Media ja ilmastoaktivistit näyttelivät Saksassa tapahtuneet pidätykset

Päivän aikana on nähty dramaattisia kuvia ilmastoaktivisti Greta Thunbergin pidätyksestä. Kuvista ja filmeistä näkyy kuinka Thunbergia kannetaan saksalaisten poliisien voimin pois mielenosoituspaikalta. Kaikki on kuitenkin vain teatteria.

Mediat ovat kertoneet dramaattisista mielenosoituksista Saksassa Lützerathin kylästä, jossa on kivihiilikaivoksia. Ilmastoaktivistien kerrotaan olleen sen verran äkeissään, että jopa 70 saksalaista poliisia on loukkaantunut.

Thunbergin kerrotaan olleen yksi kymmenistä aktivisteista, jotka on jouduttu kantamaan pelipaikalta putkaan.

Ei kannata kuitenkaan panikoida. Koko tapahtuma on medialle järjestetty mielikuvamainontatapahtuma. Tämä tulee esille mm. yllä olevalta filmiltä, jossa on kuvaa mediakuvien ulkopuolelta. Poliisit, jos ylipäätään ovat oikeita poliiseja, ovat aivan täysin mukana näyttelemisessä, kuten Thunbergikin. Joka ei voi monessa kohtaa autistina pidättää nauruaan vaan nauttii täysin rinnoin filmauksista.

Totuus oli tässäkin tarua ihmeellisempää.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
nimabi

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi