Torstai toivoa täynnä ja pommi-isku heti aamutuimaan

Pommiattentaatit Tukholmassa alkavat muistuttamaan jo todellista sotatoimialuetta. Varhain aamulla räjäytettiin taas uusi kerrostalon rappukäytävä remonttikuntoon.

Kun työmiehet heräilivät aamulla töihin kuuden aikaan, niin uusruotsalaiset gangsterit hiippailivat pihalla huppu päässä pommin kanssa. Pommi viritettiin Farstassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävään ja talon alakerta vaurioitui.

Henkilövahinkoja ei tapahtunut. Räjähdys oli sen verran kova, että poliisi ja pelastuslaitos kehotti ihmisiä jäämään asuntoihinsa kunnes rappukäytävä oli varmistettu.

Poliisilla on ollut aamun mittaan iso operaatio eteläisessä Tukholmassa. Poliisikoiria on useampia ja mahdollista on, että jonkinlaista tulosta saadaan. Yön aikana satanut lumi mahdollisesti helpottaa jälestämistä.

Vielä on liian aikaista sanoa kuka oli mahdollinen ”kalastelun” kohde.

 

Meno on ollut viime viikkojen aikana kyllä hurjan puoleista. Tukholman poliisi aikoo perustaa jonkun erityisen jengikomission, mutta tarkasti ei tiedetä mitä se käytännössä tarkoittaa.

25.12. Gangstaräppäri Dumle ammuttiin hengiltä Rinkebyssä.

26. ja 27.12. Enskededalenissa kahtena päivänä peräkkäin pommi-isku samaan rappukäytävään. Kohteena gangstaräppäri Haval, jota epäiltiin räppäri Einarin murhasta.

28.12. Saman päivän aikana ammutaan Gubbängenissa sijaitsevaa huoneistoa kaksi kertaa. Ensin pistoolilla, sitten rynnäkkökiväärillä. Ampujat kuitenkin erehtyivät huoneistosta kaksi kertaa ja rynkkyampumisesta on vangittu 15-vuotias somali.

28.12. Samoihin aikoihin räjäytettiin Farstassa kerrostalon ala-aulassa pommi. Kohteena ollutta miestä epäillään räppäri Einarin murhaan osallisuudesta, toiminut ns. houkutuslintuna.

31.12. Pommi-isku Rågsvedissä. Kohteena ollut mies on ollut tutkinnassa myös osallisuudesta räppäri Einarin murhaan.

31.12. Vällingbyssä ammutaan yksi hengiltä ja toinen haavoittuu vakavasti. Molemmat kuuluvat Järvan alueen somaligangstereihin.

2.1. Grimstasssa räjäytetään pommi kerrostalon ala-aulassa. Kerrostalo vaurioituu remonttikuntoon.

4.1. Tupla-ampuminen Haningessa, yksi kuoli ja toinen haavoittui vakavasti.

5.1. Nyt Farstan pommi-isku.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments