PS:n Tavio: ”Suomen hiilineutraaliustavoite on huuhaata”

Eduskunnan täysistunnossa on tänään 11.1. käsitelty valtioneuvoston selontekoa kansallisesta ilmastonmuutokseen sopeutumissuunnitelmasta. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio moittii, että ilmastonmuutoksella ratsastavat poliitikot aiheuttavat lisää päästöjä ajamalla suomalaista tuotantoa alas.

– Globaalien hiilipäästöjen vähentäminen on mahdotonta, koska maapallolla on voimakas väestönkasvu, Kiina-teollisuus kasvaa ja kehittyvien maanosien vahvan talouskasvun pyrkimys edellyttää päästöjen voimakasta lisäämistä esimerkiksi Afrikassa, Tavio sanoi täysistunnossa.

Tavion mukaan Suomen oma hiilineutraaliustavoite on huuhaata.

– Ilmastokeskustelua käydään vihreällä siirtymällä rahastavien tahojen ja ilmastonmuutoksella ratsastavien politiikkojen johdolla, eikä tosiasioilla ole heille väliä, sillä he pyrkivät fanaatikkojen johtamaan hegemoniaan ja kansalaisten orjuuttamiseen sosialismin keinoin, Tavio lausui.

– Todellisuudessa vihreä liitto valtapuolueiden tuella on aiheuttanut lisää päästöjä ajamalla kotimaista teollisuutta ulkomaille enemmän saastuttaviin maihin, Tavio päätti.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments