Luodosta anastettu neljä mönkijää – poliisi pyytää vihjeitä

Kuvan kaltaisia mönkijöitä lähti varkaiden matkaan.
Poliisi pyytää vihjeitä törkeästä varkaudesta, jossa on varastettu pakettiauto, neljä mönkijää ja perävaunu.

Luodon kunnan pohjoisosassa sijaitsevan yhtiön piha-alueelta on 8.11.2022 klo 00.50 ja 3.30 välisenä aikana anastettu punainen Peugeot Boxer pakettiauto, rekisterinumerolla VVN-563, vuosimallia 2007. Lisäksi anastettiin neljä CF MOTO -merkkistä mönkijää ja rekisteröimätön perävaunu yhtiön piha-alueelta.

Varkausrikos luokitellaan anastetun omaisuuden arvon perusteella törkeäksi varkaudeksi. Poliisin tekemien selvitysten perustella on tapahtumahetkellä alueella liikkunut vaalea pakettiauto. Poliisi pyytää tietoja ja mahdollisia havaintoja rikoksesta.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
huh

Mikset mene itse niitä etsimään?
Pataljoona Pt-medialaisia mukaan, niin kyllä löytyy mönkijät.