Kulttuuri rikastuu Belgiassa: Filmikollaasi mellakoista

Ympäri Belgiaa on menossa suuria mellakoita. Useiden kaupunkien kaduilla on uusbelgialaisia rikkomassa paikkoja ja viskomassa poliiseja kivillä. Keräsin filmikollaasin tapahtumista, jotta ei jää epäselväksi mistä on kyse.

Videot tulevat ympäri Belgiaa, mutta mellakoita on raportoitu myös Hollannin puolelta Amsterdamista. Mellakoitsijoiden sanotaan olevan iloisia marokkolaisia, jotka juhlistavat 2–0 jalkapallovoittoa Belgiasta, mutta vaikuttaa siltä, että puolet porukasta tulee vähän syvemmältäkin Afrikasta kuin vain Marokosta.

Tässä uusbelgialaiset potkivat Brysselissä metron hajalle. Rento meininki, etten sanoisi.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.