Kansanedustajaehdokas, mainosta Pt-mediassa ja tavoitat tuhansia potentiaalisia äänestäjiä

Eduskuntavaaliehdokas, mainosta Pt-mediassa pikkurahalla ja monipuolisesti. Tavoitat useita tuhansia potentiaalisia äänestäjiä.

Jos vertaa aikaisempiin vaaleihin, niin ne ehdokkaat, jotka ovat mainostaneet Pt-mediassa, ovat menestyneet todella hyvin. Viime aluevaaleista esimerkiksi perussuomalaisten Henna Kajava kilahti kevyesti valtuustoon. Kajava on menestynyt myös aiemmin kunnallisvaaleissa, jossa pääsi Espoon valtuustoon heittämällä. Viime kunnallisvaaleissa oli pari muutakin perussuomalaista, jotka mainostivat Pt-mediassa ja pääsivät valtuustoon.

Erityisesti vaalimainoksen tehokkuutta voi mitata Kari Ilmarisen menestyksellä kunnallisvaaleissa. Kuka Ilmarinen? Niinpä, mies oli aiemmin nevä höör persu, mutta parin viikon Pt-median mainoskampanjalla ukko vetäisi kasaan muutaman kymmenen ääntä, vaikka ei valtuustoon päässytkään.

Muita valtuustoon päässeitä on mm. Junes Lokka, joka eduskuntavaaleissakin on ollut täpärällä.

 

Pt-media tarjoaa mainospaketin pikkurahalla:

Peruspaketissa ehdokas saa 1-2 mainosbanneria (= kuvamainosta, jossa esim. kasvokuva ja vaalinumero tms.), joista etusivulle 928 x 150 kokoinen banneri ja artikkelisivulle 350 x 350 kokoinen banneri. Bannerista voidaan laittaa linkki esimerkiksi ehdokkaan omille nettisivuille tms. Lisäksi ehdokas saa julkaista 1-10 itse kirjoittamaansa artikkelia kevään aikana ennen vaaleja.

Hinnat ovat kaikille samat, pyydä tarjous sähköpostilla: ptmedia@pt-media.org.

Ei muuta kuin mainostamaan ja eduskuntaan.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Annatko Valta Kuuluu Kremlille -jengin ja muiden putleristien mainostaa?

Jep

Veikataan että globalisti bolsevikit haluaa mainoksensa tänne, ja piikkikiimaiset Natottajat.

Vai mitä sekopää?

Qroquius Kad

Sellaistako siellä Ryssässä mietitään?

Huru-ukko

Tietysti. Ne pösilöt kun luulevat saavansa paljon ääilöiden ääniä, kun saavat melko vapaasti suoltaa älyttömyyksiään PT:n sivuilla. On Paavolta loistoveto nylkeä helitä rahat pois:)

kipa-Pate

Kipapäille 70 prossaa rabatsua!

Qroquius Kad

Kunhan ei soinisteille.

Ohmygod

Minkähänlaisia argumentteja nykyhallituspuolueitten ehdokkaat keksisivät, mitkä menisivät perille Paavon lukijoihin?

Luulenpa että punavihersoppa ei maistuisi.

Ohmygod

Jos olet Suomen kansalainen, niin saat äänestää eduskuntavaaleissa.
Kansalaisluottamuspykälät poistettiin laista jo vuosikymmeniä sitten.

Jos olisit Keski-Suomessa ehdokkaana, niin saisit ääneni.
Meillä on vain tuo halvatun Teuvo, joka ei osaa edes kieliä.

Qroquius Kad

Totisesti, totisesti olemme aivan liian tyhmiä ymmärtämään miksi olisi hienoa, että Suomessa valta kuuluisi Kremlille kuten turtapääläiset haluavat.
Ei meitä auta, vaikka kuinka lukisimme UMV:tä.
Taivaisiin saakka huutaa maasta meidän tyhmyytemme!

JFK

Tätä yritän tässä palastella, että miksi sellaiselta kommentoijalta, jolta tulee jatkuvasti järkiasiaa, plöräyttää sitten välillä tämmöistä? En yritä kritisoida, ei ole tarvetta, mutta yritän ymmärtää sitä isompaa kuvaa: Ulostulon perusteella hyvinkin rationaaliset ihmiset romahtavat, kun puristeaan sitä ”Vulcan pinch”:iä. Miksi se ryssäviha on niin voimakas, että se pimentää jopa normaalit loogiset ajatuskulut? Ja jos se on niin voimakas, niin onko sellainen henkilö oikeasti validi arvostelemaan esimerkiksi kurdikysymystä, Israelia, vuoristo-karabah:a, Kashmiria, Kosovoa, Quebec:iä, Pohjois-Irlantia, Baskimaata? Kaikkialla niissä paikoissa osa ihmisistä on intohimoisesti asiansa takana, ja nämä samat ryssänvihaajat arvostelevat heitä siitä. Ei mahdu normaaliin logiikkaan….