Miksi Ukrainan pitäisi neuvotella rauhasta Venäjän kanssa, kun se ottaa alueita ilmankin takaisin?

Jotkut tahot väläyttelevät aina silloin tällöin rauhanneuvotteluja. Ukrainan pitäisi alistua neuvottelemaan rauhasta Venäjän kanssa. Putinistien juttuja ei kuitenkaan koskaan pidä ottaa tosissaan.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että rauhanneuvotteluja käydään vasta sitten kun viimeinenkin venäläinen on ajettu ulos Ukrainasta Krimiä ja Donbassia myöten ja kaikki Ukrainan alueet ovat taas Ukrainan hallussa.

Jos Ukraina nyt lähtisi rauhanneuvotteluun, niin se tarkoittaisi antautumista ja sitä, että Ukrainan antaisi Venäjälle vapaaehtoisesti alueita. Ukraina ei suostu koskaan tällaiseen. Sitä paitsi tällainen ajattelu on tyhmää.

Asian ymmärtää siltä kantilta, kun katsoo seuraavia karttoja. Ylempänä on kartta maaliskuun 26. päivältä, jolloin tilanne oli Ukrainan kannalta pahan puoleinen. Venäjän joukot olivat päässeet syvälle maan sisäosiin pohjois-, etelä- ja itärintamalla. Kiova oltiin lähellä menettää, kuten Harkova. Herson oli tuolloin jo menetetty.

Alempana taas päivän kartta. Ukraina on saanut takaisin vallatusta maasta puolet, ja kolme suurta takaisinvoittoa: Kiovan, Harkovan ja nyt Hersonin alueen takaisin valtaukset. Tässä tilanteessa Ukrainan kannalta ei ole mitään järkeä lähteä Venäjän kanssa neuvottelupöytään. Kyllä sieltä tulee se neljäs ja viides ja niin monta voittoa kuin tarvitaan Ukrainan vapauttamiseen.

 

Hersonin vapauttaminen oli tärkeä voitto ja nyt Ukrainan seuraava osatavoite on varmasti koko Hersonin oblastin vapauttaminen ja Zaporizzijan oblastiin kuuluvan Melitopolin kaupungin vapauttaminen. Kun etelärannikko on katkaisu ja maayhteys Donbassista Krimille poikki, niin alkaa se viimeinen koitos.

”Ukraina ei ole kotisi! Ukraina on hautasi!”

 

Kinburnin operaatio

Useiden eri sotilaslähteiden mukaan Ukrainalla on menossa uusi operaatio Kinburnin niemimaalla. Eri lähteiden mukaan Ukrainan maihinnousujoukkoja on rantautunut niemimaalle. Eli ovat nyt samalla puolella Dnepr-jokea kuin Hersonista paenneet venäläiset joukot.

Jos tämä tieto pitää paikkaansa, niin voi odottaa Ukrainalta melkoista pommia. Venäläisille joukoille ei anneta yhtään armonaikaa eikä lepoa, vaan paine on koko ajan päällä. Venäläisillä taas tuskin on kovin suurta motivaatiota jatkaa taistelua. Juuri hetki sitten on paettu Dneprin yli kusi sukassa, kuviteltu, että saa vähän hengittää ja ei… ukrainalaiset painavat päälle.

Sotilaallisesti tämä olisi melkoinen jatko Hersonin vapauttamiselle. Sunnuntain aikana saamme varmasti tästä tarkempia tietoja.

Subscribe
Notify of
guest
107 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
a12341

koska ukraina lopettaa donbassin pommituksen?

Huutavan ääni erämaassa

Jos Paavo mielit olla media-alalla niin kannattaisi tutkia asioita paremmin.
Azov pommitti aluetta vuodesta 2014.

Minä

Voisit itse tutkia tuota paremmin, muualta kuin putkosuutimista.

Donetskin ja Luhanskin alueet miehitti Venäjä 2014. Ns. kansannousu oli Venäjän järjestämä. Sinne meni Venäjältä agitaattoreita yllyttämään. Oli kuulemma aluksi vaikeaa, mutta onnistuivat lopulta saamaan jonkinlaisen kansannousun.

Ukraina teki sen mitä itsenäisen maan kuuluukin tehdä eli yrittivät ajaa venäläiset pois. Ei vaan vi4elä ollut välineitä siihen aikaan.

Eikö ole kumma, että vain venäjän miehittämillä alueilla luhutaan venäjänkielisten sorrosta? Venäjänkielisillä alutilla, jotka eivät ole Venäjän miehittämiä, ei ole valitettu sorrosta, vaikka niissä sana on ollut vapaa, toisin kuin Venäjän miehittämillä alueilla.

Minä

Harkovan kaupunki on liki puhtaasti venäjänkielinen, mutta eivät toivottaneet venäläisten ”vapauttavaa” armeijaa tervetulleeksi, vaan torjuivat sen.

Donetskin ja Luhanskin alueilla etnisesti venäläiset ovat vähemmistö, eivät enemmistö, joten tuskin missään rehellisessä kansanäänestyksessä olisi äänestetty alueen itsenäöisyyden puolesta tai vielä vähemmän Venäjään liittymisen puolesta. Ei ukrainalainen enemmistö halua liittyä Venäjään.

Sama juttu muilla juuri pakkoliitetyillä alueilla. Niissä venäläiset ovat vähemmistö, joten tuskin olisivat ukrainalaiset äänestäneet Venäjään liittymisen puolesta.

Minä

Kun ukrainalaiset sotilaat saapuivat Hersoniin, olivat kaikilla alueilla ja myös Hersonin kaupungissa kansalaiset iloissaan ja juhlivat vapautusta, kun venäläiset oli ajettu pois. Jos yli 90 % olisi halunnut liittyä Venäjään, ei olisi juhlittu.

Varsin läpinäkyvää monella tavalla, että kaikki venäläinen tarina alueiden sorrosta ja tahdosta ovat olleet pelkkää valhetta.

Bull

Kannattaa katsoa youtubesta mitä kansanedustajamme puhuivat eduskunnassa vuonna 2014 ja mitä wikipedia puhuu siitä, että vaikka länsi epäili venäläisten masinoineen äänestyksiä, niin ne on tunnustettu myöhemmin myös lännen toimesta.

Runtiti-pou

Venäjä siellä on aisteluja ylläpitänyt Lännen tuella vuosia

Ohmygod

No mille me sitten nauretaan, jos emme saa lukea putinistien mölähdyksiä?

Fatwantarkistaja

Kunhan rientää Moskovaan, tulee Zigulitehtaalle tilauskirjat täyteen.

Valtsu

Mene ryssä vittuun.

Zyklon C

Ukraina on pieni paha.
Ryssä on suuri paha.

Suuren pahan pahuus paljastuu aina vaan suuremmaksi sitä mukaa kun joukkohautoja kaivetaan auki.

Millainen ”Auschwitz” sieltä Mariupolin tunneleista mahtaakaan vielä paljastua.

Runtiti-pou

Auschwitz oli työleiri, jossa oli jalkapallojoukkueet, bordellit ja uima-altaat vangeille ja konsertteja ja kino ja teatteriseurueet. Myös Birkenaussa

VMP

Bingo.

Qroquius Kad

Hygieniatarpeista oli huolehdittu suurilla suihkutiloilla ja lämmitys oli huomattavan korkealuokkainen.

Suomi Finland

Mielestäni Eurorevision laulukilpailun voisi järjestää Venäjällä nyt kun se on suljettu pois Euroopan tapahtumista. Siellä voisivat keskenään revisioida koko Ukrainan sodan tapahtumat uuteen uskoon. Sellaiseen, jossa Venäjän lippu liehuu Puolan rajalla. Ja ihmiset tanssivat kaduilla puhtaasta onnesta, kun Venäjä hallitsee.

Ilmari

Auzchwitz oli tuhoamisleiri.

Runtiti-pou

Ei ollut. Mutta joka leirissä tuhottiin vaatteista täitä joko höyryllä tai zyklon b:llä

Suomi Finland

Ryssiä voi pommittaa aina ja kaikkialla. Ne ansaitsee tulta munille.

Reijo Ruotsalainen

Miten kaali maistuu leningradissa? Donbassia on pommittanut ryssä. Ukraina saa lopetettua tuon ryssän pommituksen kun viimoinen ryssä on haudattu. Pää alaspäin.

No 1.

Eipä siinä ole juuri neuvoteltavaa

ryssä ulos, ukrainalaiset sisään, ja putkonen Kostin raiskattavaksi

Putkonen #TeamKosti

Btw.

Banksyltä hienot setit

Minä

Kun ukrainalaiset katkaisevat maayhteyden pääsemällä Mariupoliin asti, ovat sieltä länteen olevat venäläiset pulassa. On vain Krimin silta huoltoon ja se on kovin heikko suurille määrille ihmisiä. Jos Krimin siltakin menee poikki, sitten ei ole mitään huoltoreittiä paitsi jonkinasteinen meritie, joka ei riitä mihinkään.

Heh

Melkoiset psykkoosit :)))

Ennen kun noin tapahtuu, on Kiova, Helsinki, Lontoo, jne räjäytetty, kuten jenkit teki Hirosima ja Nagasaki.

Suomi Finland

Kiinan presidentti Xi Jingping varmasti on tehnyt jo venäläisille selväksi kuinka käy, jos noi ydinasepuuhastelut jatkuvat.

VMP

Teissä ryssän nuolijoissa on se mielenkiintoinen puoli, että kuitenkin aina fantasiossanne kerrotte niiden nukettava/tuhoavan suomalaiset siten ”kansanmielisinä” puolustatte ja ylistätte venäjää joka käänteessä, onko tuo sitä jakomielitautisuutta?

Novi Tsokkinen

Hyökkäys Ukrainaan on paljastanut venäläisten enemmistön olevan jonkinlaisia vaaleaihoisia somppuja.

Qroquius Kad

Nehän ovat örkkejä, ihmistä alemmalle tasolle vajonnutta kädellisten orjalajia.

VMP

Se on myös paljatanut monta epäiltyä venäjän miestä suomesta kuten pakotteetkin, lieroilla on päät mullissa uusia aikoja odottellessa.

Suomi Finland

Eero Heinäluoma rakastaa ja palvoo ryssiä. Ja tekee laillista liiketoimintaa.

VMP

No se nyt on tiedetty aina, mutta ulos on kömpinyt joitain yllättäviä tapauksia, pitäs tehdä joku lista jonnekkin jossa olisi kaikki firmat jotka jatkoivat/jatkaneet ryssien kauppoja tapahtumien jälkeen vois plokata ne täysin

BEABille nyt ei mieleenkään tulisi mennä töihin mutta voi hyvällä syyllä kusta ainakin niiden työmaa-aitoihin…

Suomi Finland

Nokian renkaat vetäytyy Venäjältä, joka tekee mahdolliseksi asiakkaaksi palaamisen, kun seuraavat talvirenkaat pitää ostaa. Tikkurilan maaleja olen ennen käyttänyt, mutta boikottiin menivät viime kesänä. Niiden osalta täytyy selvittää, onko muutosta näkyvissä. Jos ei, niin täytyy alkaa ostamaan muita merkkejä.

Jos firma vetoaa siihen, että ei voi lähteä Venäjältä, koska he ovat jollain tapaa vastuussa henkilöstöstään, niin se on vain raskauttava lausahdus. Millekään firmalle ei ole koskaan ongelma päästä eroon henkilöstöstään, jos firman taloudellinen tilanne siitä vähänkään kohenee.

Yrittämällä väittää, että me jotenkin välitämme henkilöstöstä, itseasiassa vaan viestitään, että bisnes on niin hyvä, ettemme halua luopua näistä rahoista.

PPG Tikkurila

Tikkurilan omistaja PPG on tehnyt päätöksen poistua kokonaan Venäjältä, mutta valitettavasti prosessi on vielä kesken. Ohessa linkki tiedotteeseen: https://www.tikkurilagroup.com/fi/julkaisu/ppg-ja-tikkurila-poistumassa-venajalta-joko-myynti-tai-muu-hallittu-poistuminen

Ernst Seifenmacher

Ehkäpä Ukraina voisi neuvotella siitä, antako Venäjän Federaatio Ukrainalle Rostov on Donin siksi aikaa, kun Venäjän kustannuksella rakennetaan Mariupol uudelleen?

Kukavaan

Jos nyt jostain neuvotellaan niin ainakin sotakorvauksista Ukrainalle. Lisäksi Venäjän tulisi vetäytyä Ukrainasta ja luopua ydinaseista.

Bling Bling

”Jos nyt jostain neuvotellaan niin ainakin sotakorvauksista Ukrainalle”

Tästäkään – kuten mistään muustakaan – ei tule neuvotella. Venäläistä omaisuutta tulee takavarikoida koko ajan lisää jälleenrakennuskustannusten mukaisesti ja niiden kattamiseksi ihan automaattisesti ilman mitään turhia puheita.

Länsimaiden keskuudessa voidaan kyllä yhteisesti miettiä, mikä mahtaisi olla sopiva korvaus kivusta ja särystä jälleenrakennuskustannusten päälle, mutta tämä on ryssän suhteen vain ilmoitusluontoinen asia, ei neuvottelu.

Last edited 1 vuosi sitten by Bling Bling
VMP

Ei tule neuvotella mitään vaan toimia kuten natsisaksan kanssa koska tuo tulee toistumaan niin kauan kun venäläisille valehdellaan niiden teot ja historia..

Reijo Ruotsalainen

Belgorod on vanha ukrainalainen kaupunki. Kun nyt ryssä on halunnut ryhtyä rajansiirtoihin niin Belgorodin oblast pitäisi pikimmiten palauttaa Ukrainalle.

Minä

Rauhasta ei kannata neuvotella, koska Venäjän lähtökohtana on, että he saavat pitää valloittamansa alueet. Muuta lähtökohtaahan niillä ei ole.

Diipadaipa

Päinvastoin, ovat ehdottaneet lännelle rauhaa, mutta ehdotukset eivät ole kelvanneet. Ehdottivat myös sitä, että Ukraina ei hakisi Naton jäseneksi, vaan kuinkas kävikään. Kuinkas käy Suomelle? 80 vuotta pysynyt puolueeton linja on saatu voimakkaan amerikkalaismedian (en sano j-sanaa) avulla murrettua. Ihmiset ovat niin nopeasti unohtaneet kaiken sen, mitä on opetettu. Aivan samoin kuin poliittisessa päätöksenteossa, ihmisten muisti on niin kovin kovin lyhyt.

Qroquius Kad

Älä valehtele.

Diipadaipa

perustele

Qroquius Kad

Ryssäpropagandaa, joka on nähty moneen kertaan.

Bling Bling

Barbaarien ja muun paskasakin kanssa on aivan turha neuvotella, koska voima on ainoa asia, mitä sellaiset uskoo.

Jos nyt neuvotellaan, ollaan samassa tilanteessa taas muutaman vuoden kuluttua kun venäläiset aloittaa ryöstö- ja raiskausretket uudestaan. Jos nyt neuvotellaan, annetaan Venäjälle – ja sitä kautta muillekin roistovaltioille – vapaat kädet perseillä muulle ihmiskunnalle mielin määrin ilman seuraamuksia. Tämä kierre ei puhumalla katkea.

Neuvottelut on neuvoteltu, se pitäisi jo hitaimmillekin olla selvää.

Last edited 1 vuosi sitten by Bling Bling
Alpertti

Neuvottelupöytään on syytä viedä isoja lahjoja, jos haluaa Venäjän laskevan aseet. Ainakin Venäjän uudet alueet on luovutettava Venäjän hallintaan, todennäköisesti myös Ukrainan pohjoisosat Kiova mukaan lukien. Lisäksi on syytä varautua myös miljardiluokan käteismaksuihin, jos rahayksikkönä käytetään Amerikan yhdysvaltojen dollareita. Vaikka tällainen rauhansopimus saataisiinkin aikaan, olisi silti syytä varautua siihen, että pommitus Venäjän puolelta Ukrainaan jatkuu. Tällaisia ehdotuksia on tietysti helppo tehdä ulkopuolelta, kuten Länsi- tai Keski-Euroopasta, kun oma kotimaa ei ole neuvottelupöydällä.

VMP

+10

Maanpaossa elävä

Tämän sivuston ylläpitäjä voitaisiin poistaa Murkut.org sivustolta. Täynnä herjausta, panettelua ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Hang-round jengiin kuuluvat Putkosen nöyryyttämä jihad-parta spede, lihasmöykkypodari varustettuna isolla kolvilla sekä mekkoon pukeutunut puheenjohtaja ei oikein vakuuta vaihtoehtomediaan sopivalta yhdistelmältä. Samaa soopaa saa lukea valtamedian kentältä joten eroa ei näy. Ja ota asioista enemmän selvää äläkä vetele mutu tuntumalta.

Suomi Finland

Ihan tosissasiko esität, että Anus olisi onnistunut nöyryyttämään jonkun?

Jonkun kuukauden kun jaksaa vielä odottaa, on Anus joko Vemäjällä tai ukrainalaisessa vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä.

Kukavaan

Hänelle voi käydä tavalliset. On tehnyt työtä Venäjän nykyhallinnon hyväksi ja ehkä vilpittömästi uskonut Venäjään. Kuitenkin juuri ne, joita on auttanut, voivat uhrata hänet ja pistää vaikka vankilaan. Autettavat tarvitsevat syyllisiä. Jokinhan on mennyt vikaan. Se on jonkun syy. Syyllisiä löytämällä oma nahka pelastuu hetkeksi.

Kiittämättömyys on maailman palkka. Auttamisesta saa paskat palkaksi. Epäloogista vai mitä, mutta näin toimii ihmiskunta. Ruokkivaa kättä purraan. Ystävällisyys tulkitaan heikkoudeksi ja luvaksi tai velvoitteeksi käydä kimppuun.

Tämä prosessi vaatii jatkuvasti uhreja. Kukaan ei säästy. Eliminoimalla syyllisiä ostaa aikaa siihen saakka kunnes tulee itse eliminoiduksi.

Jegros

Oletkos paavo paljon postaillut sinne murkkuihin paljonkin asiattomuuksia kun vain ylläpitäjän poistoa ollaan sieltä vaatimassa ei kuitenkaan tämän sivuston?

VMP

Kyllä halutaan tiettää teidän ylläpitäjien salaiset kanavat mihin kirjoittelette tuonne murkkuihin kun ei siellä mitään kirjoituksia ole ja kuitenkin tämän sivuston ylläpitäjää joku maanpakolainen vaatii sieltä poistetavaksi, mekin halutaan kirjoitella sinne, eikä siellä näy mitään ylläpitäjien kirjoituksia ainakaan julkisesti vain linkkejä sivustoille ei yhtään ylläpitäjää.

VMP

”Ja ota asioista enemmän selvää” BINGO!

Ryssäinformaatio.jpeg
Diipadaipa

USA:n bioaselaboratoriothan on jo tunnustettu USA:n hallinnosta, Kiinan hallinnosta ja alunperin siis Venäjän hallinnosta. Toki voit edelleen kuitata sen salaliittoteoriana, mutta silloin sinä olet se salaliittoteoreetikko, eikä ne muut. =)

Qroquius Kad

Älä valehtele.

Diipadaipa

Perustele.

Qroquius Kad

Ryssäpropagandaa, joka on nähty jo moneen kertaan.

VMP

Siellä murkut _LINKKILISTALLA_ (EI OLE MIKÄÄN SIVUSTO) tämä taitaakin olla ainot joka on totta, magneetti media LOL! Siellä on todella paksua pajunköyttä(tosin jos on venäläistä niin pajunköysikin on luultavasti tehty heinästä) se on ihan oikeasti uskomatonta, siitä voisi tehdä jo jonkun viihde ohjelman jossa ammattilaiset oikoisivat niitä juttuja, käytetään paljon hienoja termejä ja tehdään pseudotieteellisiä vale juttuja joissa yleensä edes yksi lause ei ole totta, uppoaa heikkon yleis-sivistyksen omaaviin varmasti..

Diipadaipa

Aivan sama tuli minulle mieleen.

Slava Paavo

Mitä sä siellä sveduissa oikein piileskelet. Etkö uskalla tulla suomeen?. Poltitko sillat takanasi niinkuin ihailemasi nazit 2-maailmansodassa.

Suomi Finland

Kyllä ryssää harmittaa.

Luikkikaa te vaan venäjälle.

Runtiti-pou

Juutalainen Paavo vihaa natseja

Suomi Finland

Olen myös aina ihaillut SS- univormuja. Seksuaalifantasiani on puikottaa juutalaisten ’univormuihin’ pukeutuneita nuoria naisia SS- upseerin koppalakki päässä. Haluaisin myös olla korkeassa arvossa F1- organisaatiossa.

