Hyvän mielen video: Ukrainan rumputulta

Ukrainan rintamalta tulee sillon tällöin sellaista materiaalia, että se pitää laittaa soittolistalle. Tässä ukrainalaiset laittavat terviisiä ryssälle.

Subscribe
Notify of
guest
62 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mustamakkara

“Ratkaisua kritisoitiin Venäjällä voimakkaasti. Nyt on alkanut myös hopeareunusten etsiminen. 21-vuotias olympialaisten viestikultamitalisti kertoi norjalaiselle Dagbladetille, että kilpailukiellosta onkin hänelle itse asiassa hyötyä.”

Mitäpä jos näitä ei enää koskaan otettaisi kisaamaan yhtään mihinkään kansainväliseen kisaan? Se olisi ryssähiihtäjille sellainen onnenpotku, ettei paremmasta voisi enää haaveilla. Heille toimenpiteestä tulisi aivan käsittämätön hyöty, jota voitaisiin ehkä parhaiten verrata kaikkien olympiakultamitalien voittamiseen kerralla.

Eat dust Vladimir.

VMP

Ei ryssiä pidä ottaa mihinkään kisoihin niin kauan kuin opettavat toisenmaailman sodanaikasen valheen/propagandan mukaista historiaa kouluissaan ja tiedotusvälineissään…

Antti Tifa

Siellä jo ryget kylmenöö !

Qroquius Kad

Siel kärähtää örkkilöihe perskarvatkii!

Huru-ukko

Toivottavasti nuo “rummut” oli juuri niitä joita jäi hyökkääjiltä jälkeen kun tuli kiire karkuun, niin ettei hitaimmat ehtiny aamusaikkaa juomaan. Komeaa rummustusta silti:)

Qroquius Kad

Nuo twitissä mainitut trembiiti ovat itse asiassa tällaisia soittimia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Trembita

Tässähän oli niiden sijaan kyse koraalista “Örkkien kuolema” soitettuna Zelenskyin uruilla.

jep

Toimii Stalinin urut vastapalloonkin.

pah

Mää oon ollut ihan äimän käkenä sen suhteen että miksei naapurimaahansa selvästi ihan rikollisesti hyökkänneen rikollisen hyökkäysarmeijan sotilaat ole vieläkään ymmärtäneet
nostaa kytkintä. Hullujako ne ovat vaiko ainoastaan typeriä pelkurimaisia lampaita?

Täytyy siellä olla heitä varten tehokasta propagandaa ja toimiva narratiivi.

pah

Eikö ne yhtään ihmettele mitä helvettiä he tekevät pyssyineen naapurimaansa tontilla?

Huru-ukko

Venäjän sotadoktriini. Hyökkää ja ehkä kuolet. Pakene ja kuolet varmasti.
Niillä on aina selustavrmistus joka ampuu omat perääntyjät.

Reijo Ruotsalainen

Selustavarmistus; “Antaudu, niin jäät henkiin”. Kaksoisvarmistus; “Ammu politrukki, antaudu, niin jäät henkiin ja saat Ukrainan kansalaisuuden”

VMP

Ne on raiskaavia ryssiä ja ne tykkäävät tuosta se on niillä geeneissä kun tuolla väkivallalla/seksuaaliselllaväkivalla/psykopatialla on taipumus periytyä

Tuholaistorjuntaa

Jotenkin ei säälitä, kun tietää että vastaanottopäässä on raiskaava roskaporukka.

Qroquius Kad

Itse asiassa tuon katsominen tuntuu jopa hyvältä.

Hulluhu ja Allahu

Itseään Venäjä tässä vahingoittaa kaikkein eniten ja mitä kauemmin jatkaa idiotiaa, sitä enemmän.

PS terrori-isku Brysselissä. Allahia on huudeltu ja kahta poliisia puukotettu, toinen heistä on kuollut. Rauhanuskontolaiseen ammuttiin reikiä paikalle tulleen poliisin toimesta.

Paavo juttu matkoilla😂😂😂😂

“Solzhenitsyn based his claim on official documents, such as a report from the Belarusian administration stating: “The presence of Jews in the countryside has harmful consequences for the material and moral state of the peasant population, because the Jews … promote drunkenness of the local population.”

just niinku ptmedia

Suomi Finland

Ydinsodan jälkeen sekä kirjalliset että digitaaliset aineistot olivat hieman sekaisin ja bitit poikittain, ja niin siinä sitten kävi, että eräs viiksistä innostunut, mutta radikalisoitunut historianharrastaja alkoi perustaa suuri keskuskasvattamoja valkohaille. Oli lukenut että, “because the Jaws”.

Qroquius Kad

Turha sitä on kysyä, kun ei se tiedä itsekään.

Ohmygod

Mutta kieltämättä näyttää hienolta!

Qroquius Kad

Siksikö että on vierasta kieltä?

Ohmygod

Ainoastaan siksi.

VMP

BINGO!

T-55

Ryssää viedään nyt tukka suorana kohti etelää.

Varma tieto.

Putkonen

Reijo Ruotsalainen

Erityisesti Paavon sivuilla herkistää nämä alapeukuttajat. Putinistit istuvat teollisuusalueen kellarissa leningradissa, ja joutuvat kaaliannoksensa eteen lukemaan kommentteja joissa heille vittuillaan syväraskaasti, ja painamaan pientä hentoa alapeukkua. Ja sitten taas lukemaan uutta vittuilua. Kyllä kohtalo on näitä mulkkuja ihan oikeudenmukaisesti kohdellut.

VMP

Ei niitä saa sanoa putinisteiksi ne on kansallismielisiä jotka vihaavat venäjää käyt vaikka tarkistamassa partisaanin sivuilta ja kansallismielisyyten nyt vaan kuuluu levittää ryssänpropagandaa…. Runtinttintit kertoi

Nih

Siellä jo miestä kylmenöö sanois Rahikainen.

Siimes

Tuli mieleen juuri tuo lause Pentti Siimeksen sanomana.

Slava Zimbabve

Ennenkuin sinulta lirahtaa housuun niin kerrotko milloin Ruotsi on Natossa vai ehtiikö sitä ennen Tsar Bombaa rummuttamaan toimistotuoliasi. Sä kun olet Emilin(varastomies vs. Puliukko) kanssa sodan asiantuntijoita.

Qroquius Kad

Ruotsi on ollut NATOn ulkojäsen jo 1950-luvulta, eli sillä on ollut kaikki nämä vuosikymmenet se todellinen NATO-optio.
Samaan aikaan Suomi oli Ryssän persehuora, jota pantiin perseeseen ja se teeskenteli nauttivansa siitä.

Nyt Suomi on päättänyt lopultakin ryhtyä länsimaaksi ja on jo käytännössä NATOn jäsen, ja sekös viimeisiä harvoja Ryssänhuoria niin suuresti ulvotuttaa.

VMP

Bingo! Ja sodan asiantuntijaksi pääsee vain vannomalla valan putinille ja ottamalla putkkosen sydämmeen..

Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue

Hollywood actor Sean Penn to Zelensky: “I saw your acting in the last 8 months! You’re the best actor there is, here take my Oscar !”

Minä

Zelensky on onnistunut oikein hyvin johtotehtävissään ja se edellyttää kykyä esiintyä vakuuttavasti.

Runtiti-pou

Valitettavasti Ukrainalla ei ollut voimia vallata Hersonin aluyetta sotilaallisesti ja saada isoa voittoa, vaikka Toveri ja co. lupailivat suurta joukkaantautumista ja että muka olisivat motissa. Nyt siis ovat vetäytyneet ukrainalaisten pystymättä mitenlkään estämään tätä. Ponttoonisiltoja ei ole saatu tuhottua edes eikä lauttaliikennettä estettyä. Venäjä o poistunut ja poistuu eikä edes nyt saada tappioita heille. Ukraina etenee lähes taistelutta hylättyyn maastoon venäläisten perässä

JuhoL

Ollos huoleton! Nyt on Ukrainan tykistö päässyt hyviin asemiin ja pääsee paukutteleen ryzzien pakoreittien pullonkauloja. Eli kohta saadaan uutiskuvaa Dnipro-joessa kelluvista raadoista.

Runtiti-pou

Uutisen mukaan joukot ovat jo itärannalla ja saivat kaiken kalustonsakin sinne

Minä

Jaa, uutisten mukaan kalustoa jäi reilusti ukrainalaisille, taas kerran.

Ohmygod

Dnjeprin rapukanta kasvaa hurjasti.

Qroquius Kad

Mutta voiko niitä enää käyttää ihmisravinnoksi tai edes rehuksi?

Ohmygod

Kyllä niitä voi myydä Moskovassa ja Leningradissa.

Qroquius Kad

Heidän tyydyttämättömäksi jäävän Ryssänkiimansa tuskan voi suorastaan aistia.

VMP

Juuri tulleen tiedon mukaan neuvostoliiton jälkeläiset ja heidän opetuslapsensa siivottaisiin lopultakin ylen ohjelmista…

Juuri tulleen tiedon mukaan edellisen tiedon antaja oli äärioikeistolainen, natsirasisti jolla oli heikko itsetunto ja rasistista äärioikeistolaista vihafasisti materiaalia kotonaan mm. pt-median etusivun kerrotaan olleen auki, oli myös lukenut rasisia faktisia matemaattis-luonnontieteelisiä sivustoja ja kerromme poikkeuksellisesti vaikkei syytettä ole nostettu hänen nimensä koska sillä on laajaa yhteiskunnallista merkitystä ja toivomme, vaikka julkaisemme hänestä kaikki tiedot, ettei kukaan soittasi hänen työnantajalleen ja järjestäisi mitään ddos hyökkäyksiä heitä kohtaa muistutamme vielä, että hän oli natsi.

Minä

Venäjä vetäytyy, koska tiesi, että ei voi pitää aluetta. Kärsivät siis tappion sodassa ja vetäytyivät minimoidakseen tappiot. Jälkeen on jäänyt paljon tarvikkeita ja tavoitteista on luovuttu.

Ukraina olisi voinut tuhota ponttoonisillat ihan helposti, ovat tuhonneet niitä ennenkin, mutta jostain syystä pitivät parempana, että venäläiset katoavat paikalta, eikä niitä tarvitse ammuskelemalla hävittää. Ukraina saa alueen tappiotta, kun ei tarvitse sotia tavoitteen täyttämiseksi.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Runtiti-pou

Joo diililtä haiskahtaa. Ukrainalta minusta heikkouden osoitus

VMP

Siis oletko oikeasti sittenkin sarkasti? Ja haluat herätellä näitä ryssiin uskovia?

Jippos123

Mahtava video ja asiaa vain parantaa tieto siitä,että osoitepäässä pesukonevarkaiden ja lastenraiskaajien perseet kylmenee. Alapeukuttavien siansilmän lutkuttajien riemunaiheet ovat vähissä ja vitutuskäyrä nousee kun örkit joko tapetaan tai ajetaan vittuun Hersonista.
SLAVA UKRAINI.

Joppos123

Ryssä on ajettu vittuun Hersonista ja niitä tapetaan edelleen. Siansilmän lutkuttajat voivat haistaa paskan.
Ei ole siansilmää näkynyt. Hahahahaha, olette te ryssänfanit tasan yhtä paskoja kuin putte.

Nyt kaikki peliin

Nyt jos koskaan tarvitsee Ukraina apua. Venäläiset helvettiin Krimiltä on päämääränä ja se on ISO urakka. 👍👍👍
Jos Ukraina saisi vallattua Krimin takaisin olisi se sodan loppu.

Kukavaan

Financial Timesissä oli hiljattain pieni uutinen EMP-ydinpommin räjäyttämisestä Kiovan yläpuolella. Siinä menisi sähkölaitteet käyttökelvottomiksi laajalla alueella. Tietokoneet, puhelimet, autot, pesukoneet, sydämen tahdistimet…. Rakennukset jäisivät ennalleen ja ihmiset henkiin. Mutta sähköä ei olisi.

Hakusanoilla “EMP bomb” löytyy aiheesta tietoa.

Qroquius Kad

Ja mitähän mahtaisi Ryssälle tapahtua sellaisen tempun jälkeen?

VMP

Jumalan vihasta; Kun taivas syttyy palamaan ja portit aukeaa ja hurjat hevimiehet kävelevät vapaina kadulla jolloin syntiset (eli ryssät ja suurin osa suomalaisista poliittikoista sekä Whalroos(sekä whalroos lookaliket), Seppo Hovi(sekä seppo hovi lookaliket) ja Katri Helena koska jumala vihaa paskaa musiikkia ja pedoviiksiä) palavat helvetissä on löytynyt jo aika päiviä sitten kirjoitusta joka puolelta. Helvetissä palamisesta löytyy lisätietoa vaikka juutuubista:

https://www.youtube.com/watch?v=_atqPcXvcr0

Sam Colt

Vielä on mahdollista, että russa räjäyttää ylävirralla olevan voimalapadon.
Putin antaisi palkallisen vapaapäivän kaikille, jos kymmeniä tuhansia naisia ja lapsia hukkuisi tulvaan.

Reijo Ruotsalainen

Joen oikea ranta (josta ryssät ajettiin pois) on selvästi korkeammalla kuin vasen ranta (jossa toistaiseksi vielä syödään kaalia). Räjäyttämällä padon ryssät hukuttaisivat omat joukkonsa. Esim. Khersonin kaupunki ei olisi vaarassa.

Satelliiteista näyttää että ryssät ovat räjäyttäneet voimalan kolme pohjoisinta tulvaluukkua (ja niitä ylittävän tien), ja tiesillan joka johtaa laivasulun yli voimalan eteläpuolella. Vaikuttaa siltä että örkit yrittävät näillä kahdella aukolla estää Ukrainan armeijaa ylittämästä patoa. Saas näkee miten onnistuu, aukkojen leveydet eivät ole kuin 30-40 metriä.

basso balalaikka

täällä taitaa olla 12 putlerin örkkiä (nekö on niitä ryssän persehuoria?), päätellen alapeukkulaskurien lukemista.

Joppos123

Tänne ne ovat tulleet oksentamaan pahaa oloaan kun ryssän barbaari-armeijan hommat tökkii.
Lienee porukkaa jotka olivat laskeneet sen varaan, että kun örkit olisivat hoitaneet Ukrainan nopeasti niin ne olisivat tulleet tänne.
Vituixmän.
Maanpettureita ja sitä kautta vihollistakin alhaisempia olentoja.
Kai se heitä vituttaa kun koko uskontoon verrattava maailmankatsomus romahtaa kiitos Ukrainan taistelun.
SLAVA UKRAINI.

VMP

Eikä ne ole mittään maanpettureita ne on kansallismielisiä ja kansallismielisyyteen kuuluu levittää ryssänpropagandaa ja palvoa venäjää. ja tämän tyylisiin viesteihin kuulu lopuksi syyttää sinua putleriksi kun ollaan hävitty urakalla, paskottu pöydälle ja kaadettu nappulat..