Puhelinvarkaus suuren maailman tyyliin meni reisille

Audi preijattiin hankeen.
Jos meinaa leikkiä kovan luokan ammattivarasta “Heatin” tyyliin, niin se vaatii vähän muutakin kuin Netflixin katsomista. Tällainen ohje tulee mieleen, kun katsoo mitä sunnuntaiaamuna toilailleet varkaat tekivät Kistassa.

Varkaat iskivät aikaisin sunnuntaiaamuna Kista Galleriassa sijaitsevaan puhelinkauppaan. Galleriaa voi verrata vaikka Itäkeskuksen Itikseen. Gallerian pääovet olivat auki jo aamuviidestä alkaen. Neljä naamioitunutta miestä saapui Gallerian käytäville ennen seitsemää ja moukarilla pätkittiin ikkuna rikki: puhelinkaupasta!

Varkaat päättivät varastaa puhelinkaupasta puhelimia, mutta eivät olleet ottaneet huomioon, että kaikki liikkeen sisällä näytillä olevat puhelimet ovat jotakin esittelypuhelimia eikä mitään oikeita puhelimia. Niillä ei voi soittaa. Kaikki myytävät oikeat puhelimet ovat kaupan takahuoneessa sijaitsevassa kassakaappihuoneessa.

Puhelinkauppa on toisin sanoen sellainen muutaman neliön pikku kauppa, josta toki saa puhelimia, mutta kalliit puhelimet ovat tilaustavaraa.

No mikä se siinä. Keikkaan oltiin varauduttu hyvin. Jostakin oli pöllitty RS Audi A6. Pitäähän se puhelinvarkaalla nyt nopea pakoauto olla. Lisäksi oli oikeat pistoolit. Kuka sitä nyt puhelinvarkaisiin ilman pistoolia.

Kun puhelinkaupan ikkuna saatiin palasiksi, niin hälytys oli jo lähtenyt. Jotain pientä kaupasta saatiin saaliiksi, kun tuli jo kiire pakoon. Pihalla ainakin yksi varkaista aloitti painin poliisin kanssa. Kaksi varasta neljästä lähti Audilla karkuun. Hurja muutaman kilometrin takaa-ajo, jonka jälkeen poliisi tönäisi Audin hankeen.

Kaksi muuta varasta pakeni juosten paikalta ja pysäyttivät sivullisen auton. Kuljettaja revittiin autosta ulos ja pakoa jatkettiin ryöstetyllä autolla. Tämäkin saatiin nopeasti pussitettua. Tässä yhteydessä poliisi ampui varoituslaukauksia, koska varkaat ampuivat poliisia kohti.

Dramaattinen aamu. Liika Netflixin katsominen oli aiheuttanut “näköhäiriön”. Replikapuhelinten takia, jotka sitä paitsi saatiin palautettua liikkeeseen takaisin, varkaita epäillään törkeästä varkaudesta, törkeästä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, varkaudesta, tapon yrityksestä, törkeästä laittomasta uhkauksesta ja törkeästä liikenteen vaarantamisesta.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Bensaa kallossaan

Tottakai musta Audi sen olla pitää kun kemut lähtevät keikalle. Rinkebyn ”haavoitettuja” poikia? Poliisi turhia tunteili. Pakkotyö ja joka äyrin takaisin maksaminen olisi oikein kun ei näistä nyt eroonkaan päästä. Pity.

Evoluutio myöhässsä

Ööö… Onkohan noiden pähän mahtunut lainkaan se että puhelimissa on IMEI-koodit ja prosessorin srajanumeronkin saa etänä selville? Mitä siis tehdä puhelimella joka käräyttää sinut sen käytöstä sekä kertoo missä olet milloinkin?

Ei kannata tehdä kuin niitä hommia mitä osaa.

Qroquius Kad

Tuskin ovat koskaan kuulleetkaan moisista teknologian ihmeistä.

Allahdroid

Onhan jo miljoonia tapauksia kun pöllittyjen puhelimien pilvitallennustilaan alkaa tupsahtelemaan varkaan selfiekuvia joka ei ymmärrä nykypuhelimista yhtään mitään. Kyseessä on aina musta varas. Aina.

Qroquius Kad

Ei poliisi päätä tuomioista.

Kaapo

Onko joku väittänyt?

Qroquius Kad

Ensimmäisestä kommentista saattoi sellaistakin ymmärtää.

Skottår

Poliisi turhaan tunteili kun ampui vain varoituslaukauksen.

Apropå laukaukset: Ruotsissa on ammuttu yli 700 kertaa koulujen lähistöllä (max 500 metriä koulusta) viimeisen kolmen vuoden aikana, kertoo SVT.

p.grandell

noh ruotsin malliin saavat nuhteita ja pitzaa, sekä sakot maksaa veronmaksajat eli pottunokat, että ihan normi juttu ruotsissa.

Washbrush

Härrekuu! Tuollaisesta ei taida enää selvitä nuhtelulla/kotouttamisen lisäämisellä.
Voipi olla, jotta saavat vallan sakot.
Maksaako sikäläinen kela sakot?

Varma Voitto Ikuinen

kuten kirjoissa sanotaan,- ovat ajattelemattomia ,laiskoja
ja kyvyttömiä kiusanhenkiä.

Tuhoeläimiä

“kuten kirjoissa sanotaan,- ovat ajattelemattomia ,laiskoja
ja kyvyttömiä kiusanhenkiä” niin kauan kun eivät ole kivenheitto- ja/tai .päännirhaamistuulella.

Grilliaamu

Ja Matukka-Tyresössä palaa koulu, noin 100×25 metriä iso rakennus.

seant

Tuleeko ampuja poliisille ammunta yhtä kalliiksi, kun eräälle toiselle poliisille, joka pysäytti pakoauton eturenkaaseen ampumalla.” Jonas tuomitaan väärinkäytöksestä 80 päiväsakkoon, 250 kruunua, yhteensä 20 000 kruunua. Hänet määrätään myös maksamaan 800 kruunua rikosten uhrikassalle ja maksamaan 53 436 kruunua oikeudenkäyntikulut. Yhteensä lähes 75 000 kruunua.
https://samnytt.se/polis-domdes-for-skott-mot-tjuvar-da-samlade-dottern-freija-in-hundratusen-till-ny-rattegang/

Moonman

Selkeitä rikollisneroja, kun aloitetaan tulitaistelu poliisin kanssa jonkun toimimattomien puhelinten takia

X

😂 😂

Mr X

Mutta jos rosvot fixuja,eivät soita kuumilla puh,ainoastaan vastaavat,kun joku soittaa. Täytyyhän järki olla käytössä.

Allahdroid

Kun iPhone/Samsung tai pillu-himo iskee muslimiin niin sitä ei estä mikään eikä kukaan! Eikä puhelimen tarvitse toimia, sitä vaan vilauttelee kylillä tai sitten myy sen jollekin extratyhmälle afrikkalaiselle muslimille.

Mr X

Ja muslims,suur viisaus,jos vajaaälyisiä olisivat,miksi apinat konttaa,abdullah ja pieru päälle. Noh,abdullah, 52v meni naimisiin Aisha 9v, vai oliko yli 10v,ja kamelit sanoo joo joo,elukat.