Myyrmäen viime viikkoisesta murhasta vangittiin 1999 syntynyt mies

Myyrmäessä torstain vastaisena yönä tapahtuneen vakavan väkivallanteon tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Väkivallanteon uhriksi joutunut postinjakaja menehtyi lauantaina 19.11. sairaalassa.

– Poliisi otti tekoon epäillyn henkilön kiinni tapahtumayönä ja hänet on nyt vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä murhasta, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä.

– Pyydämme poliisissa edelleen havaintoja torstain vastaiselta aamuyöltä Myyrmäen ja Kaivokselan alueilta, erityisesti Myyrmäentieltä. Kaikki havainnot ja tiedot ovat meille arvokkaita ja olemme erityisen kiinnostuneita alueella liikkuneesta, täysin mustiin pukeutuneesta miehestä, muistuttaa Tyynelä.

Tapahtumassa on omituista se, että miehellä ei varsinaisesti ole mitään kovin kummoisia rikoksia taustallaan. Joitakin pikkurikoksia. Nyt sitten päätti kuitenkin lähteä suoraan murhahommiin.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä

Oli yllättävä seikka, että tuo mies ei tainnut olla oikeauskoinen, koska nimi on Konstantin Antoan Onkamo. Ei kai ainakaan täysin suomalainen.

Mikä lie liero

Tuohan voi nimestä päätellen olla sekä afrikaano että baltia/balkan/ryssäläinen.

p.grandell

voisko olla ajurinlakkinen ratsastushousut ja saapikas tummatukkainen..joita ollut jo 500 vuotta tom of finlandiassa…

Last edited 1 vuosi sitten by p.grandell
Ratsastushousut

Olitko se sinä?

Tumppi

Onkamo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on suomalaisilla yleisyydeltään tavanomainen.

https://www.tuomas.salste.net/suku/nimi/onkamo.html

matkasellisti

“Onkamo oli noin puolisen vuotta sitten tuomittu törkeästä ryöstöstä reilun kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen, mutta häntä ei määrätty tuomiolla vangittavaksi.

Siis yleisvaarallinen rikollinen joka on saanut ehdottoman tuomion, mutta on jätetty vapaalle jalalle kuleksimaan.

Mitkä valtaa pitäneet tahot ovat päästäneet maamme oikeuslaitoksen
romahtamaan ?

Ohmygod

Iltakakkojen mukaan olisi tänä vuonna tuomittu käräjissä yli kahden vuoden kivihoitoon, mutta asia oli vielä hovioikeudessa kesken.

Muitakin juttuja oli 15-vuotiaasta alkaen.

Kukavaan

Vantaan Sanomat kertoo Ilta-Sanomien kertoneen, että tuomittu jo 15-vuotiaana lievästä vahingonteosta ja 2022 toukokuussa kahden vuoden vankeuteen törkeästä ryöstöstä.

https://www.vantaansanomat.fi/paikalliset/5515078
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009215615.html

sulo

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009215615.html Mtt-vahvasti läsnä,,itse joudun pakottavista syistä kuuntelemaan vastaavaa “laitoshuutoa” verta rappukäytävässä,rikottuja ikkunoita, varastettuja polkupyöriä,,autoja,,päivittäin,,miksi yhteiskunta ei puutu? asioiden annetaan mennä tappiin asti,,ja aina joku kuolee, sitten ollaan niin järkyttyneitä.Kokemusta näistä fatta-kämpistä löytyy alkaen 1991.Vantaalta/espoosta, eritavoin kuolleita tulee mieleen kymmenittäin,,onkohan kyse ns.luonnonlaista? asioillehan voitaisiin tehdä paljonkin jos Haluttaisiin.

binance register

Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY