Lapsen äiti on samalla lapsensa isäpuoli – maailman ilmiöitä

Sattumalta vastaan tuli vanha uutinen Suomesta, ”Mies synnytti ensimmäistä kertaa vauvan Suomessa”. Tämä iloinen perhetapahtuma tapahtui perheessä, jossa molemmat vanhemmat ovat isiä, ja toinen on lisäksi äiti.

Lapsi on onnellisessa asemassa, sillä hänellä on kaksi isää, joista toinen on myös äiti. Tai tarkasti ottaen lapsen synnyttänyt henkilö on lapsen äiti ja isäpuoli.

Vielä onnellisemmassa asemassa olisi lapsi, jossa vanhemmat vaihtaisivat sukupuolen päittäin. Isästä tehdään äiti ja äidistä isä. Tällöin lapsella olisi neljä vanhempaa. Lapsen synnyttänyt henkilö on lapsen äiti, mutta samalla myös isäpuoli. Lapsen siittänyt henkilö taas on lapsen isä ja äitipuoli. Luultavasti elämä perheessä on onnellista, kun perheessä on useampi vanhempi.

Jos lapsi jossain vaiheessa vaihtaa itsekin sukupuoltaan, vaikkapa miehestä naiseksi, ja hänellä on yksi sisko, niin sen jälkeen hän on siskonsa siskopuoli ja veli. Melko kätevää. Uusia jännittäviä sukulaisia tippuu sukuun tuosta vain. Jos eno (joka tippuu kuitenkin veneestä) vaihtaa sukupuolensa tädiksi, niin lapsella on eno ja tätipuoli.

Jos Carl Gustav vaihtaa sukupuolta, niin hän ei ole enää kuningas vaan kuningatar. Jos joulupukki vaihtaa sukupuolta, niin hän on samalla joulupukki, mutta myös pukin muori. Eli itsensä uusi vaimo.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments