Taas uusi pommi – kaksi kerrosta romahtamispisteessä

Tukholman Kistassa viriteltiin räjähdyspanos toimistoalueella olevan toimistorakennuksen ulko-ovelle. Räjähdys aiheutti isoja rakenteellisia vaurioita ja osissa rakennusta on sortumisvaara.

Kello puoli viiden aikaan tapahtunut räjähdys tehtiin Kistan teollisuusalueella suureen toimistorakennukseen eli konttorihotelliin, jossa sijaitsee kymmeniä eri yhtiöiden suurempia ja pienempiä toimistoja, yksityisiä klinikoita ja sen sellaisia. Rakennus on uusi ja kiinteistössä toimivat firmat ihan perusyrityksiä.

Räjähdys oli viime aikaisista iskuista suurin, ulko-oven ympäristö vaurioitui täysin ja jonkinlainen romahtamisvaara on olemassa osassa kiinteistöä. Myös suuri määrä ikkunoita rikkoontui ympäristössä.

Pt-median Kistan kirjeenvaihtaja kertoo:

– Asun puolen kilometrin päässä räjähdyspaikasta ja heräsin jonkinlaiseen tussahdukseen ja ikkunoiden helinään. Arvasin sen heti räjähdykseksi. Yritin kuulostella, että onko oma talo tai lähistön talo ja pitääkö ottaa evakkoreppu esille. Sitten alkoi kuulua hälytysajoneuvon ulinaa, mutta ne menivät teollisuusalueelle.

Vaikka aurinko ei ole kunnolla noussut, niin spekulaatiot käyvät kuumina. Jokin yhteys jonnekin on oltava, ja joku talossa sijaitsevan firman omistaja on yhteydessä johonkin, joka on motivaatio räjähdykselle. Yksi yhteys on se, että talossa sijaitsee siivousfirma, jonka omistaja on erään gangsterin isä. Mainitulla gangsterilla on ollut tekemistä parin huumausainejutun kanssa, ja lisäksi hän on ollut epäiltynä törkeistä ampuma-aserikoksista.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments