Espoo, Suomen monikulttuurisin kaupunki – useita suuria maahanmuuttaja-alueita

Espoon maahanmuuttajavoittoiset alueet, joissa % on yli 20.
Suomessa väestöstä ja maahanmuuttajista ei ole ihan yhtä hyvää tilastoa kuin Ruotsissa, mutta aina jotain. Otetaan ensimmäisenä käsittelyyn Espoo, jossa maahantulijoiden osuus on luultavasti Suomen suurin.

Vuonna 2020 Espoossa vieraskielisten osuus oli 19 % väestöstä. Lukumääräisesti se on 56 100 henkilöä kun kokonaisväkimäärä oli 292 100 asukasta. Juuri Espoossa väestön muutos on ollut todella hurjaa. Tässä voidaan puhua jo ihan samoista ilmiöistä kuin monissa Ruotsin kaupungeissa.

Vuosituhannen ensivuosina muita kieliä, kuin suomea tai ruotsia puhuvia, Espoossa oli vain 3,8 %. Parissa vuosikymmenessä koko kaupunkikuva on väestön suhteen muuttunut aivan totaalisesti. Ennusteen mukaan + 10 vuoden kuluttua ulkomaalaisten osuus Espoossa on jo 30 %. Voidaan hyvällä syyllä sanoa,että juuri Espoosta tulee Suomen maahanmuuton kuningaskaupunki.

Ulkomaalaisten osuus vaihtelee hyvin merkittävästi eri asuinalueiden välillä. Pohjois-Espoossa ulkomaalaisten osuus on marginaali, kun Suvelassa ulkomaalaisten osuus on vajaa 45 %. Leppävaarassa Suurpelto, ulkomaalaisten osuus 36,4 %. Kaiken lisäksi hyvin uusi ja hieno asuinalue. Espoo panee kyllä parastaan. Matinkylä 30, 6 %, mutta kannattaa sen verran hillitä Otaniemen osalta, sillä siellä sijaitsee useita kansainvälisiä kouluja, joten Otaniemen ulkomaalaisten osuus perustuu opiskelijoihin.

Espoon maahanmuuttajakompleksit näyttävät kasaantuvat Espoon keskustan, Leppävaaran ja Espoonlahden ympäristöihin. Kun tämä kehitys on lähtenyt liikkeelle niin sitä ei voi enää pysäyttää. Maahanmuuttajien osuus näillä alueilla kasvaa eksponentiaalisesti, eli mitä enempi, sitä enempi määrä myös kasvaa.

Jos vertaa Ruotsiin, niin vastaava kaupunki voisi olla esimerkiksi Tukholman pohjoispuolella Sigtuna. Siellä päätettiin vuosituhannen alussa panostaa maahanmuuttajiin ja parissa vuosikymmenessä maahanmuuttajien osuus saatiin noin 55 % pintaan. Saatiin myös valtavat jengiongelmat, ampumiset, uusruotsalaisten mafioita ym ym. Vaikka Sigtuna voitti prosenteissa tämän kilpailun, niin mielestäni Espoo pärjää erittäin hyvin. Kaupunkiin on saatu parissa vuosikymmenessä mukavasti pöhinää: suomalaisia nuoria ryöstellään ja jengit riitelevät keskenään.

Kartan lukujen lähteenä on Länsiväylä.

Subscribe
Notify of
guest
89 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
West End

Pitää muistaa, kuten YLE taannoin kertoi. Jokainen euro , joka maahanmuuttajiin sijoitetaan tuo kaksi euroa takaisin. Eli näillä prosenteilla Espoo on kyllä hyvin rikastunut

basisti

Aivan kaikenlainen humanitaarinen maahanmuutto rasittaa vastaanottavaa yhteiskuntaa.

Rasituksen suuruus riippuu ensisijaisesti tulijoiden määrästä ja kulttuurierosta.

Suomellakin on jo ennestään runsaasti ”omia” vähäosaisia jotka joutuisivat jakamaan vähästään tulijoiden kanssa mikäli valtio ei ottaisi uutta velkaa vanhan päälle.

Suomeen kontolle kaavailtu miljoonaluokan pakolaisvastuu riittäisi muuttamaan puolet maastamme jättimäiseksi pakolaisleiriksi.

60-luvun letkajenkkaa retostellen:

”Piikkilangat laulaa
Ja taivaalla loistaa kuu
Maantiellä nöyryytellen
Kun kulkijapojat käy…”

aku0588

Nyt täytyy kyllä selventää tuota ulkomaalaisten osuuksia Espoossa, ettei keskustelu mene ihan hakoteille niin kuin ylensä tällaisilla foorumeilla.
Maanosittain tarkasteltuna 46 prosenttia Espoossa asuvista ulkomaan kansalaisista oli vuodenvaihteessa 2020/2021 jonkin Euroopan maan kansalaisia. 41 prosenttia ulkomaan kansalaisista oli Aasian maista, ja Afrikan maiden kansalaisia oli
kahdeksan prosenttia ulkomaan kansalaisista. EU-kansalaisia oli yhteensä 31 prosenttia kaikista ulkomaan kansalaisista. Suurimpana yksittäisenä kansalaisryhmänä olivat virolaiset, joita oli 17 prosenttia kaikista ulkomaan kansalaisista. EU:n ulkopuolisesta Euroopasta Espoossa asui eniten Venäjän kansalaisia. Aasiasta tulleissa espoolaisissa oli eniten Intian, Kiinan ja Irakin kansalaisia.

Yhdistyneet Kunniakansat

Nuo ”prosentit” tuskin lohduttaa niitä joilta viedään takki päältä ja kustaan suuhun.

aku0588

Pidätkö niitä väärinä? Juttujen pohjavire vain on usein sellainen, että unohdetaan se mistä maahanmuuttajat tulevat ja laajennetaan turvapaikanhakijat käsittämään koko muuttajaryhmä. Persujen Rantasellakin tuli aikamoinen mittakaavavirhe eduskunnassa. Tahallista harhaanjohtamista sanoisin, koskee melkein kaikkia maahanmuuton vastustajia, siis ei maahanmuuttokriitikoita, joka ei ole sama asia kuin vastustajat. Vastustajat heittelevät paikkansapitämättömiä tietoja, kun taas kriitikot kritisoivat asiaperustein.

Yhdistyneet Kunniakansat

Eivåt ne vääriä ole, mutta kuten totesin, eivät ne uhreja lohduta,
Pienempikin kemuprosentti kun tuntuu aiheuttavan ongelmia.

Sitäpaitsi alistuskulttuuriväen syntyvyys on ylivoimaisesti suurinta, joten prosentit ehtii kyllä muuttua kun vuosikymmenet tässä vierähtää,

mari

No minä olen semmoinen kauhea maahanmuuttaja, mutta sillä erolla etten tullut Suomeen hakemaan loppuelämän elatusta. Ja todellakin, olet oikeassa tuossa, että maahanmuuttajat niputetaan usein samaan ryhmään. Pitäisi puhua maahanmuuttajista sekä joko laittomista-tai laillisista siirtolaisista. Toisinaan myös pakolaisista mutta koska heillä on taipumus repiä passinsa, en oikein jaksa heidän motiivejaan uskoa; jos pakenet sota-alueelta, miksi repisit passisi? Sehän todistaisi mistä olet tullut ja turvapaikkahakemuksen käsittelyaika lyhenisi huomattavasti. Pitäisi rohkeasti puhua haitallisesta kehitysmaamaahanmuutosta johon meillä ei pian ole enää varaa, etenkin kun Afrikan väkiluku on räjähtämäisillään tulevina vuosikymmeninä.

Reijo Ruotsalainen

Eli 70% ulkomaalaisista oli EU:n ulkopuolelta. Näitä ulkomaalaisia on 14%. Mutta tämä ei kata kansalaisuuden hommanneita matuja, eikä ota huomioon että suomalaiset espoossa ovat suurelta osin vanhuksia.

Espoon 30-vuotiaista 33% on vieraskielisiä, ja kun sitten lasketaan vielä Espoon 7% ruotsinkielisosuus vieraskielisiin, niin 40% Espoon työikäisistä ei puhu äidinkielenään suomea.

mari

Espoossa ulkomaalaisia on runsaasti opiskelijoina Otaniemessä joka hieman vääristää näitä tilastoja. Voit mennä tekemään eksursion vaikkapa Suvelaan esim perjantai-tai lauantai-iltana. Ehkä sitten ymmärrät mitä minä ja pari muuta kommentoijaa yrittää sinulle viestittää. Tiivistetään nyt vielä: nuo ongelmapesäkkeet ovat keskittyneet tiettyihin lähiöihin joissa enemmistö on kehitysmaista tulleita, ei todellakaan Virosta tai vaikkapa Britanniasta. Älä edes uudeksi että, näin olisi.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

mari

Voimia, Juha! No te rindas!

Mera Bullar

”Helsingin poliisi on perustanut uuden koordinaatioryhmän, jolla pyritään vastaamaan katujengirikollisuuteen.”

Tuollainen ”vastaaminen” kuulostaa passiivisen sovittelevalta tilanteessa, jossa poliisin pitäisi pikemminkin viestiä voimankäyttövalmiuden lisäämisestä.

Perusongelma kuitenkin on ja pysyy: Suomessa on useiden tuhansien poliisien vaje kun ottaa huomioon maamme rajojen avoimuuden.

mari

Olin vielä pari kolme vuotta sitten sitä mieltä, että Vantaan kohtalo on tulla Suomen ”Sigtunaksi”. Näin ei sitten käynytkään vaan jostain syystä varakkaiden suosima Espoo haluaa väenväkisin tuon kohtalon itselleen. Näemme helposti jutun liitteenä olevasta Espoon kartasta missä varakkaat asuvat. Eli Westend /Tapiola / Mankkaa – akselille ei ole matuja sijoitettu, eikä muuten ihan äkkiä sijoitetakaan. Tuo Paavon lausuma jutussa ”kun tämä kehitys on lähtenyt liikkeelle, ei sitä voi enää pysäyttää”, siitä tulee jotenkin niin voimaton tunne…kaikki hyvä ja toimiva yhteiskunnassa romutetaan kehitysmaamaahanmuutolla ja sen mukana tulevilla ikävillä lieveilmiöillä. Perinteinen luottamusyhteiskunta alkaa olla jo mennyttä, samoin katurauha ja moni muu asia. No, sitä saadaan mitä ollaan tilattu.

Minä

Aina voi pysäyttää kehityksen ja korjata tehdyt virheelliset päätökset, mutta mitä kauemmin odotellaan, sen rajummat keinot ovat tarpeen. Saa nähdä löytyykö missään vaiheessa riittäviä keinoja kansan tahdosta.

mari

Tottakai voidaan. Se mikä on rikki, on aina korjattavissa – ainakin teoriassa. Nythän juttu on vain niin, että tällaisen ongelman korjaaminen vaatii toimenpiteitä joita ei länsimaissa saati jossakin hemmetin yk:ssa oikein tahdota hyväksyä. Siitä alkaa itku ja parku, niin ja ne kuuluisat kansainväliset sopimukset joissa ei edes lue mitään sellaista kuin pakolaiselle on annettava elinikäinen turvapaikka, vaan niissä sopimuksissa puhutaan väliaikaisesta turvasta. Kun ao.henkilön kotimaassa asiat on taas ok, olisi hänen palattava takaisin sinne mistä tänne putkahti. Nythän näin ei tapahdu koska vihervasemmiston ja myös kokoomuksen mielestä tää kaikki on niin ihquu että voi että ja kuohkea riisi, suklaasilmät ja kiinteät pakarat. Kokoomuskin jankuttaa työvoimasta vaikka meillä on omien…jatkuu

mari

… työttömien lisäksi valtavan mittava kehitysmaahanmuuttajien työttömien reservi joita ei saada töihin, ei sitten millään – ainakaan tilastojen mukaan. On paljon mukavampaa elellä sosiaalietuuksilla kun on puskettu 5-8 kersaa veronmaksajien elätettäväksi ja tietty niistä saa kivat lapsilisät. Miksi hitossa nämä menisi töihin kun jokseenkin saman rahan saa istumalla Itäkeskuksessa ja jauhamalla khatia samalla ohikulkijoille vittuilen? No prkl, äänestetään perussuomalaiset valtaan yli 50 pinnalla. Siitä se muutos kai sitten lähtisi? No joo, kello on 5.30 aamulla. Pitäsköhän mun jo herätä tosin, mulla ei oo kissaa jota laskea ulos…

Anonyymi

Olen tullut siihen tulokseen, että ainakin puolet kansasta ei seuraa politiikkaa, ei ymmärrä siitä mitään tai on sitten vaan yksinkertaisesti tyhmää. Sirkus, joka pyörii Arkadianmäellä on todiste siitä ja myös demokratian irvikuvasta. Miten voi esim. vihreät %:n kannatuksella pyörittää koko rulettia ja tehdä päätöksiä, jotka uhkaavat upottaa koko maan suohon, josta ei enää nousta?

mari

Niin ja sitten on niitä jotka äänestävät esim demareita koska haluavat ’turvata’ efi etuudet ja etuukset sekä tukea lakoissa kun haetaan lisää palkankorotuksia, kuten esim PAM tällä hetkellä. Äänestetään siis pääsääntöisesti oman navan puolesta mikä sinänsä on inhimillisesti ottaen ymmärrettävää, mutta pitäisi välillä katsoa sitä isompaa kuvaa, mihin tämä holtiton kehitysmaamaahanmuutto meidät vie.

demokratia on vitsi

Suurin osa kansasta ei ole tyhmää. Tosiasia on että vaalit Suomessa on olleet vilpilliset jo vuosikymmeniä. Koko maan vaalituloksen väärentää Tieto Oyj softallaan sellaiseksi, kuin ennen vaaleja julkaistavissa valheellisissa gallupeissa on kerrottu.

Miksi muuten yhä äänestys tapahtuu piirtämällä lyijykynällä numero pahvilappuun, kun asia olisi voitu hoitaa jo vuosia pankkitunnuksilla?

Ei Suomessa ole mitään demokratiaa. Ei se ole demokratiaa, että saat joka neljäs vuosi käydä piirtämässä numeron. Suomi on demokratian irvikuva. Elämme plutokratian ja kommunismin sekoituksessa. Ne joilla on rahaa tekevät päätökset ja käskyt tulevat nykyään yhä useammin maamme rajojen ulkopuolelta.

Qroquius Kad

Kyllä se on varmaan kerrottu UMV:ssä.
Siellähän se piilee se muukin Jumalallinen Totuus.

mari

Kuka tai ketkä julkaisevat tätä UMV-julkaisua? En ole vaivautunut klikkailemaan heidän linkkejään auki, eli ei kiinnosta tutustua heidän tarjoamaansa ”uutistarjontaan”. Onko tietoa onko taustalla isompikin porukka vai pyörittääkö sitä pari säälittävää Turtiaista fanittavaa pöljää? Ja vielä yksi juttu. Kuulin eräältä ystävältäni Turtiaisen olleen eduskunnan täysistunnossa Venäjäpinssi rintapielessä! Vieläpä puheen aikana puhujapöntössä. Pitääkö tämä paikkansa? Etelä-amerikassa tällaiset Turtiaiset eivät pystyisi kadulla liikkumaan turvallisesti. Väkijoukko ripustaisi herra Kremlin perseennuolijan lähimpään lyhtypylvääseen. Moni asia on siellä päin maailmaa päin persettä, mutta ihan kaikkea ei suvaita ja maanpetturuus on todellakin yksi niistä.

Qroquius Kad

Alkuperäistä MV-Lehteä julkaisi Ilja Janitskin paljolti omakustanteena jatkuvassa rahapulassa.
Anus Pötkösen vaihduttua touhuun ja vaihdettua lehden nimeksi UMV on touhu kustannettu ruplilla ja siltä se näyttääkin.
Iljan MV-Lehti oli arvokas vastamedia.
Anus Pötkösen UMV ei ole koskaan ollut muuta kuin Ryssän propagandaa.

demokratia on vitsi

Mars mars lukemaan Hesaria ja katsomaan Ylen ja MTV:n uutisia, sillä niistä löytyy totuus. Bähähähähähääää!

aku0588

Minä kysyn samaa ja jos epäilee valeja väärennetyiksi, niin aina äänestäjällä on oikeus tarkastaa itse vaikkapa oman ehdokkaan äänimäärät.

demokratia on vitsi

Tieto ja edeltäjänsä Tieto Enator on laskenut suomalaisten äänet jo useamman kymmenen vuoden ajan.

Koko maan vaalitulos on helppo väärentää. Ja totta kai ne joilla tähän on mahdollisuus, sen myös tekevät. Follow the money. Paikalliset äänet voit tarkistaa ja se on pyynnöstä mahdollista, mutta koko maan vaalitulosta ei mistään eikä mitenkään voi tarkistaa. Ja ihmiset uskoo, koska gallupit.

Tiedon suurin omistaja oli vielä ainakin joitakin vuosia sitten Goldman Sachs-pankki.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/janerikfinskas/270998-vaalivilppi-suomessa-ja-hallitusohjelman-tilaus-osa-1/

Lukekaa linkin takaa löytyvä kirjoitus ja kertokaa sen jälkeen miten rehelliset vaalit Suomessakin on.

Qroquius Kad

On sillä varmaankin siinä rinnakkaistodellisuudessa, jossa tuo Kaikentietäjä elää.

Qroquius Kad

Suomessa on siis vuosikymmenten ajan väärennetty vaalitulokset, mutta kukaan ei ole koskaan huomannut täällä eikä ulkomailla yhtään mitään, paitsi tämä yksi ainoa erityinen, joka meille nyt tämän Totuuden (örkiksi Pravda) tiedoksi antoi..
Mahtaako hän saada tiedon tästä suoraan aivoihinsa ja miltä taholta;
olisi mahtava päästä itsekin samaan tietoyhteyteen!

Kukavaan

Kunhan nyt edes vaihtaisivat kuulakynään.

Qroquius Kad

Voihan koppiin tuoda omansakin.

Anonyymi

Kyllä Nasima Rasmyar jo suunnittelee kehitysmaalaisten sijoittamista paremman väen asuinalueille kuten Ruotsissa viimeisten tietojen mukaan tekee Göteborg. Kenelläkään tässä maassa ei saa olla asiat paremmin kuin jollakin toisella. Ivan Puopolo kertoo blogissaan tästä hyvän esimerkin. Hän ei saa asentaa ilmalämpöpumppua asuntoonsa. Kerrostalossa ulkoyksikkö sijoitetaan parvekkeelle, mutta koska parvekkeettomien asuntojen haltijat eivät voi ilmalämpöpumppuja hankkia, ei sitä Ivanillekaan sallita!

Ilmari

Tässä taloyhtiö toimii laittomasti ja täysin keksityin perustein.Siitä on hovioikeuden päätös että ilmalämpöpumppujen asentamista ei voida kieltää.

Nih

Kuten olen aiemminkin sanonut, Etelä-Suomesta on tulossa kovaa vauhtia melkoinen lähi-itä.Tästä seuraa se että ”parempi väki” pakenee sitä mukaan kun matut levittäytyvät, korkeammalle suomeen. Etelä-Suomi jää valtavaksi ghettoksi.

luke

Oneksi Suomi ei pääse MM kisohin potkupalloa pelaamaan ja häviämään Marokolle täälläkun ei ole tarpeeksi poliiseita.

aku0588

Tuollahan ylempänä jo totesin, että Espoon kaupungin virallinen tieto toteaa, että afrikan maista Espoossa asuu n. 8% kaikista ulkomaalaisista tai ulkomaalaistaustaisista.

Trampas

Metro alkaa kulkea Kivenlahteen asti 3.12. alkaen, joten työmatkat esimerkiksi itäkeskukseen helpottuvat huomattavasti.

Mara Kattinen

Niin, ja ryöstöretket Kivenlahteen.

Minä

Tuo on kuin kartta taudin levinneisyydestä.

mari

Heh, itselleni tuli sama mieleen karttaa katsellessa. Siinä on Itse tauti lähettänyt jo melkoisen määrän etäpesäkkeitä joiden kirurginen operaatio taitaa olla jo liian myöhäistä. Kuinka paljon potilaalle annetaan elinaikaa..?

aku0588

Älä kuule niputa kaikkia ulkomaalaistaustaisia yhteen vaikka se teillä on paha tapa.

Qroquius Kad

Et sitten ole huomannut, että mari on itsekin ulkomaalaistaustainen?

mari

Ei nämä satunnaiset Varisverkostosta tänne pöllähtäneet mistään mitään tajua. Kunhan yrittävät epätoivoisesti ärsyttää kovin laihoin tuloksin.? Minä en pienistä hätkähdä enkä etenkään noin köyhällä kommentilla. Mutta vastataan nyt tuohon kommenttiin. Minä en todellakaan niputa kaikkia ulkomaalaistaustaisia yhteen, sellainenhan olisi sitä kauheaa rasismia. Minä olen ennen kaikkea islamilaista ja kehitysmaahanmuuttoa vastaan. Tulkoon se nyt selväksi myös tälle kommentoijalle. Eurooppa ei kaipaa islamilaista väestönosaa enään yhtään enempää. Kriittinen piste on tietyin paikoin jo ylitetty traagisin seurauksin ja lisää on tilauksessa.

Nih

Lääkkeetkin löytyisi mutta vihervasemmiston mielestä niitä ei tarvita kun monikulttuurisuus ajaa kaiken edelle.

Qroquius Kad

Ei viherkommunistien mielissä mitään lääkkeitä tarvita, koska ei ole mitään tautia.
Väestönvaihto on luonnollista, ihanaa, väistämätöntä.

ennakkoluuloinen

Tehdään kehitysmaa yhdessä, äänestämällä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei ole montaa vaihtoehtoa.

VMP

Älä selitä ryssän propagandisti mitään.. muuta et ole tehnyt siis tähän piti tulla

VMP

Älä selitä ryssän propagandisti mitään.. muuta et ole tehnyt

Tehdäänkehitysmaayhdessä

VMP=Vittu Mikä Pölvästi

Jokeri

Jos ei Perussuomalaisia äänestetä voittoon niin ei kannata ihmetellä miksi asiat ovat päin helvettiä!

Valeoppositio

…jaa Kokoomuksen farmiliigaa joka odottaa omaa vuoroaan hillotolpalla?

Qroquius Kad

Älä valehtele.

VMP

Älä selitä ryssän propagandisti mitään.. Teidän tehtävä kuten viimevaaleissa on estää persujen pääsy hallitukseen, isänmaalliset testamenttaisi äänensä persuille teidän ansiota on nykyhallitus se oli saavutuksenne jos perussuomalaisilla olisi ollut ne parituhatta ääntä enemmän tätäkään ei olisi tapahtunut..

demokratia on vitsi

Samaa paskaa hieman eri paketissa tarjoaa myös valeoppositiopuolue PS, kuten kaikki Suomen kommaripuolueet. Ei enää vuosiin mitään puhetta EU erosta tai markan takasin ottamisesta. Kunha vaan räksyttävät maahanmuuttoasiasta, mutta samalla hillotolpalla käydään kuin muutkin puolueet. Poliittinen korrektius pilannut PS:n.

Vilpilliset vaalit ja omaa kansaa vihaava ja halveksuva hallitus sekä presidentti takaavat sen ettei parannusta ole luvassa.Kohti fasistista Eurostoliittoa mennään ja saatanallista Natoa. NWO on jo täällä.

VMP

Tämä hallitus on teidän ansiota, Älä selitä ryssän propagandisti mitään.. Teidän tehtävä kuten viimevaaleissa on estää persujen pääsy hallitukseen, isänmaalliset testamenttaisi äänensä persuille teidän ansiota on nykyhallitus se oli saavutuksenne jos perussuomalaisilla olisi ollut ne parituhatta ääntä enemmän tätäkään ei olisi tapahtunut..

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Äänestni joskus persuja, mitä teki persut 2015. Sisäministerinä persu, maahan kymmeniä tuhansia kemuja. Ei jatkoon. Sinä pölvästi voit äänestää putkosenfarmia , siihen sontaan en koske pitkällä tikullakaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Äänestin…

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Saatanan ikänäkö. +2.00 kulkulasit ei näköjään riitä. Näillä +2.5 lukulaseilla näkee pare.

Qroquius Kad

Eivät olleet perussuomalaisia eli halla-aholaisia, olivat Sinisiä eli vennamolais-soinilaisia.
Mutiaiset Suomeen päästänyt sisäministeri oli KaKo.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Putkonen – Purra. Sdp-viherrkp. Samaa sontaa . Milloinkahan sinäkin tonttu heräät? Samanlaisia unisia lampaita suurin osa

Qroquius Kad

Älä sössötä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Sori . Sika- persu oli ulkoministerinä. Ei yhtään palutusta saanut Irakiin. Persut myi silloinkin persettä. Sama myynti jatkuu. Eu, Euro ja Nato persuille ok.

Qroquius Kad

Tuo Putleristi paljasti jo aiemmin todellisen karvansa, kun menetti täysin malttinsa ja raivosi Kanadan olevan juutalaisten hallitsema.
Hän voi toki nyt ja vastaisuudessa valehdella vaikka mitä, mutta on paljastanut todellisen karvansa ja muistetaan sellaisena aina.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Sensuroi tämäkin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Hyvin sensuroitu Turha tänne kirjoitella.

Qroquius Kad

Hyvä huomio.
Kun vaan pitäiskin.
Ei tänne Putleristeja kaivata.
Niille on omat kanavansa ja kokonainen oma maa tuossa itärajan takana, jossa Aasia avautuu.

Qroquius Kad

Älä valehtele.

Peksi

Kyllä on mukava maksaa ylihintaista asuntoa,kun toiset asuu ilmaiseksi ja vittuilevat vielä päälle..muistaa mitä töissä opetettiin toiseuden kohtaamisesta..hymyillä teennäisesti,kun kalliin asuntosi arvo laskee kuin lehmän häntä

koppakuoriainen

Sitä saa mitä tilaa, aina naurattanut betrefolk, toki seassa maalta tulleita joskus 1960-70, maksaneet ajat sitten omakotitalonsa, nyt sitten voi arvailla niiden arvoa, hyvänä esimerkkinä tuo suurpelto siinä henttaan vieressä.Kauniaisiin kivenheitto,,kiva nähdä milloin grani valloitetaan näiden kunniakansalaisten toimesta,,

mari

En halua esittää, että olisin fiksumpi kuin te muut, mutta juuri tuosta syystä päätin kokeilla onneani toisessa maassa. Myin asuntoni jonka myös omistin, ja vieläpä hyvältä alueelta eli Ruoholahdesta. Tuumailin, että nyt on korkea aika lähteä ennen kuin Ruohiksen alueen asuntojen hinnat alkavat tippua. Sinnehän on asutettu matuja viimeisen 5-8 vuoden aikana aivan tolkuttomasti. Kyllä vitu*ti tulla iltavuorosta kotiin ja kuunnella räävittömiä kommentteja kotimatkalla Ruoholahden torin läpi. Lopulta vedin omat johtopäätökset ja päätin kokeilla jotain ihan muuta. Nyt ei ainakaan tarvitse kuunnella matuporukoiden seksuaalisia törkyjuttuja tai suoranaista härskiä ehdottelua. Eikä ilmastossakaan ole pahemmin valittamista. Jos tai kun Suomeen takaisin muutan, en taatusti tule pk-seudulle…

