Myyrmäen surman uhri oli nuori nainen

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää edelleen havaintotietoja Vantaalla Myyrmäentie 6 D edustalla 17.11.2022. tapahtuneeseen postinjakajaan kohdistuneeseen väkivaltarikokseen.

Poliisi kaipaa erityisesti havaintoja täysin mustiin pukeutuneesta miehestä tapahtumapaikan läheisyydestä sekä sinne ja sieltä pois johtavilta reiteiltä. Epäilty rikos tapahtui noin kello 03.30 – 03.38 välisenä aikana.

Lisäksi poliisi pyytää henkilöä, joka on tapahtuma-aikaan, noin kello 03.35, käynyt Myyrmäentie 6 sijaitsevan taloyhtiön roskakatoksessa ottamaan yhteyttä poliisin tapahtumien selvittämiseksi.

Poliisi vahvistaa mediassa esiintyneen tiedon, jonka mukaan rikoksen uhri oli nuori naispuolinen postinjakaja.

 

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Joppos123

Tekijän olisi pitänyt lukemani perusteella olla lusimassa. Löperö oikeuslaitoksemme on osaltaan syyllinen nuoren naisen murhaan. Ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta.

Niuva

Olet oikeassa. Eiköhän kyseinen herra pitäisi päästää välittömästi vapaalle odottamaan oikeuden käyntiä. Ehtis tekemään muutaman ryöstön ja pari murhaa.

matkasellisti

Suomen oikeuslaitos ei taida olla löperö vaan se ja vankeinhoito lienevät takavuosien utopiahuuruissa ajettu osittain alas.

X

Kaverin tuomitsematta jättänyt tuomioistuin on syyllinen murhaan, minun mielipiteeni.

Qroquius Kad

Olihan se tuomittu käräjillä mutta valittanut hoviin, joka päästi vastaamaan vapaalta jalalta.
Sekin oli ilmeisesti syyttäjän laiskuutta, koska papereista ei ilmene, että syyttäjä olisi vaatinut hovilta vangitsemisen jatkamista.

Olisi hovi kyllä saanut sitä jatkaa omalla päätöksellään, mutta kun ollaan Suomessa, menevät rikollisen oikeudet kaiken edelle.
Aivan kaiken, sanoi hilpeä Huti-Maisa.

Suomi Finland

”Rikollinenkin on vain ihminen.”

-Maisa-huti 2022

Suomi Finland

Mutta uhri on poliitikkojen mielestä alhaistakin alhaisempi olento, jolle ei kriisiapua heru, eikä mahdollisiin vammoihin hoitoa, saati sitten mitään korvausta mistään. Ja tekijät ovat tuota pikaa vapaana.

Kohtori Visola

Demlaismin oppien mukaisesti perinteinen ”syyllinen” on todellisuudessa kapitalistisen järjestelmän rjjstämä ”uhri” joka on vaan pakotettu rikoksien polulle hakemaan ”hyvitystä”. Samaa selitystä yritetään sitten tarjota manneista marakatteihin.

Suomi Finland

Näin se menee. Täysin älytön ajatus. Ja aina ne jaksaa julistaa, että pitää tehdä ennaltaehkäisevää työtä. Tilastot sen tietenkin osoittaa, että ’ennaltaehkäisevä’ on joko tehotonta tai sitten sitä ei puheista huolimatta tehdä lainkaan.

T

Löperö vai tarkoituksellisesti aiheuttaa kaaosta päästämällä rikollisia vapaaksi, Frankfurtin koulun oppien mukaan ?

Dickie

joku 20 tuhatta vaarallisinta pikipäätä olis heti pistettävä ehkä määräämättämäksi ajaksi vankeuteen, jotta ihmisillä olis turvallisempaa liikkua ja olla.

Tässä vastaava syy, miksi jenkeissä on koko aika noin miljoonia vaarallisemmasta päästä olevia neekereitä suljettu vankeuteen, pakko se on ..ei oo muuta järkevää vaihtoehtoo jos yhteiskunnan haluu pitää pystyssä

VMP

Jenkeissä vankilat on ihna oikeasti bisnes ja budjetti niissä on vissiin suurempi kuin suomen valtiolla…

Sokrates

”Poliisi joka ei lyö virkatehtävissä on kuin sotilas joka ei ammu taistelukentällä”

Rossano

Enpä tiedä toimiiko se USA:n systeemi?
Vankilat pullollaan porukkaa joilla satojen vuosien tuomioita. Silti siellä kaatuu porukkaa kuin heinää vankiloiden ulkopuolella.

Suomi Finland

Jos siellä lyhennettäisiin tuomioita niin rikollisuus vähenisi heti tuntuvasti?

Rossano

No eipä taida rikollisuus vähentyä missään tuomioita pidentämällä. Kiinnijäämisriskiä pitäisi pystyä nostaa reilusti. Sillä on tutkitusti vaikutusta rikollisuuskohtauksen saaneisiin. Sen näkee jo siitäkin kuinka kaikki jarruttelevat nopeusvalvontakameran kohdalla. Vankilapäivä maksaa yhteiskunnalle 225 euroa/vrk/vanki.
Mitä jos ostetaan vankilapalvelut vaikka Putlerilta. Siinä säästyisi rahaa ja rikolliset miettisivät kaksi kertaa ennen tekoa kun tietäisivät mihin voivat joutua.

Reijo Ruotsalainen

Mitäs jos pudotettaisiin vankilapäivän hinta 15 euroon/vrk/vanki? Olisivat keskellä Konnunsuota, saisivat hernerokan, ja se olis sitten kaikki? Ei viihdettä, jumppaa, psykoja. Tai paremmin, muutettaisiin vankilapäivä +50 euroon ansaintaan pakkotyöllä?

JFK

Kannatettava ajatus. On lähtökohtaisesti järjetöntä, että tuomiota kärsivä rikollinen on kuluerä. Lopullinen tavoitehan pitäisi olla, että vanki laitetaan tuottamaan yhteiskunnalle. Siinä on kyllä sitten se vaara, että porukkaa laitetaan linnaan, jotta valtion budjetti saadaan tasapainoon.

Suomi Finland

Nyt Kokoomuksen ajatuspajalla syttyi lamppu. That’s it!!

Ei vaan. Jos tuomioistuimet jatkavat riippumattomina, niin sitten ongelmaa ei ole. Tosin, jos tilastoissa alkaisi näkymään jonkinlaista muutosta odotettuun suuntaan, niin voisi miettiä, ovatko ne tuomioistuimet koskaan olleetkaan ihan riippumattomia.

Anonyymi

Suomalainen vanhus on paljon vankia huonommassa asemassa, viihdykkeeksi kustannetaan pullapala kahvin kanssa ilman kermaa muu eläkkeen jäädessä yhyeiskunnan haltuun ja unilääke klo 18:n aikaan, että pysyy hiljaa.

Kohtori Visola

Liiallinen joutenolo on kaikentasoisen keppostelun ”isä” ja ”äiti”.

Siitä syystä ne menneiden aikojen kotouttajat eli kuokka ja lapio olivat ratkaisevasti parempia kuin tuo nykyinen kotouttaja Taikaseinä.

Suomi Finland

”Sen näkee jo siitäkin kuinka kaikki jarruttelevat nopeusvalvontakameran kohdalla.”

Tämä rinnastus on aika huono. Oikeastaan tosi huono.

Jos ns ylinopeus olisi aina ja kaikkialla todella vaarallista, liikenteessä tulisi vainajia ja loukkaantuneita ihan eri tahtiin.

Ja tilannetta jossa joku ajaa silloin tällöin satasen alueella 110 km/h ei voi lainkaan verrata siihen, että toinen ajaa kännissä vastaavasti jotain sataa kuuttakymppiä.