Rakastaisin käyttää nuoreen naiseen dildoa, joka on muotoiltu saksalaisten Stielhandgranate 24:n näköiseksi. Tietenkin tarkoitukseen sopivalla nupilla varustettuna. Vihaan sitä, että naiseen sattuu.

VMP

Kummasti te ryssät niitä rakastatte ja käytätte vielä natsisaksan ja stalinin aikaista historiankirjoitustakin tukenanne. Kummasti teidän uusnatsiporukoidenkin historian tuntemus perustuu niihin ”faktoihin”.

Qroquius Kad

Minä olen päinvastoin huomannut niiden rakastavan muslimeja, kuten Nazi-Saxassakin.

VMP

Tämä on myös totta, vaativat kovaan ääneen juutalaisilta pois ydinpommia ja ylistävät irania, kuitenkin israel on valtio joka on muslimit kuriin pistänyt, venäjähän ei tietenkään liity tähän millään tavalla vaikka on iranin liittolainen, luulisi, että niilä ”kansanmielisillä” jotka toistelevat propagandaa alkaisi jossain vaiheessa päässä tapahtuvan jotain heräämistä mutta ei. Sama juttu muidenkin uskovaisten kanssa,

Runtiti-pou

Juutalaiseliitin pyörittämää Venäjä’ voisi pitää oikeastaan juutalaisvaltona

Suomi Finland

Minusta saisi myös hyvää lihasoppaa. On meinaan zyklon-b huurrettua, hurjan hyvää. Vähärasvaista punttisalilla jalostettua laatulihaa. Naiset, wink wink.

Suomi Finland

Viittaan siis naisilla ’aufseherin’ naisiin, jotka ovat näiden perillisiä:

Female guards in Nazi concentration camps – Wikipedia

Tuhon alla

Nythän kansainvälisesti Ukrainaa ei ole olemassa sillä siitä on otettu paloja pois. Eikä kukaan ole tunnustanut tätä tynkä-Ukrainaa. Tällä hetkellä se on siis vapaata maata kaikille.

Ja kuten olen jo aiemmin sanonut, Puola kyteksii Karpaattien aluetta itselleen. Se on onnistunut soluttamaan jo 30 000 sotilata pohjois-Ukrainaan ”Valkovenäjän pelotteeksi”. Siitä ei ole kuin pieni harppaus aluevalloituksiin.

Samalla tavalla Unkari ja Romania katselevat kaihoisasti niiltä otettuja maapaloja takaisin. Ja jos Ukrainan pilkkominen alkuperäiseen kokoon alkaa, käy se nopeasti. Kahden rintama sota on tarpeeksi paha joka valtiolle, mutta kolmen rintaman sota, se on tuhoava.

Muut odottavat nyt että USA-NATO-Ukraina akseli heikkenemista Jnka vuoksi Ukrainan on saatava rauha pikimmiten.

Samuel

Vittu mitä paskaa! Puola on yksi Ukrainan suurimmista aseistajista, eikä se varmasti tekisi sitä, jos aikoisi Ukrainasta osia miehittää. Noille 30 000 puolalaiselle sotilaalle Pohjois-Ukrainassa et takuulla löydä ainoatakaan uskottavaa lähdettä.

Qroquius Kad

Puola ja Liettua voisivat kyllä ottaa haltuunsa niille aikoinaan kuuluneet Valkoryssän alueet.

Reijo Ruotsalainen

Ja tuon Köningsbergin alueen.Ei mitään linkkiä ryssiin.

Qroquius Kad

Sehän kuuluisi oikeastaan Saksalle.

Reijo Ruotsalainen

Kun Kiina lähtee hakemaan Siperiaa takaisin, ovat putinistit siinä kahden rintaman sodassa jonka ansaitsevat.

Rossano

Kyllä Ryssät on seinähulluja. Nyt niille tulee kouluun 140 tuntia vuodessa sotataidon opetusta. Olen yrittänyt historian tutkimisen kautta opiskella mistä tuon heimon sotaisuus johtuu mutta en ole saanut asiaan selvyyttä. Liekö joku geneettinen häiriö. Demokratiaa siellä ei ole koskaan ollut eikä tule. Aina siellä on joku hullu vallassa ja siitä kansa pitää kun joku sanoo mitä pitää tehdä.

Otti Osumaa

Juoppo lammaskansa.

Pah

Veikkaan että jälleen kerran, pienemmän ja heikomman naapurinsa väkivaltaiseen nujertamiseen ja suoranaiseen kansanmurhaan tähtäävään hyökkäyssotaan erehtyneet ryssän turjakkeet, nuo katalat Örkit saavat vihdoinkin tuta mitä siitä seuraa kun tuolle tielle lähdetään. Saattaapi olla että Örkkien kokema kokemusperäinen opetus on sen sorttinen että sikäläisiltä pikkupioneereilta loppuu sotaa ylistävä kiimainen ja kutkainen opetus jatkossa ja tulee parannus kaikkeen sotimiseen ja sotasankareiden ihannointiin.

Veikkaan että hyökkääjän kovaa tahtia hupenevat joukkojen rippeet saavat perääntyä verisessä vanassa pitkälle Siperian aroille asti ja koko Örkkiarmeija nuijitaan kanveesiin ennenkuin Mordorin/Moskovan diktaattori suostuu antautumaan ja nostamaan valkoisen lipun antautumisen merkiksi.

Ceterum censeo

Rauhanneuvotteluihin kannattaa käydä silloin ja vasta silloin, kun niille on jonkilainen realistinen pohja. Käytännössä sellainen voisi olla Venäjän tarjous, jossa se lupautuu vetäytymään omien rajojensa sisälle ja tarjoamaan hyvityksen aiheuttamistaan tuhoista. Tällaista tarjousta ei ole näköpiirissä. Sittenkin ongelmaksi jäisi Venäjän uskottavuus, se kun on osoittautunut kovin heikoksi.

Jerry Cotton

Juuri näin, mutta rauhaa ei yritetä, vaikka tilanne olisi mikä tahansa. Kriisin ylläpito on huono Euroopalle ja sitä kautta hyvä USA:lle. Niin kauan kuin Biden on vallassa sotiminen jatkuu varmasti. Voi olla, että jatkuu sen jälkeenkin. Zelenski ei päätä yhtään mistään, josta esimerkkinä se, että Biden esti rauhanneuvottelut.

VMP

VMP! Vaihda suomalaisen keksimän sankarin nimi jonka olet ominut nimimerkkiksisi ryssien mukaiseksi siellä puuvilla on maksimissaan teryleeniä joten vaihda nimimerkkisi vaikka Igor Teryleeniksi. Jerry cotton olisi vetänyt kaltaistasi ryssien agenttia turpaan ja kolmannen asteen jälkeen olisit kertonut sille kaveriesiki nimet ja et enää ryssä kaveriesi kanssa duumaan pöntöstä tullutta paskaa levittäisi.

Sam Colt

Putin on aivan sama kuin Hitler. Napsi heikon alueen kerrallaan ja antoi lännen uskoa, että siinä kaikki.

Vuoden 1917 vallankumouksen jälkeen venäläiset ottivat kaikki merkittävät virat ja toimet itselleen valloittamillaan alueilla. Silloin muodostuivat ”venäläiset vähemmistöt”, joista nyt on hankala päästä eroon itsenäistyneissä ympärysvaltioissa.

Suomessa loisivat kymmenet tuhannet ”opiskelijat” ja ”inkeriläiset” ovat suuri riski valtiolle, vaikka tampaxhallituksemme kieltäytyy sitä näkemästä.

Se Venäjän johto, jonka kanssa voisi neuvotella istuu vielä vankiloissa.

VMP

Suomessa virkamieskunta on täynnä ruotsalaisia.. Sama homma vaikka mittakaava eri ja pakkoruotsi on häpeä koko suomen kansalle.

Qroquius Kad

Olisivatkin länsimaisia ruotsalaisia, mutta kun ovat ruotsia puhuvia suomalaisia, joiden esivanhemmat aikoinaan vaihtoivat kielensä.

VMP

Tiedätkö kenen maan kirjoittamaa historiaa tuo on, tuo historia siis kirjoitettiin ennen niitä tapahtumia mitä siinä historiassa kerrotaan ja täten todistit taas kerran, että teillä on käytössänne vain maailmansodan aikaiset propaganda historian kirjat..

