Poliisi jatkaa Oulussa surmatun naisen henkirikoksen tutkintaa

Oulun käräjäoikeus on vanginnut oululaisen miehen, jota poliisi epäilee Hiirosen henkirikoksesta.

Oulun käräjäoikeus on tänään vanginnut oululaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta. Esitutkinnan tämän hetkisen tilan perusteella poliisi epäilee, että Hiirosesta löytynyt vainaja kuoli henkirikoksen uhrina. Vainaja oli noin 20-vuotias oululainen nainen.

Tutkinnassa on tekokokonaisuus, jossa epäillään useita rikoksia. Poliisi ei kommentoi rikoksesta epäiltyjen henkilöiden määrää, eikä se voi tutkinnallisista syistä kommentoida tarkemmin tekoa tai siihen liittyviä olosuhteita.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Se tiedottaa asiasta lisää sitten, kun se on tutkintaa vaarantamatta mahdollista.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Matti M

Poliisi ei tiedota. Annettu tieto etta oululaismies. Sivullisille ei ollut vaaraa. Eli vittaa…
Joko on selvinnyt onko puukoteltu kaulan alueelle tai jopa irrotettu paanuppi kokonaan.

Eri mies

Tästä ei edes tarvitse lyödä vetoa. Oulu. Nuori nainen. ”Oululaismies”. Ei lisätietoja.

Aha. Taas yksi noista.

Lähinnä kiinnostaa että miten vasemmistohallitus aikoo suojella kantasuomalaisia naisia/lapsia tulevaisuudessa kun tälläkään hetkellä ei tehdä näille asioille yhtään mitään. Lasketaan vaan uhreja ja ollaan shokissa ja twiitataan surullisia emoji-ukkeleita. Nämä ”MIESTEN” tekemät raiskaukset/murhat kun eivät lopu ikinä.

ikävä juttu taas

”oululaismies”?

Huru-ukko

Kysyt, että miten virhevassarihallitus aikoo suojella kantasuomalaisia naisia? Minä vastaan sinulle: Ei mitenkään. Se on soma-LI:n mieles parempaa väkivaltaa.

Sami

Vastaus kysymykseen: Ei mitenkään.

Nih

2015 Ruotsin tuontitavaraa, josta on tullut jo Suomalainen oululaismies ja poliisin vaitonaisuus viittaa tähän. Muutenhan olisi jo hyvä kasvokuva lehdessä nimen kera.

Qroquius Kad
Nih

Joo niitäkin riittää ihan kotitarpeiksi ja matut päälle. Raa’at murtautumiset lisääntyvät ja kohteina puolustuskyvyttömät vanhukset suurimmassa määrin. Itse otin muutama viikko sitten uuden kotisuojelijan, uros saksanpaimenkoiran. Tämä on neljäs ja ovat hyviä vahteja.Muutama ulkomaalainen ryssään kieleen viittaavaa molottaja taulukauppiasta on lähtenyt varsin äkkiä.Ei sen puoleen, itsellä vielä sarja lähtee että pari kaatuu kättelyssä.

VMP

Erotatko ukrainan kielen venäjästä? Tai minkään muunkaan?