Vegaaniaktivisti pahoitti mielensä Kerosen ihmissyönti-läpästä

Internetin suola on kunnon provo, jonka joku tollo ottaa tosissaan ja aloittaa valtavan mielensä pahoituksen kera paheksunnan. Tällä kertaa Jiri Kerosen ihmissyönti-läppä pahoitti mieliä 200 km/h vauhdilla.

Jonkun sortin mediamaskotti ja julkkis vegaaniaktivisti Benjamin Pitkänen aloitti Twitterissä paasauksensa. Homma lähti polkemaan ihan peruskaavaa pitkin, kunnes perussuomalaisten Jiri Keronen, joka on tunnettu hmm… toisinaan hieman provokatiivistista lausahduksistaan, astui kuvaan ja loihe lausumaan:

 

Ansa oli viritetty, ja Pitkänen tipahti koko painollaan ansaan. Mieli pahoittui aivan saatanasti ja oli aika paheksunnan. Apuun huudettiin ainakin perussuomalaisia ja Riikka Purraa, sekä Espoon kaupunginvaltuustoa. Siis tuomitsevatko nämä Kerosen ihmissyönnin. Pitkänen avautui, että ihmissyönti on kuvottavaa ja sellainen pitää totta tosiaan tuomita.

 

No eipä siinä mitään. Aktivisti Pitkänen jatkoi töhötystään. Hän kertoi, että on vegaani myös sen suhteen, että vastustaa ihmistenkin syömistä.

 

Suurin osa kommentoijista tietenkin ymmärsi, että Pitkänen astui Kerosen provo-ansaan ja Pitkäsen paheksunta-twiiteistä saatiin hyvät naurut. Aika harva lähti tosissaan mukaan ihmissyönnin paheksuntaan. Nyt jännittää se, että kirjoittaako Helsingin Sanomat, jonka maskotti Pitkänen on, lähipäivinä jonkun raflaavan jutun perussuomalaisista ja ihmissyönnistä.