Otti Osumaa

Tässä on sama tilanne kun iso öykkäri saa pienemmältä uhriltaan turpaan ihan helvetisti, julkisesti Maassa sikiöasennossa makaava verta vuotava ja paskat housuissa itkevä, mömmöksi hakattu öykkäri huutaa ”Rauha! Rauha!” kun lisää monoa tulee hampaisiin. Matsi on hävitty tuhatnolla ja kuitenkin yritetään näön vuoksi tyylitellä että olisi jotain snadia saumaa edes tasapeliin. Vittu ryssä on kyllä nolo eläin. Ryömikää himaanne saatana, ja pysykää siellä! Jos se naama aukee kerrankin vielä niin tulee sen verran köniin että enää ei henki pihise. Hauskaa loppuelämää paskamaassanne vitun köyhät rapajuopot ja huorat. Leipä ja kenkäjonot odottaa..

Rossano

Putlerfaneille vielä demokratiasta sen verran, että tekään ette ymmärrä Ryssien tapaan mitä demokratia on. Demokratiassa sallitaan useita erilaisia mielipiteitä toisin kuin Putinlandiassa, jossa olet heti vihollinen ja ansaitset rangaistuksen, jos sinulla on asiasta erilainen mielipide.

Jerry Cotton

Demokratiakäsitys on nykyään sitä, että EUn pressasta ei saa äänestää. Itseasiassa EU vastainen puhe on vihapuhetta ja saat bännit FB:ssä. Täällä on monet sananvapausasiat asiat yhtä huonosti kuin naapurimaassa ja joissain vielä huonommin. Katujengejä tai mitään pieniäkään ongelmia ei saada kuriin, joten miksi neuvoa tai arvostella muita? Tulee mieleen eräs omat raha-asiansa sössinyt, joka yritti demarien listoilta eduskuntaan.

Benny Dorm

Vasemmiston demokratia on fasismia jossa ainoastaan vasemmisto saa määrätä. Jos oikeistio saa edes vähän ääniä niin vasemmisto rääkyy että ”demokratia on uhattuna!!!” Demokratia on näköjään joustava käsite, kuten biologia ja kaikki tieteen alat.

VMP

Hei Igor Teryleeni turhaan jauhat jotain katujengejä sun muuta kun todellisuudessa olet ryssien idiootti sut potkitaan kelkasta mäkeen: https://fi.wikipedia.org/wiki/Propaganda#Kelkkaan_hypp%C3%A4%C3%A4minen

Qroquius Kad

Sota on rauhaa, viha on rakkautta, nälkä on yltäkylläisyyttä ja Ryssä on demokratian kehto ja mallimaa.

Jegros

…Ja ihmiset tanssivat kaduilla

pekka janatuinen

pulska-paavo,onks jalat verhotangon päällä kun nukut mahallas. pellen näköinen miesoletettu

Qroquius Kad

Oletkos varma, ettet olisikin klovni?
Miten muuten pystyt nukkumaan jalat verhotangon päällä?

Suomi Finland

Pohdiskelen kaikkea tällaista:

Pääsisikö maailmanhallitsijaksi nopeiten naimalla juutalaistytön?

Voikohan olla yhtä aikaa sekä vapaamuurari että juutalainen?

Etkö voisi pistää treffisivustoa pystyyn tähän pt-median kaveriksi?

Olen puutteessa. On vaikea löytää omaa juutalaistyttöä jostain Tinderistä.

Suomi Finland

Kateeksi käy.

N-liitto Keharivakoojamaa nr.1

Ukraina on hyvä esimerkki jokaiselle valtiolle jossa on venäläisiä asukkaita eli niitä ei koskaan olisi pitänyt päästä sisään ja/tai ne olisi pitänyt kuskata ryssän puolelle aikoja sitten koska ovat turvallisuusriski. Joko Suomi on laittanut stopin venäläisten maa-ja talokaupoille vai vieläkinkö teillä nahjustellaan?

Eipä kannata liikoja Ukrainan neuvotella ennenkuin ryssät on saatu ulostettua.
Jos sinun naapurisi tunkeutuisi kämppääsi ja asettuisi taloksi niin alkaisitko hänen kanssaan neuvotella missä huoneissa hän saa olla ja mitä ruokaa syöda ja tavaroita käyttää? Ei kun vaan ulos, heti!

gate.io

I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.