Oikeasti ohittaessa on pakko ajaa ylinopeutta jos haluaa tehdä ohituksen mahdollisimman turvallisesti. On suorastaan hengenvaarallista kinnata jonkun yhdeksääkymppiä ajavan ohi satasta. Ja jos nopeusrajoitusta ei voi ollenkaan ylittää jonkun periaatteen vuoksi, niin sitten alkaa kerääntyä kilometrien autojonoja jonkun kinnerin perään.

Ilmari

Mahtaisko olla noin? Jos nyt on 300 vuoden tuomio ja se lyhennetäön 100 vuoteen, silloinhan rosvo on nopeammin taas kaduilla.

Suomi Finland

No pistetään sitten 150 vuotta.

Qroquius Kad

Olisiko USAn tilanne parempi suomalaisella vankeinhoidolla vai sittenkin täysi kaaos?

Rikoksennussija

Täysi kaaos.
Tosin sitä se alkaa olla nykyisin myös Amerikkalaisella vankeinhoidolla.

Lallukka

Rkeleen n*****rut taas irti. On täytynyt olla erittäin raukkamainen/alhainen teko ja tekijällä vauvan kenkää alempi äö epäilemättä.
Stana kun loppuu luovuus sanoissa.

T

Tekijä ei ollut Afrikasta, vaan joko suomalainen, saamelainen, mustalainen tai venäjäläinen

Anonyym
Suomalainen nimikokonaisuus venäläisillä vivahteilla sillä on.
Kimmo Leino

Kun ehdotettiin itsepuolustusasetta näille rehellisille työntekijöille alkoi armoton suvakkipuolustus; että pitää saada tappaa ja ryöstää ihan rauhassa ilman pelkoa hengen menetyksestä; koska traumatisoitunut tekijä ?

Entä nyt tapetun traumatisoituneet ystävät ja sukulaiset; missä median ”hehkutus” asiassa ?

Koska poliisilta on viety valta suojella Suomen kansalaisten henkiä onko katupartioiden se tehtävä ? Ai niin hallitus kielsi katupartioinnin kieltämällä vastarintaliikkeen eli kansalaisten puolustamisen ! Oliko oikeutettu teko, kun miettii, että pääkaupunkiseudun ”jaffajengejä” EI olla kieltämässä edes 100 kertaisella syyllä, millä vastarintaliike kiellettiin !

Suomen hallitus siis TIETOISESTI syrjii työtätekevää kantasuomalaista !

archive.today/kimmoleaks.fi

Suomi Finland

Tampereella tulee yksinäiselle kulkijalle tauluun. Tapauksia alkaa olla jo monia.

Poliisi on tapauksista tietoinen. Miksi tapaukset jatkuvat, jos kerran poliisi suojelee kansalaisia? Mikseivät partiot partioi kaduilla ehkäisemässä rikoksia?

Platon

”Poliisi joka ei lyö virkatehtävissä on kuin sotilas joka ei ammu taistelukentällä”

Suomi Finland

Poliisi, jolla ei ole määrärahoja, pystyy puhumaan pehmeitä ilmaiseksi. Kuten sanomalla, että järjestyksen ylläpitäminen ja kansalaisten suojeleminen on vain poliisin tehtävä.

Mutta käytännössä homma menee niin, että suojelu on aika olematonta. Rikosten ikään kuin annetaan tapahtua ja sitten jälkeenpäin vasta lähdetään selvittämään, kuka teki ja mitä.

Mutta jos tarvittaisiin poliiseja katukuvaan ennaltaehkäisyä ajatellen, niin rahat riittää lähinnä vaan suunpieksentään poliisiasemalta käsin. Mikä tietenkään ei ole poliisin vika vaan yhteiskunnan. Minkäs poliisi sille voi, jos henkilökuntaa on vähän ja sitä ei riitä joka paikkaan.

