Lapsikidnappaus-jupakka saa taas uusia kierroksia

Moni muistaa islamistien Ruotsissa aloittaman kampanjan, joissa väitteiden mukaan ruotsalaiset sosiaaliviranomaiset mm. kaappaavat muslimilapsia ja lapsia myydään edelleen ruotsalaisille mm. elintensiirtoon tai seksiorjiksi. Tahti vain kiihtyy.

Esimerkiksi Facebookissa arabiankielisellä sivulla, joka on täysin antautunut kauhukertomuksiin kuinka ruotsalaiset viranomaiset kaappaavat muslimilapsia, tahti vain kiihtyy. Keväällä ryhmässä oli reilu 20 000 jäsentä, ja nyt väkimäärä on melkein tuplaantunut.

Myös Youtubessa ja TikTokissa on arabiankielisiä kanavia, joissa on useita kymmeniä tuhansia seuraajia. Varsinkin TikTokissa näkyvyys on jopa useita satojatuhansia katsomiskertoja.

Nämä kanavat keskittyvät levittämään väitteitä, että Ruotsissa on olemassa joku sosiaalitoimen virkamiesmafia, joka systemaattisesti kidnappaa maahanmuuttajataustaisilta perheiltä lapsia, lähinnä muslimiperheiltä.

Joissakin viesteissä kehotetaan vanhempia, joiden lapsi on huostaan otettu, suoraan väkivaltaan sosiaaliviranomaisia kohtaan. Tällaisen väkivallan teon kerrotaan olevan marttyyriteko. Eräs kuumakalle väittää, että jopa ihan aseita ja räjähdysaineita on hankittu. Joissakin viesteissä kerrotaan, että lapsia on kidnapattu jo useita tuhansia, mutta silti kehotetaan pysymään laillisissa keinoissa.

Kiivaimmat ovat pitäneet mm. Tukholmassa useita mielenosoituksia kesän ja syksyn mittaan.

Lapsikidnappaus-propaganda jatkuu kovana

 

Mistä tässä koko hommassa sitten oikein on kyse?

Pt-median islamilaisen maailman kulttuuritulkki kertoo, että hommassa on kyse parista asiasta. Ensinnäkin suurin osa islamilaisesta maailmasta tulleista aikuisista ei ymmärrä miten ruotsalainen yhteiskunta toimii. Se mikä ruotsalaisen kulttuurin mukaan on lapsen kaltoinkohtelua, ja jolla perusteella lapsi otetaan viranomaisten toimesta huostaan jo ihan ruotsalaisiltakin vanhemmilta, niin on hyvin monissa tapauksissa islamilaisen kulttuurin mukaan ihan normaalia lapsen kasvatusta.

Kulttuuritulkki ei halua tarkemmin kertoa mitään konkreettisia esimerkkejä näistä kulttuurierimielisyyksistä; siis että onko kyse pahoinpitelystä, lapsiavioliitoista tms. vaan kertoo, että lähinnä kyse on islamilaisen maailman ns. kunniakäsityksistä, jotka ovat hyvin usein ristiriidassa länsimaisten arvojen kanssa.

Toiseksi islamilaisessa maailmassa ei ymmärretä sellaista asiaa kuin lasten huostaanotto. Islamilaisen kulttuurin näkökannan mukaan kyseessä on lapsen ryöstäminen, sillä islamilaisessa maailmassa ei ole olemassa mitään sellaista asiaa kuin lasten huostaanotto, joka tapahtuu valtion viranomaisten toimesta.

 

Tässä asiassa voidaan siis hyvällä syyllä katsoa, että kyse on todellakin kulttuurisista erimielisyyksistä.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
epäkorrekti

Väliäkö moisista pienistä kun apokalytinen meno ja meininki meitä odottaa:

https://www.un.org/en/desa/population-growth-environmental-degradation-and-climate-change

YLEn valehteleva tuo yle

video sisälsi karun grafiikan 15s kohdalla. Mikä on, ett’ei limanvihreät ota lainkaan kantaa tuohon todelliseen ‘ilmastonmuutoksen’ syyhyn. Vai onko niin, että siihen ei pysty leipomaan hyvesignalointia sisään?

Vitt...Stadilainen

Onko Ruotsissa ollut keskustelua asiasta ja mikä on PT-median kanta siihen, olisiko kyse Venäjän suunnalta harjoitetusta lietsonnasta? Suomihan on saanut jo osansa tuosta vuosia sitten…

Lasten käännyttäminen pois islamista tai “venäläisyydestä” lienee aika kuohuttava väite ja olisi näin ollen toimiva psy-op:in muoto..?

Qroquius Kad

Taitaapa tässä olla vahvasti meneillään operaatio kemumatujen pentujen huostaamisen lakkauttamiseksi.
Sitten pikku allah-piltit saavat kaikessa rauhassa harjoitella 15-vuotiaiksi tulevaa ammattiaan Katujen Kuninkaina.

Sherlokki suvakko

Joko älämölö on noussut falsettiin? Tuleepa mieleen taannoin Turkin reissulla sattunut tapaus. Ravintolan sisäänheittäjän ääni matalasta kimittäväksi mölinäksi huvittaa vieläkin. Kuvasin sen sattumalta videolle, silloin se oli mahdollista, en tiedä nykyisyydestä.

Ajan kysymys

Göteborgin sossu näyttää olevan kaikkein eniten tapetilla. Ei kovin leppoisaa olla siellä töissä kun uhkaajat ottavat selville ”missä sinun postilaatikkosi asuu”. Ruotsin poliitikot ja viranomaiset eivät tajua vieläkään olevansa maalittamisen kohteina ulkomaita myöten.

Ja missä on Tuffe Uffe? Ei ole pahemmin näkynyt vaalivoiton jälkeen. Uffe tuntee sosiaaliajan oltuaan aikaisemmin Tukholman socialborgarråd/ sosiaalitoimen korkein johtaja.

umelo

Uffe on tuhkamuna. Kaikki lapsensa ovat adoptoituja.

Musu pesee pyllysi

Ensin oli ”apaattiset lapset” ja nyt ”kidnapatut lapset”. Missä musu siellä moni tora poru.

Neljä kymmenestä hoitoapulaisesta Ruotsin kunnissa on alle 30v matu, yleensä miespuolinen:

”Unga män utgör en kraftigt ökad andel på kommunernas lönelistor. De senaste tio åren har antalet unga, 18-29 år, månadsavlönande i kommuner och regioner ökat med över 50 procent, visar siffror från Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Fyra av tio vårdbiträden under 30 år har invandrarbakgrund, varav majoriteten är män, visar statistiken.”(SVT)

Minä

Katsotaan, josko tuosta kehittyy väkivaltaisia iskuja viranomaisia kohtaan. Ehkä se herättäisi ruotsalaiset ja jopa suomalaiset näkemään, miksi oikeauskoisia ei olisi koskaan pitänyt laskea Eurooppaan.

Qroquius Kad

Johan niitä on nähty, eivätkä ole vaikuttaneet paljon mihinkään.

VMP

Niin tai sitten näillä pohjustetaan nimenomaan sitä, että virranomaiset eivät uskalla ottaa yhtään lasta huostaan koskaan ja näin on sekin alue hallussa… Ei siinä ole sen kummempaa.

Qroquius Kad

Sitäpä juuri tuolla ensimmäisellä kommentillani tarkoitin.