Lisää pitkiä vankeuksia koraanimellakoista

Jorkit rivissä: Alomari, Kafarnawi, Mohamd ja Mussa.
Örebron käräjäoikeus lätkäisi viikolla uusia pitkiä vankeusrangaistuksia viime pääsiäisen koraanimellakoista. Jopa viisi ja puoli vuotta linnaa, mutta karkotuksia oikeus ei katsonut tarpeelliseksi määrätä.

Syyrian kansalaisille Aziz Mohamdille leipaistiin viisi ja puoli vuotta ehdotonta vankeutta. Niin ikään Syyrian kansalaisille Gafer Haj Mussalle, Mustafa Alomarille ja Mohammad Kafarnawille lätkäistiin viisi vuotta ehdotonta vankeutta. Mainittakoon, että Kafarnawin kaksi muutta velipoikaa on tuomittu myöskin pitkiin vankeuksiin samasta asiasta jo aiemmin.

Kaikki ovat siis Syyrian kansalaisia, tulleet Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta vuonna 2015, kun puoli Eurooppaa tuhrusti lämmintä itkua syriaanojen takia.

Syyksi luettuja rikoksia oli väkivaltainen mellakka ja pelastuslaitoshenkilökuntaan kohdistuva sabotaasi. Mohamd mm. sytytti yhden poliisiauton tulee sytytysnesteiden avulla.

Vankeustuomiot ovat melko pitkiä, mutta karkotuksia syyttäjä ei vaatinut.

– – –

Hoksasin muuten tätä kirjoittaessani yhden jutun, nimittäin sen, että seuraava ilmiö, joka Suomeen tulee, ovat tällaiset väkivaltaiset mellakat. Niitä ei ole vielä ollut, mutta kaikki muut ilmiöt, jotka Ruotsissakin ovat olleet, ovat tulleet Suomeen.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pera Pervo

Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon sen taas. Mellakointi on heidän ainoa mahdollisuutensa saada äänensä kuuluviin. Rasistinen yhteiskunta tarjoaa heille vain pahaa puuroa, ankeita verhoja ja aivan liian pientä discorahaa. Kiusaaminen ja sorto ei lopu, koska pohjoismaalaiset ovat maailman rasistisinta väkeä. Ainoa keino lopettaa heidän sortamisensa on päästää heidät takaisin kotiin. Kotiin ilmavan riisin ja oikean uskon maahan. Lopetetaan kiusaaminen ja lennätetään heidät kotiin. Tankataan kone yhdessä!

Pera Pervo

Tiedän, jos he lähtevät, niin bussit ja taksit jäävät ajamatta, siivous lakkaa ja riisikin muuttuu ilmavasta vetiseksi. Mutta se on meille aivan oikein kun emme ole arvostaneet heidän panostaan yhteiskunnalle. Nyt äkkiä kotiin!

Mustamakkara

Sandaalinkärjet vain kohti Syyriaa ja läps läps menoksi.

Lallukka

Aika hullun makuisia tyyppejä. Karkoitus kaikille ja hetimiten!

rocky

Azis the Combat Fighter on nyt sitten vähän aikaa pakkolomalla.

Heja Tingsrätten

Nämähän ovat suht normaalin näköisiä verrattuna edelliseen neljän miehen porukkaan josta yksi oli aivan kuin tummanruskeasta muovista tehty pilalelu. Jos Paavo löydät niin näytä. Sukunimi oli Toha tai Touha tms.