Helsingin Puotilassa ammuskelu – yksi hengiltä

Helsingin Puotilassa tapahtui päivällä ampumistapaus, jossa mies kuoli keskelle katua. Paikalla oli iso poliisioperaatio ja katu oli suljettu pitkään.

Tapahtumapaikka on Itäkeskuksesta Vuosaareen johtavan Meripellontien varressa olevan venekerhon parkkipaikka. Vähän ennen kahta paikalla oli ainakin kaksi autoa kun jostain syystä aseet kaivettiin esille ja alettiin ammuskelemaan. Yksi jäi kenttään makaamaan. Kun poliisi saapui paikalle, niin henkilö oli kuollut.

Luultavasti ammuttu oli ehtinyt ottaa muutaman pakoaskeleen, sillä tietojen mukaan mies oli kaatunut kävelytien ja ajoradan väliselle alueelle, eli joitakin metrejä itse parkkipaikalta. Poliisi tutki ainakin kahta autoa, toinen joku punainen avolava-auto Chevrolet tai vastaava ja toinen musta Audi.

Poliisi tutki paikalla ollutta Audia.

Teon tekijöistä ja uhrista sekä taustoista ei toistaiseksi tiedetä mitään. Paikalla olleiden autojen perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että mitään ihan perus puliukkojen tappelusta ei ole ollut kyse.

Poliisi on ottanut kiinni epäillyn ampujan vuonna 1968 syntyneen miehen. Kuollut oli 1988 syntynyt.

Jos tiedät tapahtumasta jotain niin ota yhteyttä: ptmedia@pt-media.org.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Utelias

Onko surman yhteydessä huudettu ylistyshuutoja?

Alvari Acrobat ja silleen?

defund v-YLE

Voisko olla kyseessä kulmahousuväki? Avolava-auto ei kyllä tue tuota ajatusta .. eikä ehkä auditooriokaan – eikö ne aja mersuilla?

Huumepomo vs diileri -dilemma?

‘Nuoriso’ voisi tietty olla kyseessä. Hyvä huumebisnes, niin saahan sen auditoorion liisattua. Kunnon peli alla antaa sitä rispektiä!

Tavja

Nogo-alueilla ei kiilailla snagarijonoissa

ohi menny

Tuo on aika rauhallista aluetta Lähi-idäs, koska venesatama ja kadun toisella puolella paljon vanhusten kerrostaloja. Nakkikioski lopettanu vuosia sitten.

Tuo on kuitenkin kätevä paikka tehdä treffit, jos autolla kulkee.

Puoli-kreikkalainen

Tähän asti ollut vähän räpeltämistä.

Nyt tais tulla tuon ruumiin myötä ensimmäinen kunnon lähtölaukaus sille, mitä tuleman pitää, tällaisten tapausten ollen muutaman vuoden päästä ihan päivittäistä peruskauraa Hölmölässä.

Noin prameilla autoilla ajelevat lähes täysin poikkeuksetta täällä Itä-Helsingissä hiekkaneekerit ja oikeet neekerit. Poikkeuksena on sinne yks virolainen ja ryssäkin saattanut joukkoon eksyä.

No menee vielä tämä ja muutama tätä seuraavakin keissi mielisairaassa valtamediassa yksittäistapausten piikkiin.

Nimiä tahi etnistä taustaa on sitten ihan turhaa uutisoinneista hakea.

Neuvokaapas expertit

Kovin rasistisia ovat hiekkaneekerit usein. Eivät sulata oikeita. Jos aiheuttaa huolestumista niin ammuttu on jompikumpi. Täällä ei huolestuta kun uhri on omia.

Qroquius Kad

Uhri Iranin kurdi Milad Tadayyon.
Huumerikoksia ja hormonienkäyttöä.
Tekijä Jari Veijola.
Kehonrakentaja, väkivaltarikoksia.

Motiivi löytynee huumeiden ja hormonien piiristä.

hmm

Ei taida olla

Qroquius Kad

Kyllä vain oli.

jummijammi

Uhrin nimellä rekisteröity firma Viroon. Firman rekisteröintipapereissa mm. Suomen SoTu jonka perusteella ainakin julkisuudessa esitetty ikä täsmää. https://ariregister.rik.ee/est/company/16271014/Rostam-Consulting-O%C3%9C?

Tapio

Jo toinen työpaikalle surmattu viikon aikana.