Usea länsimainen moskeija saa islamilaisista maista rahaa levittääkseen propagandaa

Tiesitkö, että kaikki islamilaiset maat, varsinkin Lähi-idän maat rahoittavat lännessä useiden moskeijoiden toimintaa. Tukholmassa mm. Iran rahoittaa yhtä moskeijaa, jotta siellä taas edelleen levitetään islamilaista propagandaa.

Tukholman naapurikaupungissa Järfällassa on surullisen kuuluisa moskeija Imam Ali Islamic Center, eli imaami Alin islamilainen keskus. Moskeija saa miljoonia kruunuja vuodessa veronmaksajien tukea toiminnalleen, mutta Iranin hallitus maksaa moskeijalle liki 10 miljoonaa kruunua (miljoona euroa) tukea islamin levittämisen edistämiseksi.

Vime aikoina, kun Iranissa on ollut suuria hallituksen vastaisia mielenosoituksia, niin moskeijan imaamit ovat levittäneet avoimesti mielenosoittajien vastaista propagandaa. Viikko sitten perjantairukouksessa imaami kertoi, että Iranin mellakoiden takana on kukapa muu kuin juutalaiset. Kippapäät ovat näetsen sen verran provosoineet iranilaisia naisia, että näihin on iskenyt hekuma ja haluavat nyt heittää huivinsa ja moraalinsa pois juutalaisketkujen toimesta.

Imaamit ovat painottaneet miehille, että nyt on tiukat ajat ja vaimoja ja tyttäriä pitää vahtia, jotta nämä eivät heikossa lihassaan hylkää islamin jaloja arvoja ja lopeta huivin käyttämistä.

Imaamit käyttävät moskeijaa nyt eräänlaisena painostuskeinona Ruotsissa asuvia shiia-muslimeja vastaan. Pyritään siis luomaan kuvaa ja ilmapiiriä, että Iranin huivimellakat ovat vain lännen provokaatiota eikä provoansaan pidä astua.

Tietojen mukaan muutama henkilö on erotuettu seurakunnasta, koska nämä ovat rohjenneet kritisoida Iranin hallitusta.

 

Muutama vuosi sitten sunni-muslimit yrittivät polttaa imaami Alin moskeijan, koska se nyt vaan on niin, että kaksi muslimia ei sovi samaan seurakuntaan.

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jep

Olihan taas ylläri pylläri.

defund v-YLE

kiihotusrikos?

Suomi Finland

Mikä voisikaan mennä muslimien kanssa pieleen?

Sitä sanotaan, että jos maa ei ole tarpeeksi monikulttuurinen (ts asukkaina on reilusti kehitysmaalaisia), niin se ei saavuttaa täyttä taloudellista potentiaaliaan.

Ihmettelen vaan, että mihin helvettiin tuo ajatus perustuu? Kun asiaa intuitiolla lähestyn, pidän todennäköisempänä vaihtoehtona sisällissotaa.

Qroquius Kad

Maailman ainoa monikulttuurinen ja silti hyvin toimiva valtio on Singapore.
Se on kiinalaisten hallitsema käytännössä fascistinen poliisivaltio, jossa muslimitkin ovat ihmisiksi.
Elleivät ole, saavat raipanarpia perseen täydeltä tai päätyvät lopulta killumaan hirteen.

Siinä siis resepti toimivaan monikulttuurisuuteen muslimien kanssa.

T

Lehdistönvapaus sellaisena kuin me sen käsitämme Singaporesta puuttuu. Eli kyseesä ei ole missään tapauksessa liberaali valtio.
Singapore on myös mielenkiintoinen maa siinä mielessä että Länsimaissa sillä on melko positiivinen kuva sekä konservatiivien että suvaitsevaisten ihmisten mielissä.

Esa

Suomalainen lehdistön vapaus. Naureskelin tälle hyvän tovin.

Onneksi Suomessa lehdistö on niin valveutunutta, että tietävät valmiiksi mistä ja miten saa kirjoittaa.

X

Suomi on yksi iso EU gulag leiri, rikkaat ja päättävät tekevät mitä huvittaa. Rahvaalta otetaan kaikki mitä irti lähtee veroina ja niitä rahoja ei sitten enää näekkään ovat lahjoitettu pois. Mitä enemmän maksaa veroja sen enemmän leikataan ja otetaan velkaa. Propaganda koneisto jauhaa jostain maailman onnellisimmasta maasta ja hyvinvointi alueista, politrukit taputtaa käsiään. Porukat listii toisiaan ja lopettavat itsensä, tuskin onnellisuuden takia. Lupia tarvitaan joka helvetin asiaan, sopuli koronapassiin esimerkiksi.

T

No, Suomessa esim tämä media on sallittu. Ja Partisaani.

T

Se että Suomessa valtamedia on edistämässä monikulttia, ei tarkoita että kansallismielinen media olisi kielletty

Taisteluni

Ainoa toimiva valtio oli nazi-saksa 30-luvulla jossa kaikilla oli kaikkea ja demokratia kukoisti ja ihmisoikeudet olivat nannaa. Eikä kenelläkaan ollut mtään toista vastaan. Eiköhän toisteta uudestaan koko touhu.

Qroquius Kad

Nazi-Saxa oli kansallisvaltio.
Nyt puhutaan monikulttuurisuudesta.

nimellinen

Onko musliminusko monikulttuurisuutta?

Qroquius Kad

Muslimimaissa se on monokulttuurisuutta, ja se on edessä monikulttuurisella valtiolla, joka ei laita maassaolevia muslimeja kuriin Singaporen tavalla.
Helpompaa on toki olla päästämättä muslimeja maahan laisinkaan Unkarin tavoin.

Aatu vs. Matu ois kiva nähdä

No olihan siellä Jollakin todella vastaan Jotakin, niin että ikkunat helisivät.

Aatun paras puoli oli veganismi ja eläinystävällisyys.

T

”Ihmettelen vaan, että mihin helvettiin tuo ajatus perustuu?”
Siihen että talousoikeisto haluaa halpatyövoimaa. Kokoomukselle ainoa millä on väliä on raha.

Minä

Perustuu kulttuurimarxistiseen ajatukseen, jota ns. suvaitsevaiset edustavat. Tarkoitus on tuhota kansallismielisyys ja kansojen yhtenäisyys sekä kansallinen identiteetti, jotta niistä tulisi helpompia hallita ja luoda totalitaristinen ylikansallinen valta. Myös rauhattomuuden tuottaminen edistää maan asukkaiden keskinäisen yhteenkuuluvuuden hajottamista. Avainsana on kullttuurimarxismi tai Franfurtin koulukunta.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
T

Ruotsissa moderaatit ovat enemmän maahanmuuton puolella kuin demarit. Matuongelma ei ole vasemmistolainen vaan puoluerajat ylittävä. Demarit haluavat äänestäjiä ja kokoomus halpatyövoimaa.

Qroquius Kad

Kyllä onkin saatu tosi paljon halpatyövoimaa, joka pitelee ostoskeskusten ja rautatieasemien seiniä pystyssä nojailemalla niihin.

T

Taksit, ravintolat ja parturit ovat aloja joissa vahva halpatyövoiman edustus
Juuri äskenhän nepalilaispariskunta sai tuomiot ihmiskaupasta. Olivat maahantuoneet nepalilaisia maanmiehiään orjatyövoimaksi ravintoloihinsa. Eli juuri tätä kokoomuksen kannattamaa työperäistä maahanmuuttoa.
Halpatyövoiman lisäksi toki on maahantuotu SDP:n Vasemmistoliiton ja vihreiden toimesta kelan asiakkaita. Kuten mainitsin, kyseessä on kaksipäinen hydra.
Sekä kokoomus että vasemmisto kannattavat maahanmuuttoa, vain motiivi on eri

Siperian oppilas

Punavihreät ovat islamistien ja vokkiloordien hyödyllisiä imbesillejä.

huh

Kokoomus samaa paskaa

Qroquius Kad

KaKo ja Kekkuli ovat viherkommunistien huorapuolueita.

Madedevelopingcountrytoge

On antisemitistismiä kirjoittaa mitään juutalaisista.

Qroquius Kad

Kyllä juutalaisista saa asiaa kirjoittaa.
Jos vähä-älyinen mälvääminen tuntuu asialliselta, sitten ei kai voi mitään.

Porin Olli

Aatu oli juutalainen. Nykyään Neo-Nazien esikuva on venäjää äidinkielenään puhuva Zelenskyi, joka hänkin on juutalainen. Miksi Neo-Nazit kumartavat kavaltaja kansaa päin. Onko Neo-Nazeista tullut Goyim, vai mikä näitä vaivaa?