mari

… vaan muutan mieluummin johonkin pieneen nytikylään jossa ei matut viihdy. Itse taas viihdyn maaseudulla hyvin koska rakastan muun muassa patikoinnista ja pikkukaupungeissa asuntojen hinta on ihan jotain muuta kuin kasvukeskuksissa.

Varma Voitto Ikuinen

mitä enempi syöt törkyä, sitä suurempi jätös..

Vladimir

Espoo tuo ruma kaupunki. Nousukkaiden kehtoon on nyt kustu. Espoo on Suomen kommunistisimpia mädätyskaupunkeja Vantaan ja Helsingin ohella. Stalin on mielissään, vaikka helvetin tuli sitä korventaa.

Suolimuro24satoa

Nyt on muuten aika paha:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17647868/maahanmuuttajataustaiset-katujengit-vai-nuorten-tekemia-rikoksia#comment-117726189
Sisäpiirin tietoa jaetaan maahanmuuttokiimaiselle provotrollille viranomaisen toimesta?
Uskooko kukaan?

Unfah Gujuboh

Tuo Moktar voi hyvinkin olla rotuoikeiston trolli, jonka öyhötyksen tarkoitus on saada musut vaikuttamaan riitaisilta ja rasismi siten lisääntymään entisestään.

Sisäpiirin Sisäpiiri

Se on itsestään selvää että muslimimiehiin tykästynyt piilohomo konstaapeli Taponen antaa vastapuolelle kaikenlaista informaatiota parantaakseen omia paneskelumahdollisuuksiaan. Samaan projektiin kuuluu muslimirikosten sekä muslimijengien julkinen vähättely/kieltäminen.

Mr X

Kiitos,Paavo,tästäkin pläjäyksestä. Takavuosina espoo oli vain Maximarket ja Mäkkylä,nyt savunahkojen mekka. Kuka haluaa muuttaa kontulasta,lähi-idästä pyllistelevään espooseen ?

Mr X

Oliko se turgguse alue,kun jogu pyryharakka näytti plagaattia,tervetuloa,meillä on tilaa. Nimestä en ole ihan varma,viittaa somaliaan,so ma li ?

Rikoksennussija

Perkkaa on kartassa väärässä kohtaa.
On oikeesti suunnilleen Nuijalasta itään ja Otaniemestä pohjoiseen viivojen risteyksessä.

Mr X

Nasiman oikea etunimi kyllä on Nazima,suvaitsevaistoväki hiukka siivonnut sopivammaksi.

Lallukka

Espoo on juurikin suomen virallinen shithole ”osavaltio”. Siellä asuviista valkoihoisiista kusimuniista aika moni on aivan ulapalla, että missä mennään joukot ja kostit sun muut.
Onneksi ja toivottavasti koittaa aika kun joutuvat mokomat pilkkimään kuuppansa veltosta pers-reijjästään sinne minne aurinkokin muutaman kuukauden päästä taas paistannoo.

Dan Wesson

Espoo. Suomen virallinen paskastan, ja kaapuakkojen paratiisi. Vuohet ja kamelit vain puuttuvat. Tulee myös pysymään sellaisena, koska natiivit eivät sinne halua enää muuttaa. Poliisi kai sentään uskaltaa sinne vielä mennä. Kuinka kauan, onkin toinen kysymys.

Punavihernatsimafia

Muistakaa että väestönvaihto on rasistinen salaliittoteoria.

Sössöttäjä

Epäolennaisuuksiin puutun ja pilkkuja
snutaan, mutta toi Perkkaan nasta on kyllä osunut Mankkaan Taavinkylää perseeseen, ei tule siellä matu vastaan.