Poliisi jatkaa Oulussa surmatun naisen henkirikoksen tutkintaa

Oulun käräjäoikeus on vanginnut oululaisen miehen, jota poliisi epäilee Hiirosen henkirikoksesta.

Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut oululaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Esitutkinnan tämän hetkisen tilan perusteella poliisi epäilee, että Hiirosesta löytynyt vainaja kuoli henkirikoksen uhrina. Vainaja oli noin 20-vuotias oululainen nainen.

Tutkinnassa on tekokokonaisuus, jossa epäillään useita rikoksia. Poliisi ei kommentoi rikoksesta epäiltyjen henkilöiden määrää, eikä se voi tutkinnallisista syistä kommentoida tarkemmin tekoa tai siihen liittyviä olosuhteita.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Se tiedottaa asiasta lisää sitten, kun se on tutkintaa vaarantamatta mahdollista.