Pienet vankeudet eritrealaisille raiskaajille Huddingen joukkoraiskauksesta

Södertörnin käräjäoikeus antoi pikku nuhteet neljälle raiskaavalle eritreaanolle, mutta karkotusta ei saatu aikaan. Oikeus perusteli tätä sillä, että miehet voivat joutua vainon kohteeksi kotimaassaan.

Tapaus on herättänyt suurta keskustelua Ruotsissa. Tapaus pääsee heittämällä yhdeksi Ruotsin törkeimmistä raiskauksista. Aikaisemmin kirjoitin, että porukka raiskasi kaksi naista, mutta tosiasiassa kyse oli yhdestä naisesta, jonka porukka raiskasi kaksi kertaa kahdessa eri paikassa.

Neljä eritreaanoa, 1989 syntynyt Haileab Weldemichael, 1987 syntynyt Mihretab Gebrehiwt, 1993 syntynyt Seare Measho Redae ja 1995 syntynyt Huluf Kindeya Gebremariam lähtivät seuraamaan Huddingen Flemingsbergin paikallisjuna-asemalta humalassa olevaa 40-vuotiasta naista. Nainen oikaisi oikopolkua pitkin läpi metsälämpäreen, jossa eritreaanot saivat naisen kiinni. Naiselta vedettiin silmät suorin tein mustiksi ja potkittiin jalat kävelykyvyttömään kuntoon.

Sen jälkeen nainen raiskattiin kaikkien miesten toimesta. Kun yksi raiskasi, kaksi piti kiinni ja kolmas kuvasi tekoa puhelimella.

Kun raiskaus oli suoritettu loppuun nainen lähti kompuroimaan huonossa kunnossa takaisin Flemingsbergin aseman suuntaan tarkoituksena saada apua, koska soittaa ei voinut. Puhelin oli hävinnyt raiskauksen yhteydessä.

Kahdella eritreaanolla pullotti vielä puntissa ja he seurasivat naista. Kun nainen meni juna-aseman hissiin niin miehet iskivät uudelleen. Nainen hakattiin uudestaan ja nyt meno oli se, että kun toinen raiskasi naista hississä, niin toinen piti vahtia ulkopuolella.

Vasta tämän jälkeen nainen päästettiin jatkamaan matkaa.

Miehet kiistivät oikeudessa syytteet väittäen, että teko oli tapahtunut naisen aloitteesta ja tämän vapaasta tahdosta. Oikeus katsoi kuitenkin, että teko oli raiskaus, sillä miesten puhelimista löytyi filminpätkiä, joiden mukaan nainen mm. yritti taistella raiskausta vastaan. Tämä olikin yksi suurin seikka langettavaan tuomioon.

Oikeus päätti, että kolmelle lätkäistiin viisi ja puoli vuotta vankeutta ja yhdelle kaksi vuotta kolme kuukautta. Syyttäjä vaati miehiä karkotettavaksi kotimaahansa, mutta oikeus ei lämmennyt tälle. Se perusteli asiaa sillä, että koska miehet olivat lähteneet Eritreasta Ruotsiin karkuun armeijaa ja ”laittomasti” poistuneet maasta, niin heillä on riski joutua ”vainon ja kidutuksen” kohteeksi kotimaassaan.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mendaftar di Binance

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/id/register?ref=FIHEGIZ8