Syksyn 2022 aikana Itä-Uudenmaan väkivaltarikostutkintaan tulleita rikostutkintoja valmistumassa

Alla mainitut tapaukset ovat tulleet tutkintaan vuoden 2022 elokuun ja lokakuun välisenä aikana. Esitutkinta on osassa tapauksista jo valmistunut ja osassa tapauksista ihan loppusuoralla. Seuraavaksi ne siirtyvät syyttäjälle syyteharkintaan.

 

Vantaalla 25.8.2022 tapahtunut törkeä pahoinpitely

Rikosepäily siirtynyt syyttäjälle nimikkeellä törkeä pahoinpitely. Länsimäessä ravintolan edustalla miestä pahoinpidelty lyömällä kirveellä jalkaan terä- ja hamarapuolella. Uhrille aiheutunut sairaalahoitoa vaativat vammat kirveen teräpuolella tehdyistä lyönneistä.

 

Keravalla 21.9.2022 tapahtunut henkirikos

Rikosepäilyssä esitutkinnalle on haettu jatkoaikaa. Uudeksi syytteen noston määräajaksi on määrätty 6.2.2023. Tapauksesta on tiedotettu aikaisemmin. Tapausta tutkitaan murhana ja rikosepäilyn johdosta kaksi henkilöä on edelleen vangittuna.

Nurmijärvellä ravintolan edustalla 1.10.2022 tapahtunut henkirikos

Rikosepäily siirtynyt syyttäjälle nimikkeellä tappo. Tapauksesta on tiedotettu aikaisemmin. Kahden henkilön välille tullut riitaa ravintolan ulkopuolella, jonka seurauksena toiselle aiheutettu teräaseella kuolemaan johtaneet vammat. Epäilty on edelleen vangittuna.

 

Vantaan Korsossa sijaitsevassa yksityisasunnossa 12.10.2022 tapahtunut henkirikoksen yritys

Rikosepäily siirtyy syyttäjälle lähiaikoina nimekkeellä murhan yritys. Tapauksesta on tiedotettu aikaisemmin. Sohvalla nukkumassa ollutta uhria oli ammuttu kaksi kertaa, kerran keskivartaloon ja kerran käteen. Tämän lisäksi esitutkinnassa selvinneen perusteella epäillään uhrin päähän kohdistetun yhden laukauksen, jossa patruuna jäi laukeamatta. Epäilty on edelleen vangittuna.

 

Nurmijärvellä 20.10.2022 tapahtunut henkirikoksen yritys

Rikosepäily siirtynyt syyttäjälle nimikkeellä tapon yritys. Yksityisasunnossa illanvieton päätteeksi tapahtunut puukotus, jossa asianomistaja saanut teräaseella aiheutettuja vammoja rinnan ja selän alueelle. Epäilty on edelleen vangittuna.

 

Syyteharkintaan siirtymisen jälkeen tapauksen tiedottamisesta vastaa syyttäjä.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
s gate

I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!