Päivä aloitettiin ampumisilla ja päätettiin räjähdyksiin

Torstai oli kova päivä, aamuun mennessä kolmea asuntoa oli tulitettu ja illan aikana ainakin kahdessa paikassa on räjähtänyt pommi. Tämä siis Tukholman alueella.

Vajaa tunti sitten kello 22.00 aikaan viriteltiin jonkinlainen pommi Etelä-Tukholmassa Årstassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävän viidenteen kerrokseen.

Poliisin ensitiedon mukaan kukaan ei ole loukkaantunut, mutta paikalla on paljon ambulansseja ja muuta pelastushenkilökuntaa. Kiinteistö on kokenut vaurioita.

Poliisilla on ollut Tukholman eteläpuolella muutenkin vilkasta. Botkyrkan Fittjassa heitettiin kerrostalon rappukäytävään palopommi.

Palopommi sytytti toisessa kerroksessa sijaitsevan huoneiston tuleen. Palo levisi voimakkaasti ja savun muodostus oli kovaa, mutta palolaitos sai palon nopeasti hallintaan.

Yksi henkilö loukkaantui, ja erään tiedon mukaan Botkyrkan eteläosissa on menossa poliisin takaa-ajo. Pt-median toimistolta on Fittjaan matkaa kuusi kilometriä ja viimeisen tunnin poliisin helikopteri on kiertänyt Fittja-Hallundan ympärillä kehää.

Meno on kyllä nyt hurjan puoleista. Teen huomenna kartoituksen kuluvan vuoden tapahtumista, sillä tätä kannattaa nyt seurata vähän tarkemminkin. Ilmassa roikkuu… valtavat määrät älämölöä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments