Norjan hovi ei hyväksynyt monikulttuurisuutta – potkaisi prinsessan pihalle

Norjan kuningashuone potkaisi prinsessa Märtha Louisen ulos hovista, koska tämä meni kihlautumaan amerikkalaisen voodoo-tohtorin Durek Verrettin kanssa. Hovi ilmiselvästi ei ollutkaan monikulttuurisuuden puolestapuhuja.

51-vuotias prinsessa ei ole kruununperimysjärjestyksessä siinä asemassa, että olisi saanut kuningattaren arvon, mutta kyllä sitä kuningashuoneessa aina yhdelle prinsessalle hommaa löytyy.

Prinsessa oli aiemmin naimisissa norjalaisen kirjailijan kanssa ja heillä on kolme lasta. Pariskunta erosi vuonna 2016 ja vuonna 2018 prinsessa alkoi seurustelemaan yhdysvaltalaisen noitatohtorin ja samaanin Durek Verrettin kanssa.

Eikä siinä vielä kaikki, Verrett on kovan luokan salaliittoteoreetikko, joidenkin mukaan huijari. Itse hän kertoo olevansa shamaani voodoo-tohtori useammassa sukupolvessa. Verrettin väitetään olevan sarlataani, eli henkilö joka huijaa ja puoskaroi saadakseen mainetta ja rahaa. Verrett on istunut ainakin viisi vuotta linnassa erilaisista petoksista, joista useimmat liittyvät erilaisiin “henkisiin asioihin”. Eli suomeksi sanottuna on kusettanut tolloja enkelihippejä.

Lisäksi Verrett tykkää miehistä, oli avioliitossa nuoren miehen kanssa ennen kuin alkoi vehtailemaan Norjan prinsessan kanssa.

Viime kesänä Märtha ja Verrett menivät kihloihin ja tämä oli liikaa kuningashoville. Prinsessa potkaistiin nyt kylmän viileästi ulos hovista. Ei ole enää asiaa siniveristen kalustettuihin huoneisiin pröystäilemään veronmaksajien kustannuksella. Verrett sanoi aiemmin, että hänestä tulee ensimmäinen musta eurooppalaisissa kuningashuoneissa, mutta toive ei toteutune. Verrettin mielestä tämä on rasismia ja norjalaiset ovat hyvin rasistista kansaa.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ennakkoluuloinen

Poppas-ukkojen syrjiminen on gauhiaa, mitenkähän olis käyny Jaffan Milanin? Räppäri kun on.

K. Anttinen-Housuinen

“Verrett on istunut ainakin viisi vuotta linnassa erilaisista petoksista, joista useimmat liittyvät erilaisiin ”henkisiin asioihin”. Eli suomeksi sanottuna on kusettanut tolloja enkelihippejä.”

“There’s a sucker born every minute” on sanonta, joka kuvastaa hyvin erilaisten helppoheikkien mielenmaisemaa. “On rikollista antaa idiootin pitää rahansa” on toinen veijarimainen sanonta.

X

Eiköhän tämä ”samaani” hoitele prinsessaa sillä mikä roikkuu jalkojen välissä.

kukavaan

“Verrett sanoi aiemmin, että hänestä tulee ensimmäinen musta eurooppalaisissa kuningashuoneissa, mutta toive ei toteutune”

Se juna meni jo. Verrett hävisi kilpailun. Äitinsä puolelta mustia geenejä saanut valkoisen näköinen Meghan, Susexin herttuatar ehti ensin. Sai jopa aatelisarvon.

Ennen Meghania ehti paljon ruskeampi Angela Gisela Brown avioitua vuonna 2000 Liechtensteinin hoviin ja sai myös prinsessan tittelin. Tosin Liechtenstein on vain ruhtinaskunta.

Kaikkein eniten afrikkalaisen näköinen on kreivitär Mary von Habsburg. Tosin hänen miehensä on tavallinen riviaatelinen Itävallan keisarikunnan lakattua olemasta jo aikoja sitten.

Qroquius Kad

Kyllä sen Meghanin suojaväri on päässyt aika lailla kauhtumaan tuohon noitatohtoriin verrattuna.

Mustamakkara

Minä olen muuten valkoinen, mutta se on musta.

Kaameaa rasismia.

