Venäjä ampuu taas ohjuksiaan päin siviilejä

Serhii-vauvan lyhyt elämä loppui venäläisten synnytyssairaalaan tekemään ohjusiskuun.

Serhiin äiti Maria oli lopettanut vastasyntyneen vauvansa imetyksen ja laittanut vauvan nukkumaan lasten sänkyyn oman sänkynsä viereen. Samalla hetkellä sairaalaan osui venäläisten ampuma raketti.

Tapahtumapaikka Volnyanskn kaupunki Zaporizzjan lähellä, yksi alueista, jotka Venäjä väittää liittäneensä Venäjään.

Sairaalan seinät ja katot romahtivat ja äiti ja lapsi jäivät raunioihin. Poika ei selvinnyt hengissä.

Kannattaa katsoa kuvat hautajaisista tästä Twitter-ketjusta.

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Sota on hanurista.

Qroquius Kad

Kerro se Putlerille.

muutos on mahdollisuus

Koska Venäjästä ei näyttänyt millään kehittyvän luonnonvarojensa veroista suurvaltaa niin Putin kenties kyllästyi ja pisti ranttaliksi haastamalla puoli maailmaa sotaan itseään vastaan.

Kyllähän Venäjällä silloin ”jonkinlaisen” muutoksen olisi pakko käynnistyä !

Qroquius Kad

Kyllähän tästä muutos seuraa, joskin kenties erilainen kuin Putler oli suunnitellut.
Aivan varmasti hän jää kuitenkin maailmanhistoriaan Suurena Nimenä pahantekijöiden listalla heti Hitlerin jälkeen.

Googlaa

Suurena Pienenä Femfemmana lähinnä.

Liva

Stalin kuuluisi samaan joukkoon, kun putler on saanut oppinsa sekä hitleriltä että staliniltä. Mua oikeasti ärsyttää että kaikki haukkuu hitleriä (syystäkin kun se oli hirviö) mutta kukaan ei muista haukkua stalinia joka aloitti hirveykset kauan ennen hitleriä ja jatkoi niitä koko elämänsä ajan. putler nyt vaan matkii molempia

Qroquius Kad

Stalin oli voittaneella piuolella.

Mustamakkara

Ryssän turvallisuushuoli (=imperialismi/tyrannia) muuttuu pienten lasten kuolemaksi. Ansaitsevat ryssänpaskat samaa takaisin samalla mitalla. Mutta ryssää ei käy sääliksi. Tätä vauvaparkaa käy.

Minä

Minusta tuntuu enemmän siltä, että Ukrainalla oli turvallisuushuoli. Ei Venäjällä ollut mitään huolta. Sitä apitsi Putin tietää, että Nato ei ole hyökkäämässä, eli ei ole turvallisuusuhka Venäjälle. Hän suoltaa sitä tarinaa omalle kansalleen, jotta kansa pysyisi vahvan johtajan kannattajana.

Mikä Ukrainassa kiinnosti, oli varmaan merkittävät luonnonvarat, jotka olivat Neuvostoliiton luonnonvaroista hyvin merkittävä osa. Ukrainan hiilituotannon osuus oli 25, valuraudan 41, rautamalmin 46 ja teräksen 34 prosenttia Neuvostoliiton koko tuotannosta. Näistä suuri osa on juurikin itäisessä Ukrainassa.

Noilla on merkitystä. Lisäksi on kaasuesiintymiä ja erityisesti Krimin merialueella on aika suuret öljyesiintymät.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Minä

Pitää olla erityisen hyväuskoinen venäjämielinen, jos ei ymmärrä, että noilla luonnonvaroilla on paljon merkitystä. Kreml haluaa ne. Sitähän eivät julkisesti voi sanoa, joten pitää keksiä selityksiä, jotka venäjämieliset sitten nielevät pureksimatta kokonaisina.

Mieluiten haluaisivat koko Ukrainan, mutta saattavat tyytyä itäiseen Ukrainaan. Tosin nyt näyttää siltä, että ryöstöretki ei tulekaan onnistumaan. Salamasodasta tulikin hidas operaatio ja kaiken kukkuraksi Venäjä on saamassa turpiinsa. Olisi vaan kannattanut pysyä omalla tontilla, eikä ryysiä naapurimaahan ryöstöretkelle.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
mari

Jos maantiede olisi sellainen asia, että sitä pystyisi ihminen muuttamaan, ei Venäjällä olisi ainuttakaan rajanaapuria vaan se olisi iso mannermainen valtio jossakin helvetin jäämerellä lähellä pohjoisnapaa. Siellä syrjässä ja ikuisessa kylmyydessä saisivat sitten nämä imperialisti terroristit ja lastenmurhaajat keskenään vodkapäissään nahistella jäisestä kaalista.

Qroquius Kad

Poliittista maantiedettä voi muuttaa helpostikin:

Itä-Preussin historiallisen maakunnnan pohjoisosa on II maailmansodasta asti ollut Ryssän Kaliningradin alue ja eteläosa Puolaa;
saksalaiset ja heidän historiansa juurittiin molemmista olemattomiin
.
Puolaa puolestaan siirrettiin II maailmansodan jälkeen rutkasti länteen leikkaamalla sen itäosat liitettäviksi Ryssään ja liittämällä siihen Saksasta (joka oli silloin vain neljä miehitysvyöhykettä) Pommerin ja Sleesian historialliset maakunnat, joiden saksalaiset pakkosiirrettiin länteen.

Samalla tavalla Ryssäkin voidaan tarvittavaa voimaa käyttäen pilkkoa osiinsa, joista naapureiden ei tarvitse enää välittää.

X

Ensin tehdään äänestysliput oikeilla rukseilla että asukkaat haluavat kuulua ennen ww2 aikaiseen valtioon ei venäjään. Lippuja niin että äänestysprosentti pyörii 150% kieppeillä. Russian way.

mari

Geopolitiikka toki on yhtä vanha juttu kuin ihmiskunta. Itse fantasioin Venäjän olevan samantyyppinen mannermainen valtio kuin Australia. Kaukana jäämerellä tolkun valtioista.

Pirtsakka

Samat ajatukset meikäläisellä.

Olli Rehn

maailma pelastuu kun ruotsi valloittaa kohta suomen ja venäjän ja kiinan.
Huomaatteko miten pt media öyhöttää ruotsista sekasortoa suomea hablaaville sihnuille?

Qroquius Kad

Valitettavasti juuri tämä yksityiskohta on jäänyt jotenkin huomaamatta.
Ehkäpä voisit osoittaa sen meille, että me vähemmälläkin ymmärryksellä varustetut voisimme kohota samalle tietoisuuden tasolle?

X

Tasolle fucked up.

p.grandell

niinhän se on,mutta kun rauhan aikana tapettiin 20 000 venäjänkielisiä, yk.hon 3000 ilmoitusta, ei maailma välittänyt hevon paskaa, nyt parutaan kyllä kun omaan nilkkaan tulee kyytiä. saamarin propagandaa…

Runtiti-pou

Tuo Venäjän molotus on kuin holokaustivalehtelemista

Nih

Ryssä osaa tämän siviilien teurastamisen, muuhun siitä ei olekaan.

pekka

oliko niila siviileilla aseet ja uniformu

Sakmai Kokba

Tais olla sihtimies jälleen kerran humalassa, tai sitten Sergei imi taas sihtimiehen kyrpää juuri väärällä hetkellä.

Notun villat

Venäläiset ovat kiduttaneet Gammalsvenskbyn kylänvanhinta:

https://www.expressen.se/nyheter/byaldsten-i-svenskbyn-fick-elchocker-pa-jarnstol/

Rane

Luuletteko te uljaat sohvasoturit popcornikupin äärellä, että sota on vain jotain reilua peliä? Se on molemminpuolista silmitöntä raakuutta.