Kultaliikkeeseen murtauduttiin Joensuun Prismassa ‒ poliisi jatkaa tutkintaa

Ammattilaiset menivät liikkeeseen sisälle katon kautta.
Joensuun Prismassa sijaitsevaan kultaliikkeeseen murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä aamuyönä 13.11.2022. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja pyytää havaintoja.

Poliisille ilmoitettiin sunnuntaina 13.11.2022 hieman ennen kello 03.00, että Timanttisten kultaliikkeeseen Joensuun Prismassa on murtauduttu. Tapahtumapaikalla tehdyn tutkinnan perusteella kaksi tummiin pukeutunutta miestä oli mennyt Prisman rakennukseen sisälle katon kautta. Sisälle päästyään miehet murtautuivat rakennuksen sisällä olleeseen kultaliikkeeseen ja anastivat sieltä huomattavan määrän arvo-omaisuutta. Tekijät pakenivat paikalta rikkomalla oven.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja tekoon liittyen Joensuun Prisman alueelta.

 

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt

Suomalainen turvallisuus on kultaliikkeissäkin tasoa: luuta nojallaan ovea vasten.

Huru-ukko

Niin tuntuu olevan. Prismoihin mennään kattoluukusta, menty jo vuosia eikä ns. kellot soi. Pitäisi hitaampienkin herätä, vai onko kyse ettei sitä nyt rosmojen työtä saa estää tai häiritä. No, odottelen että koska meidän kylällä sattuu ja tapahtuu.

ORC

Vuonna noin 1980 senaikaisessa Puolassa, saatiin ajatus että mentäisiin tyttöjen urheiluhotelliin. Ovet oli kiinni, mutta kattoluukut lukitsematta. Mentiin katon kautta, ja alhaalla oli useampi tyttönen odottamassa urhoansa. Kun aamu koitti, niin kiivettiin takaisin.