Sam Colt

Mannerheim oli suomenruotsalainen eli hurri, joka teki elämäntyönsä edellisten tsaarien hoveissa. Suomeen hän palasi pakoon 1917 vallankumousta ja ryhtyi täällä edelleen palkkasoturiksi.

Stalin ei ollut venäläinen vaan georgialainen (ven. gruusialainen)

Mitä sillä on väliä, mikä on tausta, jos teot kuitenkin ovat oikeat?

Qroquius Kad

Mannerheim tietääkseni piti itseään ruotsinkielisenä suomalaisena.

Tämä korostui hänen palvellessaan Puolassa, jossa hänen palvelustovereillaan oli ylipääsemättömiä vaikeuksia päästä sisään puolalaisaatelin seurapiireihin;
he kun olivat puolalaisten silmissä örkkejä.

Mannerheimilla kävi parempi flaksi, koska suomalaisena hänet koettiin örkkien uhriksi puolalaisten tavoin. – On toki varsin ymmärrettävää, että näissä olosuhteissa Mannerheimille tuli tarve korostaa suomalaisuuttaan.

Sanna

Tämä tuli täysin nurkan takaa.

Elääkö Ali Islamic vielä vai onko hän nukkunut pois itsemurhaiskun melskeessä?

Tuli mieleeni, koska on saanut nimeään kantavan pyhiinvaelluskohteen pohjoiseen kalifaattiin.

Iranilainen taksikuski sanoi kerran että sunnien jutkuviha ei ole aitoa ja piti palopuheen Iranin erinomaisuudesta, kunnes pudotin pennun shaahin aikaan sekä kehotin tutustumaan KOTIMAANSA historiaan. Poju oli tullut Suomeen pakoon ties mitä ydinsotaa. Vaikutti hintille, joten tuli kai sitä pakoon.

Terveisin: Ville

P.S. Pitääpä tutustua tähän sivustoon. En tiennyt tätä.

(Lepää rauhassa setäni Markku Jalonen 10.11.1948 – 11.11.2022)

Risto Jääskeläinen

Olisinko vähän väsynyt,. mutta loppukevennys naurattaa.

Meillä kotona on ka, on ka, on....

Imaami Alin Kamelikeskus. 

Ja iranilaiset veljekset onnistuivat vakoilemaan Ruotsia Venäjän pussiin, rahasta, kokonaista kymmenen vuotta joista kahdeksan sossuhallituksen aikana. Ruotsin historian vakavin vakoilujuttu, sanotaan, koska vanhemmalla veljellä on ollut strategisia huippuvirkoja paikoissa SÄPO, MUST, KSI ja Puolustuslaitos. Kukaties Suomea koskevia tietoja on myös vuotanut.

Kun vanhempi veli jäi kiinni tuhosi nuorempi veli läppärin kovalevyn mutta ei aivan onnistunut.

Mr X

Muslimit,shia-kiia-piia ym PYLLISTELIJÄT,samaa sontaa koko katras,minne ovat tervetulleita ??? Kuka haluaa muslimeita 100km säteelle ??? PÖKÄLEET kuuluvat hiekka-aavikolle,siellä tilaa pyllistellä ja ajaa kamelirally.

Miina

Ei pelkoa! Arabien perinnekulttuurit kyllä pitävät huolen siitä, että naisten menemisiä sekä siveellisyyttä vahditaan tarkkaan ja että oikeat serkut sitten aikanaan saadaan naimisiin keskenänsä tuottamaan klaaniin uusia jälkeläisiä!

Paavo juttu matkoilla😂😂😂😂

Nato on jo sisäänajettu. Aihe mistä Suomessa puhuttu kymmeniä vuosia laitettiin tulille ilman kansanäänestystä. Puolustusvoimien ylipäällikkö oli sitä mieltä, että juutalaismedian aivopesemä reilu tuhannen ihmisen ”mielipidemittaus” juutalaisten tekemänä ilmaisee kansan tahdon. Miksi se nyt näin yhtäkkiä muuttui, eihän euroonkaan pitänyt mennä, ja niin edelleen. Ja kuka sitä nyt kummityttönsa kanssa vauvan tekee yli 70-vuotiaana. Globalistien marionetti, jonka vaimo

Qroquius Kad

Tarkoitat varmaankin kolopallisti?

