Ensiapua antaneelta hoitajalta yritettin varastaa laukku

Henkilö tuupertui elottomana maahan Vantaalla. Paikalta sattuneelta hoitajalta yritettiin varastaa laukku samaan aikaan kun hän elvytti potilasta.

Vantaan Sanomien mukaan Myyrmäen paikallisjuna-asemalla oli tapahtunut sairaskohtaus, jossa henkilö oli tuupertunut maahan. Paikalle sattunut sairaanhoitaja oli aloittanut elottoman potilaan elvytyksen ambulanssia odoteltaessa.

Hoitaja oli laskenut laukkunsa, jossa oli mm. tietokone, maahan ja aloittanut potilaan elvytyksen. Tässä yhteydessä sivulliset yrittivät useaan otteeseen varastaa hoitajan laukun.

Varastamisyrityksiin puuttui toinen nainen, joka piti huolen, että hoitajan laukkua ei varastettu. Hoitaja kertoo Vantaan Sanomille, että ei tullut ensimmäisenä mieleen suojella omaisuutta tuollaisessa tilanteessa.

– On hurja ajatus, että miten jollekulle tulee mieleen, että pitää varastaa auttajan omaisuutta.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Rehellisyys? Mikä se on?

Sillälailla! Aitoa multikultikehitysmaahenkeä eli kaikki varastetaan mikä irti saadaan.

Vaikka eipä silti, näin itse muinoin Suomessa kun kadulle tuupertuneelta mieheltä yritti ”pulssinottajamies” viedä rannekellon.

Alpertti

Jännittävää, että Suomi ei ole enää mikään lintukoto. Toki ensihoitajan laukun houkuttelevuus on täysin ymmärrettävää, saattaahan se sisältää esim. kipulääkkeitä.

Kukavaan

Varkaita voi olla useampi ja yksi heistä tuupertuu tarkoituksella, jolloin voidaan ryöstää auttajalta laukku.

Kauppakeskuksissa kannattaa olla varovainen hissien käytössä. Jos menee yksin hissiin, niin ”sattumalta” samaan hissiin viimetipassa tulee pummi tai pari, ryöstäjiä tai rotusorron uhreja. – Monikulttuurilla paskottujen ympäristöjen kauppakeskuksissa olisi hyvä liikkua ryhmissä. Jos liikkuu yksin, niin silloin on hyvä välttää suljettuja henkilösiirtimiä kuten hissiä.

Laumoissa liikkuvat nuoret saattavat olla arvaamattomia.

Jos lähiseudulla on vielä valkoisena säilynyt alue, niin sinne kannattaa ajaa asioimaan, vaikka matka olisi pidempi.

mari

Tuo ensihoitaja oli menossa töihin ja se laukku oli hänen henkilökohtainen laukkunsa jossa – ei ainakaan pitäisi olla – kipulääkkeitä, vaan ihan henkilökohtaisia tarvikkeita. Pöyristyttävä tapaus yhtä kaikki.

Qroquius Kad

Mistäpä kemumatu olisi voinut tietää, ettei laukussa ollut ilopillereitä?

mari

Ambulanssihenkilökunnan laukut saattaa jopa matukin erottaa ja tuo auttaja lienee ollut siviilikuteissa. No yhtä kaikki, täysin kus*päistä toimintaa.

Qroquius Kad

Lauri Pohjanpään runoa mukaillen:

Äiti varoittamaan tuli täyttä ravia,
kun poikineen isä oli hoitajia.

”Se tulee”, huus emo ja ilmaa haukkas
ja huohottain läpi Myyrmäen laukkas.

”Mikä?”, ärähti isä, ”no, tulla anna! –
Mitä tollotat, poika, käy kiinni ja kanna!”

”Vielä kysyt”, jo suuttui emo, ”no kemut:
ne neekeri, muslimi, narkki ja kamut!

Ne tulee jo tuolla, sen näki rastas.”
– ”Ei meillä pelätä”, isä vastas –

”sull’ aina on, äiti, se hätä ja hoppu”,
isä pystyyn nous, ”siit’ on tehtävä loppu.”

Isä laukkunsa laski ja paarihin tarttui –
kemunarkilla lääkevarasto karttui!

Teoflos

Kannattaa käydä Myyrmäessä niin ei enää ihmettele tuota.

Lallukka

Kiittäisi onneaan, ettei perseraiskattu poruukalla.

Moonman

Normimeininkiä nyt kun luottamukseen perustuva kansalaisyhteiskunta on tuhottu monikulttuurilla. Olihan männävuosina ruotsissa tapaus kun joku putosi metron raiteille; Nuorukainen hyppäsi nopeasti perään, ei kuitenkaan auttaakseen vaan putsasi taskut ja nousi takaisin laiturille. Metro ajoi päältä ja tyyppi taisi menettää kätensä

Memory

Se oli tunisialainen laiton puoliapina joka kähmi ruotsalaisen känniläisen taskuja niin että tämä horjahti ja putosi raiteille. Tunisialainen hyppäsi perässä raiteille ja tyhjensi uhrin (Johnny nimeltään) taskut, kiipesi takaisin laiturille ja poistui paikalta.

Juna ajoi Johnnyn päälle ja häneltä irtosi mm jalkaterä ja hän sai kaikenlaisia vakavia ruhjeita. Tunisialainen saatiin yleisövihjeiden perusteella kiinni. Rumakin se oli kuin perkele ja käytös kummallinen, siksi erottui matumassasta. Kaupanlikka huomioi, jossakin Sollentunassa muistaakseni.

mari

Voi vttu miten vastenmielinen tapaus. Tässä kun on itse omaisuutensa ansainnut laillisesti niin v******* kahta kauheammin tällaiset kusipäät jotka varastaa jopa kuolemanvaarassa olevalta ihmiseltä. Tuo rättipää m****u tuotti toiminnallaan ruumiinvamman tälle kiskoille pudonneelle. Sai varmaan ”kunnon” muutaman kuukauden tuomion…

PT-Median fani

Värisee niin pirusti.

Tavja

Mannelta yritettiin viedä puukko – varas juoksi mannen puukko kyljessään pskoon

Reijo Ruotsalainen

Mannelta meinattiin viedä kello. Ostaja nappasi sen ja juoksi karkuun. Manne huohotti perässä: ”nyt meinaa mennä hyvä kello hankintahintaan”.

Ulfbehrt

Eikös ”elottoman” elvyttämiseen vaadita vähintään Jeesus?

Qroquius Kad

Eloton ei ole yhtä kuin kuollut.
Elottomaksi mennyttä potilasta on elvytettävä, kunnes lääkäri toteaa tämän kuolleeksi.
Tietysti maallikkokin voi todeta kuolleeksi esim. auto-onnettomuuden uhrin, jonka pää on kehossa kiinni vain ohuella ihosuikaleella.

Ulfbehrt

Tervehdys ja kiitos kommentista!

Johtunee ehkä murre-eroista, mutta meilläpäin sellainen joka ei ole elossa on eloton ja sellainen joka ei ole tajuissaan on tajuton – artikkelissa tarkoitettaneen toivottavasti jälkimmäistä.

Muuten olen sitä mieltä, että Isänmaamme rappiota voi vain ihmetellen seurata.

Qroquius Kad

Eloton ei myöskään ole yhtä kuin tajuton, jonka hengitys toimii ja pulssi tuntuu.
Eihän sellaista tarvitsekaan elvyttää.
Elottomalla ei ole selkeitä elonmerkkejä, mutta ei ole myöskään selvästi kuollut, joten potilasta on elvytettävä kunnes elonmerkit palaavat tai lääkäri toteaa ettei hyödytä enää.

ennakkoluuloinen

Ranskassakin oli taannoin junaturma, ensimmäisinä pakalle ryntäsi villien laumat, jotka aloittivat romujen seassa kituvien loukkaantuneiden ryöstelyn.

X

Apuahan se on sekin että avuntarvitsija sekä auttaja vapautetaan maallisen omaisuuden taakasta.

gateio

I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.