Päivälenkin tunnelmakuvia Botkyrkan metsistä

Jos ei ole kankkusta, niin lauantaina voi käyttää elämästään kolmisen tuntia kävelemällä 14 kilometrin lenkin, kuten itse tein. Matkan varrelle sattui sekä kaupunkia että erämaantapaista metsää, Winterskog. Muutama tunnelmakuva matkalta.

Tuollaisen lenkin pitäisi onnistua joka tyypiltä kevyesti. Itse olen viimeisen parin kuukauden aikana pyrkinyt kävelemään vähintään neljä kertaa viikossa yli 10 km kertalenkin. Kymppi menee vähän yli kahteen tuntiin, toki tapaan pysähdellä katselemaan maisemia ja sen sellaista matkan varrella.

Yhteen kuvaan sisältyy perverssi vihjaus, se joka arvaa tietää.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lukija

Hienoja kuvia, jopa niin hienoja että on pakko sanoa, että kuvaajalla on selviä lahjoja kuvaamiseen.

Qroquius Kad

Näissähän näkyy vaikka mitä vihjauksia. Katsotaanpa:

Kuvissa I, X, XII ja XIV on Uraa poljettu kuin tulpatonta mopoa.
Kuvassa VI on Märkiä Mättäitä ja niiden takana seisovat jäykkinä ja pystyssä…!
Kuvissa VII ja VIII tie kiertyy kuin tässä konditiossa:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Peyronien_tauti
Kuvissa XI, XIII ja XIV on Mehevän Kostea Uoma.

Silkkaa pervoa melkein kaikissa kuvissa.
Menikö jokin oikein?

Minä

Trekantsvägen

Jooko

Paavo kääntyi tietysti heti Trekantsvägenille.

Qroquius Kad

No jopa vihjaus avautui kuin ruotsalaisen miesoletetun peräaukko ryhmäseksissä.
Minä se vaan katselin luontokuvia kuin tirkistelijä nakurannalla, enkä kiinnittänyt tuohon kadunnimikylttiin mitään huomiota.

Qroquius Kad

Mutta kun ruotsalaisista puhutaan, kai siinä voi olla vaikka kolme äijää keskenään?
Tai miksei yhtä hyvin kolme muijaa.

Salemin Snagari palaa

Ei vaan nainen ja kaksi miestä!

Uutisvihje:
Vid halv tiotiden på söndagsförmiddagen larmades Södertörns brandförsvar om en pågående brand i en grillkiosk i Salem centrum. Väl på plats slog öppna lågor.”

Marketissa

Minäpä kävin Tukholman Marketissa, viimeksi ehkä 6-12kk sitten. Nyt oli valehtelematta puolet työntekijöistä afgaaneja, joka puolella, hyllyjä täyttämässä, jopa kundtjänstissä. Ovat kuulemma palkanneet 40 afgaania.

Infotiskin afgaani puhui hyvää ruotsia sekä kieliopillisesti että ääntämisen puolesta. Mutta se työnopeus! Etanan. Aivan pihalla. Infotiskin monivuotinen iloinen tyttö oli muuttunut vihaiseksi. Afgaani kysyi joka asiaa, ei löytänyt paketteja, ei tiennyt mistään mitään. Syntyi jono joka vain piteni.

Kaiken lisäksi seilasi sisälle 3 kpl Al Shabab- päänleikkaajia, yksi pitkä ja laiha, kaksi pätkälaihaa, kaikilla parta ja viikset, yhdellä uskomattoman kierot silmät. Tähyilivät naisia ja eläkeläisten kasseja.

Lallukka

Ankeat on näkymät. Olen itse kesäihminen.

p.grandell

trekants vägen? kolmenkimpan tie..olen itse ajanut noita maisemia kun ollut töitä Botkyrkanissa päin nuorempana.

Lallukka

Itse myös joskus käppäilen kuvailemassa talvisia maisemia ja täytyy vaan todeta, että kyllä talvi on perseestä ja syvältä sieltä. Kuvatkin aina niin ankeita vaikka miten kamerankanssa tai puhelimella heiluisi meneen.
Niin harmaata ja tylsää.
Kesää odotellessa…

Qroquius Kad

Huhtikuu on kuukausista julmin, sanoi T.S.Eliot.

terhomatti.hämeenkor

Vittulan väki elopellolla, sano´entinen kurssikaverini. ! Muuten hyvä!,

Name

Ensimmäisistä kuvista päättelin että Paavo on ottanut käyttöön m/v kameran..jatkokuvissa näkyy värejä joten päättelin Paavon luopuneen m/v kameran käytöstä.Hyvii kuvii ja tuoltahan se Ruotsi näyttää Marraskuussa..Trekantvägen..

Vytvorit bezplatn'y úcet

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/sk/register?ref=W0BCQMF1