Polttoainavarkaudet jatkuvat Pohjanmaalla

Muutama viikko sitten yleistyneet polttoainevarkaudet Pohjanmaan poliisin alueella ovat jatkuneet. Vaasassa otettiin viime viikolla yksi epäilty kiinni ja muihin varkauksiin kaivataan havaintoja.

16. – 17.1. on anastettu noin 500 litraa polttoöljyä säiliöstä työmaalla Vaasan Kivisaavintiellä. Poliisi on ottanut yhden epäillyn kiinni peräkärry varkauteen Mustasaaressa samoihin aikoihin, ja sen tutkinnan yhteydessä selvisi, että peräkärryllä ollut polttoainesäiliö sisälsi polttoainetta edellä mainitulta työmaalta. Sama henkilö epäillään myös törkeästä varkaudesta ajoneuvokorjaamossa Vaasan Palosaarella samana yönä. Palosaarella oli varastettu mm. komprossori, renkaita, mönkijän puskulevy ja moottoripyörän nostin.

Ähtärin Niinilammentiellä oli 17. – 18.1 välisenä yönä turvetyömaalta anastettu noin 2500 litraa polttoöljyä, aggregaatti ja pari polttoainepumppua. Poliisi pyytää havaintoja alueella liikkuneesta isommasta vaaleasta pakettiautosta.

19. – 20.1. oli anastettu noin 1000 litraa polttoöljyä kaivinkoneista ja kuormaajista Finndalenin hiekkakuopista Oravaisissa Vöyrillä.

Vihjeitä ja havaintoja näihin ja muihin polttoainevarkauksiin voi ilmoittaa Pohjanmaan poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments