Kissa, joka nousi ikoniksi, selvisi

Joku voi muistaa viime keväältä Kiovassa Venäjän tykkikeskitykseen joutuneen kissan. Kissa nousi ikoniksi eläimiin kohdistuneista iskuista. Kissa menetti pommituksessa täysin tajunsa, sen karvat paloivat ja uskottiin, että kissa menetti näkönsä pommiaallon takia.
Kun pommin jälkiä tutkittiin, niin kissa käveli ukrainalaisia vastaan sokeana, silmät palaneena, turkki palaneena ja hampaat vinossa.
Kissa saatiin hoitoon. Se sai ruokaa ja huoltoa ja kävi ihme, kissalla on se seitsemän henkeä. Katti, jota nyt kutsutaan Vladiksi, on takaisin täysissä sieluun ja ruumiin voimissa. Sen näkö palautui, karvat kasvoivat ja nyt se metsästää hiiriä eräällä Kiovan läheisellä maatialla. Jonne on otettu satoja pommituksesa kärsineitä kissoja, koiria, hirviä, jäniksiä ja muita eläimiä.
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Mitä tapahtuu Ukrainassa kaatuneelle örkille?
Kissaakin kiinnostaa:

https://twitter.com/bigSAC10/status/1580532685025710082?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1580532685025710082%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

Vähän toki huolestuttaa moinen ateria, mutta Vladin esimerkistä näemme, että kissit ovat sitkeitä elukoita.

Liva

Olen nähnyt videoita Ukrainasta missä pennut tai possut syö kaatuneita örkkejä. Kun örkit tuhosi kaiken maan tasalle, pitäähän selviytyneiden eläinten syödä jotakin

X
Qroquius Kad

Ellei ruoka kelpaa, voi jättää syömättä.
Se ei ole palvelusta, sanoi vääpeli Sinkkonen.
Sitäpaitsi ruoka on olosuhteisiin nähden hyvää!

Proviant

Kyllä hiiri on paljon terveellisempää kuin ryssänraato niin kissalle kuin ketullekin.

Dan Wesson

Tuolta voi tsekkailla, mitä örkeille tapahtuu. Varoitus: kuvamateriaalissa on melko karua sodan todellisuutta. Sivun saa englanniksi ylälaidan lipunkuvista.https://russoldat.info/#

X

Rumia ovat örkit.

Sherlokki suvakko

Kissalla on 9 henkeä, uups tuli halkaistua hyttynen. Montako henkeä Rasputinilla oli, viis monta ainakin. Tuosta rastuitputinista ei tiedä, lihanleikkaaja on aikas lähellä, saas nähä kuinka käy.

Johan Steel

Arvatkaapa kaksi kertaa antaako ryssä hoitoa / suojaa vahingoittuneelle eläimelle?

T

Eihän niitä kiinnosta omatkaan

Qroquius Kad

Parasta lukea vain UMV:tä.
Sieltä se löytyy se Totuus, örkiksi Pravda.
Lopuksi kumarretaan Pyhän Jumala Putlerin alttarilla ja suudellaan hänen profeettansa Anus Pötkösen ikonia.

Aatu oli fägäri

Oletko hinuri kun unelmoit toisten persrei’istä?

Qroquius Kad

Tehän sitä teette.

Vituttaa nämä ryssät

Näiden avuttomien eläinparkojen kohtalot raivostuttaa, kun ovat varsin avuttomia ryssän raukkamaiselle rosvoretkelle ja täydelliselle tuhoamisen taktiikalla siviilejä, naisia ja lapsia vastaan.Ryssä erehtyi että heitä pelätään, päinvastoin ryssä on onneton nyky sodassa sotilas sotilasta vastaan ja purkaa turhatumistaan siviilehin raain keinoin. He eivät ole ihmisä..

Qroquius Kad

Eivät niin.
Ne ovat örkkejä.

p.grandell

mutta ukrainalaset ovat? 3000 yk.hon tehtyä ilmoitusta kun venäläisiä teurastettiin rauhan aikana, kumma kun maailman paskin ja korruptunein nasse maa onkin nyt niin fiksu että kaikki on heidän puolellaan, vit”” kun luullaan aina että on hyviä ja pahoja….aina on asioilla 2 puolta…huomaa että on jenkki propis mennyt suomalaisten päähän….

päällikkö on nimensä

Itselläni ollut lemmikkinä aina kissa. Johtuu luultavasti siitä, että olemme samalla aaltopituudella. Eli introvertti. Mulkoilemme toisiamme, ja kuvittelemme olevamme maailman napa. Samaan aikaan tiedämme arvomme .

Qroquius Kad

Eräskin Euroopan väliaikainen omistaja, Napoleon Bonaparte ei pitänyt kissoista, koska niiden tuijotus hermostutti häntä.
Kaipa hänestä tuntui häiritsevältä, että ihmiset väistivät hänen tuijotustaan, mutta kissit eivät.

joku viisas tietää

Kissojen on todettu olevan hyviä lemmikkejä empaattisille ja tunneherkille ihmisille. Hitler inhosi kissoja. Kuten myös monet muut diktaattorit. Kissoja on aina aliarvioitu. Mukavia lemmikkejä ovat. Koiriakin on ollut. Mutta nykyään koirien osalta, on lähtenyt ns lapasesta. Esim monet kuvittelevat, että mitä isompi koira tms, niin sitä isompi on ego. Ja sitten kun pieni nainen ulkoiluttaa jotain koiraa, mikä pitäisi todellakin kouluttaa tiukasti, niin tulee näitä, että käyvät muiden kimppuun. Ruotsissa taitaa olla jo kielletty nämä ns taistelukoirat? Itse pidän kättä pidempää juuri näiden koirien takia. Niillä on kuulemma niin kova puruvoima, että pitää tappaa. Muuten eivät irrota. En tiedä sitten.

julkisuuskuva vaatii sen

Ei mitään vastaan koirien ystävien suhteen. Mutta esim tämä naurettava itänaapurin diktaattori, peloitteli merkeliä, jonka tiesi inhoavan koiria. Näin esimerkkinä, miten pelle diktaattorit yrittävät vaikuttaa. Koira on joku vallan näyttö. My ass. Olen nyt kova, kun on koira, joka pystyy tappamaan ihmisen.

Qroquius Kad

Näissä ison koiran hyökkäyksissä pikkukoiran kimppuun täytyy muistaa, että pikkukoirat ovat kovia räkyttämään.
Mitä pienempiä, sitä isompi rähäkkä vastaan tuleville.

Sitten kun chihuahuaa taluttavaa vastaan tulee 60 kg rottweileria taluttava 50 kg neitonen, ja chihu aloittaa raivoisan rähäkän, kuinkas käy?
No, chihun omistajan pitäisi tietää, että kun vastaan tulee iso koira, täytyy haukkuva rotta ottaa äkkiä syliin ja pitää siellä.

Kaikki eivät tätä tiedä.
Kun haukkuva rotta aloittaa valtavan rähäkän rotikalle, ei se tytteli voi teoriassakaan estää koiraansa tottelemasta vaistoaan hiljentää heikko kilpailija.
Sehän tekee siinä jopa aivan oikein;
suojelee emäntäänsä!

Mutta taas syyllinen on vain iso koira.

mikään muu ei auta

Nämä taistelukoirat ovat stnan vaarallisia. Ottakaa selvää. Niitä on suomessa monilla, joilla ei pitäisi olla. Älkää aliarvioiko niitä. Ymmärrättekö, että jos tällainen taistelukoira käy kimppuun, se tappaa? Siis tajuatteko? Se ei irrota, ennenkuin se tapetaan. Ja,vaikka lyötte sitä päähän, ei irrota silloinkaan. Se pitää tappaa tukehduttamalla, niin voimakas käsivarsi koiran kaulan ympäri. Eli tappaa aseella tai tukehduttamalla. Tajuatteko?

Kukavaan

Kun sekä kissa sekä kissan ihminen molemmat ovat rauhallisia ja enimmäkseen nukkuvat, niin toimeen tulevat hyvin.

Jallu

Kuinka monta henkeä kissalla on? Olisiko se kuitenkin 7? Isä puhui aikoinaan sodassa ollessaan, että ryssillä oli sellainen kone, kun toisesta päästä pistettiin ruumiita sisään, toisesta päästä marssi sotilaita kiväärit olalla. Eli ne ryssät eivät Suomalaisten näkökulmasta koskaan loppuneet ja näinhän oli. Mielenkiintoineen ajatus.

T

Eläinuhrit ovat aina ikäviä riippumatta sodasta.

Jokeri

Kaatunut ryssä on hyvä ryssä!

Reijo Ruotsalainen

Ryssät pitää haudata syvälle, ja pystyyn. Eivät vie niin paljon tilaa, ja haisevat vähemmän. Mutta muuten olen samaa mieltä, kuolleet ryssät on parempia kuin (tilapäisesti) elävät.