Venäjän maakäytävä Krimille Ukrainan tulilinjassa – huolto Krimille brakaa

Venäläisille tunkeilijoille, jotka ovat muuttaneet Krimin niemimaalle miehityksen jälkeen, koittaa kovat ajat. Huolto brakaa, hinnat nousevat ja nitroja on vaikea saada pumppuvaivoihin.

Kyse on siitä, että venäläiset kuljetusyhtiöt kieltäytyvät enää ajamasta Krimille ns. Krimin maakäytävää pitkin. Siviilikuljetusyhtiöt, jotka toimittavat polttoainetta, ruokaa ja lääkkeitä Venäjältä Krimille venäläisten miehittämän Azovinmeren rantakaistaletta eli ns. maakäytävää pitkin, ovat nyt kieltäytyneet yksi toisensa jälkeen ajamasta Krimille siinä pelossa, että he joutuvat ukrainalaisten iskujen kohteeksi.

Asiasta kirjoittaa Ukrinform.

Ukraina on ilmoittanut, että sen armeija iskee kaikkialla vihollisen kohteisiin, myös miehitetyillä alueilla. Ukraina on myöskin tehnyt useita iskuja miehitetyllä alueella juuri kuljetuksiin. Esimerkiksi Melitopolin ympäristössä on tehty useita hyviä sissi-iskuja.

Koska Krimille ei saada huoltoa, niin ruuan, polttoaineiden ja lääkkeiden hinta nousee koko ajan, koska tavaraa on vaikea saada. Jos sitä on ylipäätään Venäjällä saatavilla.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments