Venäläiset miinoittavat jopa lasten leluja ja kouluja perääntyessään

Ukrainan Armyinformin mukaan venäläiset joukot tekevät perääntyessään juuri sitä mitä venäläisiltä voi odottaa: he miinoittavat kaikki mahdolliset paikat aiheuttaakseen edelleen siviileille mahdollisimman suurta tuhoa.

Ukrainan armeijan infokeskus kertoo, että venäläiset joukot miinoittavat lähtiessään lasten leluja, kuolleita sotilaita ja joukkohautoja. Niin ikään näitä venäläisten ”veljellisiä” lahjoja löytyy kouluista ja sairaaloista.

Armeija kehottaa ihmisiä olemaan koskematta mihinkään vähäkin epäilyttäviin esineisiin, vaan soittamaan välittömästi poliisille.

. . .

Putinistit ovat joukolla itkeneet viime päivien aikana monien julkisuuden henkilöiden kranaattiterveisistä venäläisille sotilaille. Mm. Iltalehden vatnikki Oskari Onninen kirjoitti itkuartikkelin otsikolla ”Mikko Kärnän, Martti J. Karin ja Sofi Oksasen kranaattiterveiset edustavat puhdasta pahuutta”.

Onninen pahoitti mielensä siitä, että mainitut henkilöt ovat ostaneet ns. kranaattiterveiset, joissa kranaatin kylkeen kirjoitetaan haluttu viesti. Esimerkiksi Martti J Karin terveiset:

Onninen kyselee jutun lopussa: ”Kysymys kuuluu: mitä hirveyksiä ”Topipapan” nimissä vielä voidaankaan tehdä?”

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments