Venäjä yrittää valloittaa väkisin Soledaria, satoja kaatuu päivässä

Sodan kovimpia taisteluja käydään juuri tällä hetkellä Bakhmutin ja Soledarin kaupunkien edustalla. Venäläisjoukot yrittävät väkisin vallata varsinkin Soledarin, jossa käydään kiivaimmat taistelut.

Bakhmut on ollut koko talven erittäin kiivaiden taistelujen keskipisteenä, mutta nyt painopiste on muuttunut muutama kilometri pohjoiseen Soledarin pikku kaupungin ympäristöön.

Molemmat rintamat ovat puhdasta venäläisten miesten teurastamista. Esimerkiksi yksin eilisen päivän aikana kaatui yli 700 venäläistä. Rintamakuvaus on se, että Venäjä yrittää armottomasti vallata molemmat kaupungit. Bakhmutissa on kaatunut tuhansia miehiä, ja nyt Soledarin edustalla esimerkiksi eilen kaatui yli 700 venäläistä.

Tuhottu Bakhmut.

Venäjän näkökulmasta taistelu on järjetöntä lihamyllyä. Uutta miestä työnnetään sitä mukaa kun edellä porukkaa kaatuu. Joissakin kohdin venäläiset hyökkäävät melko päämäärättömästi, ukrainalaiset ampuvat joukko-osaston, siirtyvät 20 metriä eteenpäin ja taas Venäjä työntää uutta joukko-osastoa.

Äkkiseltään tuntuu aivan järjettömältä, että miksi Venäjä tuhlaa tällaisiin pieniin kyliin niin paljon tarmoa. On sanottu, että Bakhmut on liikenteen solmukohta, mutta kannattaa huomata, että se on voinut olla solmukohta, ei ole enää. Kaikki on tuhottu, tiet, rakennukset, rautatiet… aivan kaikki. Mitään ei ole jäljellä kuin tuhottu maa.

Soledariin kohdistuvan tarmon taas arvellaan johtuvan siitä, että kaupungin edustalla on isoja suolakaivoksia. Maan alle on rakennettu kokonainen tunnelikaupunki. Venäjän arvellaan väkisin yrittävän valloittaa tämä tunnelikaupunki, josta saadaan sillanpääasema.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Cryptocurrency Prices

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/zh-tw/signup/XwNAU