Pakko-katsoa-video: Arabiaano läksyttää ruotsalaista poliisia

 

Kovan luokan uusruotsalainen gangsteri, luultavasti syriaano, läksyttää ruotsalaista poliisia olan takaa. Poliisi pelkää ja yrittää edes jotenkin pitää kasvonsa. Kannattaa katsoa, vaikka ei ymmärtäisikään ruotsia.

Filmin alussa arabiaano kysyy, että etkä tiedä kuka olen. Mies esiintyy ylimielisesti, että jos kosket tai aiot jotain, niin tiedät kyllä (!). Toinen poliisi taustalla yrittää sanoa ”backa”, perääntykää, mutta ei tehoa yhtään.

Kohdassa 0.35 arabiaano sanoo, että sinä olet ”fucking aspirant” (aspirant=suurin piirtein työharjoittelija). Sen jälkeen arabiaano huomaa, että poliisi pelkää ja hän huutaa; tämä mies pelkää. ”Älä koske, pidä turpasi kiinni!”, arabiaano huutaa. ”Vitun vittuhuora” jne edelleen.

Joku poliisi yrittää sanoa sovittelevasti, että rauhoitu, mutta arabiaano vain innostuu. Lopuksi arabiaano käskyttää poliisia poistumaan paikalta.

Melko masentava filmi poliisin nykytilasta. Filmi kannattaa katsoa, vaikka ei ymmärtäisikään ruotsia. Siitä välittyy kuitenkin erinomaisesti mitä tapahtuu. Tapahtumapaikka on Örebron Vivallan maahanmuuttajaghetto.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments