erään itäisen roistovaltion diktaattori on Vladolf Putler.

Mr X

Millä perusteella moista paskaväkeä on yleensäkään päästetty SUOMEEN ? Iran,irak,afganistan,somalian läjät,eritrea ym PERSEREIKÄvaltiot,total ovi kiinni apinoilta. Ja samoin nykyään CCCP .

Qroquius Kad

Koska Suomen kansa HALUAA tuollaisia.
Miksi he muuten taas ensi keväänä äänestäisivät viherkommunistit huorapuolueineen jatkamaan vallassa?

VMP

Jaa eli jos kolme suomalaista kaverusta menee haulikoiden kanssa ja amppuu jonkun niin kai tuo pätee silloinkin?

Qroquius Kad

Ei päde, koska heillä ei ole suojaväriä eikä himokkaita Pulleroita puolustamassa ilmavaa riisiä keittäviä pikku Palleroitaan.

VMP

Mutta onhan näitä ollut joukolla saavat tappaa ja ketään ei tuomita kun ei tiedetä kenen lyönti oli se viimeinen niitti ja hyvin tämä tiedetään…