Poliisi takavarikoi runsaasti huumausaineita Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Poliisi valvoi huumausainerikoksia tehostetusti viikon ajan. Sen aikana Oulun poliisilaitos takavarikoi huumausaineita lähes 250 000 euron arvosta.

Poliisi valvoi tehostetusti huumausainerikoksia koko maassa 31. lokakuuta – 6. marraskuuta 2022. Oulun poliisilaitos onnistui valvonnassa hyvin: Sen takavarikoimien huumausaineiden katukauppa-arvo on yhteensä lähes 250 000 euroa. Poliisi takavarikoi myös huomattavia määriä käteistä rahaa, jota se epäilee huumausaineiden myynnistä saaduksi rikoshyödyksi.

Lisäksi Oulun poliisilaitos takavarikoi valvontaviikon aikana useita käsiaseita ja anastettuja polkupyöriä. Poliisi paljasti myös alaikäisen huumausainekauppiaan ja löysi useita etsintäkuulutettuja.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oulu, roistojen koulu

Oulu, Oulu ja taas kerran Oulu. Aina Oulu! Onko Oulu Suomen Södertälje?

Utelias

Tarkoittaako vìikon tehostettu valvonta, että silloin poliisi tekee työnsä ja ei tehostetulla viikolla roistot vipeltää vapaasti?

Mr X

Menee läheltä,kivenheitto Kempele,josta jihad tsippilä lupasi kajuutan valehteleville hiekkaneekereille. No,jatkuvassa shokissa tutiseva jihad myös liikemies,hänkin hiukka juksasi,mutta vain puolivahingossa,ja siitäkin syytti omaa akkaa. Onkohan akka jo nostanut kytkinpedaalia kempele ? Ihan viimeaikoina ei ole ollut ihmeemmin shokkeja,mutta eiköhän kohta taas tärähdä.

Mr X

Niin,ja eikö jihad myös e-dusta kes-kusta ?