Viimeisimmän vaaligallupin voittaja VKK

Vaaligallupiin tuli muutamassa päivässä yli 1 600 vastausta. Valta Kuuluu Kansalle–puolue sai 29 % äänistä, Perussuomalaiset 27 % ja kolmantena Vapauden liitto 22 %. Sinimusta liike sai 10 % äänistä. Alun johdon jälkeen SML kuitenkin tippui neljännelle sijalle.

Tulos on siinä mielessä mielenkiintoinen, että aiemmissa gallupeissa perussuomalaiset ovat voittaneet selvästi. Aluevaalien alla PS:n kannatus olli 52 % ja aiemmin syksyllä eduskuntavaaligallupissa niin ikään 50 prossan pintaan.

Millaisia tulkintoja Pt-median gallupista voi tehdä? Vaikka otanta on ihan yhtä laaja kuin vaikkapa isojen medioiden gallupeissa, niin ehkä tuloksesta voi vetää vain sen johtopäätöksen ketkä Pt-mediaa lukevat. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että vaikka Pt-mediassa ollaan Ukrainan sodasta varmasti täysin eri mieltä kuin mitä VKK-johdossa ja kannattajissa ollaan, niin silti he lukevat Pt-mediaa.

Kiitos äänestäneille, muutaman viikon päästä uusi gallup.

Subscribe
Notify of
guest
27 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Onneks olkoon

VKKlaiset nyt etusormi kipeänä!

sulo armas

Sormi ja peppu kipeenä,,puolue tulee poistumaan kartalta.

tFON_POf8Kw.jpg
Ernst Seifenmacher

suattaapi olla, notta moni Valta Kuuluu Kremlille äänistä on tullut enämpi idän suunasta, kuin esim piraatipuolueen äänet.(eikös ainakin Karibialla olekin pari piraattia ja Suomalialaiset piraatit tuskin saavat nettiyhteyttä myrskyisellä intian valtamerellä)

Sherlokki suvakko

Tätä itsekkin epäilen. Meinasin jo Paavolle ilmaista huolestumiseni sivujen kaappaamisesta käänteiseen propagandaan. On voinu jo ilmestyä mysteerisiä ruplasalkkuja oven taa.

Ana Tude

Täytyy tunnustaa että annoin itsekin reilu 20 ääntä kunnes kyllästyin eli varmasti luotettava gallup. 😆

Sherlokki suvakko

En ole ihan varma, mutta eri laitteilla voi antaa äänen toiseenkin kertaan. Et olis laitekohtainen,valaiskoon joku viisas tätä asiaa.

Ana Tude

On se laitekohtainenkin, mutta kun keksejä ei tallennu laitteelle ja gallup näkee joka äänestyskerralla eri IP-ooitteen niin tuloksena on että samalla kännykällä homma onnistuu. En kokeillut miten eri selaimet vaikuttavat, luultavasti sekin menisi läpi.

pimpelipom

Turha äänestää vaaleissa ja turha äänestää gallupeissa.
Ihan sama ketä äänestäisi niin uuskommunistiset globalistit kyllä järjestelee sellaiset tulokset kuin haluavat.

nimellinen

Uuskommunistiset vihervasemmistot ovat nyt vallassa. Ja se pitäisi näkyä jo sokeankin persreiällä. Vitun kommarit!

Jussiboy

Ei se teidän kannatus ainakaan tuollaisella kirjoittelulla nouse. Siivoa kielesi ja kommentoi asiallisesti.

Qroquius Kad

Juuri tuotahan ne viherkommunistit haluavat, ja hyvin näkyy onnistuvan.

nimellinen

Hieno tulos, tosiaan. Ajattelin samaa mitä P.T. eli että tulos on eriskummallinen Paavon mielen syövereissä.
ps.Uutisia kannattaa lukea muualtakin kuin amppareista.

Nih

Ryssän kätyrit ja putinistit ovat olleet ahkeria äänestäjiä. Olisko myös Tavja, heinäluoma,tuomioja ja muut demari putinistit myös käyneet antamassa äänensä koska heidän mielestään puoluerajat voidaan rikkoa hyvän asian puolesta kun tämä puolue on avoimesti ryssän myötäilijä jota demarit eivät ole julkisuuteen.

VMP

Voi tehdä johtopäätöksen torrin käytöstä..

VMP

Jne..

Risto Jääskeläinen

Lukijakunnan suosikkipuolueen vaihtuminen voisi ennakoida jotain tulevista vaaleista, jos voimme luottaa, ettei sama henkilö päässyt äänestämään useampaan kertaan.

PT-mediaa pidän maltillisen asiallisena vaihtoehtomediana, jossa erikoisuutena on Ruotsin tienvarsijutut, muitta ilmeisesti PT-mediaankin kohdistunut mustamaalauspropaganda on purrut useimmpien isohkojen puolueiden kannattajiin?

Ilmari

Ei tämä mitään ennakoi. Oikeat gallupit perustuvat satunnaisotantaan. Täällä on voinut äänestää kuka tahansa.

Qroquius Kad

Eduskuntavaalien tulos on samantapainen kuin tämänkin äänestyksen, sillä erolla että PS saa tuhatkertaisesti tässä PT-vaalissa saamansa äänimäärän, mutta Valta Kuuluu Kremlille saa tuon saman määrän kuin tässä.

Valtamedia valehtelee härskisti

Valtamedian “oikeat gallupit” tehdään siten että tulokset päätetään jo ennakolta, vaalikarja on pidettävä tiukasti “oikeassa” luulossa.

Valtamedia valehtelee härskisti

Kannattaa pitää mielessä että Suomessa ei ole ollut rehellisiä vaaleja moneen vuosikymmeneen.
Tämäkin gallup on varmaan paljon rehellisempi kuin valtamedian vastaavat.
Deep Statella on käytössään suuret määrät hyödyllisiä idiootteja jotka eivät oikeasti tiedä mitä tekevät.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Olen kanssasi samaa mieltä. Seuraavien vaalien jälkeen tästä orjien valtiosta saadaan tehtyä kehitysmaa.

VMP

Niin ja olet samaa mieltä putinin kanssa, että venäjän vaalit ovat universumin rehellisimmät, älä edes vastaa olet levittänyt kremlin paskaa sen verran..

Last edited 1 vuosi sitten by VMP
Jussiboy

Mihin perustat väitteesi. Onko tännekin jo rantautunut tapa, jossa jo ennakolta sanotaan ilman mitään todisteita, että väärennetyt vaalit. Varsinkin silloin kun on odotettavissa huono tulos. Koska olet kuullut muiden kuin miniatyyripuolueiden väittävän, että manipuloidun vaalit.

Minä

Toivottavasti vaaleja ei ole yhtä helppo väärentää.

Ohmygod

Suomessa ei vaalien väärentäminen onnistu.
Joitakin kyseenalaisia äänestyslippuja voidaan väärinkin tulkita. mutta ne eivät ole yksiäkään vaaleja pilanneet. Hylkyyn menevät äänet katsotaan porukalla, joka koostuu monen puolueen edustajista.
Vaaliorganisaatioihin otetaan vain fiksuja ja rehellisiä suomalaisia.

Runtiti-pou

Ai niin kuin poliitikoiksikin ja ehdokkaiksi….

gate.io

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/vi/signup/XwNAU