Joensuun Prisman kiinteistössä sijaitsevaan kultaliikkeeseen murtauduttiin aamuyöllä

Poliisille tuli ilmoitus sunnuntaina 13.11.2023 aamuyöllä hieman ennen kello kolmea, että Joensuun Prisman kiinteistössä sijaitsevaan kultaliikkeeseen on murtauduttu.

Tapahtumapaikalla suoritetussa tutkinnassa on käynyt ilmi, että kaksi tummiin pukeutunutta ja naamioitunutta henkilöä on päässyt sisään Prisman kiinteistöön katon kautta. Sisällä kiinteistössä he rikkoivat kultaliikkeen ikkunoita ja anastivat liikkeestä runsaasti arvo-omaisuutta. Tekijät poistuivat Prisman kiinteistöstä ovia rikkomalla. Tekijät eivät viipyneet liikkeessä pitkään ja teon kesto ja tekotapa huomioiden teko vaikuttaa ennalta suunnitellulta. Tekoa tutkitaan törkeänä varkautena.

Tapahtumapaikkatutkinta on edelleen käynnissä. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa tekijöiden mahdollisesti käyttämästä ajoneuvosta.

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr X

Eivät ole mutakuonoja,neekereitä puhumattakaan somaleista,ovat liian tyhmiä moiseen. Suur katse itäblock,se myös eu alue,missä kuulema ei ule varkaita yleensä.

Kukavaan

Kurabien ÄO ylittää pahantekoon ryhtymisen kynnyksen. Heillä on myös teon oikeuttajana alkuperäisasukkaiden rankaiseminen satuolennon palvontaan alistumattomuudesta.

Keikkailua

Sama kaava huonosti suunniteltuihin kultasepänliikkeisiin tehdyissä iskuissa. Tapahtui kesällä 2 vuotta sitten: Koruvarkaat iskivät Prismaan Seinäjoella – saivat 200 000 euron saaliin. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006560299.html

Last edited 1 vuosi sitten by Keikkailua