Mutta koska se on musta, niin voin alkaa shamaaniksi ja poppamieheksi ja kuninkaalliset [höynähtäneet] prinsessat alkavat juosta perässä. En tietenkään halua heille pahaa, vaan pelkästään hyvää. Makkarani pitää heidän ruokahaluistaan huolen ja itse pääsen osaksi kuningashuonetta, jolloin syntyy ns win-win tilanne.

Sherlokki suvakko

Ihan oikein hovi on tehnyt. Tuolla sarjashamaanilla on vain metkut mielessä, näkeehän tuon ilmeestäkin. On varmaan parasta-aikaa tekemässä taikojaan, tökkimässä neulalla Haralt veetä persiiseen.

Sara Nordström

Paavo pakotti minut moderointihommiin taas, koska se itse lähti “jutuntekomatkalle”. Mitähän sekin tarkoittaa kun piti oikein pikkutakki laittaa päälle. Huoh.

Qroquius Kad

Kuulostaa pahaenteiseltä.
Aikookohan tuo asettautua katujengeille syötiksi ja missä tarkoituksessa?

No, kaipa hän kertoo jos tulee elävänä takaisin.

T

Lähti lähipubiin.

X

Rupes suuta kuivaamaan..?

Paavo juttu matkoilla😂😂😂😂

Jaa lähtikö paavo synagogaan kuunteleen mitä uutisoida seuraavaksi?? Miksi olet paavolla töissä etkö ymmärrä paavo kertoo vain ongelmista ei ongelman ytimestä eli juutalaisista?

Paavo on itsekin juutalainen, etkö ole huomannut kun hän on usein sanonut sen.

Ohmygod

Lienee niitä Afrikan sarven tummempia juutalaisia, koska ei näytä naamaansa milloinkaan.

Name

Onkohan Paavo alkanut Juutalaiseksi ihan omasta halusta vai onko tullut äidinmaidossa ?
Tunnen muutamia Tajukankaisia täältä Suomen puolelta ja heissä ei Juutalaisuutta ole sen voin taata..
Paavon Juutalaisuuden alkuhämärä on ja pysyy.

Qroquius Kad

Mutta minäpä ryhdyin juutalaiseksi.

X

Niitä on kuulemma eri värisinä saatavana! 🥳

X

Tosiuskovaisen vääräuskoisen syystä (piesty) tai toisesta (muuten vaan sekasin) valinta on tietysti musta puolijoukkueteltta ”one size fits all”.

Name

Paavo kärvähti..ei ole Juutalainen.
Juutalaisuus periytyy Äidin kautta.
Isällä ei Juutalaisuudessa ole kuin siittäjän kova osa jonka tulosta ei maidoksi voitane kutsua..tuorepuristettua omenamehua ennemmin.
Eikä pakkoa tunneta..ennemminkin rajoittavat pyrkijämäärää.

Afrikan sarvesta ilmestyi mustaa juutalaista Israelin tulliin päivänä muutamana..lähetystyö oli kantanut hedelmää..Netanjahu totesi että eihän tämä jumalauta voi näin mennä ja lähetti Mustatjuutalaiset sinne mistä tulivatkin
.
Israel on Maailman tarkin sen suhteen ettei Rotu pilaannu..meininki on Kansallismielistä..Juutalaisia Natseja on merkittävä osa Israelin asukkaista.

Paavo Perkele on Pakana kuten me muutkin hyvin pitkälti.

Huru-ukko

Nimi on Durek, liekö rimpsessa lukenut tai kuullt sen nimenä Durex?

Riku

On nuo naiset typeriä, miksi tuonkin piti alkaa väkisin vehtaamaan mustan ukon kanssa vaikka on Pohjoismaa Norjan prinsessa?Naiset on täysin vietävissä ja tekevät sitä mitä media ja muotisuuntaukset käskee heitä tekemään. On varmaan yllytettynä voimaantunut jostain käsittämättömästä syystä. Pois äänioikeus syyntakeettomilta, hävetkää naiset jos osaatte.

Pera

Huorahan tuo on eikä mikään prinsessa, ei liene mikään ainutkertainen tapaus ulkokultaisesti puhdasta näyttelevässä hovissa.

Ike

Halusi moraaliposeerta ja näyttää, että voimaantunut nainen pystyy ylittämään sääty-, sivistys-ja roturajat, mitkään “patriarkaatin” säännöt ei koske minua. Himoa on kyllä, mutta ei vastuuta.

Otsi

Näkeehän tuo naamastakin, degeneroitunut kuninkaallinen idiootti. Oliko tämä se sama prinsessa joka perusti Norjaan jonkun enkelikoulun?

Kukavaan

Keskiajalla hupsuttelullaan hovin uskottavuutta heikentävä prinsessa olisi lähetetty luostariin.

murre riepunen

Näitä ” noitatohtoreita ” majailee myös meillä, meillä ei potkaista arvoisaa puliveivaria, päinvastoin opastetaan maamme värittömään viihdemaailmaan polku, siellä on aivan ihanaa, homojen, vankilasta vapautuneiden sekä muulla tavoin julkisuuteen ponnahtadeinen joukossa elämöidä näin jatkaa mölinää kuinka paljon suomalaiset ovat rasistisia.

jorma

Märtha ei näköjään pienenä leikkinyt kuka pelkää mustaa miestä-leikkiä. Nykyään se tosin ei ole enää leikkiä.

Dickie

Karmeaa, jopa arjalainen prinsessa on rodunpetturi, on saastuttanut ittesä neekerin kanssa makaamalla, tuohon ei enää valkoinen mies voi sekaantua koskaan. Korkeintaan painepesurilla pestynä ja aids ja muut neekerisankkerit testattuna.

Onneks tuo ei iän puolesta enää kaiketi voi saada äpärä mulatti penskoja tähän maailmaan.

NIh

Mielestäni jos tämä nainen nauttii elämästään, suotakoon se hänelle. Kunnon seksi on nannaa ja tämä on kuin margareta, englannin hovissa 60-70-luvulla. Hienoa.

texa

on hyvä kuningashuoneisiin ei oo kellään ulkomaalaisella riminaalilla asiaa. suomessa päiäis olla samallain suomalaiseen politiikkaan ei saisi osallistua missään muovossa värillinen ulkomaalainen, eikä värillinen suomalainen. mielestäni hallitus tai eduskunta ei tarvi olla kuin pakanamaan kartta. suomessa politikko on valkoihoinen ja ikänsä asunut suomessa, ei siis värillinen suomalainen, koska ne ei aja puhtaasti suomen etuja. joka ainoa rikollinen pois suomalaisesta politiikasta ijäksi. politikolla pitää olla käyttäytymismalli ja rikostapauksissa herkempi rangaistusaste ja vähäisestäkin rikoksesta vaikka pysäköintisakosta varoitus koska se yleensa tehhään tahallaan ja tarkoituksellisesti. elikkä se on harkittu rikos.äänestäjillä pitää olla valta äänestää pois politikko. totuuskomissio

Moonman

Olisi pitänyt potkia matkoihinsa jo silloin kun kuukeri alkoi ensimmäisen kerran pyöriä mukana kuvioissa.
Monarkia on typerää poseerausta jolla ei ole mitään virkaa enää nykymaailmassa, koska he eivät saa olla mitään oikeita hallitsijoita. Mutta on kyllä järkyttävää jos ei edes maata edustaville kuninkaallisille voida laittaa jotain sääntöjä, kenen, tai minkä kanssa on soveliasta pariutua

Bill

Rasismikortti se ei vanhene koskaan, vaan saisi jo pikku hiljaa muuttua merkityksettömäksi.

Prozac

“Mr hilipili turja on poika hurja botswanan maasta, ja tyttökaverikin vain hokee että moko moko”

Suomi Finland

Mongo. Moko moko.

Madedevelopingcountrytoge

Itse pidän pohjoisnorjalaisia hyvinkin suvaitsevina.

Nålåa

Poppaukko on ollut myös miesten kanssa. Pahinta kuitenkin oli se kun rinsessa revitteli netissä ihanista orgasmeistaan poppaukon kanssa. Vähän sen jälkeen teki rinsessan ex-mies itsemurhan.

Suomi Finland

Prinsessan arvostelukyky on pettänyt pahan kerran. Kuten jokaisen naisen tai miehen, joka ottaa siipakseen ihmisten kusettamisesta tuomitun conmänin. Tässä tapauksessa prinsessa on varmaankin hyvin tietoinen näistä kuukerinsa tuomioista, mutta vehtaaminen se vaan jatkuu.

Yleensä ne tavat ei juurikaan parane, jos ne on tuon sorttisiksi päässeet.

Anu S. Tappi

Ihan soivan näköinen suttura, mutta ei enää kelpaisi meikäläiselle.