Tanskan kautta virtaa miljoonia euroja rahaa ulkomaille

Tanskan poliisi on joutunut todella merkittävän ongelman eteen, Kööpenhaminan lentokentällä Kastrupissa on jäänyt muutaman kuukauden aikana kiinni 21 Ruotsin passilla liikkeellä oleva rahasalakuljettajaa.

Uusruotsalaiset käyttävät Tanskan poliisin mukaan Kööpenhaminaa lähtevien lentojen kenttänä kun salakuljettavat rahaa ulos maasta. Muutaman kuukauden aikana 21 rahasalakuljettajaa on jäänyt kiinni kun ovat yrittäneet viedä maasta ulos useita miljoonia kruunuja ja euroja. Asiasta kirjoittaa mm. Dagens Nyheter.

Kaikki kiinnijääneet ovat Ruotsin kansalaisia, uusruotsalaisia, jotka vievät tai yrittävät viedä rahaa mm. Turkkiin. Yksittäinen rahankuljetusreissu voi sisältää matkalaukkukaupalla käteistä rahaa, lähinnä Pohjoismaiden valuuttoina sekä euroina.

Poliisille ongelma on myös se, että kukaan ei tiedä tarkasti mistä raha tulee. Yksikään kiinnijäänyt ei ole puhunut mitään ja kuulustelupöytäkirjat ovat lähinnä tyhjää luettavaa. Poliisi voi vain arvailla rahan alkuperää.

Tanskassa rahanpesuun liittyvät lait ovat kovempia kuin Ruotsissa, joten on myös sen takia omituista, että miksi juuri Tanskaa halutaan käyttää lähtömaana. Jos kiinnijääneiden määrä on muutamassa kuukaudessa 21, niin luultavasti rahaa pääsee Tanskasta kuitenkin vapaammin lähtemään.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Kun seitsenkymppinen isoäiti haluaa tutussa ja turvallisessa pankissaan laittaa lapsenlapsensa tilille 500 euroa lahjarahaa, hän joutuu kuulusteluihin kuin mikäkin suuren luokan talousrikollinen.

Niinpä nämä jorkit eivät teekään rahasiirtojaan pankkien kautta, ja välttyvät rikollisen kohtelulta, elleivät pöljäile jotain kuten nämä.

Sherlokki suvakko
That is a good question.
Turkin hihasta

Turkki pommittaa nyt Syyrian Kobanea, sekin vielä!

Tukholmassa tehtiin iso huumeratsia tällä viikolla, noin 21 otettiin kiinni ja cannabista löytyi jotain 160+ kiloa ja kokkelia 40+ kiloa. Ei ihme jos raha liikkuu joka suuntaan.

Leksa

Iso kiitos kurdeille. Tuemme kurdeja täysillä, joka on auttanut isisin tuhoamisessa. Turkki sen sijaan ottaa sairaalahoitoon isisläisiä.

Valtsu

On kyllä mielenkiintoinen ilmiö itsessään! Miksi tosiaan hakeudutaan Ruotsista Tanskaan? Miten miljoonia käteistä ylipäänsä uitetaan tullin läpi? Onnistuneita vientikertoja täytyy olla moninkertaisesti kiinnijäänteihin verrattuna

PEKKA RÄSÄNEN

Puhehalut palaa kun otetaan tarpeeksi kovat keinot käyttöön.

JFK

Halvin tapa on tullissa vaihtaa rahojen tilalle sanomalehtia tai monopolirahaa. Jää kuriirin viimeiseksi keikaksi.

Runtiti-pou

Onko Turkki Mossadin pyörittämä mafiapesä

partapoika

Kyseessä on mitä ilmeisemmin ollut Suomen ulkoministeriön lapsilisälähetys Al-Hol -lapsosille.

Johan Steel

Näitä karvakäsiä pyörii jonkin verran myös valuutanvaihto esim. Forex kuvioissa, oisko kytköksiä myös siihen suuntaan?

Ehkäpä

Voi vain arvailla paljonko rahaa pääsee läpi. Jos suhde on 1:5:een kuten huumekaupassa niin neljä pääsee läpi yhden jäädessä kiinni.

No, oikeus ja kohtuus olisi vankilatuomio joka määrättäisiin kärsittäväksi kotimaassa tai turkissa. Ehkä yrittäjiä silloin olisi vähemmän.

Juke

Libr dem on rikkaus siitä voi jakaa ulom. vai mitä Paavo