Balle Ballén

Globarasisti?

Balle Ballén

Colon ballisti (ruotsinkielen sanasta ”balle” eli mulkku?

Jupe

Coloradon sontakuoriainen?

Leksa

Islam ei ole yhdistettävissä länsimaiseen elämäntapaan. He vihaavat ja tuhoavat kaikkea mikä on meille tärkeää. Toivottavasti Suoni estää näitä tulemasta, säilöönotetaan ja karkotetaan

Porin Olli

Eikö Suomen hallitus ja Euroopan Unioni tee samaa paskaa oman maan kansalaisille, eli vihaa, totuuden puhujat vangitaan/tapetaan, koska NWO velvoittaa. Ei Suomi eroa millään tavalla rättipäiden valtioista.

nimellinen

On se nyt vittu jos ei yksi pieni Iran mahdu ruotsiin. Ruotsalaiset polvilleen ja nokka kohti moskeijjaa siitä se lähtee ja ihan kaikkien ei tarvi itkeä.

Pikkarivaras Orientista

Sanooko länsimaisen moskeija im(emun)aani myös kävijöilleen ”menkää ja raiskatkaa”?

Motala-muslimi-läpsyukko murtautui naapuruston naisten koteihin, raiskasi heidät sekä otti ryöstösaaliikseen naisten alushousuja ikäänkuin troféeksi. Miehelle kertyi iso kasa pikkareita ajan mittaa.

Miltä tuntuu herätä yöllä kun sandaalimies pumppaa päällä?
https://www.expressen.se/nyheter/krim/motalamannen-brot-sig-in-i-kvinnors-hem-och-valdtog/

Ilmari

Syyllinen näkyy olevan ”motalamannen” vähän niin kuin meillä on usein ”espoolaismies”.

Itsekseni pohdin

Länsi on yhtä sinisilmäinen tämän suuntauksen edessä, kuin venäjänkin.

Myöhemmin sitten ihmetellään kun löysät on taas housuissa.

Sherlokki suvakko

Tiesin.

Jokeri

Muslimeilla onkin tarkoitus vallata koko eurooppa pikkuhiljaa ja sen jälkeen tapetaan osa valkoisista kristityistä ja lopuista tehdään työtä tekeviä orjia, sitä ei vaan nämä suvakit tajua.

X

Kaikki keinot on sallittuja. Ovat jo osin onnistuneet, valkoiset tekee työt vääräuskoiset keskittyy pyllistelyyn ja kantaväestön pelotteluun.

Nih

Heidän motiivien epäileminen, on rasismia. Kokoomus on piilo myönteinen haittamahanmuutolle. Nöyrä kumarrus EK:lle heidän rahoittajalleen, Orpo nuolee tuon työnantajajärjestön pomon varpaita ja alistuu.

Nih

Ruotsin rappio on käsittämätöntä jota en ymmärrä mistään ”kulmasta”,mutta ainahan Ruotsi on tehnyt kaiken täysillä.Jopa oman vahvan identiteetin tuhoaminen käy.

Qroquius Kad

Ei se ole käsittämätöntä:
kun ihmisyhteisö elää liian kauan rauhan ja hyvinvoinnin tilassa, se veltostuu.
Lopulta se ei enää kykene puolustamaan itseään, ja joutuu elinvoimaisemman yhteisön tuhoamaksi.

X

Lisäksi kaiken pitää koko ajan kehittyä ja mennä eteenpäin, jossain vaiheessa kehitytään ulos normaalista ja siirrytään utopiaan. Nykyiset suvakit pyrkivät tekemään itsestään pyhimyksiä, teoista on tullut utopiaa joka vaarantaa kaikki. Asiaa pahentaa sinisilmäisyys sekä käytännön järjen puute. Loppujen lopuksi heidän tekemisiään joutuu korjaamaan se porukka jota tällä hetkellä morkataan. Yllättävän paljon annetaan tapahtua ennenkuin asioihin puututaan. Nuoriso annetaan maahantunkeutujien armoille sekä työkaluksi, huumekaupan ja vastaavan muodossa.

Mr X

Kolla google,ottens fotoblogg taxi ja kuvat,ruotsalaisia ajomiehiä ?