Se on vain lähinnä huvittavaa, kun poliisin tiedotus lupaa suojella ihmisiä väkivaltarikollisuudelta.

Alpertti

Missä poliisi on noin tiedottanut? Minun nähdäkseni kaikki poliisin viestintä viittaa siihen, että poliisi haluaa kansalaisten olevan joutumatta rikosten uhriksi. Itsepalvelu paras palvelu, kuten nykyään on muutoinkin tapana. Toisin sanoen jos Tampereen kaduilla tulee tauluun, älkää menkö Tampereen kaduille. Jos supermarketista pöllitään tavaraa, poliisi sanoo, että laittakaa tavarat lukkojen taakse ja vaatikaa maksu ennen tavaran luovutusta. Poliisi myös sanoo, että rikosten tutkinta on poliisin tehtävä, eli kansalaiset eivät saa tehdä poliisin töitä. Poliisi ei tietenkään lupaa tutkia rikoksia, ja vaikka poliisi ei jotain tapausta tutkisikaan, ei se oikeuta asianomistajaa tekemään poliisin valtuuksia vaativia asioita.

Suomi Finland

Se oli silloin 2015-2016, kun Odinit alkoivat partioida kaduilla. Muistan kun poliisi väkevästi ilmaisi kyvykkyyttään kansalaisten suojelemiseen ja ilmaisi katupartioiden ovan ei-toivottu ilmiö. Ja samaa hoosiannaa huusivat poliitikot myös.

Anonyymi

Joidenkin vihervasemmistolaisten poliitikkojen mielestä Suomi ei ole koskaan ollut yhtä turvallinen kuin nyt. Lehtien otsikot kertovat kyllä ihan toista ja kokonainen gansterisukupolvi on kasvamassa. Tämäkin nuori nainen hankkiessaan yöllä elantoa itselleen suurimman osan ihmisistä nukkuessa, joutui näin törkeän hyökkäyksen uhriksi ja menetti henkensä. Kuka ottaa vastuun? Ei kukaan. Odotetaan vaan seuraava uhria tässäkin venäläisessä ruletissa.

Suomi Finland

Juuri näin.

Ihan sama, kuka tuo tapettu nuori nainen oli. Oli sitten maahanmuuttaja tai kantasuomalainen, niin kuolla hän ei ansainnut.

Antamalla gangsterisukupolven kasvaa ja kehittyä, tehdään tälle yhteiskunnalle monenlaista hallaa. Tietysti poliitikot kiemurtelevat kuin madot koukussa ja välttelevät vastuuta ja vierittävät syytä toisten niskoille.

Ne jotka sanovat että populistit tarjoavat yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin itse asiassa ovat tekemässä monimutkaisista ongelmista vieläkin monimutkaisempia.

Qroquius Kad

Mistä me tiedämme, ettei uhri ollutkin äärisuvakki, joka vaati Suomeen lisää rikkautta jakaakseen rakkautta?
Siinä tapauksessa tekijä olisi tehnyt hyvän työn.

Suomi Finland

No tästä olen kyllä eri mieltä. Ei edes suvakki ansaitse kuolla rikastuksen seurauksena.

Rikollinen ei tee koskaan hyvää työtä, ellei tapa toista, kenties itseään vielä pahempaa rikollista.

Suvakkien aivosolut ovat pehmeitä, mutteivat he rikollisia sentään ole.

Runtiti-pou

 Forss puhuu läpiä päätänsä. Ei tiedetä mistä johtuu, korona ym paskaa.

Forss on ubersuvakki, vihapuhepoliisi ja sensuroija. Hänen sanaan ei ole mitään luottamista.

Hän ei välitä paskaakaan suomalaisista ja suomesta, hän on antisuomalainen. Vitun vihollinen.

Niin kauan kuin tuollaisia on poliisissa en luota poliisiin enkä kunnioita, siellä ei saisi olla yhtäkään ideologia edellä menevää. Ei minkään laidan ideologiaa.