Ambulanssisairaanhoitajat vaativat poliisisaattuetta tiettyihin osoitteisiin

Tukholmassa voi tulla eteen konkreettisesti se tilanne, että ambulanssi ei enää saavukaan tietyille alueille. Sairaanhoitajat uhkaavat totaalistopilla jos hoitajiin kohdistuvaa väkivallan uhkaa ei saada poistettua.

Ambulanssisairaanhoitajat ovat jo pitkään kertoneet, että he pelkäävät mennä maahanmuuttajaghettoihin varsinkin ampumistapausten jälkeen. Henkilökunnan mukaan heitä kohtaan leijuu silloin ilmassa todellinen uhka. Asiasta kertoo mm. Sverigesradio.

Jos potilaat ovatkin hengissä niin he latelevat tappo- ym. uhkauksia. Toisaalta akuuttitilanteessa ympärillä olevat uusruotsalaiset saattavat käydä päälle tai kivittää hoitajia, jotka yrittävät hoitaa maassa makaavaa potilasta.

Sairaanhoitaja kertoo SR:n artikkelissa, että ambulanssihoitajat pelkäävät todella paljon, että joku heistä kuolee kohta, koska uhkatilanteet ovat päivittäisiä ja otteet ovat koventuneet viime vuosien aikana.

Ambulanssiala antaakin nyt varoituksen, että he saattavat yksinkertaisesti kieltäytyä ajamasta tiettyihin osoitteisiin jos eivät saa heti alkuun poliisi- tai vartijasaattuetta mukaan. Tällä hetkellä poliisi ei välttämättä ehdi aina mukaan, mutta ambulanssihenkilökunta haluaa, että tietyt osoitteet ja alueet “liputetaan” automaattisesti vaarallisiksi ja poliisin pitää lähteä turvaamaan automaattisesti henkilökuntaa jos he saavat hälytyksen näihin “punaisiin” osoitteisiin.

 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt

Voisi ajatella ratkaisuksi, että ongelma-alueella olisi puistossa tai koulun pihassa valmiina jatkosodan malliin joukkosidontapaikka – JSP, teltta jossa olisi sidetarpeita pahimman verenvuodon tyrehdyttämiseksi.

Henkilökunta olisi tietysti paikallisista asukkaista.

Kukavaan

Niinpä… ja paikallisista kootut ensihoitajat siirtäisivät haavoittuneet joukkosidontapaikalle. Voisi kivittäminen vähetä. Tärkeää olisi, että karvaranteet vastaisivat pelastusprosessista.

Eloonjääneet siirrettä JSP:ltä sairaalaan panssaroiduilla ambulansseilla, joita voitaisiin ääritilanteissa käyttää myös haavoittuneiden noutoon kentältä. Silloin tarvitaan tietysti asianmukainen suojaus usealla panssaroidulla-ajoneuvolla.

https://www.militaryimages.net/media/ambulance-pasi.6002/

Kun Tukholma entisestään rikastuu, niin ajankohtaiseksi tulee oma sairaalat matuille. Matujen terveydenhuolto olisi hyvä saada heidän itsensä tekemäksi. Silloin viha ruotsalaista hoitohenkilökuntaa kohtaan voisi hieman laantua, eivätkä matut kokisi olevansa rasismin urheja.

Alpertti

Ja ongelmaosoitteissa on tietysti omat sairaalat. Vaikka tämä saattaa äkkiseltään vaikuttaa kelvottomalta ajatukselta, niin kuten tiedämme, he ovat todellisia moniosaajia, ja monet heistä ovat lääkäreitä ja kirurgeja. Joten lääketieteen, ensihoidon ja traumakirurgian osaajista ei ainakaan ole puutetta.

Sinänsä nämä sinivalohommat ovat varsin epäkiitollisia. Jos kieltäytyy menemästä, on se rasismia. Jos menee, sekin on rasismia ja bonuksena kivitystä. Kuten tiedämme, ei kannata taistella taisteluita, joita ei voi voittaa. Toisin sanoen, ei pidä ruveta poliisiksi, palomieheksi eikä ensihoitajaksi. Ehkäpä tällä häviäjien listalla on muitakin ammatteja?

Qroquius Kad

Postinkantajalla on helpompaa, ainakin Suomessa.

Minfon lehdenjakajatytön murhaa käsittelevässä ketjussa väitetään, että jos postinjakajaa uhkaillaan jossain osoitteessa, jakelu katkaistaan sinne ja asukkaan on noudettava itse postinsa lähimmästä postitoimipaikasta.
Jos osoite on taloyhtiössä, koko taloyhtiön väen on haettava postinsa sieltä yhden häirikön takia.
Tämä on omiaan innoittamaan taloyhtiön hallituksen jäseniä käynnistämään mahdollisimman nopean häätöprosessin.

Sinivaloammattilaisilla on tietysti aivan eri tilanne, mutta kaipa lanssarit voisivat todellakin kieltäytyä jokaisesta vaaralliseksi tiedettyyn osoitteeseen tulleesta keikasta, elleivät saa mukaan poliisisaattuetta.
Ei heitä velvoiteta vaarantamaan henkeään ja terveyttään työnsä nimissä.

