Jussi Halla-ahon Facebook-päivitys räjäytti putinistit someraivoon

Perussuomalaisten Jussi Halla-ahon muutaman päivän takainen Facebook-kommentti on saanut putinistit huutamaan naamat punaisina hoosiannaa. Ja hoosiannan sävy muuttuu kirkuvammaksi päivä päivältä, vaikka teksti on jo “somevanha”.

Oikeastaan se, mitä Halla-aho sanoo, on tuossa tekstissä hyvin luonnollista ja ymmärrettävää. Jokainen normaali suomalainen ajattelee Halla-ahon tavoin. Sitten on putlerit, joille tämä aiheuttaa suunnatonta raivoa. Putlerit kyselevätkin, että miten Halla-aho voi kirjoittaa tuolla tavoin.

“Sota on Venäjän aloittama ja ylläpitämä. Sota loppuu vasta, kun venäläisiä sotilaita on tapettu niin paljon, että sodan jatkaminen muuttuu Venäjän hallitsijoille poliittisesti tai sotilaallisesti mahdottomaksi”

Putlerin raivo oli valmista.