Vegaaniaktivisti pahoitti mielensä Kerosen ihmissyönti-läpästä

Internetin suola on kunnon provo, jonka joku tollo ottaa tosissaan ja aloittaa valtavan mielensä pahoituksen kera paheksunnan. Tällä kertaa Jiri Kerosen ihmissyönti-läppä pahoitti mieliä 200 km/h vauhdilla.

Jonkun sortin mediamaskotti ja julkkis vegaaniaktivisti Benjamin Pitkänen aloitti Twitterissä paasauksensa. Homma lähti polkemaan ihan peruskaavaa pitkin, kunnes perussuomalaisten Jiri Keronen, joka on tunnettu hmm… toisinaan hieman provokatiivistista lausahduksistaan, astui kuvaan ja loihe lausumaan:

 

Ansa oli viritetty, ja Pitkänen tipahti koko painollaan ansaan. Mieli pahoittui aivan saatanasti ja oli aika paheksunnan. Apuun huudettiin ainakin perussuomalaisia ja Riikka Purraa, sekä Espoon kaupunginvaltuustoa. Siis tuomitsevatko nämä Kerosen ihmissyönnin. Pitkänen avautui, että ihmissyönti on kuvottavaa ja sellainen pitää totta tosiaan tuomita.

 

No eipä siinä mitään. Aktivisti Pitkänen jatkoi töhötystään. Hän kertoi, että on vegaani myös sen suhteen, että vastustaa ihmistenkin syömistä.

 

Suurin osa kommentoijista tietenkin ymmärsi, että Pitkänen astui Kerosen provo-ansaan ja Pitkäsen paheksunta-twiiteistä saatiin hyvät naurut. Aika harva lähti tosissaan mukaan ihmissyönnin paheksuntaan. Nyt jännittää se, että kirjoittaako Helsingin Sanomat, jonka maskotti Pitkänen on, lähipäivinä jonkun raflaavan jutun perussuomalaisista ja ihmissyönnistä.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Ihmislihan syömisen välttämiselle on toki aivan oikeakin peruste;
siitä voi saada prioneja, jotka voivat aiheuttaa BSE:n (”hullun lehmän tauti”) kaltaisia vaikeita aivosairauksia.

Bokuus

Eiköhän tänä päivänä ihmislihasta pahin mitä voi saada on Moderna/Pfizer marinaadia..

Kale

Päinvastoin, ihmisliha on tänä päivänä tautivapaata ja kosher, koska rokotuksista on elinaikana huolehdittu.

timo

Näin on,mutta nyt piikitetään myös lehmiä koronapiikeillä.

MattiS

Moraali menee syynä tuonkin ohi, jos nyt syitä mietitään miksei ihmislihaa voi syödä.

MattiS

Tietystihän moraali on nykypäivänä niin rappiolla, että varmempaa varmaan loppujen lopuksi vedota mahdolliseen vakavaan aivosairauteen.

VMP

Niitä prioneita pitäisi olla siinä ihmisessä…

VMP

Etkö tiedä muuten, että juutalaiset jotka pitävät venäjällä nukkehallintoa jotta saavat myytyä aseita länsimaissa myyvät myös soilent greeniä joka on tehty ihmisistä jäivät siitä joskus kiinni mutta tekivät siitä elokuvan ja sai näin leimattua kaikki asiasta tietävät salaliittohörhöiksi joiden takia…

niimpä

No, tämähän niiltäkin onnistuu.

Bokuus

Suvakin mieli pahoittui ja nyt pitää ANTAA POTKUT!!!!!! Kunnon woke metoo blm PASKAA taas ihan perusmielenvikaiselta vegaanipelleltä. Vegaani.. ikäänkuin mitä suuhusi pistät määrittelee kuka sinä olet, niinpäin vielä että nostetaan itse itsensä muitten yläpuolelle syystä että mitä suuhunsa pistää, ja loputtomasti myös mainostaa/tunkee tätä henkistä ylivertaisuuttaan muitten naamaan. Ehdotankin että laillistamme kannibalismin, kuitenkin sillä ehdolla että syömme ainoastaan vegaaneja. Sitä parempaa lihaa. Meitähän on planeetalla liikaa ja tämä olisi kerrassaan loistavaa, kasvissyöjätkin ilahtuisivat kun eläimiä ei enää tapeta vaan ne saavat elää vapaina ja nähdä maailmaa!

Moonman

Sitähän se varmaan koitti; että persut erottaisivat kerosen koska mielensäpahoitus, kuten kävi turtiasen casessa. Mutta ei osunut, koska ihmissyönti ei ole rikos ihmisyytta vastaan, toisin kuin neekereiden ja muiden maahantunkeutujien arvostelu

Suwaitkaa

Kunnon provo saa netin kiehumaan. Tämäkin uskomaton ärsytys:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17384911/somalipakolaisena-suomeen-tullut-elattaa-2500-suomalaista
Uskooko kukaan?

fatima_darra

Virpi Butti on kuollut. Ei ole ketään joka paloittelisi.

Qroquius Kad

Jarmo Elg ja Terhi Tervashonka ovat edelleen elävien kirjoissa.

Eerikki

Onko Virpi kuollut, kamalaa. Oli niin lämmin ihminen ja aina valmis auttamaan lähimmäistä. Miksi kaikki hyvät ihmiset kuolee ja pahat saa jatkaa elämää?

Provokatiivinen Persu

Olen sitä mieltä että Kerosesta pitäisi tehdä valtakunnankansleri jotta nähtäisiin vuotaako keula enemmän vai vähemmän.

Taku

Joku aika sitten näkyi youtube-video, jossa ukrainalainen mies kävi leikkaamassa kimpaleen panssarivaunuun palaneesta venäläisestä sotilaasta ja laittoi siitä ruokaa, toki provosoimismielessä. Ihmissyöntiä siis tapahtuu tosielämässäkin.

Ohmygod

Tankkiin palanut ryssä on kaalin kanssa herkullista.

VMP

Mä näin videon jossa putin käveli vetten päällä ja herätti henkin spitaalisen..

Wokke-Setä täällä hej

Yleensä wokke pellet etsivät aktiivisesti aiheita pahoittaakseen mielensä.

Suomi Finland

Maskottien kiusaaminen on eläinrääkkäystä.

Jokeri

Suomi menetti Virpi Buttin! Joka oli juuri perustamassa suurta ihmislihakebabketjua jossa olisi pyörinyt vartaissa valkoisia kantasuomalaisia ja vihervasemmisto olisi kiittänyt väestönvaihdon nopeuttamisesta😫

Mustamakkara

’Be a doner and give somebody else a kebab.’

Samu

Parasta on mielestäni ihmissushi, eli liha raakana käärittynä lättyyn. Se on juhlaruokkaa, arjen ruokaa on aivan tavalliset, ihmisestä kirveellä irroitetut talouskyljykset ja kuoripotut.

Huti

Talouskyljykset on hyviä, mutta eikö olekkin niin, että kun lihakirveen teroittaa ei malta millään lopettaa?

Varma Voitto Ikuinen

harvemmat syövät elävältä mitään, varsinkaan lihaa.
käsittääkseni afrikkalaisetkaan eivät vihamiehiään
kuitenkaan elävältä popsi.-tiedustelen seuraavalta
mutiaiselta asiaa-syöttekö elävältä ?

Ceterum censeo

Ettei vaan Kerosen innoittajana olisi ollut Jonathan Swiftin satiiri ”Vaatimaton ehdotus, joka estäisi Irlannin lapsia olemasta taakaksi vanhemmilleen tai maalleen”, jossa hän ehdottaa, että Irlannin köyhien lapset tulisi myydä rikkaamman väestönosan ruoaksi. No, kapea-alaisen tosikon ei voi olettaa sen enempää tuntevan tällaisen jutun historiallista ja kulttuurista taustaa sen enempää kuin ymmärtävän satiiriakaan. Yksiulotteinen ja jäykkä ajattelu kun on tuolle ihmislajille ominaista. Ja niinpä tuttu on myös se tapa, jossa henkilö reagoi tästä huomauttamiseen entistä tosikkomaisemmalla ja jäykemmällä inttämisellä. Mutta me muut saamme kyllä hyvät naurut.

T

Eräs taidemaalari ja keskuspankkien vastustaja oli kasvissyöjä, joten olen itsekin harkinnut tätä näkemystä

Veke

Vapinatauti tuli lopulta sillekin, kärsi varmaan jostain puutostilasta.

Pete

Paavo sen sijaan taas ei siedä minkäänlaista ironiaa itseään ja itselle rakkaita aiheita kohtaan… Ja kuvittelee, että joka kulman takana vaanii niitä hirveitä ”vegaaneja” ja ”vihreitä” ja ”putinisteja”.

timo

Muuten hauska jutu,mutta en koskaan söisi piikkiproteiinilla kyllästettyä veritulppalihaa,jossa on muun hauskan lisäksi mausteena niitä muuntogeenisiä organismeja.
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kirjelma/Sivut/U_39+2020.aspx

Qroquius Kad

Muuntogeenit ovat varmaan niitä, joilla maitoa homogenisoidaan.
Sellaista juotuaan saa muuntogeenisiä orgasmeja ja lapset syntyvät homogeenien kantajina.

Late

Homogenisoidusta maidosta saa jotkut mikro-orgasmeja. Minä juon olutta, koska olut pannaan ja siitä saa makro-orgasmeja. Yleensä olut pannaan panimossa, mutta voi sitä panna periaatteessa meijerissäkin, vaihtaa vaan toisenlaiset pannut.

Viki

Teillä on sairaat puheenaiheet, mutta toisaalta, feministit ja arvoliberaalit on vieneet maailman siihen pisteeseen, että tämäkin alkaa vaikuttaa normaalilta. Kaikkeen tottuu kun sitä tarpeeksi kauan toistetaan.

VMP

Pystytkö selittämään yksinkertaisen proteiinin? Ei ole kuulunut vastausta..

Jomppe

Kyllä hirvenliha on parempaa kuin ihmisen, siinä on riistan maku. Varsinkin suomalaisessa ja ruotsalaisessa ihmislihassa on liikaa lampaan makua.

Balle Runkstedt

Kuusenkerkkää ja katajanmarjaa mausteeksi, ni menee riistasta ihminenkin.

Vikki

Kantiksethan on maahanmuuttajille vapaata riistaa, varmaan syövätkin, ellen väärin arvaa. Sitä en tiedä millä mausteilla, ainakin sahramia ja korianteria luultavasti.

Sellaista

Tässähän se nyt näkyi kun ei B12-vitamiinia vegaanit saa, koska eivät syö lihaa. Vaikuttaa ajatuksen kulkuun melkoisesti, eikä siksi ymmärrä mikä on tahallista provokaatiota.

Sekunda hurri

Kovvoo hommoo, sano savolainen, kun ruotsalaista söi

Topi

Ruotsalaisen lihahan on kuin rusinapullamössöä, pehmeää ja hieman hapanimelää.

Sekunda hurri

Joskus kun käynyt tuossa ulkona syömässä ja kerran ajattelin tilata kanakebapin, valkosipulimajoneesilla, niin jäin ennakkoluulojeni tasolle, kun sieraimiin tuli pieni tuoksu, josta päättelin, että kyse on varmaankin välilihapihvistä valkovuotokastikkeella.