Porvoossa kouluruuasta löytynyt nuppineuloja useaan otteeseen

Vain fakiiri saa syödä nuppineuloja.
Porvoon Kvarnbackenin koulussa on menossa kummallinen ilmiö, joku ujuttaa lasten kouluruuan sekaan nuppineuloja. Ilmi on tullut jo neljä tapausta ja viimeisessä oppilas oli lähellä nielaista nuppineulan.

Kvarnbackenin ala-asteen kouluruuan seasta on löytynyt nuppineuloja useana päivänä. Viimeksi perjantaina yksi oppilas oli lähellä nielaista nuppineulan. Torstaina ruuan seasta niin ikään löytyi nuppineula ja sekä alkuviikosta pari muuta tapausta. Aiemmissa tapauksissa nuppineula on huomattu ennen kuin annosta on laitettu suuhun.

Itäväylän mukaan oppilaille on kerrottu, että kyse on vakavasta asiasta ja tapausta selvitellään. Koulun ruokalaan ei pääse muulloin kuin ruoka-aikaan ja koulun ilmoitustauluilta on kerätty kaikki nuppineulat pois.

Perjantaista lähtien ruoka myös annostellaan henkilökunnan toimesta niin, että kukaan muu ei ole tekemissä ruuan kanssa, jolla pyritään ehkäisemään kikkailua.

 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Joku taitaa syöttää vääräuskoisiille neuloja nupilla, tai sitten kyse on jostain umpivintistä, jota pakkopaita pukee pehmustetussa ja pyöreässä huoneessa, missä kukaan ei kuule sen huutoa koska seinät kumoavaisivat moisen kusiaivon äänet.

Mustamakkara

Keppostelua, keppostelua.

Tätä juuri maamme on kaivannut.

mari

Värinää on tilattu ja sitä on myös saatu.

VMP

Niin häiriintynyt suomenruotsalainen kakara, sen takia pitäisi juuri sijoittaa sisäsiitoisten suomenruotsalaisten alueille näitä somaleja rikastuttamaan niiden perimää.

mari

Miksei tuota Venäjä ampuu taas ohjuksia – juttua voi enää kommentoida eikä vastata kommentteihin? Olisin vain herra Kadille todennut, että geopolitiikka on ihan eri asia mitä omassa kommentissani tarkoitin ja oma sehän oli lähinnä fantasiaa. Mitä tähän nuppineula juttuun tulee, taitaa kyseessä olla joku huomionhakuinen sairas mulkvisti. Enpä hämmästyisi jos taustalta löytyy eläinten rääkkäystä. Yleensä tällaisista yksilöistä ei kasva kansakunnan kynttilöitä vaan lähinnä narsistisia psykopaatteja, siis pahimmassa tapauksessa.

mari

Perdón amigos, tuli kommenttiin vähän ylimääräisiä sanoja.

Qroquius Kad

De nada, hermanita mari.

Qroquius Kad

Ryssän ohjusjuttuun taisi tulla niin paljon örkkiimakkojen sontaa, ettei veli P.T.Kangas voinut saati halunnut sitä rajallisella ajallaan siivota.
Niinpä siis vastaan siihen täällä, että tottapa sisar mari ymmärsin pointtisi mutta mukautin vastaukseni tähän viheliäiseen maailmaan, jossa meidän on elettävä.

VMP

“Yleensä tällaisista yksilöistä ei kasva kansakunnan kynttilöitä vaan lähinnä narsistisia psykopaatteja,” tai suomenruotsalaisia omaneduntavoittelijoita joille jo pienestä pitäen on opetettu suomalaisten alempiarvoisuus ja omat etuoikeudet joiden maksaminen on suomalaisten velvollisuus..

Joppos123

Nuppineulojen kylväjässä on selvää politiikkoainesta.Taitaa 95% politiikoista olla personaallisuushäiriöisiä psykopaatteja.
Täytyy olla tärähtänyt jos ammatikseen puhuu paskaa 24/7/365.

umelo

Voisiko neulojen kylväjä olla joku henkilökunnasta?

Qroquius Kad

Kyllä voi, ja sitä mahdollisuutta yritetään nyt seuloa ruoan jakelulla:
jos joku lapsi saa neuloja, se on tullut jonkun jakelijan kautta.

Qroquius Kad

Juu, Putti juuputti.

sananvappautta

Porvoosta ei varmaan tule ihmisille sellanen kuva mitä se oikeasti on.
Porvoota paljon tuntevana siellä on huumeiden käyttäjiä jopa enemmän kun täällä itä-helsingissä.
Mutta on siellä hyvätkin puolensa. 2015 loppuvuodesta sinne perustettiin vastaanottokeskus. Se kerkis olla viikon kun afrikan tuliaiset raiskasi alaikäisen tytön.
Sen jälkeen ne vokkilaiset sai semmosta kyytiä että vokki lakkautettiin ja ählyt tuli tänne helsinkiin.

sananvappautta

Niin ja sen vielä sanon kaksi alle 20-kymppistä nuorta naista on tappanut itsensä lyhyeeen aikaan porvoossa.
Huumeet varmasti pääosassa.
Mutta toinen oli venäläissyntyinen ja sai paskaa niskaan sen takia joka päivä.

sananvappautta

Te jotka niin kauheasti vihaatte venäläisiä, niin miettikää mitä pahaa te teette venäläisiä juuria omaaville. Miettikää myös sitä että saisiko mitään muita kohdella kuten venäläisiä?
Ei saisi. Odotan miuelenkiinnolla kuinka toimittajat hesarissa kitjoittaa samanlaista vaikka somaleista.

VMP

Aika monen ihmisen itsemurha kirjataan huumekuolemaksi tiesitkö sen?

sananvappautta

Todnenäköisesti.
Mutta ei se helpota yhtään sen isä ja äidin tuskaa.

Qroquius Kad

20-kymppistä eli 200-vuotiasta?

sananvappautta

Oletko idiootti? Tyhmä kysymys tottakai olet

Qroquius Kad

On se hienoa, että täällä saa olla noin säkenöivän älykkäiden ihmisten kanssa.
Mutta minun kertotaulussani 20 kertaa 10 on edelleen 200.
En tiedä, millainen kertotaulu teillä on siellä.

Niuva

Helsingin Sokos myymälässä muutama vuosi sitten neuloja appelsiineihin työntänyt oli työvoimanpaikkaaja. Olisko samaa rotua