Suomi Finland

Mitä kummallisia rasisteja nuo hoitajat ovat kun eivät halua hoitaa gettojen nuorukaisia? Tästä jo Annie Lööf jyrähtää ja hankki potkut tuollaisille rasistipaskoille.

Örjan Örvelsson

“akuuttitilanteessa ympärillä olevat uusruotsalaiset saattavat käydä päälle tai kivittää hoitajia,”

Eikö tuollaisen saisi aika äkkiä loppumaan jos poliisisaattue keräisi kivittäjät rutiininomaisesti pariksi vuorokaudeksi jonkinlaiseen “laumasuojaan” ?

Seuraavilla kerroilla nuoriso kenties ymmärtäisi olla kohteliaampi hoitohenkilökunnalle.

Kukavaan

Mikään opetus ei tuota välitöntä tulosta. Tarvitaan kymmeniä vuosituhansia evoluutiota. Geeniperimää ei voi muuttaa hetkessä.

Örjan Örvelsson

Jos pari vuorokautta ei tee marakatteja kohteliaiksi, niin seuraavaksi voitaisiin kokeilla neljää, kahdeksaa, kuuttatoista jne. kunnes riittävä koppiannos löytyy.

Kurkku Purkki

Kahvitarjoilu pullan kera on kuulemma tehokasta

Name*

Jonkun kivittäjäkädellisen peukalo näyttää hiertyneen verille.

mummeli

Tätä sarkasmia on nyt jauhettu tarpeeksi.

Sanon että vi*ut kuolkoot tielle, vaikka ambulanssikuskitkin poliiseineen.lumiaura siirtää syrjään ja keväällä harjakoneeöla kerätään rojut ja viedään kaatopaikalle.

Moonman

Gangsterit ovat päättäneet olla yhteiskunnan ulkopuolella discorahojen vastaanottamista lukuunottamatta, niin eikö ole reilu peli ettei heille myöskään tarjota verorahoitteisia yhteiskunnan palveluja, kuten ambulanssikyytejä tai ampumahaavojen paikkaamista?

Lallukka

Hyvä vaatimus. Kukaan tervejärkinen hoitsu tuonne mene itseään lauma-perseraiskauttamaan.

Missä Piipaa?

Ei ole vielä sitä sentään tapahtunut että kun ambulanssikuskit kantavat paarit ulos talosta niin ambulanssi onkin viety? Mitäs silloin tehdään? Lasketaan paarit maahan ja aletaan soittamaan uutta autoa?

mummeli

On käynyt. Yleisempi on että auto hajotetaan ja laitteet viedään. Siinä potilas sitten kuolee. Ja kuolkoot.

Neuvokaapas expertit

On käyny. Myös poltettu koko lanssi. On myös ryöstetty kun elvyttivät kadulla.

Mr X

Kuvio helpottuu heti,kun 911 asemalla kysytään osoitteen lisäksi,passi,nahan väri,kielitaito,aseistettu,lähi-itä-africa-afhgan-poppamies vai muu sontavarvas. Ja ambulanssia EI tule.

Nih

Ihan kuin Ruotsissa olisi myös tällaista, muistinko väärin. Pian Helsingissä heillä pitää olla myös paksut luotiliivit, kypärät ja aseistautuneet taustajoukot. Loppupäätelmä on että tulee alueita jonne ei mene ambulanssit joten valkonaamojen kannataisi muuttaa turvallisimille alueille.

Kurkku Purkki

Kaikki johtuu systemaattisesta rasismista näköalattomuudesta ja mahdollisuuksien puutteesta. Lisäksi valkoisten ikuisesti harjoittama syrjintä ajaa ihmiset epätoivoon. Väkivalta, huumekauppa, rikollisuus ja raiskaukset ovat vain HÄTÄHUUTO

basisti

Aavikoiden alistuskulttuuri tarjoaa ihan riittävästi sitä näköalattomuutta jo omasta takaa. “Hätähuutoa” olivat varmaan myös ne suomalaisten “Slussenin sissien” humalaiset örvellykset kansankodin kadunvarsilla 1960-luvulla.

Aika usein ovat syrjityt omalla käytöksellään sen syrjintänsä ansainneet.

Big l

Ruotsiin ihan lakimuutos että jos kyse on maahantunkeutuja niin ei kenenkään tarvitse hoitaa eikä tapauksia edes tutkia. Kun elävät yhteiskunnan sääntöjen ulkopuolella niin ei ole kellään auttamisvelvillisuutta. Mitä enemmän ja nopeemmin tota pohjasakkaa kuolee, sen parempi. Hautapaikkaakaan ei yhteiskunnan tarvitse järjestää eikä maksaa. Raato biokaasun raaka- aineeksi. Ei edes muistokirjoitusta lehteen jne

Qroquius Kad

Ja kukahan sellaisen lain laatii?