Uussuomalaiselle pitkä vankeus raiskauksesta Jyväskylässä

Keski-Suomen käräjäoikeus Jyväskylässä tuomitsi uussuomalaisen miehen pitkään vankeusrangaistukseen törkeästä lapsenraiskauksesta, jota höystettiin huumausainerikoksilla.

Farhan Piruzdelan tuomittiin yhteensä neljän vuoden ja kuuden kuukauden vankeuteen sekä pieniin korvauksiin. Teko tapahtui viime kesänä heinäkuussa helteiden aikaan. Mies oli alkanut juttusille Prisman eteisessä suomalaisen 15-vuotiaan tytön kanssa. Hyväuskoinen tyttö antoi tietonsa ja he alkoivat viestitellä.

Klikkaa kuva isommaksi.

Vähän myöhemmin Piruzdelan sai houkuteltua tytön treffeille ja kotiinsa. Tässä vaiheessa tilanne oli muuttunut jo painostukseksi. Tyttö olisi halunnut poistua, mutta pelkäsi. Kun oltiin päästy miehen asunnolle, niin Piruzdelan tarjosi kokemattomalle tytölle kannabista. Tyttö kieltäytyi, mutta mies suurin piirtein väkisin työnsi jointin tytön suuhun.

Tämän jälkeen Piruzdelan raiskasi tytön useampaan otteeseen. Tyttö pelkäsi tapahtumaa ja olisi halunnut poistua paikalta. Mutta kun kokematon nuori vetäisee savut ruohoa, niin useimmat menevät ihan “koomaan”, joka tarkoittaa sitä, että henkilö näyttää ulospäin toimivan normaalisti, mutta pää on ihan “jumissa”. Juuri tämän takia cannabista tarjotaan nuorille tytöille, henkilö on ikään kuin elossa, vaikka pää on ihan jumissa.

Tyttö pääsi lopulta lähtemään asunnolta, hän hortoili hetken sekavana kaupungilla ennen kuin sai soitettua apua. Tyttö toimitettiin sairaalaan, jonne saapui poliisi ja asia eteni rikostutkintaan.

Mies kiisti rikoksen ja väitti, että kaikki tapahtui yhteisymmärryksessä. Oikeus uskoi kuitenkin tytön kertomusta ja tuomitsi sen perusteella Piruzdelanin törkeästä lapsen raiskauksesta neljäksi ja puoleksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Mies pidetään edelleen vangittuna.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Mitä tästä opimme?
Emme mitään.
Tämä toistuu uudelleen, sanoi PMMP.

Unelma Painajainen

Nomen est omen. Piru mikä piru.

Sherlokki suvakko

Ny on nimi kohallaan, “varhainen piru”. Toteuttas vaan ton loppuosan ja ´delais` poies.

Uus Natsi

Että on näädän näköinen sossumuslimi. Toivottavasti saa homoilla vankilassa.

toriterapeutti

Kiimingin koululla iso poliisioperaatio – ”Toivottavasti olemme turvassa” – Oulun seutu – Ilta-Sanomat

Peruskoulujen (kemu)inkluusio ja oppilaiden itseohjautuvuus lopettavat haaveet “korkean osaamisen” Suomesta.

Qroquius Kad

Kiimingissä oli kyse ilkivaltaisesta koulu-uhkauksesta, jossa ei ollut perää mutta jotka on nykyään syytä ottaa erinomaisen todesta.
Muunkinlaista kekseliäisyyttä löytyy Porvoon suunnalla, jossa kouluruokaa on maustettu nuppineuloilla:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009225271.html

Eikä vain kerran, vaan tähän asti kolme eri tapausta.
Mitähän seuraavaksi?

Jokeri

Oman maan kansalaisten turvallisuus on viher-vasemmistolaisille yhdentekevää.

Anonyymi

Miksi nuoret tytöt lähtevät näiden sällien mukaan? Onko koulussa tai kotona kerrottu, että ihmiset ovat kaikkialla ihan samanlaisia ja jopa keheotettu tutustumaan? Edesvastuutonta touhua, josta ketään ei kuitenkaan saa vastuuseen. Siitä sai suomalaiset veronmaksajat taas laskun, poliisin ja oikeuslairoksen lisäksi vankeinhoitolaitoksen kulut, n. 250 euroa/vrk.

Qroquius Kad

Tämä tapaus, kuten moni muukin asui lastensuojelulaitoksessa, eli huostattu.
Nämä eivät tunne muita aikuisia kuin laitoksen työntekijät, niinpä he ovat alttiita lähtemään jonkun vieraan aikuisen mukaan saatuaan tältä huomiota.

Lisäksi he ovat pahatapaisia, koskapa ovat laitoksessa.
Niinpä he tietävät, että jos antavat seksiä saadakseen maksuksi huumeita, he voivat tehdä rikosilmoituksen raiskauksesta ja saada korvausten muodossa discorahaa.

Reijo Ruotsalainen

2015 matuinvaasion jälkeen näitä partalapsia roudattiin jopa PÄIVÄKOTEIHIN, ei vain kouluihin, julistamaan suvaitsevaisuuden ilosanomaa. Laulettiin iloisesti: pää olkapää polvet vittu.

lontoonmurre

Asiasta iloisesti kommnetoi myös maailmanmatti eli moktargubta
https://youtu.be/3kMEoAc0aME

Lallukka

Onkohan joku tsetseeni-musu kysessä? Vähän sen näköinen kusiaivo.

pimpelipom

Halvalla menee, ja koska kaikki ns. miehet on munattomia polvistelijoita, niin sama homma senkun jatkuu..

Qroquius Kad

Joo, sellaisia me ollaan nykyään.
Omaa syytämme tämä kaikki.